Hozzon létre e-kereskedelmi webhelyet a WordPress segítségével

Hozzon létre e-kereskedelmi webhelyet a WordPress segítségével

Az áruház funkció hozzáadása a webhelyhez nagyszerű módja üzleti növekedésének és termékének elérhetőségének javításában a különböző földrajzi területeken. Ha WordPress-t használ, egyszerűen hozzáadva egy e-kereskedelem-bővítményt a meglévő webhelyéhez, ez online áruházré konvertálja. Számos minőségi e-kereskedelmi megoldás érhető el. A megfelelő kiválasztása azonban, az áruház sajátos igényeit szem előtt tartva, nem könnyű feladat.


Ebben a bejegyzésben nézzük meg néhány népszerűbb WordPress e-kereskedelem bővítményt, és ellenőrizze azok alkalmasságát különféle üzletekre – különösképpen fizikai vagy digitális termékekre való alkalmasságukat..

Funkciók, amelyeket e-kereskedelmi megoldásként kell keresni

A kezdéshez minden e-kereskedelem-bővítménynek minimálisan ezeket a funkciókat kell kínálnia,

 • Alapvető lehetőség: termékek hozzáadása a webhelyhez, és eladásuk: A termékkijelzés megegyezik a kirakattal, és a kijelzőnek még a hétköznapi látogató figyelmét is fel kell hívnia. Lightbox, éles grafika, interaktív elemek, például animációk vagy hover effektus hosszabb ideig tarthatják a felhasználók elkötelezettségét és javíthatják az átváltási arányokat.
 • Az áruház funkcióinak könnyen használhatóak legyenek, mind a látogatók, mind a webhely adminisztrátorai számára: A webhely adminisztrátorainak termékeket kell hozzáadniuk, meg kell változtatniuk a leírásokat, nyomon kell követniük a rendeléseket, kezelniük kell a készleteket, vezetniük kell a számlákat és még sok minden mást. Hasonlóképpen, az előtéri felhasználóknak szabadon kell navigálniuk és élvezniük kell a teljes vásárlási élményt.
 • A reagálás már nem lehetséges, így a bővítménynek jól kell működnie a kisebb eszközökkel: A trendek ezt jelzik A mobil webes használat az asztali számítógépek felülmúlását jelenti, és nem akarja veszíteni ezt a forgalmat.
 • A beépülő modulnak legalább egy lehetőséget kell biztosítania a kifizetések fogadására: A fizetési átjáró lehetővé teszi a fizetések gyors és egyszerű átvételét, valamint az ügyfelek adatainak biztonságát. Ennek lehetővé kell tennie, hogy az ügyfelek biztonságban érezzék magukat pénzük átadása és érzékeny személyes információk megosztása terén. Néhány részlet, amelyet átjáró kiválasztásakor figyelembe kell vennie: regisztrációs díjak, tranzakciós költségek, helyszíni vagy külföldi kézhezvétel, támogatott országok és pénznemek.
 • Az e-kereskedelmi megoldásnak PCI DSS-kompatibilisnek kell lennie: Ez szükséges a hitelkártya-adatok gyűjtéséhez és tárolásához a webhelyen (Fizetési Kártyaipar / Adatbiztonsági Szabvány).

További funkciók, amelyeket megkereshet, az egyes termékek metaadatainak támogatása, a SEO pluginnal való kompatibilitás, készletkövetés, jelentések, társult programok, árazás stb..

Az ebben a bejegyzésben található pluginok alapvető verziója ingyenesen elérhető. Ha azonban áruházának további funkcióira van szüksége, akkor külön ingyenes / prémium bővítményeket kell keresnie. Ezenkívül, ha egy meglévő blogot vagy webhelyet e-kereskedelemre szeretne konvertálni, győződjön meg arról, hogy a használt téma támogatja a választott e-kereskedelem bővítményt.

Fizikai termékek vagy digitális letöltések?

Az eladott termék típusa nagyban befolyásolhatja a plugin választását. Amikor fizikai termékeket árusít a boltjában, az Ön által választott e-kereskedelem-bővítménynek olyan szolgáltatásokra kell kiterjednie, mint a csomagolás, a szállítás, a készletkezelés, a számlák nyomtatása és így tovább. Néhány plugin tetszik WooCommerce elég rugalmasak mindenféle áru eladásához. Általában kiegészítőkre van szükségük a digitális termékek eladásához, vagy külön kell őket konfigurálni. A Shopify szinte bármit eladhat, de havonta fizetnie kell, ami elég meredeknek tűnhet. Ez azonban biztosítja, hogy üzlete zökkenőmentesen működjön.

Valójában megválasztása meglehetősen egyszerű, ha szigorúan a digitális termékekkel foglalkozik. Könnyű digitális letöltések vezető szerepet játszik a digitális termékek területén. Más elektronikus kereskedelem bővítmények, mint például a WooCommerce, szintén képesek kezelni a digitális értékesítést, de az Easy Digital Downloads kifejezetten és kizárólag digitális árukhoz készült, például könyveket, fényképeket, jegyeket és zenét. Egy plugin segítségével az Easy Digital Downloads képes kezelni az egyszerű fizikai termékek értékesítését is.

A digitális árukkal kapcsolatban megszüntetheti a tisztán fizikai termékekre alkalmazható számos funkciót, például a szállítást és az összetett adószámításokat. Ugyanakkor további funkciókat kell keresnie, például:

 • Képernyőképek feltöltése, videó előzetes megosztása vagy néhány oldal nyilvánosságra hozatala. A puszta kép nem elegendő a digitális termékek bemutatásához.
 • A letöltések számának korlátozása, mint a videojátékok esetében.
 • A letöltés vagy a hozzáférés lejáratának dátumának beállítása a tagsági webhelyekhez hasonlóan.
 • Letöltési link felkínálása és e-mail számlák küldésének lehetősége.

Vessen egy pillantást néhány népszerűbb e-kereskedelem megoldására,

WooCommerce

Az összes online áruház 28% -a, WooCommerce egy ingyenes, nyílt forrású e-kereskedelem bővítmény. Ez lehetővé teszi az üzletek tulajdonosai számára, hogy bármit eladhassanak – fizikai árukat, digitális letöltéseket és kapcsolt termékeket. És lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kibővítsék és alkalmazkodjanak az egyes ügyfelek igényeihez.

Az Automattic tulajdonában álló WooCommerce egy mobilbarát, biztonságos plugin, amely tökéletesen integrálódik a WordPress és a legtöbb WordPress téma között. Számos prémium és ingyenes kiterjesztés közül választhat, ez a néhány beépülő modul közül, amely lehetővé teszi a méretarányosságot a vállalat növekedésével. Ezenkívül az Ön adatai veled vannak, semmilyen harmadik fél szerverén.

Könnyen kezeli a készleteket, és támogatja a kiterjedt termékoldalakat. Prémium kiegészítő segítségével akár CSV-fájlból is importálhat termékeket a plugin termékoldalára. Öt előre telepített fizetési átjáró érhető el. A kosároldalon található szállítási számológép lehetővé teszi a vásárló számára, hogy megnézze az all inclusive árat.

A WooCommerce olyan funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik az egész világon történő értékesítést – földrajzi elhelyezkedés az ügyfél helyének azonosításához és a szállítás, az import és export beállításához, az értékesítés korlátozásához hely szerint, a szállítási módok kiválasztásához, a több szállítási zóna létrehozásához, a szállítási és adószámításhoz, valamint a valós idejű szállítási számológép. Az ügyfél címe alapján kiválaszthatja azt is, hogy mely fizetési átjárók jelenjenek meg a különböző országokban. Ezenkívül értesíthet egy egyedi e-mail címet. Mindezek a funkciók teszik a plugint a fizikai javak értékesítésének kedvencévé.

A WooCommerce beállítható digitális termékek kezelésére. Ez megszünteti a csak a fizikai javakra alkalmazható felesleges lehetőségeket, miközben hozzáadja a digitális termékekre vonatkozó funkciókat. Letölthető verzió létrehozásával eladhatja ugyanazon termékek, mint például a könyvek digitális és fizikai verzióit. A beépülő modul további séma-típusokat (strukturált adatjelöléseket) ad hozzá a digitális termékekhez, így a keresőmotorok könnyebben megtalálhatók.

A bevásárló kosár mind a fizikai, mind a digitális áruk kombinációját képes kezelni a pénztárnál. Az ügyfelek e-maileket kapnak a szállított termékekről. A digitális árukat letöltésre vagy e-mail mellékletként küldik el.

A WooCommerce áruház SSL-titkosítással történő biztosítása kicsit meghaladhatja az átlagos WordPress-felhasználó technikai lehetőségeit, de vannak olyan erőforrások, amelyek segítenek.

Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések egy nyílt forráskódú, ingyenes e-kereskedelem bővítmény, amelyet letölthető termékek online értékesítésére terveztek. Mindent tartalmaz, a kedvezményektől a kódokig az adatszolgáltatásig, és a pénztár nagyon felhasználóbarát. Az alapvető plugin-funkciók közé tartozik az ügyfélkezelés, amely nyomon követi az ügyfél tevékenységét, és különféle kritériumok alapján ad hozzá kedvezménykódokat. Fenntartja a fájlletöltési naplókat, és korlátozza a fájlok hozzáférését az engedélyezett felhasználók számára a korlátozások vagy a lejárat dátumainak meghatározásával.

A szolgáltatások széles skálájának megismeréséhez hozzáférnie kell a bővítmények könyvtárához. A bővítmények lehetővé teszik szinte bármilyen szolgáltatás hozzáadását, például:

 • Adjon hozzá külső terméket vagy kapcsolt terméket az üzletéhez.
 • Importáljon termékeket egy CSV-fájlból a plugin termékoldalára.
 • Adjon hozzá egy teljes szoftverlicenc-rendszert a szoftverlicenc-kiterjesztéssel.
 • Adja meg az előfizetéseket ismétlődő fizetésekkel.
 • Változtassa meg áruházát piactéren frontend beküldésekkel.
 • Tárolja a fájlokat kívülről (Amazon vagy Dropbox), és tegye elérhetővé letöltésre.
 • Adjon hozzá egy teljes foglalási rendszert.
 • Töltse le az e-mail mellékleteket, ha a fájlok kicsik.
 • Feltételes e-maileket küldjön automatikusan az előre meghatározott feltételek alapján.

Bővítmények érhetők el a fizetési átjárók, a számvitel, az elemzés, az e-mail és a marketing számára is. A bővítmények ingyenes, prémium és harmadik féltől származó kiegészítők keveréke. Fizethet e-mail listákat az ügyfeleknek a MailChimp és az AWeber használatával a fizetés során, valamint az egyszerű szállítás használatával megkönnyítheti az egyszerű fizikai termékek szállítását. A termék áttekintése szolgáltatás ingyenes.

Ahhoz, hogy a plugin jól működjön a témájával, némi stílust kell igényelnie, de mindig választhatja a saját szabadalmaztatott témájának egyikét.

iThemes Exchange

iThemes Exchange egy egyszerűen beállítható és könnyen használható e-kereskedelem bővítmény. Megtartja az áruházhoz szükséges alapvető funkciókat, és lehetővé teszi a kiegészítők számára a kiegészítő szolgáltatások kezelését. Az egyéb bővítmények külön-külön számítanak fel a Stripe-kiegészítőkért, az iThemes Exchange pedig a Stripe-kiegészítő ingyenesen, korlátlan helyszíneken érhető el. Az Exchange segítségével fizikai és digitális termékeket is eladhat. Kiemelkedő tulajdonsága a fizetős kiegészítő, amely a tagság és az előfizetések eladására szolgál a webhelyén.

A WordPress Szerkesztő segítségével testreszabható e-maileket küldhet a rendszergazdáknak, értesítve őket a vásárlásokról. Küldjön megerősítő e-maileket az ügyfeleknek. A Speciális termék opciókkal állítsa be a digitális letöltések lejáratának dátumát, állítsa be a termék elérhetőségének kezdési és befejezési dátumait, valamint a leltár leltárát. Az Exchange-n belül maradva kezelheti az ügyfeleket és a tranzakciókat, ideértve a visszatérítések kiadását is.

Noha az alap verzió teljes mértékben működőképes és ingyenes, a fejlett funkciók esetében a fizetésért fizetnie kell. Ez jó lehetőség kezdőknek, és nagyszerű tagsági alapú webhelyek számára.

Shopify

A Shopify nem pontosan egy plugin, hanem egy teljes értékű e-kereskedelem platform, amely most jól integrálódik a WordPress-hez (egy csatlakoztat). Mi a legjobb dolog a Shopify-ban? Nos, nyit egy fiókot, fizet, fizet be, aktiválja a plugin-t és beállítja az üzletet azáltal, hogy egyszerűen termékeket, beleértve a digitális termékeket is hozzáad a webhelyére. A Shopify mindent gondoz – marketing, fizetések, szállítás és biztonságos pénztár. Ráadásul egyszerűen használhatja a sok Shopify-kompatibilis téma egyikét.

A Shopify integrálódik a legtöbb közösségi média fórumához. Tehát létrehozhat egy Facebook-áruházat vagy megvásárolható jelzőtáblákat a Pinterest-ben, és felvehet egy vételi gombot a Twitter-be.

Mi nem tetszik a Shopify-ban? Az egyiknek havi kifizetéseket kell teljesítenie, amelyek összeadódnak a méretarány növekedésével. Megállapíthatja, hogy gyakran váltana két adminisztrációs panel – WordPress és Shopify – között. Ezenkívül az összes adata egy kiszolgálón fog megmaradni, amely felett nincs befolyása. Ennek ellenére láthatja, milyen könnyű lehet egy kezdőnek, aki hajlandó fizetni a szolgáltatónak az üzlet kezeléséért.

További tiszteletreméltó említések:

 • JigoShop amely széles skáláját kínálja az új verzió szolgáltatásaival, és dinamikus üzletet adhat hozzá webhelyéhez.
 • shopp amely magas tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen kezelhető áruházat kínál a tulajdonosok számára, és fokozott rugalmasságot kínál a fejlesztők számára.
 • 66. kosár mivel biztonságos üzletet hozhat létre az alap verzióval havonta 10 dollár alatt. Havonta körülbelül 30 dollárral bővíthet speciális szolgáltatásokat, de nem kínál kiterjesztési könyvtárat.
 • MarketPress szintén hiteles lehetőség, amely az összes boltban igénybe vehető hűvös funkciókat kínálja. Sőt, biztonságos és könnyen használható. Ugyanakkor nem mellékelt könyvtárral rendelkezik.

Összefoglalva

Tehát látja, hogy sokféle lehetősége van a bolt funkció hozzáadásához a webhelyéhez. Választhatja azokat a szolgáltatókat, akik teljes mértékben gondoskodnak az üzletéről, és ingyenes WordPress e-kereskedelem bővítményeket kap, amelyek maximális rugalmasságot biztosítanak a fejlesztők számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map