Hogyan gyűjthetek visszajelzéseket a WordPress-webhelyen

Gyűjtsön felhasználói visszajelzéseket a WordPress-webhelyen

Minden weboldal legértékesebb forrása a látogatói. Felkeresheti őket, hogy visszajelzést nyújtsanak általában a webhelyedről vagy annak bármely aspektusáról. A kapott visszajelzés segít abban, hogy meghozza a fontos döntéseket, hogy webhelyét a helyes irányba irányítsa. A visszajelzés elősegíti a weboldal fejlesztését és a célközönség igényeinek való jobb hozzáigazítását. Hosszú távon ez hozzáadott értéket képvisel a weboldalon, szélesebb közönséggé fordul, és mind a weboldal, mind az olvasók számára előnyös.


Az Analytics az adatgyűjtés egyik módja, de csak az információkat, a trendeket és a mintákat adja meg, amint történnek. E trendek és minták, vagy azok mögött található „miért” értelmezéséhez visszajelzést kell gyűjtenie az olvasóktól, és össze kell állítania annak értelme érdekében..

Sokat tanulhat úgy, hogy a fülét a földön tartja, és tartja a füleket abban a fülkében, amelyben működik. De a WordPress szintén segíthet. A legtöbb más funkcióhoz hasonlóan, a WordPressnek plug-inek vannak a felhasználói visszajelzések gyűjtésére is. A beépülő modulok gyorsan, hatékonyan és anélkül, hogy az olvasót túlzottan figyelmen kívül hagynák, elvégezhetik a munkát. Az összegyűjtött információk összegyűjtésével a weboldalak meglehetősen világos képet kaphatnak arról, amit az olvasók mondanak.

Mindig lehetősége van egy standard kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadására a WordPress külön oldalához, és ezzel teljes mértékben elkerülve a plugint. De egy külön beépülő modul hatékonyabban tudja elvégezni a munkát. Megismerhetik az olvasókat, hogy reagáljanak, és tömör módon adjanak visszajelzést, megkönnyítve ezzel az Ön használatát.

A visszajelzés sokféle módon történhet – javaslatok, értékelések, megjegyzések vagy akár szavazatok is. Vagy a látogatók hibákat nyújthatnak be vagy felméréseket végezhetnek. Ha csak a webhelyén kezd el, talán még személyre szabott e-maileket is írhat első ügyfeleinek, és visszajelzést kérhet. Eléggé kiváltságosnak érzik magukat, hogy értékes javaslatokat tehessenek Önnek.

Hadd olvassa el néhány beépülő modult, amelyek felhasználhatók a felhasználói visszajelzések összegyűjtésére a WordPressről.

WordPress Form Builder

A WordPress Form Builder egy átfogó beépülő modul, amelynek segítségével testreszabott visszajelzéseket gyűjthet a látogatóktól, tárolhatja az adatbázisban és hozzáférhet a műszerfalon..

Az űrlapok intelligensen felépíthetők és feltételes logika alkalmazható az adatgyűjtés minimális szintű csökkentése érdekében. Az űrlapok beállításai, elrendezése és elemei kód megadása nélkül testreszabhatók. Használja ezeket az űrlapokat kvízekhez, felmérésekhez, adatgyűjtéshez és felhasználói visszajelzésekhez.

WP Form Builder

A nagyobb interakció érdekében a felhasználók nyomon követhetik benyújtásaikat egy portálon, szerkeszthetik vagy feltölthetnek vele fájlokat. A felhasználók pontokat és rangot is rendelhetnek. Különböző üzeneteket villoghat a különböző besorolási fokozatú felhasználók számára. A plugin integrálva van a minőségi e-mail szolgáltatókkal, és pontozás vagy bármilyen más kritérium alapján különféle e-maileket lehet küldeni a felhasználóknak, különböző pontszámú pontokkal.

Mindezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy visszajelzést kapjon, szétválasztja a látogatókat a pontszámok alapján, majd megfelelő e-maileket küldjön az egyes típusú látogatóknak. Ez a népszerű bővítmény 35 dollárért megvásárolható a CodeCanyon oldalon.

A Usernoise Pro modális visszajelzés és kapcsolatfelvételi űrlap

A Usernoise Pro modális visszajelzési és kapcsolattartási űrlap hozzáad egy modális űrlapot és egy testreszabható visszajelző gombot a WordPresshez. A nyilvános felületen megjelenő minden elem testreszabható. Ez lehetővé teszi a kérdések megtervezését és kialakítását, hogy megfeleljen a pontos igényeinek. Ide tartozik az űrlapnak egy bejegyzésbe vagy oldalba való beágyazására szolgáló rövid kód.

A visszajelzés 4 kategóriában érhető el, amelyek szerkeszthetők. Akismettel együttműködik a spam elkerülése érdekében. A plugin multisite kompatibilis és lokalizáció kész. Kompatibilis minden webhelysablonnal. Ez a plugin a CodeCanyonon 12 dollárért vásárolható meg.

Feedweb

Feedweb egy egyszerű bővítmény, amely widget-et adhat hozzá minden választott üzenethez. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen kérdést feltehessen a látogatókra. A kérdések csak az Igen / Nem formátumra korlátozódnak. A kérdések gondos megfogalmazásával pontos visszajelzést kaphat a bejegyzésről. Az egyszer feltett kérdések mentésre kerülnek, és később újra felhasználhatók.

Feedweb

A plugin telepítése után interaktívabbá válhat az olvasókkal. Szavazhatnak, visszajelzést nyújthatnak be osztályozással, válaszolhatnak a kérdésekre, könnyen felfedezhetnek új tartalmat, és meghosszabbíthatják a blogban eltöltött időt. A minősítő eszköz animált és HTML5 kódolású, biztosítva ezzel a biztonságot és a magánélet védelmét. A widgetet minden egyes hozzászóláshoz kézzel kell hozzáadni. Felvehető az oldalsávba egy rövid kód beillesztésével. A plugin három verzióban érkezik – Ingyenes, Plus és Pro.

WebEngage

A termékfelmérések, az ólomgenerációs felmérések, az ügyfél-elégedettségi felmérések vagy az ügyfelek elvárásainak felmérései mind azok a szokásos módszerek, amelyekkel az iparág visszajelzést gyűjt a nyilvánosságtól. WebEngage segíthet a felméréseknek a webhelyén történő elvégzésében és elemzésében, jelentési és elemző modulok segítségével. A webhely adminisztrátorai nyomon követhetik az összes visszajelzést és az összegyűjtött adatokat vagy a kapott e-maileket egy kényelmes konzolon, és közvetlenül a konzolon válaszolhatnak bármilyen javaslatra vagy egyéb visszajelzésre..

A visszajelzésre adott válasznak nem kell szabványnak lennie. Lehetséges a push értesítések engedményekkel vagy anélkül, és minden értesítést analitikusan követnek, tehát az átkattintási arányok vagy a látogatói profil elérhetővé válnak.

Az e-mail előfizetési linkek hozzáadhatók a MailChimp listához. Ingyenes és fizetett csomagok állnak rendelkezésre, 14 napos próbaverzióval a fizetett programokhoz.

JotForm

Ha ez egy felugró visszacsatolási forma, amelyről úgy gondolja, hogy meg kellene kedvelnie webhelyét, a pénztár JotForm. A felugró ablak egy gombra kattintva jelenik meg, amely a plugin aktiválásakor az összes oldalon megjelenik. Az űrlap az intuitív drag and drop funkcióval építhető fel. Az űrlap és a gomb testreszabható.

JotForm Visszajelzés gomb

A felugró visszajelző űrlap nagyszerűsége az, hogy a felhasználók anélkül töltik el a visszajelzést, hogy valóban elhagynák azt az oldalt, amelyen voltak. Az űrlap kitöltése után a látogató folytathatja ott, ahol abbahagyta. A felhasználók e-mail válaszokat is kaphatnak.

Ezt a bővítményt ingyenesen, legfeljebb 100 beküldéshez használhatja havonta, ezt követően frissítenie kell prémium tervre.

Visszajelzés Cat

Egy visszajelzés gyűjtésére valóban felhasználóbarát bővítmény Visszajelzés Cat. Ingyenes, tökéletesen integrálódik a WordPress-hez, és a telepítéshez nincs erőfeszítés. Egyszerűen töltse le és aktiválja. Nem ágyaz be saját márkát az Ön webhelyére.

Visszajelzés Cat

A plugin használata szintén egyszerű. Egyszerűen hozzon létre egy felmérési űrlapot, és tegye közzé. Gyűjtse össze a kapott visszajelzéseket. Ezenkívül a Feedback Cat 100% -ban ingyenes és nyílt forrású. Tehát módosíthatja a kódot testreszabásához, ha akarod.

További visszajelző plug-inek

Ha úgy gondolja, hogy a fenti pluginok nem neked készültek, vagy ha olyan pluginre van szüksége, amely elsősorban minimális visszajelzést gyűjt, például egy igen / nem kérdés vagy csillagbesorolási rendszer, akkor érdeklődjön a következő pluginokon,

 • WordPress kérés és visszajelzés beépülő modul: Ez egy nyílt forráskódú beépülő modul, mely egyszeri 17 USD-os díjjal jár. Bárhová el lehet helyezni, vagy akár el is rejtheti. Visszajelzési kategóriákat lehet létrehozni, és a visszajelzéseket a felhasználók kommentálhatják vagy szavazhatnak. A legtöbb szavazatot kapott megjegyzés a tetejére kerül.
 • Queryz WordPress felmérés: Ha egyszerű felpattanó űrlapot szeretne hozzáadni minden weboldalhoz, próbálja ki a Queryz WordPress Survey-t. A felmérések több jelölőnégyzetként, méretarányosan vagy egyszerű szövegként is kialakíthatók. A plugin ingyenes, de regisztrálnia kell és létrehoznia kell egy felhasználói fiókot a WordPress számára.
 • Egyszerű visszajelző widget: Csak egy kérdést szeretne feltenni a látogatóival? Az Egyszerű Visszajelzés Widget segít Önnek ezt megtenni. A plugin aktiválása után változtassa meg az alapértelmezett kérdést olyanvá, amelyre válaszolni szeretne, majd várja meg, amíg a válaszok elárasztják a beérkező levelek mappáját. Ha a felhasználó bosszantónak találja a kérdést, akkor rákattinthat a vörös „X” -re a kérdés ellen, és 7 napig rejtve marad..
 • Feelback reakciók: A képi ábrázolások mindig jobb választ kapnak, és a Feelback Reactions öt érzelemkészlettel látja el az olvasót. A felhasználó egyetlen kattintása rengeteg visszajelzést generálhat a webhely számára. Tudni fogja, mely érzelmek tartják a látogatókat az Ön webhelyén, és mely érzelmek ösztönzik őket a közösségi médiában való megosztásukra. A válaszuk alapján javasoljuk a tartalmat.
 • Reakciógombok: Ez a bővítmény kényelmes gombokat ad hozzá a bejegyzés aljára vagy bárhol másutt. A felhasználók rákattinthatnak a legmegfelelőbbnek ítélt gombra. A gombok úgy konfigurálhatók, hogy tartalmazzanak bármilyen szöveget, például „tetszik”, „érdekes” vagy bármi mást. A gombok nyomon követik, hogy hányszor kattintottak rá, és ez felhasználható érdekes visszajelzések gyűjtésére.
 • Egyetemes csillagbesorolás: A sok blogban látható klasszikus ötcsillagos hozzáadáshoz telepítse és aktiválja a Universal Star Rating-t. Értékelési lehetőséget adhat az adatokhoz, a hozzászólásokhoz, a termékekhez és a szolgáltatásokhoz, és a nézőket értékelheti.
 • Értékelési modul: A Rating Widget ötcsillagos értékelési rendszert is hozzáad a WordPress-hez. Ezt fel lehet adni az oldalakhoz, a postai cikkekhez, a WooCommerce termékekhez, a BuddyPress felhasználókhoz, a bbPress fórumhoz, valamint a szerzőkhöz..
 • WP-PostRatings: Sok letöltött bővítmény, a WP-PostRatings hozzáadhat egy AJAX besorolási rendszert az üzenethez vagy az oldalhoz. Dönthet úgy, hogy hozzáadja az összes, vagy a kiválasztott hozzászóláshoz és oldalhoz.
 • Több besorolás: Annak érdekében, hogy értékelhesse az egyes hozzászólásokat több mércével és különböző kérdésekkel, meg kell próbálnia a Több besorolást. Engedélyezhető egyéni postai típusokhoz és oldalakhoz. Az egyes minősítési tételekhez súlyokat lehet hozzárendelni az általános minősítési eredmények kiigazításához.
 • WP vásárlói vélemények: Ez egy népszerű bővítmény, amelyet felhasználhat egy külön oldal létrehozására a blogjában az olvasók és az ügyfelek számára, hogy véleményt vagy megjegyzést fűzzenek hozzá. Ez több helyre és több felhasználóra kompatibilis, és többször letöltötték.
 • Polldaddy szavazások és értékelések: Próbálja ki ezt a beépülő modult a közvélemény-kutatások és besorolások kezeléséhez a WordPress irányítópultján. Létrehozhat több közvélemény-kutatást, kiválaszthatja a közvélemény-kutatások befejezési dátumait, és dönthet úgy is, hogy az eredményeket bizalmasan tartja, vagy nyilvánosságra hozza.
 • MyEffecto-azonnali vizuális visszajelzés: Ez egy egyszerű widget, amelyet el lehet helyezni a bejegyzésed alá, és az olvasók érzelmek alapján visszajelzést nyújthatnak.
 • Webay: A Webay segít visszajelzések gyűjtésében az eBay-fiókjából, és körhintaba helyezheti a WordPress-ben.
 • Ez hasznos volt: Amint kitalálhatja, ez a bővítmény felteszi az egyszerű kérdést, ha a cikk hasznos volt-e. Csak egy egyszerű Igen / Nem válaszra van szükség.

És végül

Mindig jó visszajelzést kapni az elvégzett munkáról. A legjobb emberek, akiktől javaslatokat kaphatnak webhelyének javítására, azok az emberek, akik meglátogatják azt. Válasszon bővítményeket webhelye tartalma, az ott leszálló látogatók általános profilja és a szükséges visszajelzés mértéke alapján. Vigyázzon, ne kerülje túl a látogatókat túl sok lehetőséggel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map