Hogyan lehet az AWeber-et integrálni a WordPress-rel hírlevél bővítéséhez

Az AWeber integrálása a WordPress-rel (Kezdő útmutató)

Az online üzleti vállalkozások minden tulajdonosának módja van a felhasználók felkeltésére és az eladások növelésére. A legjobb módja annak, hogy mindkettőt megtegye, ha szoros kapcsolatot alakít ki a közönséggel. Ezt azonban nehéz lehet megtenni, amikor csak kezdődik.


Az e-mail marketing kiváló stratégia, bár szüksége van a megfelelő eszközre, amely segít Önnek. Aweber, például lehet, hogy csak a keresett megoldás. Ez az e-mail marketing platform számos olyan funkciót kínál, amelyek segítenek a kampányok felszabadításában.

Ebben a bejegyzésben megvitatjuk az e-mail marketing előnyeit, majd megnézzük, hogy az AWeber hogyan könnyítheti meg a feladatot. Ezután áttekintjük, hogyan lehet az AWeber-et integrálni a WordPress-telepítésbe, és befejezünk néhány tippet az eredmények optimalizálásához. Merüljünk be!

Miért fontos az e-mail marketing az Ön vállalkozása számára

A WordPress e-mail marketingje magában foglalja egy e-mail előfizetési lista használatát (amelyet általában a WordPress telepítése vagy egy harmadik fél hajt végre) az olvasókkal vagy az ügyfelekkel való szorosabb kapcsolatok kialakítása érdekében. E-mail kampányaival megoszthatja a minőségi tartalmat, hirdethet különleges akciókat és eseményeket, vagy rendszeres hírlevelen keresztül informálhatja a közönséget..

Az e-mail marketing alkalmazásának számos előnye van, például:

 • Alacsony költségű: A hagyományos marketinghez képest az e-mail marketing viszonylag olcsó.
 • Megnövelt márka ismertség: Célközönsége e-mailjein keresztül jobban megismeri márkáját, és könnyen megoszthatja tartalmát.
 • A magas színvonalú vezetők megcélzásának képessége: Ha e-mail listája előfizetési alapú, akkor tudja, hogy olvasói már érdeklődnek.

Lehet, hogy kíváncsi az e-mail marketing kampány végrehajtására, különösen, ha költségvetése van. Megpróbálhatja manuálisan létrehozni egy e-mail listát, de sokkal jobb eredményeket érhet el, ha a folyamatra elkötelezett eszközt használja.

Bemutatjuk az AWeber-et

AWeber hírlevelek

Az AWeber egy olyan platform, amely lehetővé teszi e-mail marketing kampányok létrehozását, kezelését és elemzését. Ez egyszerűen használható és kezdőbarát, így minden felhasználó számára szilárd választás. Előnyeit élvezheti a könnyen megvalósítható, rugalmas funkciók, valamint a megbízható támogatás, amely segít elakadni elakadásakor.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen létrehozhat e-maileket egy drag-and-drop szerkesztővel.
 • Készítsen egyedi regisztrációs űrlapokat a fontos felhasználói információk gyűjtéséhez.
 • Célja az egyedi e-mail előfizetőket preferenciáik alapján.
 • Az elemzés segítségével nyomon követheti marketing eredményeit.

Ár: Az AWeber árazási lehetőségei havonta 19 és 149 dollár között mozognak.

Az AWeber és a WordPress integrálása

Először azt javasoljuk, hogy szánjon némi időt a kijelentkezésre Az AWeber teljes dokumentációja, hogy megismerjék a platform működését. Ezután néhány egyszerű lépés a WordPress használatához

1. lépés: közzéteszi a regisztrációs űrlapot webhelyén

Az induláshoz keresse meg AWeber-fiókját, és kattintson a gombra Regisztráció űrlapok:

AWeber Válassza ki a regisztrációs űrlapokat

Válassza ki a zöld Hozzon létre egy regisztrációs űrlapot gombot a sablonválasztó képernyőhöz való eljutáshoz. Itt áttekintheti a sablonokat, és kiválaszthatja a sablonokhoz használni kívánt sablonokat:

AWeber Válasszon sablont

Miután kiválasztott egy sablont, lehetősége van szín kiválasztására. Miután kiválasztotta, kattintson a gombra Sablon betöltése. Ezzel beállíthatja és megkönnyítheti a sablon beállításainak testreszabását.

Az első dolog, amit megkér, meg kell adnia néhány alapvető információt, például a fejléc szövegét és az űrlap nevét. Ezután eldöntheti, hogy elküldik-e előfizetőit, miután befejezték. Ez lehet az AWeber által létrehozott egyszerű oldal, vagy a saját webhely:

AWeber Válasszon úti célt az űrlap benyújtása utánAz Ön által választott döntés rajtad múlik. Miután elégedett a döntéssel, mentse el az űrlapot és kattintson a gombra Folytassák a 3. lépéssel.

Itt az ideje, hogy felvegye űrlapját a WordPress webhelyére. Saját közzétételéhez válassza a lehetőséget Telepítem az űrlapomat:

Az AWeber telepítse az űrlapotAkkor kapsz egy Javascript-részletet – másold le most. Ezután keresse meg a Oldalak a WordPress irányítópultján, és nyissa meg azt az oldalt, ahová az űrlapját el szeretné helyezni. A Szövegszerkesztőbe illessze be a Javascript-kódrészletet, bárhová szeretné, hogy az űrlap megjelenjen az oldalon:

Helyezze be az AWeber javascriptet az oldalra

Végül mentse el vagy frissítse az oldalt. Ha előnézetből előnézeti, akkor most látnia kell az űrlapot!

2. lépés: Állítsa be az AWeber Blog Broadcast szolgáltatást

Most, hogy az űrlap készen áll és fut, térjen vissza az AWeber-fiókjához. Alatt üzenetek, választ Blog közvetítések és kattintson Hozzon létre egy Blog Broadcast-ot:

Hozzon létre egy blog-adást az AWeber segítségévelAdja hozzá a WordPress blog RSS-hírcsatornájának URL-jét a megfelelő mezőhöz, majd válassza ki a hírcsatorna sablont az üzenetterület jobb oldalán található legördülő listából:

Válassza ki az AWeber sugárzási sablonjátEzt követően meghatározhatja az adások alapvető beállításait. Beállíthatja az ütemezés időpontját a küldésükhöz, és kiválaszthatja az eseményindítót. Például küldhet adásokat bizonyos számú új üzenet közzététele után, vagy a hónap meghatározott napjain:

Milyen gyakran kell adást küldeni?

Ha automatikusan el szeretné küldeni az adásokat a kiválasztott eseményindító alapján, ellenőrizze Küldés automatikusan. Ezután mentse el a beállításait, és minden készen áll! Ne felejtse el kipróbálni a sugárzást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden a várt módon működik-e.

Tippek az e-mail marketing eredményeinek optimalizálásához

OptinMonster Lead Generation plugin

Az AWeber és az OptinMonster integrálása lehetővé teszi, hogy kihasználhassa mindkét eszköz tulajdonságait.

Most, hogy tudod, hogyan kell az AWeber-et integrálni a WordPress-el, beszéljünk néhány dologról, amelyet az eredmények optimalizálása érdekében megtehetsz. Először is van néhány alapvető stratégia, amelyet érdemes követni:

 • Tegyen aktív megközelítést az eredmények nyomon követése érdekében. Az AWeber elemzési szolgáltatásai rengeteg hasznos információt nyújtanak, például a megnyitások számát, a kattintások arányát és az előfizetések számát. Ezekkel az adatokkal meghatározhatja, hogy melyik tartalom a leghatékonyabb.
 • Szegmentálja a listákat. Az elemzési eredményekből származó információk felhasználásával szegmentált listákat hozhat létre, hogy különféle előfizetőket célozzon meg azokkal a tartalmakkal, amelyekben a leginkább érdekli őket.
 • Csatlakoztassa az AWeber-t a céloldal-szolgáltatóhoz. Ha jelenleg egy nyitóoldal szolgáltatót használ, akkor zökkenőmentesen csatlakoztathatja az AWeberhez.
 • Nézze meg az AWeber alkalmazásintegrációit. tudsz csatlakoztassa az AWeber-et sok programhoz amelyet már használ, például a MailOptin vagy a közösségi média alkalmazások.

Végül megfontolhatja egy vagy több eszköz felvételét, amely javítja az AWeber telepítését:

 • OptinMonster egy szolgáltatásban gazdag WordPress-bővítmény, amelyet felhasználhat nagy konvertáló opt-in formák létrehozására a webhelyén. Könnyen integrálhatja az AWeber előfizetői listáját az OptinMonster űrlapokkal, hogy növelje az lead generációját.
 • heyo egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a közösségi média és mobil eszközök számára optimalizált kampányoldalak létrehozását. Ha összekapcsolja az AWeber-rel, növelheti az ügyfelek arányát és elősegítheti a jobb elköteleződést.
 • Digioh lehetővé teszi, hogy biztonságos fájlletöltéseket küldjön a levelezőlistáinak. Tehát ha nyereményjáték vagy adós van, és például fájlokat kell küldenie a nyerteseknek, akkor a Digioh privát módon nyújtja ezt.

Ezeknek a stratégiáknak és eszközöknek mindegyike hasznos lehet az új AWeber-integrációban, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze azokat!


Az e-mail marketing egyik legkedvezőbb szempontja az, amellyel lehetővé teszi a közönséggel való kapcsolat fenntartását, miután elhagyták a webhelyet. Előfizetői feliratkoztak a levelezőlistára, amely azt jelzi, hogy szeretnék az Ön által megadott információkat.

Most csak értékes tartalommal kell megcéloznia ezt a közönséget. Tippjeinkkel bővítheti e-mail listáját, majd pumpálhat ki hasznos tartalmat és hozzászólásokat, amelyeket közönségnek küldhet.

Kérdése van az e-mail marketing stratégiájának az AWeber használatával történő optimalizálásával kapcsolatban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map