Hogyan tehetők közzé ajánlások a WordPress-ben a továbbfejlesztett átváltási arányokért

Az ügyfelek vagy ügyfelek véleményeinek a közzététele a webhelyén a tökéletes módja annak bizalom és tekintély kiépítése a célközönséggel. Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy megmutassuk tapasztalataikat és néhány olyan ügyfelet, akikkel együtt dolgoztál.


Azonban egyes módszerek az ügyfelek visszajelzéseinek közzétételére hatékonyabbak, mint mások, és a megfelelő módon történő felhasználásával drámaian növelheti az ügyfelekké váló látogatók számát. Korábban egy bizonyos módon jelenítettem meg ügyfél-ajánlásaimat, de néhány kutatás után kiderült, hogy nem a legtöbbet készítettem.

Hogy megtudja, hogyan válasszon legjobb WordPress ajánlási plugin vagy témát, és a lehető leghatékonyabb módon mutatják be őket, olvassa el a WordPressben tett ajánlások közzétételi útmutatóját.

Példák az ajánlások hatékony felhasználására

Csak annyira, hogy tisztában legyen azzal, hogyan néz ki a beszámoló, amikor azt közzéteszi a webhelyén, és hogy ötleteket kapjon arról, hogyan építheti be őket a webhelyére, íme néhány példa más webhelyekre, amelyek hatékonyan használják őket új ügyfelek megszerzésére. és az ügyfelek.

Ajánlások StudioPress

A StudioPress webhely nagyszerű munkát végez annak érdekében, hogy több beszámolót korlátozott helyre illesztjen a honlapjára.

Kirsti Hines

Kristi Hines magas rangú ügyfelek ajánlásait használja vele szabadúszó blogging portfólió honlapja hogy gyorsan hitelességét közvetítse az új látogatók számára.

Hogyan kaphatunk ajánlásokat

Ha bármikor visszajelzést kér az ügyfelekről az ajánlások oldalra, megpróbálok minél könnyebbé tenni számukra. Ha példákat tartalmaz más pozitív visszajelzésekre is, amelyeket a kérésben adtak, a követendő sablon megadása megkönnyíti munkájukat.

Még el is haladhat, ha külön formanyomtatványt ad hozzá a webhelyéhez, releváns kérdésekkel és mezőkkel, amelyek még megkönnyítik az ügyfelek számára az értékelés benyújtását. Néhány ajánlási plugin tartalmazza ezt a funkciót.

Az ügyfelekkel a közösségi médián keresztül történő kapcsolatfelvétel megkönnyíti számukra, hogy harapós méretű ajánlást küldjenek neked, amelyet közzétehessen a webhelyén, és összekapcsolhassa profiljával további társadalmi bizonyítékként..

Tippek az ügyfél-értékelések megjelenítéséhez

Most, hogy tudja, hogyan gyűjtheti beszámolóit ügyfeleitől és ügyfeleitől, íme néhány tipp a webhelyen történő megjelenítéshez, hogy a lehető leghatékonyabb legyen, és néhány linket tartalmaz a vonatkozó esettanulmányokhoz és jelentésekhez:

 • Prioritássá tegye a bizottsági ajánlásokat magas profilú ügyfelek a szokásosnál
 • Tegye közzé őket a webhelyén, nem csak egy erre a célra szolgáló oldalon
 • Adjon hozzá logót vagy lehetőleg egy fotót az ügyféllel
 • A video-beszámolók 25% -os konverziós növekedést okozhatnak
 • Adjon hozzá egy linket a forráshoz, hogy a látogatók ellenőrizhessék
 • Helyezzen el linkeket a közösségi média profiljaiba a bemutatás céljából társadalmi bizonyíték
 • Adott esetben kapcsolódjon egy esettanulmány-oldalra, amely részletesebben ismerteti a projektet

Míg egyes beszámolók jobbak, mint egyik sem, azok igazításával való finomítása, miközben a konverziót ösztönző tartalmak, mint például a fényképek és videók, még hatékonyabbá teszik őket.

WordPress Testimonial plugins

Szerencsére van néhány nagyszerű beépülő modul a WordPress számára, amelyek megkönnyítik azok közzétételét a webhelyen oly módon, hogy segít meggyőzni a látogatókat ügyfelekké válásról és az ügyfelek.

Viavi WP ajánlások

Viavi ajánlások beépülő modul

Az ingyenes lehetőségek közül ez a bővítmény rendelkezik a következővel a legvonzóbb módon bemutatott ajánlások. A Viavi WP Testimonials újonnan megjelenik, így eddig csak 30 letöltést sikerült elérnie. Úgy tűnik azonban, hogy teljesen működőképes és a tesztelés során minden probléma nélkül működik. A lapos kialakítás teljesen érzékeny, és az ajánlások akár együtt is felsorolhatók, akár pedig egy csúszka segítségével jelenik meg. Három stílus és nyolc színbőr választható meg a visszajelzés bemutatásához.

Get Viavi WP ajánlások

A WooThemes beszámolói

WooThemes Testimonials plugin

Ez az ingyenes beszámoló plugin a WooThemes-től származik, de boldogan működik minden témában. Miután egyéni üzenettípusként megadta a korábbi ügyfelek véleményeit, megjelenítheti azokat webhelyén a rövid kódok, widgetok segítségével, vagy közvetlenül a téma sablonfájljaiba. Ez egy jó lehetőség azok számára, akik a tiszta és stílustalan formatervezés amely inkább a témájuk megjelenését fogja látni, ahelyett, hogy saját formátummal rendelkezzen.

Get WooThemes ajánlásait

Ajánlások kirakat

Showcase plugin

Ez az olcsó prémium lehetőség olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ajánlások, esettanulmányok és vélemények megjelenítését a WordPress webhelyén. Ez a beépülő modul a beépített csúszkának köszönhetően megkönnyíti a több beszámoló megjelenítését korlátozott mennyiségben, vagy pedig rácsos elrendezéssel is megjelenítheti azokat. Vannak még több 15 elrendezési és testreszabási lehetőség közül lehet választani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tartalma megegyezik-e webhelyének stílusával. A beépülő modul lehetővé teszi az ajánlások megjelenítését rögzített rácsban vagy egy görgető csúszkán belül.

Maguk a beszámolók jól néznek ki, ötféle bőr közül választhat. Mindegyik felülethez hozzá lehet adni egy miniatűr képet a beszámoló-adótól (bebizonyosodott, hogy tovább növeli a beszámoló hitelességét) és az ötből kiindulópontot. A bőr tartalmaz idézőjelekkel, beszédjelekkel és személyes kedvencemmel kartondobozban tett ajánlásokat..

A beszámolók bemutatása lehetővé teszi, hogy beállítsa a beszámolók cél URL-jét, így ha a felhasználó rákattint egyre, akkor eljuttathatják a kívánt helyre – nagyszerű, ha összekapcsolja az egyes ügyfelekre vonatkozó mélyebb esettanulmányokat. A véleményeket bármilyen oldalra beszúrhat rövid kóddal, vagy elhelyezheti azokat a widget bármely területén, a dedikált widget használatával. Végső előnyeként, hogy a séma metaadatait automatikusan hozzáadják a beszámolókhoz – a kódot, amely a gazdag kivonatokat szolgáltatja -, így az ön beszámolóinak csillagbesorolása is megjeleníthető a SERP-kben, ami nagyszerű a CTR növelésében..

Szerezzen beszámolókat

WP vásárlói vélemények

WP vásárlói vélemények bővítmény

Ez a bővítmény ingyenes bónuszként érhető el a nagy teljesítményű Rich Snippets bővítménnyel (csak az „INGYENES” kódot használhatja az előfizetések hozzáadása / megújítása lapon, hogy megkapja), egy plugin, amelyet azért hoztak létre, hogy lehetővé tegye szakmai megjelenésű véleményeket tesz közzé a WordPress webhelyén.

A WP vevői ajánlások beépülő modulja tartalmaz egy rövid kódot az űrlap beillesztéséhez az egyik üzenetbe vagy az oldalba, és lehetővé teszi az ügyfelek és az ügyfelek számára, hogy benyújtják a bizonyságukat. Ezzel a bővítménnyel néhány lehetőséget kap az ajánlások különböző módon történő megjelenítésére, ideértve a widgetként történő közzétételt.

Ez egy nagyon rugalmas lehetőség, és ha olyan plugint szeretne vásárolni, amely lehetővé teszi véleményüzenetek közzétételét a webhelyén, akkor ingyenesen letöltheti a WP Customer Testimonials bővítményt..

Szerezzen WP ügyfél-ajánlásokat

Témák ajánlási támogatással

Amikor kidolgozza a véleményét, ne felejtse el ellenőrizni a jelenlegi WordPress-témát, vagy a témát, amelyre már megfigyelted, és nézd meg, hogy tartalmaz-e támogatást nekik.

Összes téma

Néhány modern WordPress téma tartalmaz támogatást az ügyfelek és az ügyfelek véleményeinek tárolásához, majd a lehető leghatékonyabb módon történő bemutatásához a látogatók számára. Ilyen példa a saját Total responsive többcélú WordPress téma. Ez a téma magában foglal egy egyedi postafajtát, amelyet kifejezetten az ügyfelek és az ügyfelek véleményeinek és értékeléseinek közzétételére készítettek. Ez a megközelítés kiküszöböli a megfelelő plugin keresésének szükségességét, és lehetővé teszi, hogy beszámolókat adjon a webhelyéhez, amint elkészül és működik..

További információ a Totalról


A vélemények közzététele a webhelyén egy hatékony módszer erre növelje az átváltási arányokat, függetlenül attól, hogy célja-e több termék eladása, több ügyfél feliratkozása vagy további munkák foglalása. Ha professzionális módon bemutatja őket, majd megjeleníti azokat webhelyének egészén, különösen a nyitóoldalon és a termékoldalakon, növelheti konverziós arányát azáltal, hogy jóváírja munkáját. Tudassa velünk az alábbi megjegyzés részben, ha valaha is használta-e a fenti pluginok valamelyikét, vagy ha van olyan egyéb javaslata, amelyet esetleg elmulasztottunk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector