Hogyan adjunk hozzá élő chat-et a WordPress-webhelyhez

Néhány perccel ezelőtt élő chat-en voltam, és minden segítséget kaptam, amelyre tudtam fordulni egy technikai problémával kapcsolatban, amelyet korábban tett visszavonulással tettem. Szerencsére az önöknek valóban a szolgáltatóm élő volt (online), ami azt jelenti, hogy megoldottam a problémámat, és kevesebb, mint 10 perc alatt folytattam az üzletet. Most egy boldogabb író vagyok.

De mi köze van hozzád? Az első bekezdés egy kísérlet arra, hogy világossá tegye azon közvetlen haszon élményét, amelyet élvez, amikor élő csevegést ad hozzá a WordPress webhelyéhez. Az élő csevegéssel jobb és gyorsabb támogatást nyújt.


Ebben a rövid bemutatóban az alábbiakat tárgyaljuk:

 • A WordPress élő chat előnyei és hátrányai
 • Hogyan adjunk hozzá élő csevegést a WordPress webhelyhez
 • A WordPress élő chat-bővítmények gyors listája

Egy sorban arra törekszünk, hogy néhány perc alatt felszerelje Önt azokkal a tippekkel és eszközökkel, amelyekkel a funkcionális élő csevegést hozzáadhatja WordPress webhelyéhez. Ha fel van táncolva cipőjével, nézzük meg a tango mi amigo-t.

A WordPress Live Chat előnyei és hátrányai

Legyen ez egyszerű, ahogy volt.

Előnyök először

A WordPress élő chat beállítása egyszerű és olcsó (ha nem is ingyenes). Másodszor, illesztheti a csevegőalkalmazást a webhelyéhez. Megemlített valaki a kényelmet? Nézze meg így, az élő csevegés mindenütt megy. Miért? A gyorsabb támogatás azt jelenti, hogy a látogatónak nem kell várnia.

Időt takarít meg; kevesebb telefonhívás és e-mail. Ez az internet, az élő csevegéssel sokkal könnyebb a támogatás. Gondolj a nulla szolgáltatási zavarra, vagyis többre Chedda. És ne felejtsük el, hogy egy csevegőszolgáltató több ügyfelet is kiszolgálhat.

Az élő csevegést is kiszervezheti. A tehetségkészlet lenyűgöző. Azaz azt jelenti, hogy 24 órás, hét minden napján könnyedén biztosíthatja az arany szabványt az egész földgömbön.

Célzott élő csevegés

Analitikákat gyűjthet a csevegő pluginjából; információ, amely segít jobb támogatást nyújtani.

Más termékeket élő csevegés útján is forgalmazhatja, ismét az elemzésnek köszönhetően. Mi lenne, ha egy érdekes beszélgetéssel megállítaná a kilátást? Látja, ez azt jelenti, hogy e-maileket is gyűjthet, bárki e-mail kampányához?

Gyakorlatilag Ön irányítja a csevegés pluginját, és betilthatja azt, aki nem felel meg a csevegési szabályoknak. Ráadásul mindig szórakoztató az ügyfelekkel való csevegés, mert sok visszajelzést gyűjt. A WordPress csevegést bármikor meghajolhatja, mert csak nem akar megszakad.

A lényeg az, hogy bárhol és bármikor világszínvonalú támogatást nyújthat a világ számára.

Ha van profi, akkor kell lennie con. Tehát játsszunk.

Hátrányok

Ha élő csevegést telepít, és nem adja meg ügyfeleinek a rendelkezésre állásukat, akkor nagyon mérges lesznek, ha elhalasztanak. Mivel alvás nélkül nem járhat örökké, kiszervezhet vagy elérhetővé válhat.

Ez azt is jelenti, hogy világosan meg kell határozni a rendelkezésre állás idejét. Vagy használjon olyan plugint, amely az élő csevegést e-mail formává változtatja az ólom generálásához, ha offline állapotban van.

És szuper visszaélésszerű ügyfeleink leállítják a támogatást, de akkor megtilthatják bárkit, aki összekeveredik a Zohannal nem tartja be a szabályokat.

Ez a legjobb, amivel feljöttem, és megpróbáltam. Ismersz más hátrányokat? Tudasd velünk.

Mivel a WordPress élő csevegés manapság nyilvánvaló nyertes, a weboldalához hozzáadunk egy élő csevegő plugint, így lehetősége van rá. Nincs vesztenivalója az összehasonlításnak, mindez ingyenes.

Hogyan adjunk hozzá élő chat-et a WordPress-webhelyhez

wp élő chat támogató plugin

Itt fogjuk használni a WP Live Chat támogatási bővítmény a WP-LiveChat és a társaság részéről. Nagyon bízunk benne a pluginban, és látni fogod, miért. Ez szórakoztató lesz.

Telepítse és aktiválja a WP Live Chat támogatási bővítményt:

wp-live-chat support-üdvözlő képernyőn

Két gomb, két fül; A bevezetés, a támogatás, az üdvözlés és a jóváírások átugrása ebben a sorrendben. Az üdvözlőlap néhány szép részletet tartalmaz, ha érdekel olvasni. A Hitelek lapon felsorolt ​​srácok világossá teszik, hogy támogatást kínálnak, így ne kerülj bele.

Az üdvözlő képernyő alján kattintson az „Ok! Indítsuk el a gombot és a Voila-t! – élő chat folytatódik az Ön számára:

wp-live-chat support-bővítmény telepítve

Csakúgy, mint az emberek, a WordPress webhelyén élőben cseveghetnek veled. A WP Live Chat támogatási bővítmény néhány lenyűgöző funkcióval rendelkezik, beleértve az értesítési csengőket, a sípolást és a cuccokat.

Konfigurálja az élő csevegést

Amint azt leginkább biztosan látja, a plugin testreszabásának linkje az előtérben található. Mi lenne, ha felfedezzük, mi rejlik e kapcsolat mögött. Kattintson a csevegődoboz beállításainak módosítására:

wp élő chat támogatási beállítások képernyő

Hát, nézd meg. Ez úgy néz ki, mint a szolgáltatások széles listája, és ez csak az ingyenes verzió. Természetesen van egy profi változat, még több funkcióval. Nézzük meg, mit tehetünk a csevegődobozzal. Kattintson a Csevegő doboz menü elemre:

wp élő chat támogatás a chat mezőbe

Nos, nos, nos … mi van itt? Minden, amire szüksége van, hogy azonnal csevegjen a lehetőségeivel. További funkciók zárolva vannak a pro verzióban. A profi tervek ára 39–100 dollár. Ez egyszeri dolog; nem ismétlődő kifizetések, hacsak nem manuálisan megújítja a licencét. Visszatérve a szolgáltatásokhoz, csak annyi tennivaló van.

Styling

Színt kell adnia vagy be kell hangolnia a márkájához tartozó csevegődobozt? Olyan egyszerű, csak menjen a stílusszakaszhoz, és tervezze meg a szíve tartalmát:

wp-live-chat support-styling képernyőn

Tudta, hogy felmérheti közönségét ezzel a bővítménnyel? Ezen felül:

 • Add ügynököket
 • Testreszabhatja offline üzenetét
 • Telepítse az egyedi CSS vagy JS szoftvert
 • Addig használja a REST API-t, amíg le nem esik
 • A látogatók IP-cím szerinti letiltása csak azért, mert te is tudsz
 • Átirányítsa a felhasználókat egy adott oldalra a csevegés befejezése után
 • A csevegés megkezdése előtt adjon hozzá hivatkozásokat a tudásbázisához
 • És még sok más!

A telepítési folyamat végén rendelkeznie kell egy élő csevegő gombokkal, mint például:

wp-live-chat támogatás-live-chat box

Amikor a felhasználó a Start gombra kattint, hogy elindítson egy csevegési szekciót, értesítést kap (beleértve a push értesítéseket, de először a push értesítéseket kell hozzáadnia a webhelyéhez). Így néz ki a chat-rendszergazda irányítópultja:

wp-live-chat support-admin-chat műszerfal

És az admin csevegés így néz ki:

wp-live-chat support-admin-chat ablak

Analitika

Mint láthatja, rengeteg információt gyűjthet a felhasználót illetően, és meg is láthatja a képeket, ha gravatarot használnak. Látja azokat a oldalakat, amelyeken vannak, ahonnan a csevegés elindult, IP-címet és még sok minden mást, az Ön által megadott egyedi mezőktől függően.

Élő csevegés a felhasználó szempontjából:

wp-live-chat támogatás-live-chat box-live

Akár aktiválhatja a Node Server kiszolgálót is, hogy elvegye a több csevegés futtatásának terhelését a szerverről. Ez gyors webhelyet jelent, ami mindig jó dolog.

Egy ingyenes élő chat-bővítményért a WP Live Chat támogatási plugin sok területen nyer, annak ellenére, hogy a legtöbb szolgáltatás a Pro verzióban van lezárva. Közted és köztem ezt a plugint kerestem, és most már használom. Mi van veled?

Említésre méltóak

Itt található egy sor említésre méltó WordPress élő chat-bővítmény, véletlenszerű sorrendben kiválasztva:

Záró szavak

Az élő csevegés segít fokozni a felhasználói elkötelezettséget webhelyén, ami jobb konverziót eredményez a sorban. Kevés karbantartást igényel, mivel ha nagyszerű csapattal, eszközökkel és idővel nagyszerű nyerési lehetőségeket érhet el az ügyfélszolgálat területén.

Van élő csevegés a WordPress webhelyén? Melyik bővítményt használsz? Ha nincs élő csevegése a webhelyén, mi a mentség az ön visszatartására? Tudassa velünk gondolatait. Előre is köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector