Hogyan adhatunk hozzá inline tartalmi hirdetéseket a WordPress-hez

Hogyan adhatunk hozzá inline tartalmi hirdetéseket a WordPress-hez

A kezdő bloggerek és az online marketingszakemberek gyakran elkövetik azt a hibát, hogy a hirdetéseket fejlécekbe és oldalsávokba helyezik. Noha ezek a helyek kedvező eredményeket hozhatnak, a hirdetési platformok általában azt javasolják, hogy tanuljanak be a belső tartalmi hirdetések hozzáadására a WordPress-hez. Egy beépített hirdetés jelenik meg az üzenet vagy az oldal tartalmában, tehát talán közvetlenül az első vagy a második bekezdés alatt, vagy szétszórtan egy blogbejegyzésben a konverziók javítása érdekében.


A beépített hirdetések úgy tekinthetők, hogy kissé elvonják a felhasználókat, ezért fontos, hogy takarékos módon használja őket, és valahol a bejegyzés vagy az oldal teteje és alja felé, annak biztosítása érdekében, hogy elegendő kattintást kapjon..

Hogyan adhat hozzá inline tartalmi hirdetéseket a WordPress-hez?

Ez bonyolult feladatnak tűnik, mivel a Google AdSense-hez való belépés és a kód manuális másolása minden egyes üzenetbe örökre eltart. Lehet, hogy megszabadul ettől egy újabb, kisebb blog számára, de végül szüksége van egy módra, amellyel hirdetést elhelyezhet minden bejegyzésben (egy adott helyen) anélkül, hogy manuálisan kellene másolnia és beillesztenie a kódot.

Szerencsére több bővítmény lehetővé teszi ezt a funkciót, amelyek többsége kivágja a kódolás többségét, amelyet egyébként teljesítenie kellene. Még mindig van néhány kódmásolás, olyan helyekről, mint az AdSense, de ez nem haladja meg az öt percet. A beépített tartalmi hirdetéseknek a WordPress-hez történő hozzáadásával kapcsolatos bemutatóhoz a Google AdSense hálózaton keresztül mutatjuk be a demonstrációt. Ennek oka elsősorban az, hogy ez az egyik legnépszerűbb módszer a dinamikus hirdetések megjelenítésére a webhelyén, és ismert, hogy releváns hirdetéseket jelenít meg..

1. Hozzon létre egy AdSense-fiókot (vagy bármely más hálózati fiókot)

A Google Adsense inline tartalmi hirdetések hozzáadására a WordPress-hez

Nyissa meg az AdSense webhelyet, és hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be korábban létrehozott Google-fiókjaival. Itt nem megyünk a teljes Google AdSense folyamaton, de van egy nagyszerű cikk az AdSense megfelelő konfigurálásához a blogodhoz. Ennek ellenére a folyamat elsősorban azzal jár, hogy fiókját aktiválják és ellenőrzik, valamint létrehoznak egyedi hirdetési egységeket vagy lépnek az automatikus hirdetések szakaszba a leghatékonyabb módszerért..

Google Adsense formátumok

Miután elkészítette az automatikus hirdetéseket, megadja a dinamikus hirdetésekhez szükséges kódot annak alapján, amit a felhasználók a múltban kerestek.

2. Telepítse és aktiválja az Ad Inserter WordPress bővítményt

Hirdetésbeillesztő - WordPress Ads Management plugin

Számos plugin érhető el inline tartalmi hirdetések hozzáadására a WordPress-hez, ám az egyik legteljesebb funkcióval töltött és egyszerűen használható hirdetési beszúró neve. Ezért telepítse a Ad Inserter plugin, akkor megy előre, és aktiválja. A legtöbb alapértelmezett beállítás rendben van a dobozból, de be kell lépnie és meg kell határoznia, hogy a hirdetések hogyan és hol jelenjenek meg..

3. Állítson be egy hirdetést úgy, hogy az megjelenjen az első bekezdés alatt minden blogbejegyzésben

Az Ad Inserter beépülő modul beállításainak megkereséséhez nyissa meg a WordPress irányítópult menüjét és kattintson a gombra Beállítások> Hirdetésbeillesztő.

Az inline tartalmi hirdetések elhelyezése a WordPress-ben

Ez a modul eleinte kissé zavarónak tűnik, de valójában elég egyszerű, ha egyszer megkaptad. Nem csak ezt, de megtudhatja, hogy ez a messze a legjobb plugin a rugalmasság vagy a hirdetéselhelyezések szempontjából.

Hozzon létre hirdetésbeillesztő blokkokat

A modul tetején lévõ számok különbözõ blokkokat képviselnek, amelyeket létrehozhat, hogy inline tartalmi hirdetéseket adjon a WordPress-hez. Tehát, ha egy hirdetés egy bejegyzés első bekezdése után jelenik meg, és egy másik közvetlenül az utolsó bekezdés előtt jelenik meg, akkor ezek két külön hirdetési blokk lesznek. Ebben a példában csak egyet készítünk.

Létrehozhat és testreszabhatja a hirdetésbeillesztő hirdetéseket

Vegye ki az automatikus hirdetési kódot vagy a hirdetési egység kódját a Google AdSense oldalról, és másolja a vágólapra. Ez általában az a kód, amelyet manuálisan illeszt be az oldal tetejébe, de az Ad Inserter pluginnél csak egyszer kell megtennie – az 1. hirdetési blokkban, vagy bármit is használni szeretne.

Hirdetésbeillesztési területek

Alapértelmezés szerint az Automatikus beillesztés terület le van tiltva, de azt módosítani szeretné, hogy a reklám egy bizonyos bekezdés után, a megjegyzések között vagy bárhol megtalálható legyen. Ehhez az oktatóanyaghoz a következőt választjuk: Bekezdés után választási lehetőség.

Miután kiválasztotta a Bekezdés után mezőt, lehetősége van gépelni a hány bekezdést. Tehát, ha szeretném, ha ez a hirdetés az első bekezdés után jelenik meg, írnám az 1-es számot.

Hirdetésbeillesztő beállításai

Ha minden egyes bejegyzésnél külön szeretné engedélyezni vagy letiltani a hirdetéseket, akkor az alábbi legördülő menüben megtalálhatja ezt a funkciót. Úgy gondoljuk, hogy a legtöbb ember azt akarja, hogy a hirdetések automatikusan megjelenjenek minden egyes bejegyzésen. Ebben az esetben válassza ki az üres lehetőséget az esetleges kivételek eltávolításához.

Hirdetésbeillesztő beállításai

Az elhelyezés nagyon specifikus lehet, ha inline tartalmi hirdetéseket ad hozzá a WordPresshez ezzel a pluginnal. Vannak eszközök az igazításhoz, stílushoz és kivételekhez. Nyugodtan játsszon ezzel, hogy megfeleljen saját igényeinek. Jelenleg ez a legegyszerűbb módja egy inline hirdetés elhelyezésére a WordPress-bejegyzésben.

Itt állok a Google AdSense-hirdetésnek a WordPress-bejegyzéseim minden első bekezdése alatt történő feltárására vonatkozó végső beállításom:

Kész hirdetésbeillesztő hirdetési blokk

Ne felejtsen el kattintani a Az összes beállítás mentése gombot, mielőtt elmozdulna az oldalról.

4. Másolja az AdSense kódot a webhely fejlécére

Van egy darab AdSense kód, amelyet be kell helyezni a webhelyének területe. Ez a terület található a header.php fájlt. Keresse meg a címkézze, és helyezze a kívánt kódot közvetlenül alatta, még akkor is, ha már van más kódja a címke alatt. Ez mindent lenyom, és nem befolyásolhatja webhelyének funkcionalitását.

Másolja az Adsense kódot

5. Tesztelje a kódot webhelye előlapján

Feltételezem, hogy már van néhány blogbejegyzésedet közzétett a webhelyén, de ha nem, akkor menjen tovább, és tegyen tesztelést. Akkor csak annyit kell tennie, hogy biztosítsa, hogy a cikkben legyen elegendő bekezdés a hirdetés megjelenítéséhez. Ehhez az oktatóanyaghoz mindössze két bekezdésre van szükségem, mivel a plugin felismeri az Enter gomb első kattintását az első bekezdés végeként.

Készítsen blogbejegyzéseket

Mint láthatja, bejegyzésének háttere nem jeleníti meg az általunk végrehajtott hirdetéseket. Ezután kattinthat a Előnézet vagy közzétesz gombot, hogy megnézze, hogyan jelennek meg az előlapon. Az előlapi kijelzőnek kissé formáznia kell, hogy láthatóbbá és vonzóbbá váljon, de mindez megtehető a Hirdetésbeillesztő beállításai oldal.

Tekintse meg a hirdetésbeillesztő hirdetéseit

Ezenkívül minden bejegyzésben található egy modul, amely némi kézi erőt ad a beépített hirdetések felett. Tehát, ha néhány kivételt adott a Hirdetés-beszúró beépülő modulhoz, akkor előfordulhat, hogy egy jelölőnégyzettel eltávolítja vagy beilleszt egy hirdetést az adott bejegyzésbe.

Hirdetésbeillesztő beállításai: Kivételek

Készen áll arra, hogy inline tartalmi hirdetéseket adjon a WordPress-hez?

Az inline tartalmi hirdetések célja az, hogy a hirdetések a lehető legtermészetesebbnek tűnjenek. Ily módon az emberek nagyobb valószínűséggel kattintanak rájuk, és nem zavarják őket a zavar.

Ha bármilyen kérdése van arról, hogy miként adhat hozzá inline tartalmi hirdetéseket a WordPress-hez, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map