Hogyan lehet dokumentumokat aláírni a WordPress segítségével

Hogyan írhat alá dokumentumokat a WordPress segítségével

Mindannyian oda-vissza küldtünk e-maileket, hogy egy dokumentumot egynél több alkalommal lehessen aláírni – és ez általában azzal jár, hogy valakinek kinyomtatnia kell, alá kell írnia és be kell szkennelnie a dokumentumot, mielőtt visszaküldné. Az elektronikus megközelítés egyértelmű előnyei ellenére a papír továbbra is nélkülözhetetlen része világunknak.


Szerencsére számos WordPress plugin áll rendelkezésre, amelyek segítenek az ügyfeleknek elektronikusan aláírni a dokumentumot, nyomtatás nélkül. Néhány csípéssel professzionális űrlapot vagy dokumentumot küldhet az ügyfelének, és aláírását közvetlenül a WordPress webhelyről veheti át. Üdvözöljük a jövőben! De ha nem ismeri a koncepciót, érdemes többet megtudni erről e-aláírás mielőtt belemerülne a WordPress E-aláírási eszközök listájába.

Ez a cikk hét hasznos bővítményt mutat be, amelyek segítenek a dokumentumok aláírásában, így óriási időt takaríthat meg Önnek és ügyfeleinek. Kezdjük el!

1. WP E-aláírás az ApproveMe-től

WP E-Signature plugin a Approveme-től
Ha dokumentumokat szeretne online aláírni a WordPress segítségével, Az ApproveMe WP E-aláírása az élen jár. Ezt a prémium plugint arra tervezték, hogy lehetővé tegye a dokumentumok törvényes aláírását a saját WordPress webhelyén.

Az e-aláírási szolgáltatásokhoz hasonlóan, például a DocuSign és a HelloSign, a WP E-Signature lehetővé teszi a dokumentumok feltöltését és az ügyfeleknek történő aláírás elküldését. Korlátlan dokumentumokkal és korlátlan aláírókkal rendelkezhet, mind a saját webhelyén keresztül. A WP E-Signature van UETA és eSign kompatibilis, tehát az aláírások jogilag kötelező érvényűek és bíróságon érvényesíthetők.

Ha jogilag kötelező érvényű megoldásra van szüksége a dokumentumok WordPress-ben történő aláírására, akkor a WP E-Signature egyértelmű választás. Bár drága, a megtakarított idő és a nyugalom vitathatóan megéri a költségeket.

2. WP Online szerződés

WP Online Contract plugin

A WP Online Contract egy teljes értékű szerződéskezelő plugin. Több mint 1000 eladással és 4,4 csillagos besorolással egy rést épít ki magának. Ezzel a bővítménnyel online létrehozhat, kezelhet és menthet szerződéseket, és bármilyen eszközről aláírhatja ügyfeleit.

A WP Online Contract lehetővé teszi, hogy a beépített WordPress szerkesztő használatával saját szerződési sablonokat készítsen, és a szerződés aláírásakor tárolja az IP címet és az időbélyegzőket, biztosítva az ellenőrzési nyomkövetést. A bővítmény a kiegészítőkön keresztül számos fizetési átjáróval integrálódik.

A WP Online Contract kiváló megoldás, ha all-in-one szerződéskezelési platformot keres a WordPress-en. Ugyanakkor érdemes megvizsgálnia egy másik lehetőséget, ha bírósági úton végrehajtható szerződésekre van szüksége.

3. A 7. űrlap aláírás-kiegészítése (ingyenes)

Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap aláírás-kiegészítővel
Kapcsolatfelvételi űrlap 7 az egyik legismertebb és legnépszerűbb szabad formátumú építőbővítmény, több mint 1.000.000 aktív telepítéssel. Noha eredetileg kapcsolatfelvételi űrlapokhoz készült, tovább bővült, főleg az ilyen kiegészítők segítségével ingyenes aláírás-kiegészítő, amelynek 1000 aktív telepítése van és 4,2 csillagos elégedettségi besorolása van.

Az aláírásmezőt rövid kódkódokkal egészítik ki az űrlapon, mint bármely más mező, és testreszabhatók a CSS használatával.

Ha már használja a 7. kapcsolatfelvételi űrlapot, és elégedett a felületével, ez a kiegészítő tökéletes az aláírások hozzáadására az online űrlapokhoz. Ez nem jogilag kötelező érvényű megoldás, de kevésbé szigorú alkalmazások esetén is használható.

4. A hamis formák aláírása

Aláírható kiegészítő formák

A Formidable Forms kiegészítő segítségével hozzáadhat testreszabható aláírási mezőt az űrlapokhoz.

A szabad formában építők világában, Óriási űrlapok erős versenyző, több mint 300 000 aktív telepítéssel. Az űrlapkészítő hasznosságát prémium kiegészítők, például Signature kiegészítők révén bővítik. Egy webhelyen 19 dollárral kezdődik, és csomagolható a magasabb szintű prémium licenceikhez is.

Az aláírási mező hozzáadódik az űrlaphoz, mint bármely más mező, és van néhány testreszabási lehetősége. Az aláírás benyújtása után a képet átalakítják, és az űrlapadatokkal együtt tárolják.

Ha Ön Formidable Forms rajongó, ez a kiegészítő megkönnyíti az aláírások gyűjtését. Ez azonban nem különösebben biztonságos megoldás, és azt sem igazán jogilag kötelező helyzetekre tervezték.

5. A Super Forms aláírása

Super Forms Signature Add-on

A Super Forms egy viszonylag új “drag and drop” formagyártó, aki a bevezetése óta eltelt néhány hónapban magas rangú értékelést kapott. A Super Forms készítői prémium aláírási kiegészítőt biztosítottak, amely lehetővé teszi az aláírási mező hozzáadását az űrlapokhoz.

Az aláírásmező hozzáadásakor testreszabhatja a vonalvastagságot és a háttérképet. A felhasználóknak nem kell böngészőbővítményt adniuk, hogy aláírásaikat hozzáadhassák, amelyeket átalakítanak képre és elmennek az űrlap benyújtási adataival.

Ha Ön már Super Forms felhasználó, és aláírások online gyűjtésének egyszerű módját akarja, akkor érdemes megfontolni ezt a kiegészítőt, de vegye figyelembe, hogy ez nem jogilag kötelező érvényű megoldás.

6. Aláírás-kiegészítő az ARForms WordPress beépülő modulhoz

Arforms Signature Addon

Ha még nem ismeri azt, az ARForms egy jó besorolású prémium forma gyártó plugin, több mint 3000 eladással. Prémium aláírási kiegészítőt hoztak létre, amely lehetővé teszi az aláírások online elfogását, egyszerűen egy mező hozzáadásával az űrlaphoz.

Az egyszerűen használható drag-and-drop felület egyszerűvé teszi az aláírási mező hozzáadását az űrlapokhoz. Az Ön webhelyének felhasználói nem igényelnek külön böngésző plugin-okat az aláírásuk hozzáadásához, amelyet átalakítanak és PNG-fájlként tárolnak az űrlap benyújtásával.

Ha jogilag kötelező érvényű megoldásra van szüksége, lehet, hogy nem ez a megközelítés az Ön számára. Ha azonban már ARForms-felhasználó, és egyszerűen szeretne aláírást gyűjteni, ellenőrizze ezt.

7. Swift Signature Free WordPress bővítmény

Swift Signature plugin
Gyors aláírás egy leendő belépő az online aláírási világban. Ez az ingyenes plugin a SwiftCloud üzleti szolgáltatáscsomag részét képezi, és célja, hogy bármilyen WordPress-oldal jelzett legyen. A plugin használatához létre kell hoznia egy ingyenes SwiftCloud fiókot, és a jövőben prémium opció érkezik – tehát kipróbálhatja ingyen most, miközben lehetősége van.

A Swift Signature használható egyetlen oldalon vagy egy többlépcsős folyamat részeként – és integrálódik az összes meglévő SwiftCloud szolgáltatáshoz. Az összes aláírt dokumentumot archiválják és jogilag kötelező érvényű időbélyegzővel tárolják az ellenőrzési nyomvonal számára. Ez hasznos megoldás lehet, ha integrált szolgáltatást keres.


A dokumentumok aláírása gyakran fájdalmas és időigényes folyamat, különösen akkor, ha nem tudja személyesen leülni az ügyfelével. Az oda-vissza küldött e-mailek azzal a következménnyel járnak, hogy nyomtatni, aláírni és beolvasni kell a dokumentumot, mielõtt visszakapcsolná a folyamatot.

A WordPress számos megoldást kínál ezeknek a dokumentumoknak az elektronikus aláíráshoz történő megszerzéséhez, tehát tegyük össze a cikkben bemutatott hét plugint:

 1. WP E-aláírás az ApproveMe-től
 2. WP Online szerződés
 3. Lépjen kapcsolatba a 7. űrlap aláírás-kiegészítővel
 4. Félelmetes űrlapok aláírása
 5. A Super Forms aláírása
 6. Aláírás-kiegészítő az ARForms számára
 7. Gyors aláírás

Biztosak vagyunk benne, hogy ezek egyike kielégíti az Ön igényeit, bár határozottan javasoljuk a WP E-Signature-t, mint sokoldalú, szilárd megoldást..

Az elektronikus dokumentum aláírása alapvető fontosságú vállalkozása szempontjából, és ha nem, akkor alkalmazhatja-e ezt a gyakorlatot a jövőben? Ossza meg betekintését az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector