Hogyan hozzunk létre egy közösségi finanszírozású webhelyet a WordPress segítségével

Az olyan közösségi finanszírozású webhelyek, mint a Kickstarter, a RocketHub és az Indiegogo, nagyszerű projekteket nyújtottak a helyszínen, beleértve a Pebble órát, az Ouya videojáték-konzolt és a fogyasztói 3D nyomtatót..


Ha azonban van olyan projekted, amelynek pénzügyi támogatóit kívánja megtalálni, vagy saját forrásgyűjtő közösséget szeretne létrehozni, akkor nincs oka annak, hogy nem hozhat létre saját, közösségi finanszírozású webhelyet. Minden amire szükséged van a WordPress-re, egy közösségi finanszírozás-bővítményre és egy megfelelő témára, és egyidejűleg bármikor működhet és futhat..

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a rendelkezésre álló legjobb lehetőségeket a saját közösségi társfinanszírozási webhely felépítéséhez, legyen szó akár saját projektek finanszírozásának biztosításáról, akár a feltalálók és a tervezők és a tervezők kapcsolattartásának elősegítéséről..

IgnitionDeck Crowdfunding WordPress bővítmény

IgnitionDeck Crowdfunding plugin

A tömegfinanszírozású webhely létrehozásakor a WordPress segítségével a plugin lehetőségei nagyon vékonyak a helyszínen. A téma előző útmutatójában az Astoundify AppThemer Crowdfunding pluginja volt a választott eszköz. Azóta az IgnitionDeck, aki rendelkezik saját WordPress közösségi finanszírozási megoldással, rendelkezik megszerezte az Astoundify bővítményt és népszerű Fundify témájuk.

Tehát ma megnézzük az IgnitionDeck tömegfinanszírozási megoldásait. Van egy az IgnitionDeck plugin ingyenes verziója rendelkezésre áll, amely jó áttekintést nyújt Önnek a felületről, amelyet korlátlan számú közösségi finanszírozási, megrendelésenkénti vagy adománygyűjtési projekt létrehozására használhat a WordPress webhelyén. A fejlettebb funkciók azonban megtalálhatók a prémium verzió, és tartalmazzák:

 • PayPal és Stripe integráció
 • 500 keretfinanszírozás-finanszírozási téma
 • Egy vagy több IgnitionDeck kiterjesztés
 • Kickstarter importőr plugin
 • IgnitionDeck e-kereskedelmi plugin
 • Tagsági regisztráció és műszerfalak
 • Ismétlődő ígéretek vagy adományok
 • Előzetes projekt benyújtása

Amint az opciókból kitűnik, az IgnitionDeck három prémium verziójára való frissítés lehetővé teszi egy teljesen működő, közösségi finanszírozású weboldal felépítését, amelynek alapja a WordPress. A választott licencektől függően mindent elkészíthet és futtathat, hogy a látogatók regisztrálhassanak és hozzáadhassák saját termékeiket azzal a reményben, hogy pénzügyi támogatókat találnak, és többféle lehetőséget kínálnak a kifizetések feldolgozására és beszedésére..

A közösségi finanszírozású webhely felállításához az IgnitionDeck csapata prémium szolgálatot kínál, amelyben mindent elvégzi, a WordPress telepítésétől kezdve az első projekt elkészítéséig, amelynek végeredménye egy működő IgnitionDeck telepítés lesz. Ha az idő pénz, akkor ez a szolgáltatás mindkettőt megtakaríthatja.

Függetlenül attól, hogy saját társfinanszírozási projekteit fogadja-e a támogatók keresése során, vagy hagyja, hogy mások is saját projektjeiket üzemeltessék, az IgnitionDeck jelenleg a WordPress-felhasználók legerősebb jelöltje. Noha az IgnitionDeck nem ingyenes opció, az egyszeri díj kedvezően összehasonlítható a házigazda közösségi finanszírozási szolgáltatások, például a Kickstarter, az Indiegogo és a RocketHub által felszámított százalékos összeggel..

IgnitionDeck kiterjesztések

Az IgnitionDeck másik értékesítési pontja a számára elérhető bővítmények. A bővítmény megvásárlásakor választott licencetől függően hozzáférést kap ezeknek a kiterjesztéseknek legalább egyikéhez, míg a többiek felár ellenében kaphatók. Néhány kiemelés az IgnitionDeck kiterjesztés-könyvtárából:

 • Amazon Payments: használja az Amazon hatékony fizetési API-ját
 • Stretch célok: adjon hozzá és tartson fenn dinamikus nyújtási célokat
 • Állandó kapcsolat: továbbíthatja a támogatókat az e-mail listájához

Az opciók teljes listáját a kiterjesztések oldalon tekintheti meg.

Szerezze be az IgnitionDeck szoftvert 

Közösségi finanszírozású WordPress témák

Noha a fenti IgnitionDeck beépülő modul elméletileg bármilyen témával működni fog, a fejlesztők számos olyan témát hoztak létre, amelyek kifejezetten a közösségi finanszírozású webhely létrehozására szolgálnak a WordPress segítségével.

500 keretrendszer

500 keretrendszer

A responsive 500 Framework egy ingyenes téma, mely az IgnitionDeck-hez tartozik, és most a WooCommerce támogatásával rendelkezik a fizetési folyamat kezelésére. A keret lehetővé teszi a webhely színének testreszabását a kezelőszervek vizuális készletén keresztül, bármilyen kód szerkesztése nélkül. Számos gyermek témája van a keretnek, amelyek teljesen új megjelenést adnak a mögöttes funkciók készletéhez.

Előnézet 500 – 500

Csendestárs

Backer közösségi finanszírozási téma

A Backer tiszta és minimalista kialakítása vonzó mindenki számára, aki karcsú és modern megjelenést keres a tömegfinanszírozási webhelyén. Miután telepítette ezt a harmadik féltől származó témát az Ön webhelyére, a Backer megkönnyíti a téma sok eleméhez használt színek testreszabását, lehetővé téve, hogy személyre szabott megjelenést hozzon létre egy tömegpiaci témával. Függetlenül attól, hogy saját projektjeit üzemelteti, vagy azt reméli, hogy létrehoz egy felhasználói közösséget, amellyel a saját projektjét reklámozza, a Backer mindkét szöget lefedi.

Előnézet Backer Get Backer

Fundify

Alapfinanszírozás a közösségi finanszírozás témája

Az Fundify, amely az IgnitionDeck csapat tulajdonában van, továbbra is népszerű választás azok között, akik WordPress-alapú, közösségi finanszírozású webhelyeket hoznak létre. Az Fundify téma ideális weboldal létrehozására egy személyes projekt népszerűsítéséhez, vagy több szerzőből álló, több projektből álló adománygyűjtő webhely felépítéséhez. Csakúgy, mint a legjobb tömegfinanszírozású weboldalak, az Fundify egyes projektjei az összes fontos információt tartalmazzák, beleértve a keresett összeget, az eddig kapott összeget és az egyes összegeket ígérő támogatók előnyeit..

A befektetők és a támogatók könnyedén megtalálhatják a korlátlan számú projektet, amelyet ez a téma és a plugin-kombináció támogat. A projektkategóriák és más szűrőmechanizmusok használatának növelnie kell annak esélyét, hogy egy hajlandó támogató olyan projektet nyújtson be, amelyben nem tudják visszautasítani. A prémium tömegfinanszírozási téma ára egyéves támogatást és frissítéseket tartalmaz, amelyek megújíthatók az első használat után.

Preview Fundify Get Fundify

Következtetés

A WordPress és az ökoszisztémájában dolgozó fejlesztők száma ismét egyértelművé tette egy speciális típusú webhely létrehozását, amely egyébként nagy időt vagy pénzügyi befektetést igényelne. Noha ebben az esetben a prémium lehetőségek fogják a legjobb eredményt hozni, a professzionális megjelenésű és működő közösségi finanszírozású weboldal online eléréséhez szükséges pénzösszeg nagyon ésszerű..

Akár el kívánja indítani a saját adománygyűjtő közösségét, akár csak pénzügyi támogatást szeretne kapni a legújabb nagyszerű ötlethez, a WordPress fedezi azt. Használta az IgnitionDeck beépülő modult és a kompatibilis témák csomagját, vagy van-e tapasztalata más, a WordPress tömegfinanszírozási eszközének használatáról? Kérjük, ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzésben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map