Hogyan készítsünk fesztiválra kész zenei és divatblogot a WordPress segítségével

Ha szikla alatt éltek, a Coachella 2016 ma elindult. Készüljön fel a zene szerelmeseinek, a divatos megjelenítőknek és természetesen a hírességeknek arra, hogy a hétvégén és a következő hétvégén átvegyék a közösségi médiát. Szeretne csatlakozni a szórakozáshoz?


Mi lenne jobb módszer a zene, a divat és a popkultúra fantasztikus ízlésének megállapítására, mint egy csodálatos bloggal! Ne aggódjon – a saját blogjának elkészítéséhez nem kell webes tervezőnek vagy fejlesztőnek lennie. Szüksége van néhány tartalék dollárra, kevesebb vagy egy órára a beállítások megszerzéséhez és néhány nagyszerű tartalomhoz. Tehát készülj kényelmesen, és kezdjük el!

1. lépés: Szerezz be egy domain nevet és tárhelyet

Fontos a tárhely. Folyamatosan beszélünk erről a WPExplorer webhelyen, jó indokkal. Van egy csomó tényező, amelyek befolyásolhatják a WordPress webhelyének megfelelő tárhelyét, például webhely, rendelkezésre állási garancia (webhelyének üzembe helyezésének százalékos aránya), biztonsági mentések, méretezhetőség, beépített biztonsági intézkedések és még sok más.

De ha látjuk, hogy ez valószínűleg az első alkalom, hogy blogot hoz létre, akkor feltételezzük, hogy az ár nagy tényező. Nincs semmi baj ezzel! Még mindig megbízható tárhelyet találhat új blogjához méltányos és elfogadható áron. Ezen felül, egy új blogra vonatkozóan a megosztott tárhely-terv tökéletesen működni fog – nincs értelme fizetni a mega-szuper-töltött tárhelyért, ha még nincs rá szüksége (plusz, hogy később mindig méretezhetsz).

Számos tárhelyszolgáltató cég új ügyfelek akcióit kínál, és exkluzív promóciós linkeinkkel jelentős megtakarítást eredményezhet hostolásánál az első vagy több évre. Itt van két lehetőség, amely tökéletes a fesztivál-blogger számára, aki csak most kezdődik.

GoDaddy Webtárhely

GoDaddy $ 1 webtárhely

Jelenleg van egy őrült GoDaddy tárhely-specialitás, ahol csak regisztrálhat egy Economy-tárhely-tervre $ 1 / hó (az első évben), plusz a ingyenes domain név (ismét az első évben – a domain név regisztrációját minden évben meg kell újítania a hostolásával együtt). És személyesen igazolhatjuk, hogy a GoDaddy egy nagyon egyszerű hostolási lehetőség a telepítéshez (ezt követheti a GoDaddy Gyors telepítési útmutatónkkal együtt). Általában nem javasolnánk az 1 dolláros tárhelyet (főleg nem a nagy forgalmú webhelyeknél), de a GoDaddy egy megbízható cég, és jelenleg két kisebb webhely is üzemeltetett velük, és nem volt semmilyen probléma.

Bluehost webtárhely

Bluehost 3,49 USD Webtárhely

A másik cég, amelyet ajánlunk, a Bluehost, és nem csak mi vagyunk – ezeket maga a WordPress is ajánlja. A különleges új vásárlói promócióval akár kevés megosztott tárhelyet kaphat $ 3.49 / hó (36 hónapos szerződéssel) plusz a ingyenes domain név. A WordPress beállítása a Bluehost segítségével nagyon hasonló a GoDaddy-hez – egy kattintással történő telepítés. A fiók létrehozásakor csak a WordPress lehetőséget választja, és telepíti és konfigurálja az összes WordPress fájlt az Ön számára, így továbbléphet a téma kiválasztásához, a bővítmények hozzáadásához és a tényleges blogbeállításhoz.!

2. lépés: A megfelelő WordPress téma kiválasztása

Most, hogy már van egy domainneve, amely készen áll a tárhely-tervezésre, először jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és kezdje el készíteni webhelyét blogkészítésre. Ez magában foglalja a témának a kiválasztását a webhelyén! A nagy kérdés az, hogy el akar-e menni a ta-val ingyenes téma (0 dollár, de korlátozott funkciókkal) vagy a prémium az egyik (pénzbe kerül, de több funkcióval rendelkezik, és segítségért kérheti a témaírót)? Itt vannak a kedvenc fesztiválkész témáink minden költségvetéshez!

Huszonhat WordPress téma (ingyenes)

2016 Ingyenes WordPress téma

Nincs semmi baj a tiszta és egyszerű alapértelmezett WordPress témával. A bloggerek számára készült, és nem tartalmaz rengeteg extra funkciót, de az összes alapvető tudnivaló a WordPress magába épített lehetőségeknek köszönhető. Ha az irányítópulton megjelenik a megjelenés alatt> testreszabás, készíthet néhány csípést, például egyéni logót és hátteret, de néhány ingyenes plugin segítségével (egy perc alatt eljutunk hozzájuk) sokkal több funkciót adhat hozzá a ez az alapvető téma.

Noir prémium WordPress téma (59 USD)

Noir Egyszerű WordPress téma Infoprenuers

Információ és letöltésView a Demo

A Noir egy prémium téma, amely fantasztikus bloggal, szín testreszabási lehetőségekkel, egyéni Google betűkészlet-lehetőségekkel és még beépített hirdetési pontokkal is szolgál (adjon hozzá Google Adsense-t vagy társult linkeket, hogy havonta néhány extra dollárt generáljon). Plusz, ha valaha is árusít valamit (egyedi fesztiválruházat, rendezvényen készített fényképek nyomata, eredeti MP3 fájlok vagy bármi más), a Noir teljes mértékben támogatja a WooCommerce e-kereskedelem pluginját, így eladhatja saját digitális vagy fizikai javak közvetlenül a saját weboldalairól (viszlát Etsy díjak!).

Ma WordPress téma (ingyenes)

Ma Blog & Magazine ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy másik nagyszerű lehetőség a saját WordPress témánk. Ez a hír- és blogstílus egyszerű testreszabási lehetőségekkel rendelkezik az oszlopok elrendezésének, a közösségi hivatkozások, a hirdetési területek és egyebek kiválasztásához. Ezenkívül több postai formátumot is támogat – így könnyedén megoszthatja az eseményekről készített fotókészleteket, a hét vlogait, audio felvételeket vagy interjúkat, és természetesen a normál szöveges üzeneteket.

Ünnepi prémium WordPress téma (39 USD)

Ünnepi prémium WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ne hagyja, hogy ez a téma „ünnepi” hirdetése megtévesszen – ez tökéletes a divat előadói és a zenera összpontosító bloggerek számára. A nagy, vastag képek, az egyedi színbeállítások, a betűkészlet és az egyedi widgetek csak néhány a témabe épített nagyszerű lehetőségek közül. Ezen kívül vannak szórakoztató, egyedi kapcsolatok a közösségi kapcsolatokhoz, egy „rólam” szakasz és még sok más.

3. lépés: Hasznos bővítmények hozzáadása

A plug-inek kissé túlterheltek lehetnek. Valószínűleg több százezer van, ha összekapcsolja az összes rendelkezésre álló ingyenes és prémium lehetőséget. De csak néhány kulcsfontosságú bővítmény van, amelyet mindenkinek ajánlunk, valamint néhány szórakoztató, amelyek megkönnyítik a kapcsolatfelvételt más fesztivállátogatókkal..

JetPack WordPress bővítmény

Jetpack WordPress bővítmény

Jetpack egy all-in-one plugins a WordPress összes igényéhez. Ez a plugin a WordPress biztonságához, a kép optimalizálásához, a társadalmi megosztáshoz, a kapcsolódó hozzászólásokhoz és még sok máshoz tartozik.

Akismet Antispam WordPress bővítmény

Akismet Antispam Plugin

Akismet egy megjegyzés spamszűrő az Automattic csapattól is. Kiszűri az összes szemetet, így minden, amiben marad, valódi megjegyzések az igazi olvasóktól. Be kell aktiválnia egy API-kulcsot, de ez teljesen ingyenes a személyes blogok számára (woohoo!).

Yoast SEO WordPress plugin

Yoast SEO plugin

Minden blognak szüksége van egy Goof SEO pluginra, hogy segítsen minden bonyolult dologon, amely befolyásolja a keresőmotor rangsorolását. Nagyon ajánljuk Yoast SEO. Ez az, amit használunk (több mint egymillió más emberrel együtt), mert oly egyszerűvé teszi a webhelytérkép létrehozását, a SEO-ra kész címek és kivonatok hozzáadását és még sok másat.

Instagram Feed Ingyenes bővítmény

Amíg kint vagy, és határozottan képeket készít és megoszt egy Instagram-on. Nem akarod ezt megosztani a blogodban is? A szabad Instagram hírcsatorna plugin segítségével hozzáadhatja az instatokat hozzászólásokhoz, oldalakhoz és még a kütyühöz is a praktikus rövid kóddal.

Instagram Feed Ingyenes bővítmény

Képek és megosztható gondolatok megosztása a Twitteren is? Használja a Egyszerű Twitter Feed Widget plugin, amellyel a legutóbbi tweeteket hozzáadhatja az oldalsávhoz vagy a lábléchez tartozó widget-területekhez. Így az összes olvasó láthatja, mire készül!

társadalmi-stream-wordpress-plugin

De ha meg szeretné osztani az összes megosztott tartalmat az összes közösségi médián, akkor ne keresse tovább, mint a Közösségi Patak. Ez a prémium plugin (csak 19 USD) csatlakoztatható Twitter, Facebook, Google+, Instagram, blog RSS feed, Pinterest, Youtube, Vimeo, Tumblr, last.fm és még sok mindenhez! Az összes társadalmi fiók összevonása egy töltett médiafolyamot hoz létre, így az olvasók követhetik a fesztivál tevékenységeit és érezhetik, hogy ott vannak veled..

4. lépés: Kezdje el blogozni a szívedet

Blog a szíved ki

Az 1–3. Lépés mind a WordPress webhelyének készítésére irányult, de itt az ideje, hogy ténylegesen hozzáadjon tartalmat a blogjához. Valójában nincs olyan szabály, hogy mit tehetsz és mit nem tudsz tenni (kivéve, ha nem plagizálsz más emberek munkáját és nem terjesztik rendben a szerzői jogvédő anyagokat?). Íme néhány gyors tipp, amelyet emlékezni kell írás közben:

 • Használjon megfelelő címsort: A H1 a bejegyzés címe, ha további címsorokat szeretne hozzáadni a tartalomhoz, használjon H2 címsort, H3 alfejezetekkel az alatt, stb..
 • Adj hitelt forrásaihoz: Ha meg akarja osztani mások fényképeit vagy videóit, feltétlenül adja meg nekik hitelt! Még jobb, ha előbb is kérjen engedélyt (az eredeti alkotó köszönöm!).
 • Link másoknak: Nagyon jó linket csatolni a bejegyzésedben szereplő egyéb blogokhoz, hogy az olvasók folyamatosan olvashassák az aktuális témát, hogy társaikat építsenek más bloggerekkel, és ez jól néz ki SEO-jához.
 • Helyesírás-ellenőrzés és áttekintés: A helyesírás-ellenőrzés nagyszerűen javítja a helyesírási hibákat, de feltétlenül olvassa el újra a munkát, mielőtt elküldené a nyelvtani hibákat (különben megígérjük, hogy legalább egy „hasznos” megjegyzést megkap, amely rámutat rá)..

Csomagolás fel

Reméljük, hogy ez a kis útmutató segít Önnek a blog felállításában, éppen a fesztiválszakasz idejére! Van más tippedet megosztani? Vagy saját útmutatónk segítségével készítette el saját fesztiválblogját? Szeretnénk hallani gondolatait vagy látni, amit létrehozott – ezért kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map