Hogyan lehet beágyazni a PDF fájlokat a WordPress programba

Hogyan lehet beágyazni a PDF fájlokat a WordPress programba

Előfordulhat, hogy szeretne beágyazni egy PDF fájlt a bejegyzésébe vagy oldalába:


 • A könyv szerzője azt kérheti, hogy az olvasók ingyenes példányt kapjanak.
 • Termékkatalógusok felvétele a webhelyére.
 • A formatervezés megosztása az ügyfelekkel PDF formátumban.
 • Lehet, hogy utazási irodát üzemeltet, és szeretné megjeleníteni az utazási csomagok útvonalát.

De van egy probléma!

Noha a WordPress lehetővé teszi audiók, videók és természetesen képek beágyazását, a PDF-fájlok beágyazása nem lehetséges a hozzászólásokba és az oldalakba. Ez a szolgáltatás eddig nem érhető el, talán a jövőben hozzáadódik.

Ha hozzá szeretne adni egy PDF fájlt, akkor feltöltheti a fájlt a Add Media lehetőséget, illessze be, és a fájlra mutató hivatkozás hozzáadódik az Ön oldalához. És a látogatók letölthetik vagy megtekinthetik a fájlt a böngészőben, ha elhagyják a webhelyet.

De mi van, ha be szeretne ágyazni a PDF fájlokat a bejegyzésébe, és hagyhatja, hogy a látogatók megtekinthessék anélkül, hogy elhagynák a webhelyet? Van erre megoldás? A rövid válasz: IGEN.

Tehát ebben a bejegyzésben megmutatom, hogyan lehet beágyazni egy PDF fájlt a WordPress-bejegyzésbe vagy -oldalába. Mielőtt elkezdené, valószínűleg el szeretne készíteni egy jól formázott, ügyes PDF dokumentumot a PDF szerkesztő. Akkor készen áll arra, hogy beilleszti azt a bejegyzésébe plugin használatával vagy anélkül. Kezdjük el.

PDF fájl beágyazása beépülő modullal

Sok plugin használható PDF-fájl hozzáadására a WordPress-bejegyzéshez.

Ugyanakkor az úgynevezett plugint fogjuk használni PDF beágyazó. Ez egy ingyenes plugin, amely elérhető a WordPress Plugin könyvtárban. A legjobb dolog ehhez a pluginhoz az, hogy a javascriptet használja a feladat elvégzéséhez, és nem harmadik fél szolgáltatásait vagy iframe-eit.

1. lépés: Telepítse a PDF Embedder beépülő modult

Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és ugorjon a Beépülő modulok> Új hozzáadása. Most keressen PDF beágyazó a keresőmezőben. Miután megtalálta a bővítményt, telepítse és aktiválja azt. Egyszerű, nem igaz??

Telepítse a PDF Embedder bővítményt

2. lépés: Telepítse a beépülő modult

Bár elindíthatja a PDF-fájlok beágyazását, miután telepítette a beépülő modult, először módosíthatja a beállításokat, hogy a beágyazott fájlok jobban látszanak. A bővítmény beállításainak oldalának megnyitásához lépjen a következőbe: Beállítások> PDF beágyazó a WordPress Irányítópult bal oldalsávjáról.

PDF beágyazó beállításai

A bővítmény ingyenes verziója lehetővé teszi a következők megváltoztatását:

 • Szélesség és magasság – Módosíthatja a PDF-megjelenítő szélességét és magasságát. Teljes számértékeket fogad el (pixelekben) vagy max (100% szélesség).
 • Eszköztár helye – A PDF-megjelenítő eszköztára lehetővé teszi a közönség nagyítását vagy kicsinyítését, és a következő vagy az előző oldalra lépéshez. Az eszközsor felső, alsó vagy mindkettő lehet.
 • Az Eszköztár lebeg – Kiválaszthatja, hogy az eszköztárat csak az egér egérmutatásával lássa-e a dokumentum fölé, vagy sem.

Most ezek az univerzális beállítások. De mi van, ha meg akarja változtatni egy adott fájl beállításait? Nos, meg tudod csinálni ezt rövid kódok segítségével. Íme egy példa:

[pdf-embedder url = ”http://yoursite.com/wp-content/uploads/2019/01/April.pdf” width = ”500 ″ toolbar =” top ”toolbarfixed =” on ”

A fenti példában a szélességet 500 képpontra állítják be, az eszköztár helyét felsőre állítják, és az eszköztár rögzítve lesz. Az eszközsávot aljára is beállíthatja, az eszközsávot pedig kikapcsolhatja.

Ennek a bővítménynek prémium verziója is van, amely olyan szolgáltatásokat kínál, mint a letöltés gomb, a megtekintés és letöltés nyomon követése, az oldal folyamatos görgetése és a linkek megnyitása új ablakban.

3. lépés: Beágyazza a PDF fájlt az üzenetébe vagy az oldalába

Miután elvégezte a beállításokat, megkezdheti a piszkos munkát. Most, akár a Klasszikus Szerkesztőt, akár a Gutenberg Szerkesztőt használja, ezt a bővítményt könnyedén felhasználhatja a kívánt eredmény elérésére..

Ha a Klasszikus szerkesztő, A PDF-fájl beágyazása hasonló ahhoz, amit egy képet vagy videót készítne.

Először hozzon létre egy új hozzászólást vagy nyisson meg egy meglévőt, majd kattintson a gombra Add Media gomb. Most töltse fel a PDF-fájlt, kattintson a gombra Helyezze be a postába gombra, és egy rövid kódot ad hozzá az üzenethez.

PDF fájl beágyazása Klasszikus szerkesztő

Ennyi – most megnézheti bejegyzését, hogy ellenőrizze, működik-e megfelelően.

Mit szólsz Gutenberg szerkesztő? Nos, a PDF Embedder beépülő modul egy speciális blokkkal érkezik. Tehát hozzon létre egy új hozzászólást, és kattintson a Blokk hozzáadása ikonra. Ezután keresse meg a PDF beágyazó blokkolja és válassza ki.

Beágyazni a Gutenberg Editor PDF fájlt

Végül kattintson a blokkra a PDF-fájl kiválasztásához (vagy feltöltéséhez), és a munka kész.

Itt van a végeredmény, függetlenül attól, hogy melyik szerkesztőt használja:

Beágyazott PDF fájl végleges

Népszerű PDF-megjelenítő-bővítmények

Bár a PDF Embedder plugin jó munkát végez, mindig jó, ha van néhány alternatíva. Tehát hadd osszak meg néhány ingyenes és prémium PDF-megtekintő plugin-ot, külön sorrendben:

PDF-megjelenítő a WordPresshez

A WordPress bővítmény PDF-megjelenítője

Információ és letöltés

Több mint 3900 eladással a WordPress PDF-megjelenítője a CodeCanyonon eladott PDF-megjelenítő-bővítmény. Ez egy teljes mértékben érzékeny és böngészőkkel kompatibilis plugin. Ez a bővítmény lehetővé teszi vagy letilthatja a nyomtatás, letöltés, nagyítás, az oldal navigációja és a közösségi megosztás opcióit. A Google Analytics szolgáltatást a WordPress programmal is felhasználhatja a PDF-fájlokat olvasó látogatók számának nyomon követésére.

Google Drive Embedder

Google Drive Embedder beépülő modul

A Google Drive Embedder egy ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a Google Drive elérését a WordPress irányítópultján, és beágyazhat PDF-eket, Word-dokumentumokat vagy táblázatokat az üzenetbe vagy az oldalba. A plugin használatához azonban telepítenie kell Google Apps Bejelentkezés is – ennek a bővítménynek az a célja, hogy összekapcsolja Google Drive-ját a WordPress webhelyével.

Algori PDF Viewer

Algori PDF Viewer plugin

Gutenberg blokk plugint keres a PDF fájlok beágyazására? Kipróbálhatja az Algori PDF Viewer bővítményt. Ez az ingyenes plugin kompatibilis minden olyan böngészővel, mint a Google Chrome, a Firefox, a Safari, az Opera és az Internet Explorer 11. Ez lehetővé teszi, hogy több fájlt töltsön be egy oldalra, és támogatja a bemutató módot..

Real3D FlipBook WordPress bővítmény

Real3D FlipBook WordPress bővítmény

Információ és letöltés

Ahogy a neve is sugallja, a Real3D FlipBook egy érzékeny és érintésbarát 3D flipbook plugin, amely PDF-fájlok és képek megjelenítésére szolgál. A HTML5 segítségével fejlesztették ki, és nem igényli a Flash használatát. Testreszabhatja a beállításokat, mint például a sebesség, a flip hang, a zoom szint és a kamera szöge. Ez a plugin támogatja a lightbox és a teljes képernyős módot is.

Bármely dokumentum plusz beágyazása

Bármely dokumentum plusz beágyazása

Információ és letöltés

Az Any Document Plus beágyazása egy olyan bővítmény, amely lehetővé teszi a dokumentumfájlok (PDF, Word, PPT, Excel stb.) Egyszerű feltöltését és beágyazását a WordPress webhelyein. A plugin hozzáad egy „Dokumentum hozzáadása” gombot a vizuális szerkesztő fölé. Ezzel megnyílik az EAD Plus felugró ablak, ahonnan kiválaszthatja a dokumentum forrását. Szorosan integrálva van a Google Drive, Dropbox és Box.com felhőalapú szolgáltatásokkal. A WordPress-webhelyen maradhat, és fájlokat tölthet fel a felhőalapú szolgáltatásokra, és közvetlenül beillesztheti őket.

Miután feltöltötte vagy kiválasztotta a dokumentumot, beágyazni szeretne, lehetőséget kap arra is, hogy kiválassza, melyik dokumentumszolgáltatást szeretné használni a fájl beágyazására. A plugin automatikusan felismeri a fájl formátumát, és javasolja a nézőnek. A nézők legfeljebb 5–8 MB méretű fájlokat tudják kezelni. Nagyobb fájlok esetén a fejlesztők azt javasolják, hogy töltsék fel őket a Google Drive-ba, és innen ágyazzanak be.

PDF fájl beágyazása beépülő modul nélkül

Nos, ha Ön egyike azoknak, akik mindig plugin nélküli megoldásokat keresnek, akkor ez a szakasz az Ön számára szól. Természetesen beágyazhatunk egy PDF-fájlt a WordPress-bejegyzésbe és -oldalakra, még egy bővítmény telepítése nélkül.

Az ötlet egyszerű – a PDF-fájlt feltöltenie kell a Google Drive-fiókjába, majd az iframe kód használatával be kell ágyaznia ezt a fájlt a webhelyére. Noha ez a módszer biztonságos, az egyetlen probléma az iframe-ek használata.

1. lépés: Menj Google Drive és jelentkezzen be fiókjába.

2. lépés: Töltse fel a PDF fájlt, amelyet beágyazni szeretne a WordPress-bejegyzésbe itt. Ehhez kattintson a gombra Új válassza a Google Drive-fiókjának bal oldali sávját Fájlfeltöltés, és töltse fel a fájlt a helyi számítógépről.

A Google Drive fájl feltöltése

3. lépés: Miután a fájlt feltöltötte a meghajtóra, kattintson duplán rá a fájl megtekintéséhez. Most kattintson a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontra (További műveletek), és válassza a lehetőséget Megnyitás új ablakban.

4. lépés: Az új ablakban kattintson a További műveletek elemre (a jobb felső sarokban található három függőleges pont) és válassza a Megosztás lehetőséget.

Google Drive PDF megosztás

5. lépés: Megnyílik a „Megosztás másokkal” felbukkanó ablak. Kattintson ide Kérjen megosztható linket – ez az, ami biztosítja, hogy a PDF-fájl linkjével bárki megnézhesse. Ha nem ezt teszi meg, akkor a fájl privát marad, és nem lesz látható a webhely közönségének.

Kapható megosztható link

6. lépés: Ha nem akarja, hogy a látogatók letöltik vagy kinyomtassák a fájlt, és letiltják a szöveg másolását, akkor kattintson a gombra Fejlett ugyanabban az előugró ablakban. Ellenőrizze a következő opciót: „Letiltja a letöltési, nyomtatási és másolási lehetőségeket a kommentátorok és a nézők számára”, majd kattintson a gombra Kész.

Tiltsa le a nyomtatott példány letöltését a Google Drive PDF fájljában

7. lépés: Itt az ideje, hogy megkapja a beágyazási kódot, amelyet felhasználni fogunk a bejegyzésünkben. Ennek eléréséhez ismét kattintson a További műveletek elemre, válassza a lehetőséget Elem beágyazása, és másolja az iframe kódot.

A Google Drive másolatának beágyazási kódja

8. lépés: Menjen át a WordPress Irányítópultra, és hozzon létre, vagy szerkessze azt a bejegyzést vagy oldalt, ahová a PDF fájlt be szeretné ágyazni. Most, ha a Klasszikus szerkesztő, csak lépjen a Szöveg fülre, és illessze be a kódot:

Klasszikus szerkesztő szöveg fül

mert Gutenberg szerkesztő, hozzá kell adnia egy új blokkot, meg kell keresnie az egyéni HTML-t, és végül hozzá kell adnia az iframe kódot az egyéni HTML blokkhoz:

Egyéni HTML blokk

9. lépés: Ennyi – most tekintse meg bejegyzését vagy oldalát a beágyazott PDF-fájl ellenőrzéséhez.

Végjegyzet a PDF fájlok beágyazása a WordPress-ben

A WordPress lehetővé teszi a hivatkozást a PDF-fájlokhoz, de nem ágyazhatja be őket. Ez az oktatóanyag azonban megoldja ezt a problémát. Megmutatja, hogy miként ágyazhatja be PDF-fájljait bejegyzésébe vagy oldalába, akárcsak képeit és videóit, plugin használatával vagy anélkül.

Beágyazott már valaha egy PDF fájlt a webhelyére a két módszer bármelyikével? Van egy alternatív beépülő modulja, és úgy gondolja, hogy jobb, mint a cikkben említettek? Hadd tudassa velem gondolatait a megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map