Hogyan lehet elindítani egy hírmagazin-webhelyet a WordPress segítségével 10 egyszerű lépésben

Hogyan lehet elindítani egy hírmagazin-webhelyet a WordPress segítségével 10 egyszerű lépésben

Szeretne beállítani egy hírportált vagy magazin webhelyet a WordPress platformon keresztül? Akar lenni a saját média mogulja? Nagy! Nem tudom, merre kell mennem? Ne aggódj. Ez a cikk 10 egyszerű lépésben segít létrehozni egy hírmagazin-webhelyet a WordPress-en. Látni fogja, hogy nem kell kódolnia vagy bérelnie egy webes fejlesztőt, hogy kiváló és jól működő webhely legyen. Szóval, itt megyünk.


Ha nem indít el egy hírportált, miért jöttek vissza az emberek? Legyen más és egyedülálló, hogy erőteljesen megtartsa az online hírügynökséget. Mivel számtalan hírportál jelenik meg minden nap, nem könnyű külön maradni a többitől. Ahhoz, hogy kiemelkedő hírportálrá váljon, vonzó és felhasználóbarát WordPress témát kell szereznie. Itt jön a legnehezebb dolog, mivel ezrek gyönyörűek vannak. De ne aggódjon, azért vagyunk itt, hogy segítsünk megalapozott döntés meghozatalában. Sok jó közül hírmagazin WordPress témák, csak azt kérjük, hogy nézzen ma tízre. Ez a 10 WordPress hírmagazin-téma már számos kiadót segített a híroldalaik felkutatásában. Miért nem te?

Kezdjük azzal, hogy fontos a hírmagazin webhelyének megfelelő CMS-platformot választani. Valójában rengeteg weboldal-készítő közül választhat. De a győztes … WordPress! Nincs jobb módszer, mint a használat WordPress felület. Miért? Miért az összes webhelytulajdonos több mint 50% -a választja a WordPress-t online jelenlétéhez? Miért bíznak a WordPressben? Az igazság az, hogy minden egyszerű.

A WordPress számos okból nyeri le a kezét. Nem számít, milyen üzleti tevékenységet folytat, ingyenesen használhatja a WordPress-t. Általános szabály, hogy minden kisvállalkozásnak szüksége van egy professzionális weboldalra, amely nem igényel jelentős beruházásokat a webhely felállításához és könnyű üzemeltetéséhez. Nagyon egyszerűen tette a dolgokat. Ez az oka annak, hogy ez a teljesen ingyenes CMS platform pontosan amire szüksége van. Fantasztikus lehetőséget nyújt egy csodálatos webhely létrehozására, amelyet egyszerűen karbantartani lehet. Röviden: az egyszerűség a legfontosabb tényező, miért választják az emberek a WordPress-t. Ideje kipróbálni ma.

Tehát, hogy visszatérjünk a lényeghez, javasoljuk, hogy hozzon létre egy gyönyörű hírmagazin-webhelyet 10 egyszerű lépésben. Itt az ideje, hogy a hírmagazin webhely professzionális és fantasztikus megjelenésű legyen. Ez a bit olyan könnyű, és azonnal felkészítjük és futtatjuk.

1. Készítsen egy akciócsomaggal foglalkozó honlapot

King News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Mivel oly sok hírmagazin-weboldal naponta nagy mennyiségű tartalmat tesz közzé, elengedhetetlen, hogy egy elrendezést bőséges, de könnyen elérhető módon tervezzen meg. Ha rengeteg információt ad az olvasóknak, hosszabb ideig érdekli őket. Így, miután egy látogató bekapcsolódott, könnyedén áthidalhatja őt érdekes témákba, amelyeket mélyebben elolvashat a hírmagazin webhelyén. A KingNews magazin hírportáljának WordPress Theme remek választás a legfrissebb hírek felsorolására. Ez a tiszta sablon segít egy olyan vonzó megjelenés kialakításában, amely egyedivé teszi a hírmagazin-webhelyet. Több kütyü kombinálásával könnyedén elkészítheti a különféle elrendezéseket.

Sőt, ami még jobb, a téma 100% -ban GPL licenccel rendelkezik, amely teljes jogot ad arra, hogy kódját módosítsa és terjessze több webprojektre, amelyekre szüksége lehet. A Bootstrap 3 keretrendszerrel épített téma zökkenőmentesen alkalmazkodik az utolsó generációs eszközökhöz és képernyőmérethez. A témához kapcsolati űrlap, hírlevél feliratkozás, SEO optimalizálás, kommentáló rendszer és még sok más tartozik. Szeretsz többet megtudni? Nyomja meg az élő demógombot, hogy a téma működjön.

2. Soha véget nem érő felhasználói utazás

Status News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Természetesbb forgalom vonzza a hírmagazin webhelyére pontosan azt, amire szüksége van egy webes jelenlét létrehozásakor. Általános szabály, hogy a magazinok és a hírportálok weboldalait hirdetések vagy kapcsolt hivatkozások megjelenítésével pénzszerzik. A sikeres weboldal motiválja az olvasót, hogy egyre mélyebben kattintson a webhelyre. Az Állapotra reagáló hírek és magazin Blog WordPress téma segítségével ragadós hírmagazin-webhelyet indíthat a kattintások maximalizálása és a soha véget nem érő felhasználói utazás létrehozása érdekében. Kezdje el most az Állapot használatával, hogy az olvasók mindennap visszatérjenek.

Az Status egy tiszta és többcélú sablon, amelynek célja, hogy segítsen jobban felhívni a figyelmet a világból. Rengeteg fejlett funkcióval a téma remekül néz ki, és a kívánt módon működik. A Live Customizer segítségével végezze el a kívánt módosításokat. A nagyon kevés gomb kattintásával egyedi elrendezéseket hozhat létre anélkül, hogy izzadni kellene. Ezenkívül a téma reagáló, a Yoast és a WPML kompatibilis, támogatja a natív WordPress hordozható médiumokat, és jól dokumentált. A fejlettebb funkciókért nézze meg az élő bemutatót.

Győződjön meg arról, hogy az olvasók mindig újabb történetet vagy cikket olvashatnak a hírmagazin webhelyén. Készítsen soha véget nem érő felhasználói utat, és a lehető leg egyenes vonalba vezesse az olvasókat webhelyén.

3. Válassza ki óvatosan a média logóját és a betűtípust

Globera News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A hírmagazin webhelyének logója sokat fog mondani a tartalom minőségéről. A weboldal logója és betűtípusa egyaránt nagyban befolyásolja az olvasók érzelmét a márkánkkal kapcsolatban. A megjelenésnek számít. Pszichológiai hatással lehet a kilátásokra, és kristálytiszta küldetést adhat nekik a termékének vagy szolgáltatásának. A Globera hírportál és a WordPress Magazine téma segít elérni a hírmagazin-webhely következetességét és olvashatóságát. Ha azt szeretné, hogy a hírportál koherensnek és egységesnek érzi magát, akkor a Globera igaza van a sikátorban. Még akkor is, ha még nem ismeri a webdizájnt, ez a rugalmas és a szolgáltatásban gazdag sablon egyszerűbbé teszi a dolgokat.

A téma számos opcióval, rövid kódokkal és testreszabási eszközökkel érkezik, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen elindíthatja a hírmagazin webhelyét. Ezenkívül 100% -ban GPLv.3 licenccel rendelkezik, így telepítheti annak kódját több webes projekthez. A WP Live Customizer segítségével valós időben végezze el a módosításokat. Mivel a sablonban olyan sok speciális szolgáltatás található, megtervezhet egy média logót és betűtípust, amelyekkel már az elején elégedett vagy. Fontos, hogy tisztában álljunk azzal, hogy mi folyik az iparágban, hogy a többitől elkülönüljünk.

4. Hozza létre a közösségi média számlákat

Bazinga - Magazin és vírusos Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A hírmagazin-oldal SEO-barátságossá tétele nem elegendő, ha valóban sikert akar elérni az iparában. A fogyasztók több mint egynegyede világszerte közvetlenül kommunikál a társaságokkal a közösségi média oldalain. Ezért aktív közösségi médiafiókokra van szüksége a hírmagazin webhelyének sikeréhez. Az összes szociális média platform fontos, mivel együtt működnek, hogy a közönséget a hírmagazin webhelyére irányítsák.

Ez a rugalmas sablon rengeteg opcióval rendelkezik, például a beépített elrendezésekkel, az űrlap-testreszabási formákkal és egyebekkel. A mobilbarát elrendezés tökéletesen megjelenik az összes utolsó generációs eszközön, és az első pillanatoktól vonzza a látogatókat. Használja ki ezt a modern sablont, hogy hosszú távon megerősítse hírmagazin-oldalát. Élvezd.

5. Felhasználóbarát és rugalmas elrendezések

Kustrix divathírek WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A rugalmas és felhasználóbarát kialakítás manapság elengedhetetlen. Valójában az emberek egész nap böngésznek és vásárolnak okostelefonjukon. Tehát, ha biztos abban, hogy a lehető legtöbb forgalmat érje el, tegye reagálóvá hírmagazin-oldalát. Hozzon létre vonzó és legmodernebb hírportált a felhasználóbarát és rugalmas elrendezéssel, hogy csodálatos felhasználói élményt nyújtson. A Kustrix Életmód Blog WordPress téma felbukkan a sikerhez.

Ez az ízléses, tiszta és teljes mértékben reagáló sablon segít egy elegáns és modern hírmagazin-oldal létrehozásában. Még ha újonc is vagy a webdizájnban, a Kustrix segíthet webhelyének kilépésében a versenytől. Könnyen kezelhető, szerkeszthető és kezelhető a sablon anélkül, hogy bármilyen kódolást be kellene szednie. Próbáld ki még ma, hogy megtervezze saját, professzionális megjelenésű hírmagazin-oldalát. Ezenkívül a téma SEO-barát, többnyelvű, böngészőközi kompatibilis, készen áll az Ecwid-re, és jól dokumentált. Nyomja meg az élő demonstrációs gombot, és imádja.

6. Kategóriák és szakaszok

City News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Tehát megvan logója, dizájnja, közösségi média-fiókja, mobilbarát elrendezése, és készen áll arra, hogy tartalmával kitöltse hírmagazin-oldalát. Ahol a kategóriák és címkék megfelelő használata elősegítheti egyedi tartalmának az olvasók számára vonzóbb módon történő rendezését. Ésszerű a kategóriák használata a fő témákhoz, a gyermekek al témáihoz és a címkék használata a gyakori témákhoz. A BitNews hírportál magazin WordPress Theme segíthet abban, hogy mind a két világból a legjobbakat megszerezze. Az ön érdeke, hogy a kategóriákat és címkéket oly módon használja fel, hogy az olvasókat mélyebben és mélyebben vezesse webhelyén.

A kártyaalapú tartalommeghatározás egy barátságos módszert biztosít, amely vonzza a látogatókat. Érvényes szemantikai kóddal épített sablon megkönnyíti az életét az elejétől kezdve. Ezen felül egy nagyszerű, 24 órás ügyfélszolgálat segít irányítani erőfeszítéseit. Még szakképzettség hiányában is testreszabhatja a témát az Ön igényeihez és az olvasók ízléséhez. Szeretni fogod.

7. Tartsa tisztán

Powered Free Blogging WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az biztos, hogy azt akarja, hogy a hírmagazin-webhely vizuálisan vonzó legyen, és a látogatókra lógjon. De ne feledje, hogy néha kevesebb lehet sokkal több egy webhelyen. A rendetlenség zavaró. Várhatóan néhány másodpercen belül elhagyja webhelyét, ha túl sok olyan kütyü, előugró ablak vagy cselekvésre ösztönző gomb található, amelyek elvonják és elvonják őket. A Powered egy ingyenes WordPress téma, amely elősegítheti, hogy a hírmagazin honlapja egyszerű és tiszta legyen. Készítsen egy könnyen olvasható webhelyet, amely megkönnyíti a navigációt.

Mindannyian szeretjük a tiszta, egyszerű és gyönyörű felületeket. A hajtás csak az, amire szükség van a hírek és információk megosztására a világgal. Félek, hogy ne használjon fehér teret. Ilyen módon rangsorolja és megbontja a tartalmat, hogy egyre mélyebben és mélyebben irányítsa az olvasókat a hírmagazin webhelyén.

8. A tartalom király

Heti folyóirat News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az emberek az internetet friss, releváns tartalom keresésére használják, amely behúzza és magához vonzza. Így teszik az olvasók is. A friss és érdekes tartalom kulcsszerepet játszik a látogatókkal való kapcsolatok kiépítésében. A rendszeres frissítések a legjobb módja annak, hogy a hírmagazin-oldal fáradtnak és elavultnak ne tűnjön. A Heti Journal News magazin, a WordPress nagyszerű választás lehet webes projektjéhez. Hozzon létre egyfajta vágyat az olvasók számára, hogy meglátogassák hírmagazin-oldalát. Használja ki teljes mértékben az előnye érdekében, hogy meggyőző ügyet hozzon létre.

Jellemzője: Kapcsolatfelvételi űrlap, Kommentálási rendszer és Naptár a hozzászólások vagy a közelgő események kezeléséhez. Ráadásul érzékeny és Retina kész elrendezést, legördülő menüt, videointegrációt és közösségi média lehetőségeket kínál. Az emberek információkereséssel jönnek a webhelyére. Tehát adja meg nekik azt a vonzó tartalmat, amely felhívja a figyelmüket és előidézőket generál. Csodálatos felhasználói élményt nyújt. Szeretsz többet megtudni? Ne aggódj. Nyomja meg a gombot és imádja.

9. A modern technológiák és trendek kiaknázása

Digezine News WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A dinoszauruszok még mindig a Föld körül járnak. Másnak lenni. A modern technológiák és trendek napról napra fejlődnek. Semmi sem állandó, csak a változás. Lépést tartasz az idővel? És mi az idő? Az idő pénz. Ezért gondosan tartsa naprakészen a hírmagazin-webhelyet a legújabb fejleményekkel a technológia világában. Tetszik vagy sem, de fontos, hogy gondosan válasszuk ki az eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek segítenek vállalkozása jól olajozott gépként működni. A másik oldalról nem szabad túlterhelni a webhelyet túlzott animációkkal, grafikákkal vagy képekkel. Legyen óvatos a technológia használatával a hírmagazin webhelyének előnyeire.

A Digezine News Magazine WordPress Theme egy kiváló módja annak, hogy tiszta, világos és hatékony hírmagazin-webhelyet hozzon létre, amely kiemelkedik a csomagból ebben a folyamatosan fejlődő iparágban. Az egyedi widget-készlettel felszerelt sablon gazdagítja webhelyének funkcionalitását, hogy erősebb webes jelenlét jöjjön létre. A Digezine segítségével tüzet gyújthat a hírmagazin webhelye alatt. Kattintson az élő bemutatóra, és élvezze azt.

10. Készítsen egy ügyfélnyertes mintát

Vírusos hírek WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Nos, amikor elkészül a munka legnehezebb darabja, gondolkodjon azon, hogyan lehetne a forgalmat a hírmagazin webhelyére irányítani. Beállíthat egy e-mail hírlevelet, közösségi médiát vagy feliratkozhat e-mail frissítésekre, hogy segítsen vállalkozása számára a lehető legtöbb forgalmat elérni. A legszebb hírmagazin-webhely nem ér semmit, ha Ön az egyetlen, aki az oldalakat keresi. Vírusos hírek – A Magazine WordPress téma segít növelni a szájról szájra a hírmagazin webhelyét. Próbáld meg.

A téma elérhetőségi űrlapot, bejelentkezési űrlapot, hírlevél feliratkozást, felhasználói regisztrációt, keresési űrlapot és társadalmi lehetőségeket kínál, amelyek segítségével webhelyén vásárlói nyertes mintát hozhat létre. Különben is, sok más fejlett funkció található ebben a témában, hogy növelje a márka és az olvasó közötti jóakarat érzetét..

Következtetés

Ha úgy gondolja, hogy szuperhős hatalommal kell rendelkeznie egy hírmagazin-webhely elindításához, tévedsz. Határozottan, rossz. Amikor igazán szenvedélyes az új projektje iránt, könnyű kreatív és lelkes lenni. Minden attól függ, mire van szüksége. Ne feledje, hogy a WordPress hatalmas különbséget jelent a sikerében. A gyorsan betöltő oldal biztosan boldogabb látogatókat hoz. Bármi is legyen a célja, keressen olyat, ami felgyújtja a lángját és továbbviszi a sikerhez.

Hiányzott valami? Az alábbi megjegyzésekben mindig megoszthatja gondolatait. Sok szerencsét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map