Hozzon létre WordPress termékbemutató webhelyeket a Ninja Demo segítségével

Ha nem használja Ninja Demo a WordPress termékhez valószínűleg szopni fog a demonstrációs webhely, és ezért veszít eladásaiból. Nem próbálok harcolni; Csak a hideg nehéz tényeket mondom. Honnan tudjam? Mert csak néhány héttel ezelőtt a demo webhelyem is beszívódott.


Legtöbben, akik WordPress termékeket árusítunk, rengeteg kérést kapnak, hogy kipróbálják, mielőtt megvásárolnák. A demonstrációs oldal a tökéletes megoldás erre, de csak akkor, ha helyesen hajtják végre. A probléma az, hogy egyikünk sem csinálta jól. Mindannyiunknak megvan a saját megközelítése, azonban a nap végén mindannyian ugyanazokat a hiányosságokat szenvedjük.

Hogyan működtetjük jelenleg a demonstrációs webhelyeket

Nagyon gyorsan engedje meg, hogy megpróbálja leírni, mit csinálunk mindannyian. Ha teljesen hiányzik a jelölés, nyugodtan értesítsen velem a megjegyzésekben, de úgy gondolom, hogy ez közel áll a ma működő demonstrációs webhelyek legalább 99% -ához..

 1. A tartalmakat, a felhasználókat és úgy tervezzük, ahogyan azt szeretnénk, hogy a demonstrációs webhely megjelenjen.
 2. Készítünk biztonsági másolatot az adatbázisról.
 3. Olyan cront írunk, amely óránként vagy más időközönként frissíti az adatbázist.
 4. Egy sor kódrészletet és beépülő modult összekapcsolunk annak érdekében, hogy korlátozjuk az adminisztrátorok mely részeit érhetjük el, és milyen műveleteket lehet végrehajtani..

Néhányan közülünk jobban automatizálja ezt a folyamatot, mint mások, de a nap végén minden megoldásunk jelentős hibával rendelkezik.

Miért szopnak a demóoldalak jelenleg?

Rengeteg ok van szopásra, de hadd fedjek csak kettőt. Megígérem, ők csak ketten szükségesek.

A problémamentes-with-demók

1. A felhasználói tartalom megsértése

Minden felhasználónk ugyanazokat az adatokat próbálja egyszerre tesztelni.

A krónika, amely óránként visszaállítja az adatbázis biztonsági másolatát, nem oldja meg ezt. Valójában csak nagyobb zavart okoz. A felhasználó néhány percig tesztel valamit, majd hirtelen az elvégzett munka teljesen eltűnik.

A jelenlegi bemutató megoldások minden felhasználót ugyanabba a WordPress telepítésbe helyezik, ugyanazt a tartalmat szerkesztik és ugyanazokat a beállításokat módosítják. Ha több felhasználó teszteli ugyanazokat a dolgokat egyszerre, akkor csak egy dolgot ígérhetek neked: egyiküknek sem fog működni. A „termékvilágban” azt jelenti, hogy a felhasználók többsége csak azt fogja feltételezni, hogy a termék megsérült, és továbblép.

2. Fárasztó tartalomfrissítések

Több demót kell átugrani a demótartalom frissítéséhez.

Nem számít mennyire jó a demonstrációs webhely, rendszeresen frissíteni kell. A WordPress-t és a bővítményeket naprakésznek kell tartani. Amint a termék érlelődik, kétségtelenül tartalma elavulttá válik, és finomhangolást igényel. Annak alapján, hogy valamennyien készítünk demo-oldalakat, mérlegeljük, hogy valójában kihívást jelent egy demo-webhely frissítése..

 • Nem csak módosíthatunk a tartalomban, mert a felhasználók valószínűleg szerkesztik, vagy jelenleg szerkesztik a bemutatót. Természetesen nem akarjuk az összes lehetséges rendetlenséget az új biztonsági másolatunkban.
 • Ki kell szüntetnünk a jelenlegi felhasználókat, és meg kell akadályoznunk őket attól, hogy bármit megváltoztassanak, amíg frissítéseket végezünk.
 • Vissza kell állítanunk a demonstrációt a tiszta biztonsági mentésünkhöz, így van egy új kiindulási pont, amellyel hozzáadhatjuk változásainkat.
 • A változtatások elvégzése után új biztonsági másolatot kell készíteni.
 • Fel kell engednünk a felhasználói korlátozásokat, hogy a bemutató oldal ismét elérhető legyen a világ számára.

Ez nem tűnik túl rossznak, mint egy szép és rendezett lista, de ha többször meg kellett volna csinálnia a saját demonstrációs webhelyén, akkor tudja, hogy ez óriási zümmögés. Demóhelyének olyan játszótérnek kell lennie, ahol az emberek láthatják, milyen fantasztikus az Ön terméke. Ez nem történik meg, ha valamiféle házimunkának tekinti. Idővel a bemutató webhely valószínűleg elhanyagolódik.

A WordPress bemutató webhelyek jövője

Nem kell, hogy a jövőd legyen. Valójában ez lehet a jelened a Ninja Demo-nál.

Építettük a Ninja Demo-t, hogy megoldja a két fő kihívást, amiről éppen beszéltünk, és számos más ember számára. A mi nézőpontunkból, amíg nekik nem szóltak, a bemutatónk valószínűleg több kárt okozott, mint hasznot.

1. A felhasználók mind a saját homokozóban tesztelhetik a terméket

Ez kulcs volt. Azt akarom, hogy a felhasználó megtapasztalhassa termékeinket, mintha saját WordPress webhelyén dolgoznának.

ninja-demo-site

A WordPress többoldalú erejét használva, amikor a felhasználó úgy dönt, hogy kipróbálja a bemutatót, egy vadonatúj homokozó jön létre nekik. Ugyanaz a tartalma és a beállításai, mint a fő demonstrációs webhelynek, de csak ők számára látható. Ez lehetővé teszi számukra a kívánt változtatások elvégzését és a termék alapos tesztelését, anélkül hogy másokat befolyásolnának. Hasonlóképpen senki más sem fog befolyásolni őket.

A másik nagyszerű dolog az, hogy ezek a homokozódobozok nem csak szétszóródnak valamilyen időközönként. Élőben maradnak, amíg a felhasználó nyitva tartja a demonstrációs oldalt böngészőjében. Ilyen módon 10 percig vagy 10 órán keresztül tesztelhetik a terméket, és minden egyedi változás megmarad.

Miután a felhasználó befejezte és bezárja a bemutatót, egy órán belül megindítja a homokozó tisztítását. Nem marad fenn rendetlenség, mivel a homokozó dobozokat nyomvonal nélkül teljesen törli, amikor már nem használják.

2. A hálózat fő helyszíne a biztonsági mentés

A biztonsági mentés valószínűleg nem a megfelelő kifejezés. A hálózat fő webhelye az összes demo tartalom. Amikor egy homokozó létrehozásra kerül, akkor egyszerűen csak másolja a webhelyet, bármilyen állapotban is van. Így amikor változtatni akar, akkor csak be kell jelentkeznie a fő webhelyre, és végre kell hajtania a kívánt változtatásokat. Minden új homokos doboz automatikusan megkapja ezeket a változásokat.

Mivel én vagyok az, aki általában fenntartja a demonstrációs oldalunkat, imádom ezt. Nagyon izgatott vagyok, hogy új módszereket álmodozhatunk a termékünk bemutatójában való bemutatása érdekében, mivel ezeknek a változásoknak a végrehajtása olyan egyszerű és azonnal elérhető.

3. A felhasználó csak azt érheti el, amit hagyott nekik

ninja-demo-sandbox

A biztonság és a hozzáférés mindig probléma a bemutató oldallal. A termék megfelelő teszteléséhez a felhasználóknak gyakran hozzáférniük kell a WordPress rendszergazdahoz. Nem akarjuk, hogy a felhasználók mindent megtehessenek a nap alatt; csak azt akarjuk, hogy teljes mértékben teszteljék a terméket.

A Ninja Demo teljes engedélyezési listával rendelkezik, ahol kiválaszthatja, hogy az adminisztrátori felhasználók milyen szakaszai érhetők el. Ez nem módosítja a bemutató felhasználói képességeit, így még egy engedélyezési listán szereplő szakaszban is a felhasználó csak akkor képes végrehajtani a szerep szerepét.

A nagy dolog az, hogy különféle demo-felhasználók számára hozzáférést biztosíthat ugyanazon szakaszokhoz, ám ezeknek továbbra is csak azok a képességeik vannak, amelyeket ezek a szerepek lehetővé tesznek.

A Ninja Demo másik nagyszerűsége, hogy csak egy szuper adminisztrátor fér hozzá a hálózat fő oldalához. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy a demo rendszergazda felhasználói összezavarják az alapértelmezett tartalmat. Ezenkívül biztonságosabbá teszi a bemutatót, mivel sok olyan szolgáltatás, amely általában az adminisztrátorok rendelkezésére áll, nem lehetséges a hálózati telepítés során.

A termékdemo nem feltétlenül csak egy termék kipróbálásáról szól

Ha a Ninja Demo csak valaha tervezi a „demo” probléma megoldását, úgy gondoljuk, hogy ez nagyon fantasztikus termék lenne. Ez könnyű beállítani. Könnyen frissíthető. És ami a legjobb: csak azt csinálja, amit elvár. Még mindig úgy gondoljuk, hogy a bemutatója még többet tehet.

Íme néhány szempont, amelyekről véleményünk szerint a bemutató webhely segíthet javítani a termékén és növelni az értékesítést:

 1. Gyűjtse össze az adatokat arról, hogy a felhasználók hogyan tesztelik az Ön termékét, valamint a legjobban megnézték az oldalakat és a szolgáltatásokat.
 2. Visszajelzést kérhet a felhasználóktól a termék bizonyos részeiről.
 3. Bemutatja a termék különféle verzióit a felhasználóknak (A / B tesztelés), hogy megnézze, melyiket részesítik előnyben.
 4. Használja bemutatóját edzőeszközként azáltal, hogy a felhasználóknak útmutatást ad a termékről.

Mindezek és még sok más a Ninja Demo-hoz érkezik. Köszönjük, hogy átjutott a szöveg ezen falán keresztül, és reméljük, hogy adsz Ninja Demo lehetőséget arra, hogy a demó kevésbé szopjon, és termékei még jobbak legyenek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map