Hogyan adhatunk rá push értesítéseket a WordPress webhelyre

Hogyan adhatunk rá push értesítéseket a WordPress webhelyre

Minden olyan internetes vállalkozó, akivel találkoztam, álmaim vannak, hogy nagyobb forgalmat vonzzanak webhelyükre. Csakúgy, mint te, általában hajlandóak megtenni mindent, ami több látogató vonzására szolgál. Egyes esetekben a kezdők a feketehatású SEO technikákhoz folyamodnak, amelyek rövid távú haszonnal járnak, de a Google szankciókhoz vezetnek, ami csak szomorú.


A jó hír az, hogy számos legitim módon lehet a releváns forgalmat a webhelyére irányítani. A helyes irányba mutatva a több olvasó és ügyfél megszerzésének hagyományos módszerei közé tartozik az e-mail marketing, SMS, SEM, whitehat SEO, PPC, közösségi média marketing és – a piacon viszonylag új – értesítések.

Ha push forgalmi értesítésekkel szeretne több forgalmat elérni a WordPress webhelyére, imádni fogja ezt a bejegyzést. A mai étkezés során megmutatjuk, hogyan adhat hozzá push értesítéseket WordPress webhelyéhez a népszerű használatával OneSignal szolgáltatás. Más szavakkal, felállítottuk az ingyen OneSignal WordPress bővítmény és konfigurálja az egészet, hogy küldjön egy teszt push értesítést, tudod, így futás közben elérheti a talajt.

Ha ez valami olyannak hangzik, amit szeretne csinálni, töltse fel a bögrét, mert még sok minden megtanulható. Kérjük, ossza meg aggodalmait, legjobb marketing tippeit és általános gondolatait a megjegyzésekben.

Mik a push értesítések??

az onesignal push értesítések előnézete

A push értesítések olyan kattintható értesítések, amelyeket webhely küld a számítógépre vagy a mobil eszközre. Ez egy viszonylag új marketing csatorna, amely lehetővé teszi, hogy marketing üzeneteket küldjön a webhely látogatói számára sokkal azután, hogy elhagyják a webhelyet, vagy bezárják böngészőiket.

A push értesítés marketingje egyre népszerűbb, mivel nem követeli meg a látogatótól, hogy e-mail címet vagy bármilyen más elérhetőséget megadjon az előfizetéshez. Ez egy új formája szakítsa meg a marketing magasabb belépési és átkattintási arányokkal, mint a marketing egyéb formái, például az e-mail.

Így van, a push értesítések nagyon népszerűek, hogy a nagy névmárkák, mint például a Facebook és a Pinterest, a taktikát használják annak érdekében, hogy a felhasználók visszatérjenek a további tartalomhoz. Az alábbi kép a Facebook push értesítéseket mutatja be.

push értesítések facebook példa

De ne felejtsd el engem, itt van néhány érdekes tény a push értesítésekről, a cikkben közzétett cikk szerint SendX.

 • A push értesítések átlagos belépési aránya 7–10%
 • A push értesítések átkattintási aránya négyszer-nyolcszorosa, mint az e-mail CTR
 • A Push átlagos leiratkozási aránya 10%
 • Az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek vezetik a csomagot, amikor a push értesítéseket elfogadják, majd a médiaoldalak és a SaaS-cégek követik
 • Pénzügyi webhelyek esetében a web push hozzáférési aránya 15%, CTR 30%. A szerencsejáték-helyszínekre való belépési arány és a CTR 20%, illetve 15%. Az e-boltokban az opt-in arány és a CTR 10%.

Az útból hogyan használja a push értesítéseket az üzleti menetrend előrehaladásához?

A push értesítések használata

A push értesítések számos esetben hasznosak. Számos kezdő számára ismeretlen, néhány felhasználási eset van a push értesítésekben, ideértve a.

 • Időérzékeny riasztások küldése, ideértve az eladási eseményeket, a repülési értesítéseket, a legfrissebb híreket, a sport eredmények frissítéseit stb.
 • Az elkötelezettség fokozása azáltal, hogy a felhasználóknak értesítéseket küldünk az új webtartalomról, blogbejegyzésekről, esettanulmányokról, fehér könyvekről és így tovább
 • Újracélzás a készletbeli frissítések, valamint a kosár elhagyásáról szóló értesítések küldésével
 • Az ügyfelek visszatartása push értesítések küldésével a célzott kedvezményekről és a visszatérítő kampányokról

TL; DR: A „push értesítés” marketing számos előnnyel jár, beleértve a magas belépési arányokat, az alacsony leiratkozási arányokat, a többszörös felhasználási eseteket, a jobb kézbesítést, a megnövekedett elkötelezettséget és – amint már korábban említettük – magasabb CTR-t, mint a marketing egyéb formáit..

Most, hogy a push értesítés marketing nem tűnik idegen technológiának, állítsuk be és állítsuk be a OneSignal push értesítési szolgáltatást a WordPress webhelyén.

A OneSignal push értesítések telepítése

A OneSignal ingyenes webes push értesítések beépülő modulja

A OneSignal push értesítési szolgáltatás beállításához a remek OneSignal WordPress bővítményt használjuk. A plugin a WordPress.org plugin lerakatban érhető el, vagyis telepítheti a WordPress admin irányítópultjára.

SSL-kész domainnevet is használunk, és azt javasoljuk, hogy tegye ezt meg. Ezen túlmenően, az SSL növeli a WordPress webhely biztonságát, és jó eredményeket jelent a SEO erőfeszítéseihez.

De hogyan állíthatja be a OneSignal push értesítéseket? Ne aggódjon, ugyanolyan egyszerű, mint a pite – a negyedik osztályosok cuccai önmagukban, és nem kell úgy rágnia a billentyűzetet, mint a fenti képen látható srác. Vagy lyukassza ki a laptopját, attól függően, hogy melyik előbb érkezik ��

Továbblépni.

Jelentkezzen be a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása az alábbiak szerint.

új wordpress plugin telepítése

Így a Add plugins oldal, ahol a plugin-eket telepítheti a számítógépről vagy közvetlenül a WordPress.org plugin repóból. A képernyőn gépelje be az „OneSignal” kifejezést a kulcsszó keresőmezőbe, és miután megtalálta a plugint, nyomja meg a gombot Telepítés most gombot, amint az alábbi képen részletesebben bemutatjuk.

az onesignal wordpress plugin telepítése

Várja meg a telepítést, és végül nyomja meg a Aktiválja gombot az alább látható módon.

az onesignal wordpress plugin aktiválása

A plugin aktiválása újat hoz létre OneSignal Push elem a WordPress admin menübe.

A OneSignal push értesítések konfigurálása

Noha a OneSignal push értesítési szolgáltatás rengeteg funkcióval rendelkezik, konfigurálása és használata meglehetősen egyszerű. A OneSignal push értesítések konfigurálásához kattintson a gombra OneSignal Push a WordPress rendszergazda menüjében, amint azt az alábbi képernyőgrajz kiemeli.

onesignal push értesítések WordPress menüpont

Ezzel a OneSignal beállítások oldalára jut, amely az alábbi pillanatképben látható.

onesignal beállítások oldal a WordPress adminban

Értesed az értesítést az oldal tetején? Nos, tudatja Önnel, hogy mit kell tennie a következőkhez, csakúgy, mint a Beállít fül a fenti képen látható módon. Az Configuration Az mellette látható lap lehetővé teszi a OneSignal push értesítési szolgáltatás összekapcsolását a WordPress webhelyével.

Az alábbi kép bemutatja a. Alatt elérhető lehetőségeket Configuration fület; a push értesítések konfigurálásához, vezérléséhez és testreszabásához használt beállítások.

az onesignal push értesítések WordPress plugin konfigurációs oldala

Hozzon létre egy ingyenes OneSignal fiókot

Nagyon jól vagy, eddig olyan jól. Most menjünk dolgozni, és valósítsunk meg egy működő webes push alkalmazást. Ehhez először létre kell hoznia egy ingyenes OneSignal fiók.

Hogyan?

Beállít lapon kattintson a OneSignal link az alábbi képernyőképen látható módon.

onesignal fiók létrehozási link a WordPress-ben

Alternatív megoldásként egyszerűen meg is mutathatja böngészőjét az onesignal.com webhelyre. Ugyanakkor a fenti linkre kattintva új lapon nyílik meg a hivatalos OneSignal webhely. Ezután kattintson a Regisztrálj gombra, amint az alábbi képen kiemeljük.

az onesignal hivatalos honlapja

Ezzel egyszerű és rövid regisztrációs űrlaphoz jut. Töltse ki az űrlapot e-mailjével, jelszavával és cégnevével, majd nyomja meg a Fiók létrehozása gomb. Alternatív megoldásként feliratkozhat a GitHub, a Google vagy a Facebook használatával, ahogyan azt az alábbi kép szemlélteti.

onesignal-fiók létrehozására, forma

Sikeres regisztráció esetén a OneSignal felszólítja Önt, hogy ellenőrizze e-mail címét a fiók aktiválása érdekében.

Jelentkezzen be postafiókjába, és kattintson a gombra Kattintson ide a fiók megerősítéséhez gombot az alábbi képen látható módon.

onesignal fiók aktiváló e-mail

A fenti gombra kattintva megerősítheti fiókját, és új lapon nyitja meg a OneSignal irányítópultot. A OneSignal egy fedélzeti turnéval üdvözli Önt, amelyen részt vehet vagy kihagyhat az alábbiak szerint.

az onesignal műszerfal kezdő túra

De akár bejárja a turnét, akár nem, végül az egyszerű OneSignal irányítópultra érkezik, amelyet a következő kép mutat.

onesignal műszerfal

Hozzon létre egy Web Push alkalmazást

Most, hogy aktív OneSignal fiókkal rendelkezik, készítsük el az első webes push alkalmazást. Kattints a Add App gombot az OneSignal irányítópultján, amint azt az alábbi képen kiemeljük.

Adjon hozzá egy alkalmazásnevet, így legközelebb könnyen megtalálhatja a megjelenő előugró ablakban, és elérheti a Add App gomb az alábbiak szerint.

az onesignal webes push alkalmazás elnevezése

A következő képernyőn válassza a lehetőséget Web Push majd kattintson a Következő gombra, amint azt az alábbi képernyőképen kiemeljük.

Ezután kattintson a WordPress beépülő modul vagy webhelykészítő fül, majd a WordPress fül az alább látható módon.

Ezután görgessen az oldal alja felé, töltse ki az űrlapot, töltse fel az ikonját, és nyomja meg a gombot Megment gombot az alább látható módon.

Ezzel elmenti a webes push alkalmazást, és kiteszi a APP ID és API KULCS hozzá kell adnia a OneSignal push értesítéseket a WordPress webhelyéhez. A részleteket lásd az alábbi képen.

Be kell másolnia és beillesztenie az APP azonosítót és az API kulcsot a Configuration fület. Egyszerűen keresse meg OneSignal Push> Konfiguráció majd másolja be és illessze be az APP azonosítót és az API-kulcsot, amint azt alább kiemezzük.

Ezt követően válassza ki a kívánt beállításokat ugyanazon az oldalon. Ezután görgessen az oldal alja felé és nyomja meg a Megment gombot az alább látható módon.

És ez az! Most, hogy a webhely értesítéseket küld minden támogatott böngészőn, a Safari kivételével. Próbálja ki az új push értesítések szolgáltatást, ha felkeresi a webhelyét egy új inkognitó böngészőablakban. Még teszteltem az Opera böngészőt, és itt van ez, amit kaptam.

Nem rossz körülbelül 10 percig a OneSignal push értesítési szolgáltatás konfigurálásakor. Mit gondolsz?

OneSignal push értesítések konfigurálása a Safari böngészőhöz

A push értesítések konfigurálásához a Safari böngészőnek el kell generálnia a Safari Web ID-t. Hogyan? Nyissa meg a OneSignal irányítópultját, és kattintson az internetes push alkalmazásra az alább látható módon.

az onesignal web push alkalmazás szerkesztése

Ezután kattintson a gombra Beállítások amint az az alábbi képernyőképen látható.

Ezután kattintson a Apple Safari lapon, amint az alábbiakban kiemelem.

Ezután töltse ki a megjelenő előugró ablakot, és nyomja meg a gombot Megment gombra, amint azt alább részletezzük.

Ezután kattintson a Apple Safari fül ismét az alább látható módon (vegye figyelembe, hogy meg van jelölve AKTÍV).

Ezzel megjelenik egy előugró ablak a Safari Web ID-vel, ahogy az a következő képen látható.

A fenti web-azonosítót be kell másolnia és beillesztnie a Configuration lapon, ahogyan az APP ID és API kulccsal is tettünk, amint az alább látható.

Görgessen a fenti oldal aljára és nyomja meg a Megment gomb. Most, a OneSignal push értesítései aktívak és támogatottak minden nagyobb böngészőben. A legjobb az ingyenes OneSignal fiók, amely akár 30.000 internetes előfizetőt is támogat. Az ingyenes fiók korlátlan számú mobil előfizetőt támogat.

Ha több energiára van szüksége, akkor mindig tavasszal foroghat prémium csomag, havonta 99 dollárral kezdve. Mindig arra buzdítunk, hogy vegye igénybe a vállalkozása számára megfelelő lehetőséget.


A push értesítések nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek a webhely látogatóival. Mivel a látogatók előzetes hozzájárulást adnak push értesítésekkel, biztosak lehetnek abban, hogy az előfizetőket valóban érdekli az Ön által kínált szolgáltatás.

A push értesítések előnyei ezt a marketing csatornát jövedelmezővé és meglehetősen hatékonnyá teszik. Hihetetlenül egyszerűen állíthatja be a push értesítéseket a OneSignal WordPress beépülő modul és szolgáltatás segítségével, kevesebb, mint 15 perc alatt kell működnie..

Van kérdése a push értesítésekkel kapcsolatban? Van bármilyen megjegyzése a postához általában? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map