Hogyan küldhetünk ki ügyfélszámlákat a WordPress segítségével

A számlázásban részt vevő ügyfelek egyik legrosszabb része az, hogy emlékeznie kell az Ön által kínált szolgáltatásokra, amikor egy teljesen más szoftverre való áttéréskor átadja a számlákat az ügyfeleknek. Két hetente vagy havonta nem szabad elfelejtenie, hogy elküldi őket, és ez hatalmas fájdalommá válik.


Mivel nagyon sokan egész nap dolgoznak a WordPress-ben, miért nem küldhetünk csak számlákat a WordPress irányítópultján? Nos, van néhány jó hír neked. Tudsz! Nézzük meg, hogyan küldhetünk ügyfélszámlákat a WordPressen keresztül.

Használjon WordPress beépülő modult ügyfélszámlák küldésére a WordPressen keresztül

Valójában nagyon sok lehetőség közül lehet választani, amikor a számlákat a WordPress-en keresztül plug-inen keresztül küldjük ki. A WP-Invoice beépülő modul segítségével végigvezetünk egy gyors bemutatón, de nyugodtan válassz egy másik lehetőséget, mivel nagyon sok közül lehet választani, és megértem, hogy minden embernek és cégnek megvan a saját integrációs igénye és preferenciák számlák küldésekor.

WP-számla

WP-számla

Töltse le a WP-Invoice bővítményt, és aktiválja a ZIP fájlt a WordPress irányítópultján. Ezt megteheti úgy is, hogy meglátogatja az irányítópult Plugins oldalát, és keresse meg a WP-számlát.

A plugin aktiválása után megtalálja a Számla lapot az irányítópult bal oldalán. Kattintson rá, és keresse meg a Beállítások elemet.

Alapbeállítás

Ez felfedi az alapvető Telepítési oldalt, ahol alapvetően csak az összes alapértelmezett beállítást meg lehet tölteni, amelyeket csak egyszer kell módosítania. Beírhatja például a vállalkozás nevét, hogy megjelenjen a számláin. Kiválaszthat egy adott oldalt is a webhelyén, amelyen megjelenik a számlák. Azt javasolnám, hogy hozzon létre egy külön számlákat tartalmazó oldalt, így a rendszeres látogatók nem botlik el ezen.

wp-számla-plugin-beállítás

Válassza ki, hogy hol helyezze el a számlákat az oldalra, és jelölje meg, hogyan fogadja el a fizetést. Megállapítottam, hogy számlázni akarok az ügyfeleknek a PayPal segítségével, de választhat a hitelkártya opciót is, például a 2Checkout vagy a Stripe lehetőséget. Van még egy lehetőség, amely lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy szükség esetén megváltoztassa a fizetési módot.

Ha hitelkártyákat kíván elfogadni, akkor be kell írnia az átjáró fizetési adatait. Ez általában külön díjat igényel a feldolgozásért, és ehhez a legjobb ajánlatokat találhatja meg, például az olyan helyeken Authorize.net.

wp-számla-plugin-Credit-kártyák

A PayPal telepítése sokkal egyszerűbb, egy olyan területtel, amelybe beírhatja a PayPal felhasználónevét, egy tesztmód opciót és egy automatikusan létrehozott PayPal IPN URL-t a saját domain nevéből. Ha kitölti ezeket a mezőket, kattintson az Összes beállítás mentése gombra.

wp-számla-pluginPaypal

Számlák hozzáadása

Az alapbeállítások elvégzése után közvetlenül az Új felvétel oldalra jut, ahol egy teljesen új számlával kezdheti el. Bármikor visszatérhet erre az oldalra, ha az irányítópulton az Új hozzáadása fülre kattint.

add-new-számla

Először írja be azt az e-mail címet, amelyet az új számla elküldésére tervez. Ha befejezte az e-mail beírását, kattintson az Új létrehozása gombra.

wp-számla-plugin-e-mail címe

Az új számlaszerkesztő meglehetõsen hasonlít a WordPress szerkesztõbe, amelyet látsz a hozzászólások és oldalak létrehozásakor. Hozzon létre egy címet az ügyfélszámla számára, és beírhat egy leírást, ha üzenetet kell küldenie az ügyféllel.

wp-számla-plugin-számla-szerkesztő

Görgessen lefelé a leírás alatt, és keressen egy olyan területet, amelybe beírhatja, hogy mit tervez számlázni az ügyfelének. Írja be azokat a szolgáltatásokat vagy termékeket, amelyekért díjat számít, és módosítsa az árat és a mennyiséget. Nyugodtan vegyen igénybe kedvezményeket, vagy adjon hozzá további sorokat, ha még több elem van benne.

wp-számla-plugin-add-szolgáltatások

Alul az alábbiakban megváltoztathatja a fizetési beállításokat, hogy meghatározza, milyen típusú valutát fogad el, és mely fizetési módok megengedettek. Nagyon szeretem, hogy ők is lehetőséget adnak a kézi fizetések elfogadására.

wp-számla-plugin-payment-beállítások

Számlázási beállítások

A jobb oldali oldalsáv elérése érdekében érdekes funkciókat talál, amelyek lehetővé teszik a részleges fizetés engedélyezését vagy az ismétlődő számlázást. Ha rákattint a részleges fizetési lehetőségre, egyszerűen beírja a minimális összeget, amelyet hajlandó elfogadni. Ha kiválasztja az ismétlődő számlázási lehetőséget, számos mezőt ki kell töltenie, például intervallumok, számlázási ciklusok és melyik fizetési feldolgozó rendszeren dolgozik..

wp-számla-Részleges fizetés-és ismétlődő

Ha egy kicsit tovább görgetsz a jobb oldali oszlopban, kitöltheti a Felhasználói információk részleteit. Ez a személyes információ az ügyféllel kapcsolatban, akinek a számla elküldésével tervezi. Tehát ellenőrizze, hogy minden helyes-e, és válassza ki a megfelelő e-mail címet, hogy az nem rossz emberhez kerüljön. Az opciók között szerepel a keresztnév, vezetéknév, cég, telefonszám és egyebek.

wp-számla-User-Information

A folyamat befejezéséhez kattintson a Mentés gombra. Ugyanakkor csak azért, mert megnyomta a Mentés lehetőséget, nem azt jelenti, hogy a számlát elküldték. Számos lehetőség áll rendelkezésre a számla elküldésére. Válassza a Online megtekintés, a Fizetés megadása vagy az Értesítés küldése lehetőséget.

wp-számla-View-Enter-vagy-Send

Ha a számlát látja webhelyén, akkor egyszerűen megragadhatja ezt a linket, és e-mailben elküldheti az ügyfélnek, ha így működik a számlázási folyamat. Ezután online felülvizsgálhatják a számlát, és kattinthatnak a Fizetés feldolgozása gombra, amely átirányítja őket a PayPal-ra vagy a hitelkártya-feldolgozó oldalra..

wp-számla-plugin-Online-számla

Ha rákattint a Értesítés küldése opcióra, ez lehetővé teszi a gyors e-mail üzenet elkészítését a WordPressen keresztül, jelezve az ügyfelének, hogy a számla elérhető. A legjobban tetszik ez a lehetőség, mert nem kell megnyitnia az e-mail klienst az értesítés elküldéséhez. Egyszerűen írja be azt az e-mail címet, amelyre el szeretné küldeni, és változtassa meg az üzenetet, ahogy szeretné. Kattintson az Értesítés küldése gombra, és gyors linket kapnak számlájához.

wp-számla-plugin-értesítések

Ha valaki fizet, akkor a WordPress számlázási rendszeren automatikusan fizetőként jelöli. Ezután nem kell semmit tennie. Ha azonban valaki csekket fizet, vagy más fizetési módot választ, akkor kattintson a Befizetés gombra is a fizetés kézi rögzítéséhez..

Válassza ki, hogy megkapta-e a fizetést. Ez a legördülő menü lehetőséget ad a visszatérítésekre és a kiigazításokra is. Írja be, hogy az ügyfél mennyit fizetett neked, egy dátummal, és jelezze, ha szükséges. A folyamat befejezéséhez kattintson a Fizetés feldolgozása / terhelés gombra.

wp-számla-plugin-Enter-előleg

jelentések

Miután elkezdett gyűjteni néhány számlát, nyugodtan kattintson a Jelentések fülre a WordPress irányítópultján. Ez a terület egyszerűen lebontja, hogy mennyi pénzt számlázott ki, a legértékesebb ügyfelekre és még a legmagasabb bruttó tételekre is, ha termékeket árusít.

wp-számla-plugin-jelentések

Szeletelt számlák

Szeletelt számlák beépülő modul

A Sliced ​​Invoices egy rugalmas, jól támogatott és könnyen használható plugin, amely lehetővé teszi a WordPress webhelyének professzionális kinézetű idézetek és számlák elküldésére, valamint az interneten történő fizetésre való felhasználását..

Szeletelt számlák üzleti információk

A szeletelt számlák számos funkcióval rendelkeznek, közvetlenül a dobozból, ideértve testreszabható számlasablonokat az üzleti adatokkal és logóval együtt, egy kattintással számlázó e-mailek küldését, testreszabható e-mail sablonokat, rugalmas adóbeállításokat, előre meghatározott sorokat, számlajelentést, CSV-importot & export. Ha további szüksége van, több ingyenes és fizetett kiterjesztés érhető el.

Az ingyenes Sliced ​​Invoices bővítmény biztosítja az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége van idézetek és számlák küldéséhez, valamint a fizetés PayPalon vagy offline fizetési módokon (bank, csekk, átutalás vagy bármi más) történő beszedéséhez. Állítsa be az esedékesség napját, és a szeletelt számlák automatikusan fizetési emlékeztetőket küldnek a beállított ütemezés szerint, amíg meg nem kapja a fizetést!

Szeletelt számlák - számla beállítások

A bővítmények további funkciókat hoznak létre, mint például PDF számlák, biztonságos ügyfélkör, ismétlődő számlák, biztonságos számlák, kiegészítő fizetési átjárók, például Braintree és Stripe, és még sok más. Integrációk érhetők el olyan népszerű WordPress-bővítmények számára is, mint a WooCommerce, a Contact Form 7 és a Gravity Forms.

A szeletelt számlákat nagymértékben támogatja, hogy segítsen az út mentén. Számlázza a „WordPress Way” számot, és tegye meg a számlázást és az elszámolást!

Csomagolás fel

Milyen más WordPress számlázási bővítmények érhetők el? Nagyon kevés van – végezzen el egy gyors keresést, és megtalálja Hajtás számlákWooCommerce PDF számlák és csomagok, többek között.

Meglehetősen egyszerű beállítani e rendszerek egyikét az ügyfelek vagy termékek nyomon követésének elindításához, és számlák elküldéséhez az ügyfeleknek. Én személy szerint legjobban élvezem a WP-Invoice bővítményt, de ezeknek a bővítményeknek és eszközöknek a nagy része jó, ha az összes pénzügyi modulját egy helyen tartja. Gondoljon arra, hogyan kellene soha nem teljesen új lapot nyitnia a böngészőjében, amikor számlát szeretne küldeni.

Tudassa velünk az alábbi megjegyzéseket, ha kérdései vannak arról, hogyan kell az ügyfélszámlákat a WordPressen keresztül kiküldeni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector