Hogyan készítsünk egy Amazon Partner webhelyet a WordPress segítségével

Hogyan készítsünk egy Amazon Partner webhelyet a WordPress segítségével

Ha online jövedelemszerzési módot keres, akkor valószínűleg ismeri a társult marketingt. Olyan sok társult program és erőforrás van odakint, de az indulás rendkívüli kilátás lehet.


Szerencsére a Az Amazon Associates társult programja egy egyszerű módja annak, hogy bemutassuk az affiliate marketing-t blogzási rutinjába. Ez szintén alacsony stresszpontú kiindulási pont, ha csak most kezdte meg új online bevételi forrás létrehozását.

Ebben a bejegyzésben ismertetjük az Amazon társult marketing rendszerét és annak előnyeit. Akkor megbeszéljük azokat a beépülő modulokat, amelyek segítségével könnyedén integrálhatja ezt a programot a WordPress blogjába. Kezdjük el!

Milyen az Amazon Affiliate Marketing (és milyen előnyökkel jár Önnek)

Az Amazon Associates oldal.

Az affiliate marketing egy jutalék alapú ajánló program. Ön partnerként működik egy cégnél, és nyereségének kis százalékát szerezheti, ha a látogatókat a termékekre vagy szolgáltatásokra utalja. Ha újonnan csatlakozik a társult marketinghez, azt javasoljuk, hogy induljon egy megbízható programmal, mint például az Amazon.

Az Amazon leányvállalatává válás ingyenes, és több mint egymillió terméket kínál, amelyeket kiválaszthat, hogy megjelenjen a webhelyén. Íme néhány előnye annak, hogy Amazon társultvá válj:

 • A program zökkenőmentesen integrálódik a WordPressbe. Az affiliate linkeket a tartalomba beépítheti, bárhol is a legjobban értelmezhetők.
 • Többféle lehetőséget kínál összekapcsoló eszközök az Ön webhelyén. Hozzáférhet bannerekhez, gombokhoz, képekhez és linkekhez a marketing erőfeszítéseinek javítása érdekében.
 • tudsz nyomon követheti bevételeit amikor csak akarod. A trendek, a megrendelések és az áttételek nyomon követése mellett a napi online jelentésekkel is figyelemmel kísérheti nyereségét.

Az Amazon programja ideális az affiliate marketing elindításához, különösen amikor együttműködik a WordPress-szel. Mivel a WordPress könnyen kezelhető és SEO funkciókkal rendelkezik, ez a tökéletes eszköz társult webhely felépítéséhez és a marketing erőfeszítéseinek a helyszínre hozásához. Számos olyan plugin érhető el, amelyek segítenek az affiliate linkek és a WordPress webhely integrálásában.

Az Amazon társult programjának elindításához először csatlakoznia kell és hozzon létre Amazon-fiókját. Innentől be kell jelentkeznie, és ki kell választania azokat a tételeket, amelyeket meg szeretne jeleníteni a webhelyén. Minden elemhez egyedi link tartozik, amely tartalmazza az Ön affiliate azonosítóját. Ezt követően egyszerűen hozzáadja a linkeket a webhelyéhez!

A WordPress a pluginek használatának köszönhetően végtelenül rugalmas. Amikor társult webhelyet indít az Amazon programjával, érdemes feltérképeznie a plugin lehetőségeit, hogy megtalálja a webhelyhez legmegfelelőbb lehetőséget. Segítséget nyújtunk Önnek néhány Amazon Associates beépülő modul, amelyek ideálisak a WordPress webhely és az Amazon társult fiók integrálásához..

1. AzonPress

AzonPress WordPress plugin az Amazon leányvállalatok számára

Információ és letöltésView a Demo

Az AzonPress by WPManageNinja segítségével saját társult webhelyét beállíthatja, és 2 perc alatt összekapcsolhatja az Amazon Associates fiókjával. A telepítés után új termékeket kattintással adhat hozzá. Ezután készítse el saját terméktábláit vagy rácsát, összehasonlító táblázatait és a legkeresettebb listákat, hogy segítse ügyfeleit az interaktív drag and drop táblázatok készítőjében. Ön is létrehozhat saját kiemelt termékek widgetet. Testreszabhatja kirakatát stílusos könyvtárakkal, színes bőrökkel, asztali stílusokkal (szegélyezve, csíkos sorok, kicsi stb.) És még sok másnal. Ha kész, készítsen másolatot, és illessze be a rövid kódot bármely WordPress-üzenetbe vagy oldalra. Könnyű, igaz?

De ez még nem minden. Az AzonPress nagy teljesítményű funkciókat kínál, amelyeket nem találhat meg összehasonlítható bővítményekben. Például engedélyezheti és konfigurálhatja a földrajzi célzást, hogy bizonyos országokból érkező látogatókat a kapcsolódó céloldalakra vagy aldomainekre irányítson. Ez egy nagyszerű lokalizációs hack, amely hozzájárul a forgalom növeléséhez. Vagy vegye igénybe az AzonPress beépített affiliate management rendszerét az affiliate linkek, áttétel és bevétel kezelésére.

Az AzonPress 3 licenctípust kínál, de a legjobban a korlátlan felhasználású licencet szerezzük. Ez a beépülő modul hatalmas eszköz lehet, ha célzott, mikrorész-helyek hálózatát épít fel.

Főbb jellemzők:

 • Az Amazon leányvállalatok és a WordPress integrációjának gyors és egyszerű módja.
 • Nincs szükség további e-kereskedelem beépülő modulra – csak telepítse és készítse el terméktábláit!
 • Könnyű beépített stílusú lehetőségek.
 • Korlátlan felhasználási engedélyezési lehetőséget kínál.

Ár: AzonPress mindössze 39 dollár évente egy telephely licencéért, 79 dollár üzleti engedélyért és 199 dollár korlátlan licencért.

2. WooCommerce

WooCommerce Ingyenes WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

A WooCommerce az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi bővítmény. Segít abban, hogy webhelyét online áruházvá alakítsa, és elképesztően rugalmas a rendelkezésre álló bővítmények száma miatt. Ezen kiterjesztések egyikének segítségével a WooCommerce lehetővé teszi az Amazon társult termékeinek felsorolását a webhelyén.

A WooCommerce sikeres használatához az Amazon-on telepítenie kell egy kiterjesztést, például a WP-Lister Lite az Amazon számára. Ez lehetővé teszi a WooCommerce katalógus integrálását az Amazon készletéhez (bár a kiterjesztés pro verziója mindaz, ami hozzáadja az értékesítés szinkronizálását és az automatikus újraértékelést).

WooCommerce esetleg ne feledd meg, ha éppen elkezdi a társult linkeket. Ha azonban teljes online áruházzá szeretne bővülni, okos befektetés lenne.

Főbb jellemzők:

 • Számos ingyenes és prémium bővítményt kínál a kirakat testreszabásához.
 • Bármely Amazon kategóriájú termékkel működik.
 • Rengeteg támogatást kínál fejlesztőitől és közösségétől.

Ár: A WooCommerce alap verziója ingyenes, akárcsak a WP-Lister Lite. A WP-Lister Pro kiterjesztése webhelyenként 149 USD-t fog fizetni.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Az Amazon termékek integrálása a saját e-kereskedelmi áruházába nem kell, hogy nehéz legyen. Például a WooCommerce Amazon leányvállalatok WordPress beépített modulja tartalmaz beépített modulokat, amelyek segítségével egyszerűen importálhat termékeket az egyedi Amazon leányvállalati linkeivel a WooCommerce-ba. Sőt, még jobb, ha a bővítmény magában foglal egy lehetőséget, hogy automatikusan keressen, keressen és importáljon termékeket az Ön számára egy meghatározott kulcsszó vagy kifejezés alapján.

Egy másik hasznos szolgáltatás a beépített WooZone Reporting, így nyomon követheti az importált termék nézeteket, a frissítéseket és a vásárlási arányokat. Ez nagyszerű módja annak, hogy ápolja áruházát, és frissítse a releváns termékek linkjeit.

Többet akar? Frissíthet a WooZone – Amazon Associates Bundle Pack csomagra is, amely magában foglalja az alap plugin-t, valamint a WooZone Contextual Amazon Advertising plugin-t, az Amazon Discount Finder for WordPress és Kingdom szoftvert (a WooCommerce Amazon Affiliates prémium téma). Ez a plugin-csomag nagyszerű eszközkészlet az affiliate üzlet felépítéséhez és népszerűsítéséhez.

Főbb jellemzők:

 • Gyors és egyszerű varázsló a plugin konfigurálásához az Amazon Affiliate fiókkal.
 • Speciális termékkeresés, ajánlott termékek és tömeges importálási lehetőségek.
 • Szinkronizálás az Amazon termékoldalaival az árváltozások, a leírásfrissítések és az új vélemények automatikus frissítéséhez.
 • Opciók kuponokra, keresztértékesítésre és GEO-célzásra az ügyfelek számára releváns tartalom biztosítása érdekében.
 • Termék rövid kódjai az egyes elemek egyszerű beszúrásához a hozzászólásokba vagy az oldalakra.

Ár: A WooCommerce Amazon Affiliates bővítmény jelenleg 49 dollárba kerül, a Bundle Pack ára pedig 70 dollár..

4. EasyAzon

EasyAzon - Amazon Associates Affiliate bővítmény

Az EasyAzon egy másik Amazon Associates hivatkozásépítő a hivatalos WordPress plugin könyvtárból. Ez lehetővé teszi termékek keresését és linkek létrehozását az Amazon termékoldalain szereplő valós időben. Ezt a bővítményt bármilyen méretű kapcsolt weboldallal való együttműködésre tervezték, és valós idejű elérhetősége nagyszerűvé teszi a linkek naprakészen tartását..

Az ingyenes bővítmény csak linkek létrehozását segíti elő, de frissíthet a hozzáadott szolgáltatásokkal. A profi verzió további lehetőségeket kínál a képvállalati linkekhez, a termékblokkokhoz, a cselekvésre ösztönzéshez, az automatikus hivatkozás elrejtéséhez, felbukkanó ablakokhoz, a „kosárba helyezés” opcióhoz, az azonosító azonosítóhoz és még sok más.

Főbb jellemzők:

 • Az Amazon linkek egyszerű integrációját biztosítja.
 • Lehetővé teszi szöveges linkek létrehozását a hozzászólásokhoz.
 • Az Amazon Associates program összes helyével együttműködik (USA, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, India, stb.).

Ár: Az EasyAzon ingyenes, bár kínálnak Pro verziót 47 dollárért.

5. Amazon eStore-fióktelepek

Az Amazon eStore társult a WordPress beépülő modulhoz

Információ és letöltésView a Demo

Az Amazon eStore Affiliates WordPress beépülő modul szigorúan az automatikus importálástól függetlenül működik. Állítsa be a kulcsszót és a hozzáadni kívánt oldalak számát, majd hagyja, hogy a plugin sorba állítsa a termékeket. Beállíthat egy ismétlődést is, amelyet időszakosan ad hozzá az üzletéhez, a beállított kulcsszóval kapcsolatos új termékek alapján.

A kulcsfontosságú hasznos szolgáltatás az automatizált Amazon Content Spinner modul. Csak válassza ki a helyettesítendő szavak számát, és a tartalom-centrifugálás a tezaurusz bejegyzéseket használja az importált termékoldalak frissítéséhez. Ez megakadályozza a párhuzamos tartalmakat, és javíthatja a keresőmotorok rangsorolását.

Főbb jellemzők:

 • Termékek automatikus importálása a beállított kulcsszó alapján (és az ismétlődő importálás beállítása).
 • Automatizált tartalom fonógép az egyedi tartalom biztosításához az Ön webhelyén.
 • Termékstatisztikai modul a nézetek nyomon követéséhez, a kosarakhoz való hozzáadáshoz és a kosárról való elhagyáshoz.
 • Tartalmaz egy ingyenes WordPress témát a Visual Composer segítségével az üzlet felépítéséhez

Ár: A prémium Amazon eStore Affiliates bővítmény ára 39 dollár.

6. Amazon Link Engine

Amazon LinkEngine plugin

Az Amazon Link Engine hasznos eszköz, mivel lehetővé teszi a nemzetközi webhely látogatói számára, hogy hozzáférjenek a helyi Amazon üzletkötésekhez az affiliate linkektől. Azonnal lokalizálja a társult linkeket, amikor a látogató betölti az oldalt.

Ez a bővítmény azonnali módszert kínál a lehetséges konverziók növelésére azáltal, hogy jobb felhasználói élményt teremt webhelye látogatói számára. Ha azt tervezi, hogy a társult marketing törekvései részeként nemzetközi közönséget is felvesz, ez a plugin segít az indulásban.

Ha a beépülő modult társítja a Geniuslink fiók (amely havonta 5 dollárral kezdődik) akár nemzetközi jutalékokat is kereshet. Természetesen nincs szüksége erre a fiókra az Amazon Link Engine használatához. Ha azonban kíváncsi az előnyökre, akkor az csinál kínálnak 14 napos ingyenes próbaverziót.

Főbb jellemzők:

 • Azonnal társítja az Amazon társult linkeit.
 • A linkeket automatikusan konvertálja, anélkül, hogy további munkára lenne szükség.
 • A kapcsolt kapcsolatok folyamatos keresése.

Ár: Az Amazon Link Engine egy ingyenes plugin.

7. Hirdetésbeillesztő

Hirdetésbeillesztő bevételszerzési WordPress-bővítmény

A Ad Inserter egy hirdetéskezelő plugin, amely lehetővé teszi a helyét Natív vásárlási hirdetések bárhol, amelyet választott a WordPress webhelyén. Ahelyett, hogy véletlenszerűen jelenít meg hirdetéseket a webhelyén, akkor ezt a bővítményt felhasználva releváns vásárlási ajánlásokat tehet a látogatók számára a tartalom alapján.

Ez a beépülő modul lehetővé teszi a releváns hirdetések elhelyezését a hozzászólás tartalma előtt, utána, vagy akár annak belsejében. Használhatja is dokumentáció hogy többet megtudjon a vásárlási ajánlások optimális elhelyezéséről.

Ha arra keres módot, hogyan lehet az Amazon natív vásárlási hirdetéseit integrálni az affiliate marketing webhelyével, akkor az Ad Inserter rengeteg funkciót kínál. A testreszabáshoz készült, és integrálva van más eszközökkel, mint például a Google Analytics. Ez a bővítmény tökéletes, ha több Amazon-nal kapcsolatos hirdetést szeretne megjeleníteni a webhelyén.

Főbb jellemzők:

 • Lehetővé teszi a hirdetések előzetes megtekintését a közzététel előtt.
 • Teljes körű ellenőrzést biztosít a hirdetéselhelyezés felett.
 • Integrálódik a Google Analytics szolgáltatással

Ár: A hirdetés-beszúró ingyenes.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress bővítmény

Az AAPro könnyű lehetőség az Amazon termékek integrálására a WordPress webhelyen. A beépülő modul segítségével közvetlenül importálhat az Amazon-on (egy vagy több), valamint automatikus importálást végez, mivel új elemek érhetők el. Termékek megjelenítése véleményekkel, több keresési módszerrel, címkékkel / jelvényekkel és még sok másnal. Jelenítse meg a termékeket az üzlet rácsában – vagy használja a rövid kódot, hogy egyetlen terméket hozzáadjon bármelyik üzenethez vagy oldalhoz. A plugin elemzést is tartalmaz, így láthatja, hogy a linkek hogyan teljesítenek.

Főbb jellemzők:

 • Kompatibilis a WooCommerce-lal és bármilyen WooCommerce-kompatibilis témával.
 • Importáljon termékeket közvetlenül az Amazon-ról másodpercek alatt.
 • Részletes keresési lehetőségek szűrőkkel és paraméterek rendezése.

Ár: Az Amazon Affiliate Pro (AAPro) a WordPress bővítményhez 39 dollár.

9. Amazon Auto Links

Amazon Auto Links

Adjon hozzá termékeket a hozzászólásokhoz az ingyenes Amazon Auto Links plugin segítségével. Adja hozzá az Amazon Associate azonosítóját és kezdje el! Itt vannak a rendezési sorrend, az elemek száma, a kép mérete, a cím hossza, a hitelkapcsolat és egyéb beállítások. És további bónuszként – az Amazon Auto Links beépített opcióval rendelkezik azok számára, akik korábban használtak az Amazon Associates Link Builder alkalmazást (most megszűnt). Csak jelölje be a jelölőnégyzetet, így nem kell visszamennie és cserélnie a régi rövidítéseket.

Főbb jellemzők:

 • Termékek hozzáadása widget, rövid kód vagy PHP segítségével.
 • Migráljon az amortizált Amazon Associates Link Builder bővítményből.

Ár: Az Amazon Auto Links bővítmény ingyenes.

10. Azonberg

Azonberg - Gutenberg Amazon leányvállalatok beágyazása

Az Azonberg segítségével az Amazon Affiliates termékeket könnyedén felveheti a Gutenberg segítségével készített hozzászólásaiba. Leányvállalatok számára ez valószínűleg az egyik legjobb Gutenberg-bővítmény, mivel ez sokkal könnyebbé teszi a blogod bevételszerzését. A beépülő modul telepítésével új „Amazon Affiliates Embed” blokk lesz, amelyet termékek beillesztésére használhat. Csak add hozzá az Amazon ASIN-kódot (vagy azok teljes listáját!), Hogy gyorsan hozzáadhass az Amazon-termékekhez képet, árat, minősítést és Buy Now gombot..

Főbb jellemzők:

 • Hozzáteszi az „Amazon leányvállalatok beágyazása” Gutenberg blokkot.
 • Opció közvetlen pénztárhoz vagy kosárba helyezéshez.
 • A WooCommerce kompatibilis.

Ár: Az Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg beágyazó plugin mindössze 15 dollár.

Következtetés

Az affiliate marketing kutatást és türelmet igényel, ugyanakkor jövedelmező és szórakoztató módszer lehet további jövedelemszerzésre is. Egy olyan kipróbált és igaz programmal kezdve, mint például az Amazon, szilárd belépési pontot nyújthat és megmutathatja a siker útján.

Ebben a bejegyzésben néhány beépülő modult mutattunk be, amelyek segítenek az Amazon rendszer sikeres integrálásában a WordPress-webhelyhez. De ha kérdései vannak az Amazon társult programjának a WordPress-webhelyével vagy más javasolt bővítményeivel való kombinálásáról, javasoljuk, ossza meg velünk? Csak hagyjon megjegyzést az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map