Hogyan foglalhat ingyenesen WordPress webhelyét

Kezelje a foglalásokat és a találkozókat a WordPress segítségével

Függetlenül attól, hogy éttermet működtet, nyaralását birtokolja, vagy helyszínt irányít, a foglalások a vállalkozás életének eleme. Az ügyfelek egyre inkább azt várják el, hogy bármikor és bármilyen helyről gyorsan és hatékonyan tudnak foglalni és foglalni. A telefonok folyamatos kezelése és az e-mailekre való azonnali válaszadás gyakorlatlan és sok vállalkozás számára egyszerűen kezelhetetlen..


Az online foglalási rendszer lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bármikor, bárhol megnézhessék az Ön elérhetőségét és foglalhassanak – a WordPressnek rengeteg nagyszerű plugin van a kezén, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A helyes választás lehetővé teszi, hogy webhelye megjelenítse a naprakész ütemtervet és az elérhetőséget, valamint foglaljon és foglaljon.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kell kiválasztani a WordPress webhelyének megfelelő foglalási bővítményt, majd a vállalkozás típusától függően néhány javaslatot kínálunk. Kezdjük el!

Éttermi foglalások

Az étteremben rendelkezésre álló sok asztal és időrés esetén a foglalások kezelése meglehetősen összetetté válhat. Egy jó WordPress foglalási plugin nemcsak lehetővé teszi a könnyebb kapcsolatfelvételt az ügyfelekkel, hanem hatékony kezelési rendszert is kínál a foglalásokhoz.

Vessen egy pillantást azokra a legjobb foglalás pluginokra, amelyeket kifejezetten az éttermi foglalásokhoz alakítottak ki.

1. Nyissa meg a Table Widget alkalmazást

Nyissa meg a Táblázat-widget

Az Nyissa meg a Táblázat-widget A plugin lehetővé teszi, hogy OpenTable foglalási űrlapokat adjon a webhelyéhez. Míg ott van jelentése egy hivatalos beépülő modul, ez az alternatíva egyszerűsített tervezést és további lehetőségeket kínál.

Az alap plugin ingyenes, de van egy prémium opció is, amely 37 USD-tól kezdődik. Ez támogatást nyújt a nemzetközi éttermek számára, lehetőséget nyújt a widget előtti és utáni tartalom testreszabására a Search Engine Optimization (SEO) számára, és még sok más.

2. Éttermi foglalások

Éttermi foglalások

A népszerű Éttermi foglalások A plugin nem csak online foglalásokat tesz lehetővé, hanem a foglalási rendszer kezelését is. Az ügyes szolgáltatás lehetővé teszi a foglalások megerősítését vagy elutasítását testreszabott e-mail értesítések küldésével, közvetlenül a plugin irányítópultján.

A foglalási űrlap hozzáadható bármilyen oldalhoz, postához vagy widget területhez. Tiszta és egyszerű megjelenésű, és könnyen kezelhető. Számos fizetős kiegészítő áll rendelkezésre, beleértve az egyedi mezőket és a MailChimp integrációt is.

3. ReDi étterem foglalása

ReDi étterem foglalása

Az RedDi étterem foglalása A plugin online foglalásokat is kínál, foglalási rendszerrel párosítva. Egy szép kiegészítő szolgáltatás lehetővé teszi a foglalás oldal valós időben történő megtekintését táblagépről vagy mobilkészülékről szolgáltatás közben.

Noha ezt a bővítményt ingyenesen letöltheti, havi díja körülbelül 7 USD. Olcsó költsége azt jelenti, hogy kipróbálhatja egy-két hónapig, hogy megnézze, megfelel-e az Ön igényeinek.

Szolgáltató kinevezések és foglalások

A nyújtott szolgáltatástól függetlenül az online foglaláskezelés gyors és egyszerű megoldást kínál az ügyfelek szolgáltatásaihoz történő csatlakoztatására. Időnként egyszerűen kényelmetlen az ügyfél számára a telefon felvétele vagy az e-mailes válasz megvárása. Ha könnyű online foglalni, akkor kevesebb esélye van a potenciális ügyfeleknek a versenytársakra.

Az alábbiakban három kedvenc ingyenes plugin-t ajánlunk fel – nézzük meg!

1. BirchPress ütemező

Kinevezési foglalási naptár - BirchPress ütemező

Az BirchPress ütemező A plugin kiváló megoldást kínál a szolgáltatás-alapú vállalkozások számára. A foglalási űrlapok beágyazhatók egy oldalba vagy bejegyzésbe, és optimalizálhatók az érzékeny témákra is.

Ez a plugin több helyet, valamint több alkalmazottat és szolgáltatást képes kezelni. Ezenkívül beállíthatja a szolgáltatás hosszát, a kitöltési időt és az árakat. A prémium árak 75 USD-tól kezdődnek.

2. Foglaljon Ultra Pro találkozók bővítményt

Foglalás Ultra Pro Találkozók Plugin

Amíg a Foglalás Ultra Pro Találkozók Plugin a BirchPress Scheduler-hez hasonlóan teljesít, az interfész esztétikailag sokkal inkább jó. A négylépcsős foglalási folyamat elrendezése modern és karcsú, ugyanakkor ügyfeleinek könnyen használható űrlapot is biztosít.

A bővítmény további fő jellemzői a PayPal-integráció és a találkozók átütemezési képessége. A prémium verzió 39,97 USD-tól kezdődik, és néhány hasznos kiegészítő funkciót kínál, például a Stripe integrációt, a Google Naptár szinkronizálását és a rugalmas árazást..

3. Könnyű kinevezések

Könnyű kinevezések

Az Könnyű kinevezések A plugin egy újabb nagyszerű megoldás az online foglalásokhoz. Az elülső oldal formája tiszta és kompakt, míg a hátsó rész esztétikai szempontból is kiváló és könnyen kezelhető.

A beépülő modul több helyet, szolgáltatásokat és alkalmazottakat támogat, és lehetővé teszi akár külön naptárak létrehozását is. Ez az egyik legegyszerűbben használható kinevezési plugin, és erősen ajánlott a tapasztalatlan fejlesztők számára. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha saját webhelyet készít.

Szállásfoglalások

Függetlenül attól, hogy szállodát irányít, panzióját üzemelteti, vagy nyaralását bérelte, az online foglalások kiküszöbölhetik a foglalásokkal járó stresszt. Egy teljesen más időzónában lévő ügyfél számára az online foglalási folyamatos rendelkezésre állása óriási előnyt jelent.

Vessen egy pillantást az online szállásfoglalásokhoz elérhető legjobb ingyenes bővítményekre:

1. WP egyszerű foglalási naptár

WP egyszerű foglalási naptár

Az WP egyszerű foglalási naptár A plugin pontosan azt teszi, amit ígér. Noha kissé alapvetőnek tűnik, egyszerűen telepíthető, és különösen a nem műszaki felhasználók számára ajánlott.

Az ingyenes verzió kiváló alapvető megoldást kínál a foglaláshoz, de ha több naptárra van szüksége, akkor frissítenie kell a prémium verziót. Ez a verzió számos más hasznos funkciót kínál, beleértve a szinkronizálást olyan webhelyekkel, mint a Booking.com és az Airbnb.

2. Foglalási naptár

Foglalási naptár

Foglalási naptár egyike azoknak a bővítményeknek, amelyek az idő próbáján álltak. Az eredetileg 2009-ben kifejlesztett szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára a rendelkezésre állás ellenőrzését és a foglalás gyors elvégzését – és ez továbbra is elegendő a WordPress mai felhasználói igényeinek kielégítéséhez..

Az érzékeny elülső és hátsó rész kialakítás, valamint a karcsú, testreszabható megjelenés és átfogó megoldás. Noha ezt a bővítményt szállásfoglalásra tervezték, más szolgáltatásokhoz is adaptálható. Noha az időrés kiválasztásával kapcsolatos számos lehetőség nem érhető el az ingyenes verzióban, add hozzá ezt a funkciót a prémium verzió megvásárlásával, amely nagyon drága 99 dollárral kezdődik..

3. Pontos foglalási rendszer

Pontos foglalási rendszer

Bár ez nem a legegyszerűbb bővítmény, a Pontos foglalási rendszer A plugin sokkal részletesebb felületet kínál, mint a hagyományos megjelenésű szállásfoglalási űrlap. Az ügyfelek megváltoztathatják a kezelőfelület naptárát is, hogy több vagy kevesebb hónapot jelenítsenek meg.

Az alapcsomag integrált PayPal és WooCommerce kompatibilis, és vannak más fizetési szolgáltatók számára fizetett kiegészítők is..

Következtetés

A vállalkozások már annyit tesznek, hogy nagyszerű szolgáltatást nyújtanak, hogy a foglalás és a foglalás foglalása óriási kellemetlenséget okozhat. Az online foglaláskezelő rendszerek ennyi kérdést megoldhatnak, de a munkafolyamathoz és az üzleti vállalkozásoknak megfelelő megoldás megtalálása nehéz lehet.

Az általunk javasolt tanácsok és beépülő modulok segítségével most már képesnek kell lennie arra, hogy ügyfeleinek rugalmasságot kínálhasson az online foglalás során. Az Ön szempontjából hatékonyan kezelheti a foglalásokat is. Az induláshoz egyszerűen válassza ki a vállalkozása számára megfelelő beépülő modult, és próbálja ki!

Ezen pluginek bármelyike ​​nélkülözhetetlen az üzleti igényeinek? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map