Hozzon létre egy online boltot a Shopify segítségével a WordPress számára

Amikor a WordPress-re és az e-kereskedelemre gondol, valószínűleg csak néhány lehetőséget kínál fel. A WooCommerce adott, mivel ez a választott ingyenes plugin volt örökké domináns a piacon, az olyan ingyenes pluginekkel, mint az Easy Digital Downloads és az iThemes Exchange a második és harmadik helyen jelent meg. De bár először ingyenesek, mindhárom pluginhez prémium kiegészítőkre van szükség, ha hozzáférni szeretne a szolgáltatások teljes listájához..


Ha komolyan veszi az internetet, akkor lehet, hogy nincs ideje vagy türelme a fenti kiegészítők megvásárlásához, telepítéséhez és konfigurálásához. Más szakemberek, például Daymond John of FUBU és Tina Roth Eisenberg, a Tattly erre sincs idő. Ezért támaszkodnak a Shopify-ra online áruházuk létrehozásában.

Shopify – Erőteljes e-kereskedelem, egyszerűsített

A Shopify az interneten az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi lehetőség, és nemcsak a nagy nevek, például a FUBU, hanem a kis fiúk számára is. Miért? Mivel a termékek online felvásárlása rendkívül feltöltött módon, de hihetetlenül egyszerűen működik és megfizethető a rendszerindítás, ezért közel negyedmillió webhely aktívan használja a Shopify szolgáltatást ebben a pillanatban..

Hatékony eladási lehetőségek

Shopify: Hatékony e-kereskedelmi lehetőségek

A Shopify kiváló lehetőség az online értékesítésre. Miért? Látszólag semmi, amit ez a platform nem képes megtenni. Könnyedén építhet egy online áruház korlátlan számú termékkel. Ön előmozdíthatja és eladja termékeit a közösségi médiában köszönhetően a Shopify támogatásának a Facebook, a Pinterest „megvásárolható” csapok és a Twitter számára. Bármelyik termékét bármilyen webhelyre felveheti a Shopify segítségével Vásárlás gomb, és akár online áruházát is beviheti a tégla- és habarcs-üzletbe Shopify POS hogy az eladásokat szemtől szembe tegyük.

Egyszerű beállítás

A Shopify az indítást is megkönnyíti. A termékek hozzáadása szellő. Csak adja hozzá leírásait, képeit, vagy akár letölt is fájlokat (digitális termékekhez). És az ég a határ – a Shopify nem határozza meg a hozzáadható termékek számát. Ezen felül beépített lehetőségek vannak a hozzáadáshoz SEO címkék, termékkategóriák, értékesítés, árak, gyártók, termékváltozatok stb.

Mivel mind a termékeket a Shopify szerverek tárolják, nem kell aggódnia bizonyos internetes biztonsági protokollok vagy az ügyféladatok kezelése miatt. Ez magában foglalja a fontos tényezőket, például a biztonsági mentéseket, SSL tanúsítás, hitelkártya-biztonság (1. szintű PCI megfelelés), visszatérítés feldolgozása, ügyfélszámlák és így tovább. A Shopify mindent megtesz az Ön számára.

Shopify + WordPress

Shopify e-kereskedelem WordPress bővítmény

Ha még nem hallottál a Shopify-ról, vagy ha észrevetted, hogy korábban hiányzott az itt található WPExplorer cikkekben, az valószínűleg azért van, mert eddig nem volt egyértelmű módszer a nagy teljesítményű bevásárló platform integrálására szeretett WordPress-szel. De most van – ismerkedjen meg a WordPress nagyteljesítményű Shopify e-kereskedelem beépülő moduljával.

Ezzel az apró eszközzel könnyedén integrálhatja Shopify termékeit WordPress-alapú webhelyével! Most már rendelkezhet a WordPress minden fantasztikus funkciójával, amelyeket ismer és szeret, (mint például a teljes irányítás az ön által üzemeltetett webhely felett, rengeteg téma és plugin és még sok más), valamint a Shopify ereje! A Plusz Shopify a termékek hozzáadását olyan egyszerűvé tette, mint a gombra kattintás, szó szerint.

A plugin telepítése után egy új Shopify szakasz kerül hozzáadásra a WordPress műszerfalához. Innentől gyorsan elkészítheti a WordPress Vásárlás Gombjait, amellyel a WordPress kapcsolódik a Shopify termékekhez. A Vásárlás gombok létrehozása után elindíthatja azokat a hozzászólásokba és az oldalakra az egyszerű Termék hozzáadása gomb segítségével:

Termékek hozzáadása a Shopify segítségével

Természetesen továbbra is szüksége lesz egy Shopify tagságra, mivel minden termékét a szerverein kezelik és tárolják, de ez a bővítmény megkönnyíti a Shopify áruház integrálását bármelyik vagy az összes WordPress webhelyre. Ez különösen akkor jó, ha számos céloldalt használ egyetlen termék népszerűsítéséhez, vagy ha már van Shopify üzlete, és a termékeit webhelyén vagy blogbejegyzésein szeretné bemutatni (így nem irányítja az ügyfeleket az interneten keresztül ).

Tudjon meg többet és szerezze be a Shopify-t

Csomagolás fel

Izgatottan látjuk, hogy a témafejlesztők és a WordPress felhasználók hogyan integrálják a Shopify-t a tervekbe és a weboldalakba az elkövetkező hónapokban. A Shopify kiváló lehetőség kis- és nagyvállalatok számára egyaránt. De szeretnénk hallani rólad! Használtad már a Shopify-t korábban? Izgatottan kipróbálja a Shopify programot a WordPress számára? Gondolod, hogy a WPExplorer kiadja a WordPress témát a Shopify számára? Töltse le velünk gondolatait alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map