Hogyan kezeljük a WordPress tartalmat az Admin Columns Pro segítségével

Ha tiszta és szervezett szerkesztési környezetet szeretne létrehozni, ahol működhet, akkor Rendszergazda oszlopok Pro neked. A WordPress webhely futtatása azt jelenti, hogy folyamatosan nagy mennyiségű tartalommal foglalkozik, legyen szó blogbejegyzésről, oldalról vagy más típusú üzenetről. Ez nehezen kezelhető és könnyen szerkeszthetővé válhat.


A Rendszergazda oszlopok Pro hatékony oszlopokat jelenít meg, amelyek lehetővé teszik a tartalom gyors rendezését, szűrését és szerkesztését. Ez elősegíti az időmegtakarítást, a tartalom megfelelő szervezését és a fontos információk könnyedén történő elérését.

Ebben a Rendszergazda oszlopok Pro beszámolójában megvitatjuk azokat a funkciókat és funkciókat, amelyeket a WordPress plugin kínál. Ezután megvizsgáljuk, hogyan lehet a plugint elkészíteni és futtatni, és hogyan használhatjuk annak legfontosabb eszközeit.

Rendszergazda oszlopok Pro szolgáltatásai

Oszlopok hozzáadása

Az Admin Columns Pro egy olyan szolgáltatásban gazdag bővítmény, amelyet gyorsan és egyszerűen beállíthat, és amely végül javítja a WordPress rendszergazdai tapasztalatait. Több mint 160 oszlop közül választhat, amelyek minden tartalomtípust kielégítenek, hogy segítsen a tökéletes áttekintés készítésében. A drag and drop készítő lehetővé teszi az oszlopok elrendezésének az igényeinek megfelelő rendezését anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

A létrehozás után a tartalom válogatható és szűrhető az Ön által választott kritériumok alapján. A belső szerkesztés lehetővé teszi az adatok közvetlenül az áttekintő oldalról történő szerkesztését anélkül, hogy különálló tartalmakat kellene megnyitnia. Ez ideális megoldást jelent azok számára, akik szeretnénk korszerűsíteni a tartalmi módosítások folyamatát.

Tehát most egy kicsit tudjuk, amit az Admin Columns Pro kínál, nézzük át részletesebben a WordPress plugin funkcionalitását …

Adjon hozzá oszlopokat az igényeinek megfelelően

Oszlopok

A Rendszergazda oszlopok lehetővé teszik az oszlopok egyszerű és gyors hozzáadását az áttekintő oldalakhoz. Ez azt jelenti, hogy megnézheti a bejegyzésben vagy az oldalon található bizonyos információkat. És mindezt anélkül, hogy valóban kellene kinyitnia őket. Több mint 160 oszloptípus biztosított, amely az Admin Columns Pro büszkélkedhet minden tartalomtípusra. Adjon hozzá egy kiemelt kép oszlopot, mutassa meg az összes hozzászólási címkét egy oszlopban, vagy a szerző neve oszlopát.

Húzza és vidd építőt

Húzza és vidd

Ennek a bővítménynek a könnyű használata határozottan az egyik legfontosabb tulajdonsága. Az Admin Columns Pro tartalmaz egy drag and drop felületet, amely megkönnyíti az oszlopok rendezését. Az oszlopok elrendezését úgy hozhatja létre, hogy azok szervezeti szempontból értelmesek legyenek, ha egyszerűen rákattint és húzza az oszlopokat. Kódolás nélkül még egy szerény kezdő is percek alatt meg fogja tudni kezdeni ezt a szoftvert.

Gyorsan rendezze és szűrje a megfelelő tartalom megtalálásához

Fajta

A Rendszergazda oszlopok segítségével az adatok gyors rendezése megkönnyíti a tartalom könnyű rendezését az igényeinek megfelelő módon. Rendezés hozzászólás hossza, média, megjegyzések vagy felhasználók szerint, sok egyéb lehetőség között. Miután rendezte az oszlopokat, ezeket az eredményeket automatikusan elmenti az Ön preferenciája, amíg újra nem rendezi.

Szűrő

Oszlop adatok szűrése ugyanolyan egyszerű, mint a válogatás. A legördülő menü lehetővé teszi a tartalom keresését és szűrését. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha termékcsoportot, egy adott hónap hozzászólásait vagy egy adott szerző által írt cikkeket kíván megnézni..

Könnyen szerkeszthető közvetlenül az áttekintő oldalon

szerkesztése

Az Oszlopok adatainak szerkesztése egyszerűen az Admin Columns Pro elembe kerül. Mint korábban említettem, a plugin beépített szerkesztési funkciója lehetővé teszi a hozzászólások szerkesztését anélkül, hogy megnyitnák őket. Ellenőrizze az oszlopokat, hogy eltéréseket keressen a tartalmában, majd szerkessze az áttekintés bármelyik mezőjét. Ez nem csak időt takarít meg, hanem elősegíti a jó minőségű és egységes tartalom biztosítását a WordPress webhelyén.

Integráció más WordPress bővítményekkel

Rendszergazda oszlopok Pro plugin-integrációk

Az Admin Columns Pro integrálódik néhány más népszerű bővítményhez, beleértve a WooCommerce-t, a bbPress-t és a Yoast SEO-t. Ez azt jelenti, hogy megszervezheti és kezelheti az ezekből a támogatott bővítményekből származó adatokat.

Például, ha egy WooCommerce üzletet működtet, akkor oszlopokat jeleníthet meg, amelyek megmutatják a termék árait, az egyes elemek méretét, hogy vannak-e raktáron, és így tovább. Ezután nemcsak egy helyen gyorsan megtekintheti az összes termékével kapcsolatos legfontosabb információkat, hanem szerkesztheti ezeket az információkat is, így könnyebben kezelheti és frissítheti WooCommerce adatait..

Plusz, a Eszközkészlet típusok Az integrációs kiegészítő azt jelenti, hogy könnyen hozzáadhat oszlopokat az egyéni mezőkhez és a típusokkal létrehozott taxonómiákhoz. A Rendszergazda oszlopok automatikusan felismerik a beállításokat a Típusokból, így néhány kattintással hozzáadhatják az egyéni mezőket. Hasonlóképpen Pods létrehozhat és szerkeszthet egyedi postai típusokat, majd az Admin Columns Pro segítségével módosíthatja a postai típusokat, hogy oszlopként jelenítsen meg minden üzenetfajtát (például színek, helyek, árképzés stb.).

Az Admins Columns Pro egyéb szolgáltatásai

Mint láthatja, az Admins Columns Pro sokat kínál. Bár a legtöbb kiemelt témát lefedtük, itt van néhány fontosabb, bár talán kevésbé izgalmas funkciók …

 • Több oszlopkészlet – Hozzon létre egyéni képernyőnézeteket és alakítson ki egyéni oszlopkészleteket a felhasználói szerep alapján, hogy hatékonyan kezelje a hozzászólásokat, oldalakat stb..
 • Vízszintes görgetés – Ne aggódjon a kis képernyők miatt, egyszerűen engedélyezze a vízszintes görgetést a „Képernyő opciók” menüből a navigáció megkönnyítése érdekében.
 • Taxonómia oszlopok – Adjon hozzá egy oszlopot a taxonómia áttekintéshez, hogy további tartalmat jelenítsen meg anélkül, hogy egyenként kellene megnyitnia.
 • Importálás és exportálás – Az oszlopbeállításokat könnyedén áttelepítheti egy másik webhelyre, vagy használhatja biztonsági másolatként.
 • Multisite oszlopok – Ha van Multisite oszlop, akkor az összes felhasználói oszlop használható a hálózati felhasználók számára.
 • Támogatás – Az Admin Columns Pro jön a csomaghoz kiterjedt dokumentáció és egy dedikált fejlesztői csapat közvetlen e-mail támogatást nyújt.

Mint láthatja, az Admin Columns Pro lenyűgöző és hatékony funkciókkal rendelkezik. Tehát nézzük meg most, hogyan lehet ezt a bővítményt telepíteni és futtatni a WordPress webhelyén …

Kezdje meg a Felügyeleti oszlopok Pro alkalmazást

A Rendszergazda oszlopok rendkívül egyszerűen állíthatók fel és használhatók. Olvassa el a gyors útmutatókat az induláshoz és a plugin legnépszerűbb funkcióinak használatához.

Telepítse a beépülő modult

Új plugin hozzáadása

Először, vásárolja meg a bővítményt az Admin Columns Pro alkalmazásból, és töltse le a Fiókok oldal. Ezután jelentkezzen be a WordPress webhelyére, és válassza a „Bővítmények> Új hozzáadása” lehetőséget..

Kattintson a „Bővítmény feltöltése> Fájl kiválasztása” elemre. Válassza ki a Rendszergazda oszlopok Pro ZIP fájlt, majd válassza az „Telepítés most” lehetőséget..

Rendszergazda oszlopok Pro menü

A plugin aktiválása után egy Rendszergazda oszlopok menüt talál a „Beállítások” alatt.

Aktiválja a licencét

Beállítások lap

Annak érdekében, hogy a bővítmény automatikusan frissítéseket kapjon, aktiválnia kell a Rendszergazda oszlopok Pro licencét. Válassza a „Beállítások> Rendszergazda oszlopok” lehetőséget. Most megjelenik az Admin oszlopok beállításai képernyő. Válassza a „Beállítások” lapot.

Aktiválja a licencet

A „Frissítések” alatt adja meg a licenc kódját, majd kattintson a „Frissítés engedélyre” gombra. Ha nem biztos benne, a licence megtalálható a Fiók oldalán.

Oszlopok hozzáadása, eltávolítása és kezelése

A plugin telepítése és a licenc aktiválása után készen áll az oszlopok létrehozására. A Rendszergazda oszlop Pro egy nagyon intuitív felülettel rendelkezik, amely rendkívül egyszerűen megkönnyíti az oszlopok hozzáadását, eltávolítását és kezelését. Az Rendszergazda oszlopok beállításai képernyőn válassza a „Rendszergazda oszlopok” fület.

Rendszergazda oszlopok

A legördülő listában válassza ki, hogy melyik tartalomfedő oldalhoz kíván oszlopokat hozzáadni. E cikkhez a „Bejegyzések” lehetőséget választottam, így lehetővé tehetem, hogy oszlopokat adjak hozzá a Bejegyzések fedvénylaphoz.

+ Oszlop

Ezután kattintson az oldal alján a „+ oszlop” elemre. Most kiválaszthatja a megjeleníteni kívánt oszlop típusát, és megváltoztathatja annak beállításait, beleértve az új oszlop címkézését és az szélesség meghatározását. Fontos szempont, hogy itt be kell kapcsolnia az Inline szerkesztést, a rendezést és a szűrést. Ne feledje, hogy nem minden oszloptípus támogatja mind a három funkciót, így nem biztos, hogy felkínálják az összes aktiválásának lehetőségét.

Távolítsa el a Szerkesztés lehetőséget

Egy oszlop eltávolításához vagy szerkesztéséhez egyszerűen vigye az egérmutatót az oszlopsor fölé, majd válassza az „eltávolítás” vagy „szerkesztés” lehetőséget..

Húzza és vidd

Az oszlopok megjelenési sorrendjének megváltoztatásához húzza az oszlopokat a kívánt pozícióba.

Hozzászólások megtekintése képernyő

Miután hozzáadta és rendezte az összes oszlopot az Ön igényei szerint, kattintson a „Mentés” gombra. Most válassza a „Bejegyzés képernyő megtekintése” elemet az új oszlopok működésének megtekintéséhez.

Oszlopok szűrése és rendezése

Miután elkészítette a szükséges oszlopokat, elkezdheti használni őket a tartalom megszervezésében és kezelésében. Ahogy korábban tárgyaltuk, a tartalomnak a válogató vagy szűrő eszközökkel történő keresése különösen hasznos lehet, ha konkrét adatokat kíván megkeresni, megtekinteni vagy szerkeszteni..

A rendezés engedélyezése

Ha sort szeretne rendezni egy oszlopban, először ellenőrizze, hogy elérhető-ea válogatás az adott oszloptípushoz, és hogy az oszlop beállításakor aktiválta-e a „Rendezés” funkciót. Ezután nyissa meg az áttekintő oldalt, amely tartalmazza a rendezni kívánt oszlopokat. Itt nyitottam meg a Hozzászólások oldalt.

Word Count Sort

Ha az egérmutatót az oszlop címe fölé kívánja rendezni, megjelenik a rendezési beállítás nyílja. Egyszerűen kattintson a nyílra, és az oszlop automatikusan válogat. Itt láthatja, hogy a blogbejegyzéseket a legnagyobb és a legkisebb szavak között rendeztem.

Kiemelt képszűrő

Az egyes oszloptípusok szűrési lehetőségei az oldal tetején jelennek meg a legördülő listákban. Oszlop szűréséhez válassza a rendelkezésre álló szűrési lehetőségeket, majd kattintson a „Szűrés” gombra. Itt szűrtem a blogbejegyzéseket, hogy megmutassam azokat, amelyek még megjelenítenek egy kiemelt képet. A szűrés során ismét ellenőrizze, hogy az oszlop típusa támogatja-e a szűrést, és hogy aktiválva volt-e.

Oszlopok szerkesztése

Beépített szerkesztés

Az oszlopok szerkesztése ugyanolyan egyszerű, mint a válogatás és a szűrés. Válassza az „Összetett szerkesztés” elemet a Bejegyzések oldal tetején, és mostantól engedélyezheti a szerkeszthető oszlopokban megjelenített tartalom szerkesztését..

Adjon hozzá FI-t

Itt szerkesztök egy blogbejegyzést, amelyhez egy kiemelt képet kell hozzáadni. A szerkesztett ikonra kattintva a kiemelt kép oszlopban kiválaszthatom és hozzáfűzhetek egy képet a hozzászóláshoz anélkül, hogy valóban meg kellene nyitnom a hozzászólást..

FI Szerkesztés

Árazási lehetőségek

Rendszergazda oszlopok Pro mindössze 49 USD-tól elérhető. Ez a személyes terv lehetővé teszi az Admin Columns Pro használatát egy webhelyen, és egyéves frissítéseket és támogatást tartalmaz. Az üzleti és fejlesztői tervek nagyobb online vállalkozások és szakemberek számára is elérhetők. A személyes tervből az egyikre való frissítés legnagyobb előnye a több webhelyen történő felhasználás, valamint az összes korábban említett prémium harmadik féltől származó kiegészítő (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce stb.) Használata.

Fontos szempont, hogy az Admin Columns Pro 60 pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát ha elégedetlen a pluginnal, akkor teljes visszatérítést kap. Ez megmutatja, mennyire magabiztosak az Admin Columns Pro a termékeikben.

Végső gondolatok

Amint láthatja az Admin Columns Pro használatával a WordPress tartalmának kezelésére, rendkívül egyszerű és hatékony. Ez a bővítmény időmegtakarítást kínál, valamint lehetővé teszi az iskolás fiúk hibáinak kiküszöbölését, egy profi, szervezett és következetes blog létrehozásával.

Tudjon meg többet a Rendszergazda oszlopok Pro Ma. És mint mindig, ha bármilyen kérdése van, vagy bármi hozzá fűződő kérdése van, hagyjon megjegyzést az alábbiakban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map