Hogyan korlátozhatjuk a tagok általi tartalmat a WordPress programban

Korlátozza / korlátozza-e a hozzáférést a WordPress-webhely bizonyos részeire? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan korlátozhatja webhelye tartalmát annak alapján, hogy ki népszerûen bejelentkezve a webhelyére népszerû WordPress-bővítmények segítségével. Más szavakkal, hogyan kell beállítani a tagság stílusú webhely a WordPress segítségével.


A tagsági webhely létrehozásának számos oka van. Ide tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre,

 • Erős közösség kialakítása.
 • Növelje az elkötelezettséget és a beszélgetést webhelyén.
 • Korlátozza a tartalmakhoz való hozzáférést tagsági szinten.

Be kell vallanom, hogy sokkal több a tagsági webhely létrehozása, mint pusztán a tartalomhoz való hozzáférés korlátozása, a tagság alapján. De nagyon sok olyan webhely létezik, amelyek tagsági vagy előfizetési modell alapján működnek. A Wall Street Journal nagyszerű példa egy weboldalra, amely előfizetési modellen működik. Miután feliratkozott webhelyük kizárólagos tartalmára, tagnak tekintik Önt, és hozzáférést kap a prémium tartalomhoz.

A tagsági webhely nemcsak elősegíti az olvasók körében a közösség érzetét, hanem a tartalma egészének vagy egészének értékesítését és bevételszerzését is. Döntenie kell arról, hogy tartalmának mekkora részét szeretné kizárólag a fizetett tagok számára biztosítani, ezt eseti alapon kell megvizsgálni. Ez nagymértékben függ az iparágtól is, amelyre a webhelye szakterülete van.

Az előfizetők számára az előfizetésből származó potenciális nyereségnek pénzügyi szempontból számszerűsíthetőnek és elég jelentősnek kell lennie ahhoz, hogy megvásárolható legyen. Az emberek soha nem vásárolják meg tartalmát, ha nem gondolják, hogy ez feltétlenül szükséges. Néhány nehéz kérdés, amelyet meg kell válaszolnia,

 • Találhatok ingyenesen tartalom vagy hasonló tartalom másolatát az interneten bárhol másutt ?
 • Meghaladja-e a felhasználó számára a potenciális haszon a vásárlás költségeit ?

A túl magas árazás nemcsak kevesebb előfizetést eredményez, hanem sok forró vizet fog eredményezni, ha nem tud valós értéket szolgáltatni előfizetőinek. Ha valószínűleg úgy érzi, hogy valószínűleg nem fog sokat keresni előfizetésen alapuló tagsági modell bevezetésével a webhelyén, akkor kereskedelmezheti tartalmának akadálymentességét a társadalmi részvények számára.

A tartalom korlátozása a kód felhasználásával (lásd a plugin-ajánlásokat alább)

Mielőtt belépne a különféle bővítményekbe, amelyek segítenek korlátozni a webhely tartalmát, először nézzen meg néhány kódot, amelyet fejlesztőként használhat, hogy ellenőrizze az aktuális felhasználói típust, és ennek megfelelően korlátozza-e (mivel ez nagyon egyszerű!). Vessen egy pillantást az alábbiakban található két részletre, amelyek felhasználhatók az inspirációhoz

// Példa a teljes oldal korlátozására csak bejelentkezett felhasználók számára
funkció wpex_restrict_page_to_logged_in_user () {

// Globális üzenet megszerzése
globális $ post;

// Akadályozzuk meg a hozzáférést a (z) 2 azonosítószámú oldalhoz és ezen oldal összes gyermekéhez
$ page_id = 170;
if (is_page () && ($ post-> post_parent == $ page_id || is_page ($ page_id)))) {

// Alapértelmezés szerint állítsa az átirányítást igazra
$ redirect = true;

// Ha be van jelentkezve, nem kell átirányítani
// Itt további ellenőrzéseket tehet / kell elhelyeznie a felhasználói szerepek vagy a felhasználói meta alapján
if (is_user_logged_in ()) {
$ redirect = false;
}


// Átirányítja az embereket a honlaphoz való hozzáférés nélkül
if ($ átirányítás) {
wp_redirect (esc_url (home_url ('/')), 307);
}

}

}
add_action ('template_redirect', 'wpex_restrict_page_to_logged_in_user');
// Példa az adott tartalom korlátozására a felhasználói szerepkör szerint
$ current_user = wp_get_current_user ();
$ user_role = $ felhasználó-> szerepek? $ felhasználó-> szerepek [0]: hamis;

if ('előfizető' == $ user_role) {
visszhang: „Mutasson valamit itt”;
}

Oké, most, hogy ezt megtettük az útból, nézzük meg néhányat plugins, amelyek segítenek korlátozni a hozzáférést a tartalmához.

Korlátozza a WordPress Pro tartalmát

Valószínűleg a legjobb bővítmény a tartalomhoz való hozzáférés korlátozásakor. Ez az ok, amiért ajánlom ezt a bővítményt valószínűleg több szolgáltatásban gazdag bővítmény felett, az egyszerűség. Kiválaszthatja, hogy melyik hozzászólása / oldala vagy az oldalai / hozzászólásainak része elérhető a különböző szintű tagok számára.

Pippin001

Az előfizetési szinteknél tetszőleges számú előfizetési szintet állíthat be, és hozzárendelheti számukra a tartalomhoz való hozzáférés különböző szintjeit. Ez lehetővé teszi, hogy a különféle hozzáférési szintekhez tartozó ársávban dolgozzon. Miután létrehozott különböző előfizetési szinteket, és lehetővé tette a nyilvános előfizetést, a fizetési mechanizmus jön létre. És a plugin a Paypal, a Stripe és a Braintree verziókkal működik.

DiscountsPip

Ezenkívül a plugin engedmények létrehozását teszi lehetővé, és eredményesen jelentheti bevételeit. Ami a kedvezményeket illeti, a plugin egy rövidkódot állít elő, amely aktiválja a kedvezményeket, ez megkönnyíti más webhelyek számára a kedvezmények megosztását, kifejezetten a kupon-oldalakon. Beállíthat egy speciális kedvezményt és a kedvezmények érvényességi idejét is. Ha szeretné, beállíthat egy korlátozást arra, hogy hányszor lehet használni a kedvezménykódot.

Az adatok nagyon hasznos eszköz bármely vállalkozás számára, különösen egy webes szolgáltatás vagy blog. A plugin által generált összes adatot CSV-fájlon keresztül exportálhatja minden tagra vagy minden fizetésre, vagy mindkettőre. Alternatív megoldásként importálhatja az adatokat olyan népszerű hírlevél-bővítményekbe, mint az aWeber vagy a MailChimp. A regisztrációs űrlap meglehetősen könnyen használható és nagyon egyszerű.

RegFormPip

Töltse le a tartalomkorlátozási alkalmazást

Privát tartalom WordPress bővítmény

Nagyon sok bármilyen típusú tartalmat megvédhet webhelyén, beleértve az edényeket, oldalakat, menüket és a teljes kategóriákat. Még egyetlen kattintással is lezárhatja a webhelyet, amely megakadályozza a webhely tartalmához való hozzáférést.

PC

A bővítmény elősegíti a felhasználók szervezését, és a belső keresések és kategóriaszűrők szerinti rendezést. Az integrált rövid kód varázsló sokkal könnyebbé teszi a tartalom elrejtését.

PC beállítások

A beépülő modul korlátozott funkciója a WordPress webhely minden részére alkalmazható, a menükkel együtt. Letilthatja az egyéni üzenettípusokat és taxonómiákat. Van néhány előre beállított sablon, de az egyedi bőrépítő segíti a blokkolt tartalom sablon testreszabhatóságát.

A regisztrációs űrlapot, amely két elrendezési lehetőséget tartalmaz, a spam ellen védjük. Ezt a bővítményt a Contents Restric Pro bővítményhez hasonlóan hozták létre, amelynek elsődleges célja a WordPress webhelyek tartalmához való hozzáférés korlátozása..

Töltse le privát tartalmat itt

Ha egy funkciókban gazdagabb tagsági bővítményt keres, amely az arzenál részeként korlátozza a tartalmat, akkor két plugin létezik.

MemberMouse WordPress szolgáltatás

A MemberMouse egy hatékony tagságkezelő rendszer a WordPress webhelyek számára. Ez a tagságkezelő rendszer elősegíti a digitális termékek, a szoftver mint szolgáltatás értékesítését, online kiskereskedelmi üzlet portáljának működését, valamint előfizetői tartalmak értékesítésekor is jól működik..

MemberMouse

Úgy hozták létre, hogy megszabaduljon az időigényes, nem értéknövelő folyamatoktól. Miközben támogatási automatizálást, ügyfélmenedzsmentet, jelentéstételt és elemzést nyújt vállalkozása számára, érdekel mindazon, hogy képes-e megvédeni a tartalmat.

Könnyedén létrehozhat webhelyén kizárólag tagok számára létrehozott területeket, jelszóval védett oldalakat és egyéb tartalmakat. A bővítmény próba ajánlatok, kedvezmények és kuponok létrehozását is lehetővé teszi. Nyolc fizetési hálózattal működik, ami azt jelenti, hogy nagyjából minden leendő ügyfélre vonatkozik.

Lehet, hogy a MemberMouse kissé drága 19,95 dollár / hónap áron a legalapvetőbb tervhez, ám ez továbbra is remek lehetőség, ha egy külön dedikált tagsági weboldalt szeretne létrehozni a WordPress platformon.

Nézze meg a MemberMouse-t itt!

MemberPress WordPress bővítmény

A MemberPress egy újabb hatékony tagságkezelő bővítmény a WordPress webhelyek számára. Könnyen beállítható és elindítható, a MemberPress úgy lett kialakítva, hogy finom ellenőrzést nyújtson a tartalomhoz való hozzáférés felett a tagsági szint alapján. A MemberPress segítségével korlátozhatja a weboldalakhoz, hozzászólásokhoz, gyermekoldalakhoz, egyéni hozzászólásokhoz, címkékhez, kategóriákhoz és minden más, a webhelyén tárolt fájlhoz vagy tartalomhoz való hozzáférést..

MemberPress

Készíthet kuponokat és prémium fórumot a közösség tagjai számára. Ez lényegesen olcsóbb, mint a MemberMouse, évente 99 dollárral az üzleti terv számára.

Kapja meg a honlapon a MemberPress futtatását

Fizetett tagság

Töltse le tagsági és tartalmi korlátozásokat - Fizetett tag-előfizetések

Fizetős, ismétlődő tagságot gyorsan hozzáadhat a Fizetett tagok előfizetéseihez. Ez a bővítmény egyszerű lehetőségeket kínál a regisztrációs oldal, az előfizetési tervek, az egyéni bejelentkezés, a korlátozott tartalom és egyebek beállításához. Még integrálódik a WooCommerce-hez is, hogy tagjainak exkluzív termékeket vagy kedvezményeket kínáljon.

Fizetett tag-előfizetések megszerzése

Korlátozott webhely-hozzáférés Ingyenes WordPress bővítmény

RestrictedSiteAccess

Egy egyszerű bővítmény, amely korlátozza a webhely hozzáférését azon látogatók számára, akik be vannak jelentkezve, vagy egy adott IP-címtartományból férnek hozzá a webhely tartalmához. Azok a látogatók, akiknek nincs hozzáférése, átirányíthatók egy másik oldalra, beleértve a bejelentkezési oldalt, vagy felváltva megjeleníthetnek üzenetet.

Töltse le a korlátozott webhelyekhez való hozzáférést

Végső tag ingyenes WordPress bővítmény

UltMember

Az Ultimate Member egy egyszerű és mégis hatékony plugin, amely lehetővé teszi a könnyű regisztrációs űrlap létrehozását és az új közösségek online felépítését. Készíthet egyedi felhasználói szerepeket, és részt vehet a tartalom korlátozásában is globális szinten és postánként / oldalonként. Három kategóriát különböztet meg: bejelentkezett felhasználók, kijelentkezett felhasználók és mindenki.

Töltse le az Ultimate Member oldalt

Felhasználók Ultra Tag Ingyenes WordPress bővítmény

Felhasználók Ultra tagság

Ismét egy nagyon hasznos eszköz a fejlett online közösségek felépítéséhez, ez a bővítmény sokkal több a társadalmi integrációs funkciók útján. A plugin támogatja a részleges tartalomkorlátozást, és megkülönbözteti a bejelentkezett felhasználókat és a meghatározott tagsági csomagokkal rendelkező felhasználókat.

Töltse le a Felhasználók Ultra Tagot

Következtetés

Remélem, hogy a cikk hasznos volt, és talált egy tagsági alapú tartalomkorlátozási plugin-t, amely a legjobban működik a WordPress-webhelyen.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map