Hogyan telepíthetünk több WordPress beépülő modult a Több beépülő modul telepítőjével

frissítés: Úgy tűnik, hogy a „Ingyenes” telepítést lehetővé tevő többszörös beépülő modul jelenleg nem tölthető le. A prémium változat azonban továbbra is kapható.


Függetlenül attól, hogy Ön weboldal-fejlesztő vagy tervező, vagy csak azt találja, hogy rendszeresen beállít új WordPress-webhelyeket, ez az útmutató bemutatja, hogyan kell takarítson meg értékes időt amikor hozzáadja a beépülő modulok listáját egy új WordPress telepítéshez.

Ha olyan kedvenc vagy alapvető bővítménye van, amelyet szinte minden beállított WordPress-webhelyen használ, akkor az ingyenes Multi Plugin Installer telepítőjének listájával összeállíthatja ezeket a bővítményeket. generáljon egy újrafelhasználható plugins listát amelyek néhány kattintással ömlesztve vannak telepítve és aktiválva.

Ha ez vonzónak tűnik számodra, akkor olvassa el a mi oldalainkat útmutató a Multi Plugin Installer használatához időt és energiát takaríthat meg egy új WordPress webhely létrehozásakor.

Több plugin telepítő áttekintése

Mint már említettük, ez az ingyenes bővítmény sok időt takaríthat meg, mivel lehetőséget ad arra telepítsen több plugint néhány kattintással. Az alábbiakban felsoroljuk annak főbb jellemzőit, hogy jobban megértsük, mit tehet ez a plugin:

 • Készítsen egy listát a bővítményekről a tömeges telepítéshez és aktiváláshoz
 • Vegye fel a beépülő modulokat a WordPress.org könyvtárba
 • Tartalmazza a kiszolgálón vagy felhőalapú szolgáltatásban, például a Dropboxban üzemeltetett beépülőket
 • A pluginek tömeges feltöltése, telepítése és aktiválása a számítógépről
 • Mentse el a listát, és exportálja más webhelyekre történő felhasználás céljából
 • Hozzon létre több listát a bővítmények különféle csoportjaihoz

Mint láthatja, ez az ingyenes bővítmény elég rugalmas, és lefedi a legtöbb lehetőséget annak a helynek, ahol a hozzáadni kívánt bővítmények megtalálhatók. Most, hogy segítsen az indulásban, itt található a Multi Plugin Installer használatának útmutatója.

Telepítse a Multi Plugin Installer alkalmazást

Mint a Több plugin telepítő egy ingyenes plugin telepíthető a webhelyére a WordPress rendszergazda irányítópultján. Egyszerűen jelentkezzen be a WordPress webhelyére (saját domain.com/login/), majd lépjen a Plugins> Új hozzáadása elembe, majd írja be a „multi plugin telepítőt” a keresőmezőbe (vagy csak kattintson a fenti linkre).

Több plugin-keresés

Miután rákattintott a Telepítés most és az Aktiváló beépülő modul hivatkozásokra, a bővítményt a Több beépülő modul telepítője menüpontból érheti el..

Alapvető WordPress-bővítmények listájának létrehozása

A Multi Plugin Installer vezérlőpultjáról elkészítheti azon alapvető WordPress-bővítmények listáját, amelyeket tömegesen kell telepíteni a webhelyére. Te is újra felhasználhatja a listát más webhelyeken időt takaríthat meg egy új WordPress telepítés beállításakor.

Több beépülő modul vezérlőpultja

Az első lépés, hogy nevet adjon a listának. Ez lehetővé teszi annak a fájlnak a exportálását, amelyet a beépülő modul létrehoz a lista létrehozásához, majd importálhatja egy másik webhelyre a beépülő modul használatával. Ez megtakarítja, hogy a jövőben minden webhelyen meg kell tennie a következő lépést.

Több plugin lista neve

Bármely nevet megadhat a listának, de ahogy teheti hozzon létre több listát különféle típusú webhelyek esetén feltétlenül adjon meg leíró nevet. Például, ha az ügyféloldalak plugin-jeinek listája különbözhet a saját webhelyek plugin-jeinek listájától, ezért két különböző lista szükséges.

A következő lépés a WordPress.org plugin könyvtárból sorolja fel a telepíteni kívánt bővítményeket. A Multi Plugin Installer segítségével egyszerűen megteheti írja be a plugin nevét, vagy pontosabban beírhatja a beépülő oldal vagy fájl URL-címét vagy címét.

Több Plugin List plugins

Amikor a WordPress.org lerakatból létrehozta a plugin-listát, akkor nyomja meg a Install plugins gombot vagy a plugins telepítése és aktiválása gombot..

Több plugin lista gombjai

Ha biztos benne, hogy azonnal akarja-e a listán lévő bővítményeket a webhelyén, akkor kattintson a második gombra, egyébként kattintson az első gombra, hogy csak inaktív állapotban adja hozzá őket a webhelyhez. A két gomb egyikére kattintás után frissítést kap a telepítés végrehajtásakor.

Több plugin lista haladása

A Non-WordPress.org által üzemeltetett bővítmények telepítése

A Multi Plugin Installer bővítmény másik jellemzője, hogy lehetővé teszi telepítsen és aktiváljon több plugint a számítógépről, például prémium vagy egyedi bővítményeket, egyszerre, ahelyett, hogy egyenként feltöltenék és telepítnék őket.

Ha több beépülő modult szeretne hozzáadni a számítógépről a WordPress-webhelyre, akkor egyszerűen kattintson a Fájlok kiválasztása gombra, majd válassza ki a számítógépéből egy vagy több beépülő modult, és tömegesen töltse fel és aktiválja a webhelyet.

Több Plugin Helyi Plugins

A Multi Plugin Installer használatával nem mentheti a telepíthető helyi pluginek listáját, ugyanúgy, ahogyan a WordPress.org tárolóban tárolók. Mivel azonban egyszerre több beépülő modult is kiválaszthat, megteheti jelentős időt takaríthat meg ezt a funkciót használja.

Ha vannak olyan elemei a telepítéshez szükséges alapvető bővítmények listáján, amelyeket nem a WordPress.org üzemeltet, akkor továbbra is hozzáadhatja azokat az MPI import fájlokhoz, amelyek egyidejűleg telepíthetők.

Ehhez egyszerűen töltsön fel egy kiszolgálóra a listában szereplő bővítmények zip fájljait, és azokat a fájlok teljes URL-jét adja hozzá a listához, a WordPress.org plugin könyvtár fájljaival együtt..

Több plugin lista plugins URL-jei

Ha nem tudja vagy nem akarja feltölteni a plugineket egy kiszolgálóra, akkor megteheti használjon felhőalapú tárolási szolgáltatást például a Dropbox a pluginek tárolására. Akkor csak a fájl (ok) nyilvános URL-jét kell beszerezni, és a korábbiakhoz hasonlóan hozzá kell adni a pluginek listájához..

Több Plugin Dropbox

Ezután a fájl URL-címének hozzáadása után a Dropbox mappába és a Telepítés és aktiválás beépülő gombra kattintás után a beépülő modul telepítésre kerül. A Dropbox URL-címet csatolhatják a másutt tárolt bővítmények URL-jei, valamint a WordPress.org tárházban szereplők nevei.

Több Plugin Dropbox siker

A plugin listák exportálása és importálása

Minden egyes új bővítménylista létrehozásakor egy új MPI fájl kerül létrehozásra. Ezeket a fájlokat letöltheti a számítógépére, majd más WordPress-helyekre feltöltve amelyek telepítették ezt a bővítményt.

Több plugin MPI fájlok

Ez nagyszerű, mivel amikor új WordPress webhelyet indít, egyszerűen telepítheti a Multi Plugin Installer bővítményt, majd importálhatja az MPI fájlt, amely tartalmazza az alapvető pluginek nevét és helyét..

Az MPI fájlok lehetnek megnyílt egy szövegszerkesztőben mint például a Jegyzettömb, és bármilyen plugin eltávolításához vagy hozzáadásához szerkesztette, mivel a követelmények és a beállítások megváltoznak. Ez megakadályozza, hogy új listát kell létrehoznia a semmiből.

összefoglalás

Remélhetőleg most már jól megérti, hogyan működik ez a plugin, és hogyan takaríthat meg sok időt és energiát, amikor új WordPress webhelyet állít fel. És ha további funkciók iránt érdeklődik, akkor ellenőrizze a CodeCanyonon keresztül a Multi Plugin Installer Premium WordPress bővítményt. A plugin ez a verzió további funkciókat kínál a plugin biztonsági másolatairól készült e-mailekhez, valamint egy prémium és professzionálisabb megjelenésű admin felületet.

Szerezzen be több Plugin Installer Prémet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map