Hogyan állítsunk be tagsági webhelyet a WordPress és a MemberPress segítségével

Hogyan állítsunk be tagsági webhelyet a MemberPress segítségével

A MemberPress egy lenyűgöző eszköz, amely lehetőséget ad arra, hogy a WordPress webhelyét teljes jogú tagsági oldalgá változtassa. Ez a prémium plugin ideális választás azok számára, akik sikeres online tagsági vállalkozást akarnak létrehozni. De vajon ez a megfelelő megoldás az Ön számára??


Ebben a cikkben megvizsgáljuk azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a MemberPress (az egyik legjobb WordPress tagsági bővítmény) kínál. Ezután megvizsgáljuk, hogyan állíthatjuk be a fejlett plugin alapjait, és hogyan alakíthatjuk át a WordPress webhelyét használható tagsági oldalra. Tehát kezdjük el …

A MemberPress jellemzői

MemberPress

MemberPress egy prémium WordPress plugin, amely bármilyen WordPress témával működik. Elsődleges jellemzője, hogy lehetővé teszi webhelyének tagsági oldalra konvertálását. A tartalom elrejtésével és a tagsági előfizetések felállításával felszámíthatja a látogatókat a hozzászólások és az oldalak eléréséért.

Könnyen beállítható

A MemberPress intuitív. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű beállítást és a használatot. Gyorsan készíthet tagsági terveket és előfizetési űrlapokat, integrálhat a választott fizetési átjárókba, adhat hozzá regisztrációs és bejelentkezési linkeket webhelyének menüjéhez, vonzó összehasonlító táblázatokat készíthet és még sok minden mást.

Ideális kezdőknek és fejlesztőknek

A MemberPress egyenesen a dobozból működik, egy egyszerű beállítással, amely ideálisvá teszi kezdőknek. A MemberPress azonban számos műveletet és szűrőt is tartalmaz. Ez nagyszerű választást jelent azoknak a haladó felhasználók számára, akik tagsági oldalukat a specifikációkhoz igazítják.

Tagsági tervek

A MemberPress teljes ellenőrzést ad a tagsági tervei felett. Válassza ki az egyes tagságok árát, adjon hozzá számlázási preferenciákat, és hozzon létre egy próbaperiódusot néhány lehetőség megnevezéséhez. Ezután hozzon létre szabályokat a tartalom elrejtésére, és engedélyezze bizonyos tartalmak megjelenítését az egyes tagsági tervekben.

Zökkenőmentes fizetési átjáró-integráció

A MemberPress elfogadja a kifizetéseket, ha integrálódik az összes nagyhoz fizetési átjáró-szolgáltatók. Válasszon a Paypal Standard, Pro vagy Express Checkout, Stripe, Authorize.net vagy offline fizetések közül. Szükség esetén egynél több fizetési átjárót is felvehet.

Alapos dokumentáció

A MemberPresshez mellékelt dokumentáció alapos, oktató szöveg és videó kombinációját használja. Tehát, ha elakad, gyorsan megtalálja az utat.

Extra szolgáltatások

A MemberPress számos más lenyűgöző funkcióval és funkcionalitással büszkélkedhet. Ezek tartalmazzák:

 • Gyönyörű árképzési táblák
 • E-mail integráció az összes jelentős marketing szolgáltatóval
 • Integráció a BuddyPress-szel
 • Tartalom lecsökkentése
 • Kedvezményes kuponok
 • Tagkezelés
 • Analytics jelentéskészítés

Mint láthatja, a MemberPress lenyűgöző funkciók listáját kínálja. Most megnézzük, hogyan kezdjük el a MemberPress plugin használatával, így a WordPress webhelyét sikeres tagsági oldalgá alakíthatja…

Hogyan telepítsük a MemberPress WordPress beépülő modult

A MemberPress bővítmény vásárlásának megkezdéséhez a MemberPress webhelyről. Ezután a MemberPress-fiókjában egyszerűen töltse le a bővítményt a számítógépére.

Szerezd meg a MemberPress-t

Nyissa meg a WordPress webhelyet, és válassza a „Bővítmények> Új hozzáadása” lehetőséget..

Új bővítmények hozzáadása

Kattintson a „Bővítmény feltöltése> Válasszon fájlt” elemre, és válassza ki a MemberPress bővítményt a mentett fájlok közül. Kattintson az „Install plugin> Activate” elemre. Most azt találja, hogy a ‘MemberPress’ felkerült a WordPress irányítópult menüjébe.

MemberPress menü

Válassza a ‘MemberPress> Activate’ lehetőséget. Ez eljut az ‘Aktiválási oldalra’, ahol hozzá kell adnia az aktiválási kulcsot. Ezután válassza az „Aktiválási licenckulcs” lehetőséget..

MemberPress licenc

A MemberPress bővítmény telepítve van és aktiválva van.

Konfigurálja a MemberPress beépülő modult

A következő lépés a MemberPress bővítmény konfigurálása. A WordPress menüben válassza a ‘MemberPress> Beállítások lehetőséget. Itt konfigurálhatja a plugint a WordPress tagsági webhely igényeinek megfelelően.

Beállítások fül

Számos lap található az ‘Opciók’ oldalon. Vessen egy pillantást néhány legfontosabbra …

Oldalak

Az „Oldalak” alatt testreszabhatja az alapvető MemberPress oldalakat. A „Fenntartott oldalak” alapvető oldalak, amelyeket be kell állítani. Ide tartoznak a „köszönöm” oldal, a „bejelentkezés” és a „fiók” oldal.

Oldalak

Az „Új oldal automatikus létrehozása” lehetőséget választhatja, ha azt akarja, hogy a MemberPress automatikusan létrehozza az Ön számára az oldalakat. Egyébként megtervezheti és kiválaszthatja a használni kívánt oldalakat a legördülő menüből.

2. oldal

A szükséges módosítások elvégzése után válassza a „Frissítési lehetőségek” lehetőséget..

számla

számla

A ‘Fiókok’ terület lehetővé teszi a tagok adatainak testreszabását. Itt kiválaszthatja azokat a beállításokat, amelyeket felhasználói fiókjaihoz szeretne használni. Felvehet egy üdvözlő üzenetet is a tagok számára, amely a számlaoldal tetején jelenik meg.

Fields

Fields

A ‘Mezők’ fül lehetővé teszi egyéni mezők létrehozását a regisztrációs űrlaphoz és a fiókok oldalához. Gyűjtsön információkat a tagjairól, ideértve a nevét, címét, e-mail címét, születésnapját és még sok minden mást.

kifizetések

kifizetések

A „Kifizetések” lapon adhatja hozzá a választott fizetési átjárókat. Mint korábban említettük, a MemberPress számos fizetési szolgáltatóval integrálható. Egyszerűen kattintson a „+” ikonra, majd adja meg azokat a fizetési átjárókat, amelyeket fel kíván venni a tagsági oldalra.

e-mailek

Van választék e-mail típusokból, amelyeket küldhet a tagoknak. Válassza az ‘E-mailek’ fület. Ezután egyszerűen válassza ki a e-mail típusokat, amelyek megfelelnek a WordPress webhelyének.

Email

Az egyes e-mailek testreszabásához kattintson a „Szerkesztés” gombra. Ezután küldjön egy teszt e-mailt, hogy ellenőrizze, hogy az egyes e-mail típusok megfelelőek és kiválóak-e. Itt kiválaszthatja, hogy mely e-mail típusokat szeretné megkapni az adminisztrátor.

Miután konfigurálta az „Opciókat”, készen áll arra, hogy megkezdje a MemberPress webhely többi részének beállítását.

Állítsa be tagsági terveket

Hogy hozzanak létre tagsági tervek a webhelyén válassza a „MemberPress> tagság” elemet a WordPress menüből. Kattintson az oldal tetején található „Új hozzáadása” elemre. Majd adjon nevet a tagsági tervnek (itt prémiumnak hívtam).

Adjon hozzá új prémium tagságot

A „tagsági feltételek” alatt az oldal jobb oldalán kiválaszthatja a terv árát, hogy egyszeri vagy ismétlődő fizetésként szeretne-e fizetni, próbaidőszakot adhat hozzá, és még sok más.

Tagsági feltételek

Az oldal lejjebb testreszabhatja a „Tagsági beállítások” részt. Itt megváltoztathatja a regisztráció gomb gomb szövegét, hozzáadhat egyéni köszönő üzenetet, beállíthatja a tagsági terv elérésére vonatkozó szabályokat, és még sok minden mást..

Tagsági lehetőségek

Miután elégedett a beállításokkal, tedd közzé a tagsági oldalt. Ezután jelentkezzen ki a WordPress-fiókból az oldal megtekintéséhez, vagy nyissa meg az oldalt inkognitómódban. Most látni fogja az alapértelmezett tagsági regisztrációs űrlapot az éppen létrehozott tagsági tervhez.

Regisztrációs űrlap

Ha meg akarja változtatni a tagsági oldalakat, használhatja a témában rendelkezésre álló bármely sablont. Egyszerűen válassza ki az „Egyéni oldalsablont”, amely a szerkesztő jobb oldalán található azon a tagsági oldalon, amelyen dolgozik..

Az első tagsági terv létrehozása után folytathatja a további hozzáadást, ha egyszerűen rákattint az „Új hozzáadása” elemre. Használja a „tagsági beállítások” alatt található rövid kódot, hogy a regisztrációs űrlapot hozzáadja a WordPress webhely bármely oldalához vagy hozzászólásához..

Készítsen szabályokat tagsági terveihez

Miután elkészítette a tagsági oldalához szükséges különböző terveket, ezt meg kell tennie meg a szabályokat minden tervhez. A szabályok megadásával elrejtheti a tartalmat a nem előfizetőktől, és kiválaszthatja, hogy mely tartalomtípusok érhetők el az egyes csomagokon.

Az induláshoz válassza a ‘MemberPress> Szabályok’ elemet a WordPress menüből. Ezután válassza az „Új hozzáadása” lehetőséget. Most megjelenik egy „Új szabály hozzáadása” oldal.

Új szabály

A „Szabálybeállítások” alatt kiválaszthatja, hogy melyik tartalmat szeretné megvédeni a nem fizető tagoktól. Itt elrejtheti az összes tartalmat, a különböző hozzászólásokat, oldalakat, tartalomkategóriákat vagy címkéket, vagy választhat sok más lehetőség közül.

Szabály opciók

Ezután hozzáférést biztosíthat ehhez a tartalomhoz azoknak a tagoknak, akik megvásároltak bizonyos terveket. Kattintson a „Szabály mentése” elemre, majd hozzon létre annyi szabályt, amennyi szükséges a különféle csomagtípusok kiszolgálásához.

Adjon hozzá egy regisztrációs linket webhelyének menüjéhez

Miután az összes tagsági terv teljesen elkészült, a regisztrációs linket fel kell vennie a webhely menüjébe, hogy a látogatók megkönnyítsék előfizetőiként való feliratkozást..

Válassza a „Megjelenés> Menük” lehetőséget a WordPress menüben, vagy nyissa meg a „Testreszabás> Menük” webhelyének elején. Itt észreveszi, hogy most van egy „tagság” opció. Válassza ki a terveit, majd kattintson az „Hozzáadás a menübe” gombra. Ha szükséges, változtassa meg a „Navigációs címkét”, majd válassza a „Menü mentése” menüpontot..

Menü

A menüben most linkek jelennek meg a különböző tagsági tervekhez.

Adjon hozzá egy bejelentkezési linket a tagsági webhely menüjéhez

Bejelentkezés link

Ha bejelentkezési linket szeretne hozzáadni a tagsági webhely menüjéhez, a MemberPress azt ajánlja, hogy töltse le az ingyenes WordPress bővítményt BAW Bejelentkezés-kijelentkezés.

BejelentkezésLogout menü

Telepítse ezt a bővítményt a WordPress webhelyére, majd nyissa meg az „Megjelenés> Menü” menüpontot. Most a „Bejelentkezés / kijelentkezés linkek v1.3.3” elemet fogja hozzáadni a menüelemekhez. Válassza a „bejelentkezés / kijelentkezés” lehetőséget, majd az „Hozzáadás a menübe> Menü mentése” lehetőséget..

LoginLogout

Kattintson a „MemberPress> Beállítások” elemre a WordPress menüben. Kattintson a „Fiók” fülre, majd a „Bejelentkezés és kijelentkezés” részben válassza a „A WordPress kényszerítése a MemberPress bejelentkezési oldal használatához” lehetőséget..

Force WordPress

Ez biztosítja, hogy a WordPress megnyissa a BAW bővítmény tagsági bejelentkezési oldalát. A tagok most bejelentkezhetnek fiókjába az Ön webhelyén, és hozzáférhetnek a megvásárolt prémium tartalomhoz.

Záró gondolatok a MemberPressről

Ez a fejlett bővítmény (szinte) végtelen funkciók listáját kínálja, így bármilyen tagsági webhelyhez ideális. Ebben a cikkben csak a MemberPress elindításának alapjait fedjük le. A fenti lépések végrehajtásával azonban létrehozhat működő tagsági webhelyet, amely elrejti a tartalmat a nem előfizetőktől, lehetővé teszi a látogatók számára, hogy feliratkozzanak a tagsági tervekre, és bevételt generáljanak a WordPress webhelyére..

Miután elvégezte az első néhány lépést, hogy megkapja a tagsági webhelyet, akkor vonzó összehasonlító táblázatokat készíthet, kuponokat adhat hozzá, nyomon követheti a tranzakciókat és előfizetéseket, beállíthat egy társult programot, monitorozhatja az elemzést és még sok minden mást. Tehát ha sikeres tagsági bővítményt szeretne létrehozni, akkor a MemberPress valószínűleg a WordPress bővítmény a projekt számára.

Úgy tűnik, hogy a MemberPress a legjobb tagsági bővítmény az Ön számára? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map