Hogyan lehet sikeres blogértőnek és hogyan lehet pénzt keresni a WordPress segítségével

Bloggerré válás már nem csak valami tennivaló a hétvégén. Ez egy életmód, és egyre több és több blogger vált blogprofesszussá azáltal, hogy kihasználja népszerű hozzászólásaikat online vállalkozások felépítéséhez. Tehát mi az a blog vállalkozó? Ez változhat attól függően, hogy ki kérdezi, de nem hivatalosan ez a hivatalos WPExplorer szótár-meghatározás:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

főnév; olyan személy, aki üzleti tevékenységet folytat blogként, érdeklődését és szenvedélyét teljes munkaidős karrierté alakítva, gyakran pénzügyi kockázatot vállalva erre

A blogprofilok az egész interneten vannak, és nagyon valószínű, hogy minden nap számos webhelyüket felkeresi, akár üzleti tippeket kutatva, akár kényelmesen böngészve. És mindegyik megtalálta a pénzt kereső módszerét a WordPress segítségével.

Példák blog vállalkozókra

Ha még mindig kissé elmosódott vagyok arról, hogy mi a blog vállalkozó, íme néhány példa a szemléltetéshez. Az első a WPExplorer – ez így van. Egy egyszerű blogként kezdtük el, amelyen megosztottuk a WordPress tippeket és híreket. Azóta egy teljes körű márkává nőttünk ki, saját WordPress termékekkel.

Egy másik nagy példa (amire csak törekedhetünk) Vállalkozó tüzet. Kezdetben John Lee Dumas szenvedélyprojektje, az EOF átalakult egy kis napi podcast-ról a legjobban értékelt podcast-ok, webináriumok, műhelyek és egyebek humánus hálózatára. Csodálatos, mit tehet bloggal és egy kis fókuszálással!

Hogyan válhat Blogproferré

Bár nem tudom garantálni a sikert, megadhatom az alapvető lépéseket az induláshoz. Három fő lépés van, amelyek magukban foglalják a saját blog felépítését, a forgalom ápolását és természetesen a pénzéből származó lehetőségek keresését a blogodból. Beásnunk!

1. lépés: Hozza létre a blogját

Sokszor beszéltünk egy blog létrehozásáról, de itt van a rövidített változat. Először is szerezz magának nagyszerű WordPress tárhely. A WPEngine-t használjuk és nagyon ajánljuk, mivel menedzselt tárhelyet nyújtanak, és az Ön kiszolgálójával foglalkoznak, így soha nem kell aggódnia. Ráadásul nagyszerű extrákat kínálnak, mint például a webhelyről készült biztonsági mentések, az átmeneti webhelyek, és valóban fantasztikus támogatást nyújtanak, havonta 29 dollárért. Ha költségvetéssel rendelkezik, a Flywheel egy másik nagyszerűen kezelt WordPress host, amely havonta 15 dollárért kínál hasonló kedvezményeket. És ha valóban cipőfűzővel jár, akkor a Bluehost első éve nagyszerű promócióval rendelkezik, csupán havi 3,49 dollárért..

noir-téma

Tárolás félre van szüksége nagyszerű blogírás téma nagyszerű tulajdonságokkal. A Noir Responsive WordPress Blog & Shop témát javasoljuk. A Noir olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az oldal elrendezése, az egyedi kütyü (kb., A közösségi, a Instagram, a Facebook oldal, a hírlevél stb.), Stílusos video- és audió blogbejegyzés-formátumok, 700+ Google-betűkészlet-beállítások, egyedi színválasztók sok témához elemek egyedi színrendszer létrehozásához, WooCommerce kompatibilitás, RTL nyelvek támogatása, egyedi linkek a közösségi kapcsolatokkal és még sok más. Megvan minden egy törekvő blogembernek szüksége van.

Miután megkapta a témáját, kezdje el blogozni. Készítsen rengeteg egyedi, minőségi tartalmat. Írja meg véleményét. Hozza létre az útmutatókat. Oszd meg a szépség tippeket. Kommentáld a híreket. De kérlek, hogy bármit is csinálsz, írj arról, amit tudsz, és mi érdekli Önt. Ha megpróbál elkezdeni egy olyan blog elindítását, amelyről Ön nem szenvedélyes, valószínűleg elég gyorsan el fog veszíteni lendületét.

2. lépés: Készítsen egy követőt

Ez talán a legkeményebb része a blogprofittá válásnak. Szüksége van forgalomra, és időt és erőfeszítést kell tennie annak megszerzéséhez (kivéve, ha a BFF a Kim Kardashian, ebben az esetben csak csipessz egy linket a blogodhoz, és egy a miénkhöz is rendben van?). Feltételezve, hogy hétvégén nem vesz részt az A-listerekkel való kapcsolatépítésben, néhány dolgot megtehetsz, hogy elősegítse a következőket:.

társadalmi-megosztási

Légy társadalmi
Tartalmát meg kell szereznie a közösségi média webhelyein, saját fiókjain keresztül és a webhely szerves látogatói által a tartalom megosztásával. Noir-nak van beépített szociális megosztás a bejegyzéseken, ezért csak annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy fülbemászó hozzászólások címeket hozott létre, amelyek érdeklődésre számot tartanak mások számára a Twitteren, a Facebookon vagy a Google-on+.

hírlevél-modul

Indítson el egy hírlevelet
Minél hamarabb állítja be hírlevelét, annál jobb. Az emberek feliratkoznak, és a legtöbb felhasználó soha nem leiratkozik (csak vessünk egy pillantást a saját postafiókjukra, igaz?). Javasoljuk a MailChimp használatát, mivel az általunk használt és szeretett, valamint egy fantasztikus kezdő útmutatónk van a MailChimp számára az Ön kezdéséhez. Az indulás ingyenes, ami nagyszerű az új bloggerek számára, alacsony költségvetéssel, és ha a Noir témát használja, akkor van egy beépített hírlevél-widget a MailChimp számára. Csak illessze be a hírlevél API-jába, és az olvasók elkezdenek előfizetni!

3. lépés: Adjon el valamit

Az első lépésben lefedett „blog” résztel most foglalkoznia kell a „preneurral”. Ahhoz, hogy vállalkozás lehessen, készítsen pénzforgalmat a blogjából. Kétféle módon lehet megközelíteni ezt az utoljára.

reklámok

Hirdető
Ha olyan témát használ, mint a Noir, akkor eladhatja, majd hozzáadhatja  reklámok a beépített kezdőlap, blogbejegyzések és widget-területek segítségével. Csak nyissa meg a téma testreszabót (a WordPress irányítópultján kattintson a Megjelenés> Testreszabás> Általános témabeállítások> Reklámok elemre), és illessze be a szalaghirdetés-kódot az affiliate, Adsense webhelyre, vagy hozzon létre egy saját képet egy linkkel.

Leányvállalati értékesítés
A jövedelemszerzés érdekében más termékeket és szolgáltatásokat is hirdethet az interneten. Így él a megnövekedett YouTubers, szépség blogger és még a WordPress guruk többsége. Csatlakozzon egy társult programhoz, majd hozzon létre egyedi kapcsolt linkek amikor ajánlásokat tesz. Használhatja az ingyenes bővítményt is Csinos link egyedi linkeket hozhat létre saját URL-jével.

woocommerce bolti

Termékek és szolgáltatások értékesítése
Az egyetlen dolog, ami jobb, mint a többi nép termékeinek népszerűsítése, az, hogy előmozdítja a sajátját egy online áruház. Készítsen saját e-könyvet, digitális termékeket, pólókat, webinar-csomagokat vagy bármi mást. Készítsen valamit, amit tud, amit az olvasók szeretnének. Ha életstílus blogger vagy, készítsen edzési tervet vagy receptkönyvet az eladásra. Ha a tőzsdéről ír, készítse el a legjobb befektetési tippeinek prémium gyűjteményét. Bármit is akar eladni, a Noir WordPress téma teljes támogatással és egyedi stílusú WooCommerce így eljuthat oda, és eladhatja, eladhatja, eladhatja!

Csomagolás fel

Ezek az ajánlások az induláshoz! Válassza ki a WordPress tárhelytervét, szerezzen olyan fantasztikus témát, mint a Noir WordPress téma, népszerűsítse webhelyét, és hozzon létre, vagy ossza meg termékeit másokkal. Természetesen folyamatban vannak az erőfeszítések, amelyek blogprofittá válnak. Rendszeresen friss tartalmat kell készítenie, módosítania kell a termékkínálatát, szezonális promóciókat kell létrehoznia, hálózatokat kell létrehoznia a piacon működő többi blogíróval stb. De ha ezzel a három lépéssel elkezdi, szilárd alapot fog fektetni és a a siker helyes iránya!

Ön is blogprofer? Van hasznos tippeket más olvasóink számára? Szeretnénk hallani tippeit vagy tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map