Hogyan készítsünk egyéni WordPress bejelentkezési űrlapot (és miért kellene)

Hogyan készítsünk egyéni WordPress bejelentkezési oldalt (és miért kellene)

Valószínű, hogy sok munkát végzett a WordPress-webhely felépítésében, és ennek a megjelenésnek a megjelenésében. Lehetséges azonban, hogy figyelmen kívül hagy egy fontos szempontot: a WordPress bejelentkezési űrlapot.


Számos oka van a WordPress bejelentkezési űrlap testreszabásának, például a biztonság javítása, a márka ismertségének növelése és a felhasználói élmény fokozása érdekében. Ezen okok bármelyikének elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy meggyőzze Önt az alapértelmezett WordPress bejelentkezési képernyőről. Ez az egyszerű változtatás meglepően kiváló módszer webhelyének javítására.

Ebben a bejegyzésben egy egyedi WordPress bejelentkezési űrlap létrehozásának előnyeiről beszélünk. Ezután bemutatunk néhány eszközt, amelyek segítenek ennek a feladatnak a könnyű végrehajtásában, köztük a legjobb bejelentkezési oldal-bővítményeket, amelyek közül választhat. Kezdjük el!

Miért előnyös az egyéni WordPress bejelentkezési űrlap az Ön webhelyén

Mint WordPress webhelytulajdonos, szinte biztosan ismeri az alapértelmezett WordPress bejelentkezési űrlapot. Tökéletesen funkcionális, de megjelenése csupasz. Lásd az A kiállítást:

Fő WordPress bejelentkezési űrlap

Ugyancsak nem kínál külön biztonsági funkciókat a hackerek és más nemkívánatos személyek távolításához az adminisztrációs területről, kivéve az alapvető WordPress biztonsági beállításokat (például az erős jelszavakat). Ezen okok miatt a bejelentkezési űrlap ugyanolyan figyelmet érdemel, mint a webhely bármely más területe.

Íme néhány a WordPress bejelentkezési űrlap testreszabásának előnyei:

 1. Jobb biztonság. Megvédheti a bejelentkezési oldalt azáltal, hogy a bejelentkezési űrlapot egy egyedi URL-re irányítja, ami megnehezíti a hackerek számára az Ön bejelentkezési oldalának megtalálását. Ezen felül beállíthat egy korlátozást arra, hogy hányszor jelentkezhet be egy személy, vagy akár hozzáadhat több tényezőjű hitelesítést.
 2. A márka konzisztenciája. A márkaépítés kiterjesztése a bejelentkezési űrlapra lehetővé teszi a következetesség fenntartását a webhely többi részével, így a felhasználók és a csapat tagjai összetartó tapasztalatokkal fognak élni. Ezenkívül, ha közösségi bejelentkezést ad a WordPress-hez, az olvasók vagy a tagok még könnyebben tudnak bejelentkezni és megosztani tartalmukat.
 3. Továbbfejlesztett navigáció. A bejelentkezési űrlap segítségével további navigációt biztosíthat a végfelhasználók számára. Linket mutathat a közösségi média profiljaihoz, vagy akár a speciális ajánlatokat közvetlenül a bejelentkezési képernyőn is megjelenítheti.
 4. Jobb felhasználói élmény. Testreszabhatja a bejelentkezési űrlapot úgy, hogy a végfelhasználókat bármelyik Ön által választott oldalra eljuttassa, például testreszabott profiloldalra vagy speciális promócióra, vagy létrehozhat egyedi üzeneteket.

Ez csak néhány előnye, amelyet az egyedi bejelentkezési űrlappal élvezhet. Az első azonban a legfontosabb. A biztonságnak mindig a legfontosabbnak kell lennie, amikor eldönti a webhely bármilyen módosításáról, és ebben az esetben csak néhány egyszerű csempével nagyban javíthatja azt..

Hasznos eszközök egyéni WordPress bejelentkezési űrlap létrehozásához

Mostanra megérti azokat az okokat, amelyek miatt módosíthatja a WordPress bejelentkezési űrlapot. Szerencsére rengeteg olyan plugin található, amelyek segítenek Önnek (plusz sok más felhasználható más WordPress formák testreszabására is). A következő lehetőségek közül néhány a rendelkezésre álló legjobb, kiváló tulajdonságokkal és megbízhatósággal rendelkezik.

ProfilePress felhasználói regisztráció, Front-end bejelentkezés és felhasználói profil WordPress plugin

ProfilePress Felhasználói regisztráció

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A ProfilePress egy praktikus plugin, amely lehetővé teszi a WordPress egyedi bejelentkezési, regisztrációs, jelszó-visszaállítási és profil-űrlapok testreszabását. Arra is felhasználhatja, hogy az egyes felhasználók számára egyedi felhasználói profilokat készítsen.

Nem kell újból feltalálnia a kereket azáltal, hogy a formanyomtatványokat a semmiből készíti, és kiszolgálóoldali érvényesítéssel, hitelesítéssel és engedélyezéssel foglalkozik. Hagyja, hogy a ProfilePress mindezt és még többet kezelje az Ön számára. Érdemes megjegyezni, hogy a ProfilePress rövid kódokat használ. Tehát ahelyett, hogy a HTML formában kódolja az űrlapokat, mint általában, egyszerűen illessze be a rövid kódot. A rövid kódok rugalmassága lehetővé teszi az alábbi képen látható bejelentkezési űrlap létrehozását.

A ProfilePress még gyönyörű felhasználásra kész sablonokkal is szállít. Ezeknek az előre elkészített sablonoknak használata nagyon egyszerű; egyszerűen másolja és illessze be a sablon rövid kódját egy WordPress oldalra, majd mentse el. Az űrlap élőben történő megtekintéséhez tekintse meg Egyszerű mint az egyszer-egy.

A ProfilePress számos más izgalmas funkciót is magában foglal, többek között: a regisztrált felhasználók moderálása, társadalmi bejelentkezés a Facebookon, a Twitter, a LinkedIn, a Google, a GitHub és VK.com keresztül, a jelszó nélküli felhasználói bejelentkezés, a BuddyPress, a BbPress, a MailChimp, a CampaignMonitor, a Polylang, Több oldal stb.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a bejelentkezési űrlapok, a regisztrációs űrlapok és a jelszó-visszaállítási űrlapok testreszabását
 • Élő előnézeteket biztosít a tervezési folyamat megkönnyítése érdekében
 • A bejelentkezéseket, a regisztrációkat és a jelszavakat átirányíthatja az egyedi oldalakhoz
 • A Multisite Integration lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új webhelyeket hozzanak létre egy előzetes regisztrációs űrlapon keresztül
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára avatarok feltöltését, valamint moderálási és közösségi média funkciókat biztosít (prémium verzió)

Egyéni bejelentkezési oldal Testreszabás Ingyenes WordPress plugin

Egyéni bejelentkezési oldal Testreszabás Ingyenes WordPress plugin

Ha gyors és egyszerű módszert keres a WordPress bejelentkezési űrlap testreszabásához, akkor az Custom Login Page Customizer nagyszerű lehetőség. A jól ismert élő testreszabót használja, egyszerű lehetőségekkel a logó, a háttér, a párnák, az űrlapmezők és a gomb megváltoztatásához. Ezenkívül bármikor hozzáadhat egyéni CSS-t a fejlettebb módosításokhoz.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen használható tervezési lehetőségek
 • Ismerős testreszabási felület
 • Tekintse meg a változtatások előnézetét a módosítások elvégzése után

Rendszergazda egyedi bejelentkezési oldal Ingyenes WordPress bővítmény

Rendszergazda Egyéni bejelentkezési oldal bővítmény

A WordPress bejelentkezési oldal testreszabása beépülő modul egyszerűvé teszi a bejelentkezési űrlap testreszabását, hogy csak megfelelőnek tűnjön. Lehetővé teszi a színek módosítását, a háttérkép hozzáadását és a háttérkép készítését is. Testreszabási funkciói mellett ez a plugin reagál a mobil webhelyekre és integrálva van a Google Betűkészletekkel.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a felhasználók átirányítását az egyéni bejelentkezési űrlap URL-jére
 • Testreszabhatja a bejelentkezési űrlapot színekkel és háttér-médiával
 • Tartalmazza a közösségi média csatlakoztathatóságát

LoginPress Custom Login Page Customizer Ingyenes WordPress bővítmény

LoginPress Egyéni WordPress Login Form Customizer

A LoginPress egyszerűvé és intuitívvá teszi a WordPress bejelentkezési képernyő testreszabási folyamatát. Ez lehetővé teszi a bejelentkezési oldal szerkesztését közvetlenül a WordPress irányítópultján, és testreszabott mezőket és üzeneteket adhat hozzá a felhasználókhoz. Ráadásul rengeteg olyan design-orientált funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a weboldal többi részének márkajelzésében és stílusában.

Főbb jellemzők:

 • Egyéni logókat és háttereket adhat hozzá a bejelentkezési űrlaphoz
 • Lehetővé teszi a gombok és más elemek színének módosítását
 • Lehetővé teszi az egyéni hibák és üdvözlő üzenetek létrehozását

Fehér címke márkajelzése a WordPress Premium WordPress bővítményhez

Fehér címke márkajelzése a WordPress számára

Információ és letöltésView a Demo

Ez a prémium plugin lehetővé teszi nemcsak a bejelentkezési űrlap, hanem a teljes WordPress adminisztrációs terület testreszabását. A White Label Branding for WordPress használatával ellenőrizheti, hogy mit lát a felhasználó a hozzárendelt szerepük alapján, például a szerkesztőt vagy a szerzőt, és szükség esetén egyes területeket elrejthet. Ez értékes extra biztonsági réteget hoz létre a webhelyén.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a WordPress adminisztrációs területének teljes testreszabását a felhasználói szerepkörök alapján
 • Lehetővé teszi a testreszabást a bejelentkezési űrlapon és a háttéroldalon, ideértve a logókat, faviconokat, fejléceket és lábléceket
 • Vizuális CSS-szerkesztőt kínál

Testreszabott bejelentkezés Egyéni bejelentkezési oldal Prémium WordPress bővítmény

Testreszabott bejelentkezés egyéni bejelentkezési oldal bővítmény

Információ és letöltés

A testreszabott beépülő modul beépített stíluskezelővel rendelkezik a bejelentkezési űrlaphoz, és a testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja. Ez lehetővé teszi opcionális kütyü hozzáadását, valamint testreszabhatja a bejelentkezési terület háttereit, fejléceit, gombjait és egyebeket. A plugin az iThemes tagság része, amely prémium támogatást és közösségi fórumot tartalmaz.

Főbb jellemzők:

 • Stíluskezelőt biztosít, amely lehetővé teszi a színek, betűtípusok és widget-területek testreszabását
 • Testreszabható bejelentkezési űrlapokat kínál szerkeszthető fejlécekkel, láblécekkel, gombokkal és linkekkel
 • Két widget-területet adhat hozzá a bejelentkezési oldalhoz
 • Bónusz: Ez a plugin az iTheme Plugin Suite részeként érhető el, tehát ha már rendelkezik a csomaggal, vagy érdekli az iTheme többi fantasztikus pluginja, ez sok lehet

Hogyan lehet testreszabni a WordPress bejelentkezési űrlapot

Most, hogy meglátta néhány hasznos eszközt, amelyek segítségével módosíthatja a WordPress bejelentkezési űrlapját, itt röviden áttekintjük, hogyan kell valóban megtenni. Természetesen ezek a lépések a fent említett pluginek mindegyikénél különböznek. Ha olyan funkciókban gazdag bővítményt választ, sok beállításokkal és lehetőségekkel, kissé hosszabb időt vehet igénybe a WordPress bejelentkezési űrlap beállításának megszerzéséhez, de most megmutatjuk az egyik legegyszerűbb lehetőséget..

1. lépés: Telepítse a bejelentkezési űrlap beépülő modult

Telepítse a Login Form Customizer bővítményt

Tehát az induláshoz válasszon plugint, majd telepítse és aktiválja. Ha a tetszik plugin a WordPress.org lerakatban található, akkor megtalálja közvetlenül a WordPress irányítópultján Beépülő modulok> Új hozzáadása a keresőmező segítségével. Például úgy döntöttünk, hogy a Custom Login oldal testreszabó.

Ha a bővítmény harmadik fél webhelyéről származik, akkor továbbra is navigálni kell Beépülő modulok> Új hozzáadása de ezután kattintson a „Bővítmény feltöltése” gombra. Innentől kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, hogy töltse fel és telepítse a plugin zip fájlját.

2. lépés: Keresse meg a bejelentkezési űrlap beállításait

Bejelentkezés az űrlap testreszabási beállításai

Telepített és aktív beépülő moduljának segítségével most meg kell találnia a beépülő modul beállításainak oldalát. Az egyéni bejelentkezési oldal testreszabási eszközéhez ezek az alábbiakban találhatók Megjelenés> Bejelentkezés testreszabás. Egyéb beépülő modulok megtalálhatók az Eszközök, Beállítások vagy akár a WordPress műszerfalához hozzáadott új menülap alatt is.

3. lépés: Indítsa el a WordPress bejelentkezési űrlap testreszabását

Egyéni bejelentkezési oldal Live Customizer

Miután megtalálta a beállításait, ideje dolgozni! Ha lehetősége van a beállítások oldalán, kezdje megváltoztatni azokat. Az egyéni bejelentkezési oldal testreszabási bővítményhez, amelyet használunk, először rá kell kattintania a „Testreszabás indítása” gombra, amely megnyitja a WordPress testreszabót.

Egyéni bejelentkezési oldal Élő testreszabási lehetőségek

Ez a konkrét plugin a színek, a háttér, a párnák és más ismert formákat használja.

Egyéni bejelentkezési oldal Élő testreszabási stílus

Csak végezze el a rendelkezésre álló lehetőségek áttekintését saját WordPress bejelentkezési űrlap létrehozásához.

Egyéni bejelentkezési oldal Live Customizer CSS

Ja, és ha módosítania kell (vagy szeretne) valamit, amely beépített opcióként nem érhető el, akkor mindig használjon egy kis testreszabott CSS-t a csípéshez. Az egyéni bejelentkezés oldal-testreszabási bővítményben, amelyet használunk, a saját CSS-panele van, de van egy „További CSS” szakasz az alapértelmezett WordPress Customizer-ben, amelyet szintén használhat. A gyors Google-keresés általában a legegyszerűbb módszer a CSS néhány sorának megírásához, de ha nem biztos abban, hogy mindig láthatja, hogy a bővítmény fejlesztője segítséget nyújt-e.

Ha készen áll, ne felejtse el menteni. Ezt követően az új egyéni WordPress bejelentkezési űrlapnak elkészülnie kell!

Következtetés

A WordPress webhelyén ugyanolyan figyelmet kell szentelni az adminisztrátori terület finomításának, mint a kezelőfelületnél. A bejelentkezési űrlap testreszabása elősegíti a márkaépítés további mérföldjét, és fokozott biztonságot és jobb felhasználói élményt nyújthat.

Ebben a cikkben öt plugint mutattunk be, amelyek segítenek a WordPress egyedi bejelentkezési űrlap hogy megfeleljen az Ön webhelyének, de talán hiányzott a kedvence. Van-e más olyan egyedi bejelentkezési űrlap-bővítmény, amelyet Ön szerint érdemes megnézni? Az alábbi megjegyzés szakaszban tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map