Hogyan adhatunk hozzá Google AdSense-t a WordPress-hez

Az AdSense hatékony használata a WordPress számára

A WordPress webhelyen történő pénzszerzés gyakran társult marketingt, hirdetéseket vagy e-kereskedelmet jelent. Néha magában foglalja a tagság eladását, munkalapok létrehozását vagy rendezvények szervezését.


Sokan azt gondolják, hogy a reklámok régi hírek a pénzkezelő világban, de ezek nem lehetnek távolabb az igazságtól. A hirdetések különösen akkor hasznosak, ha online folyóiratokat, blogokat és webhelyeket keresnek pénzben, ahol nem közvetlenül fizikai terméket értékesítenek..

Mivel a szponzorált üzeneteket gyakran a felhasználók szisztematikusnak tekintik, és az affiliate marketing a vörös zászlókat szintén felveheti attól függően, hogy miként jelennek meg -, továbbra is visszatérünk a hirdetésekhez. És látva, hogy az olyan eszközök, mint az AdSense, sokkal könnyebbé teszik a szokásos megvalósítást, az nem meglepő, hogy a hirdetések nem haladnak sehová a közeljövőben.

A legérdekesebb az, hogy az AdSense nem fizet semmiféle pénzt a végrehajtásért, tehát legalább kipróbálhatja a vizeket, és megnézheti, lehet-e pénzt keresni belőle. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy megnézze, a felhasználók szerint a hirdetések idegesítőek-e. Annak érdekében, hogy a felhasználók ne bosszankodjanak, fontos megtanulni, hogyan kell hatékonyan használni az AdSense programot a WordPress számára. De mielőtt beszélnénk a hirdetések beállításáról, tanuljunk egy kicsit a Google Adsense-ről és nézzük meg, hogyan lehet feliratkozni.

Mi a Google AdSense??

A Google AdSense kezdőlapja

A népszerű weboldalszerződési program, a Google AdSense kiváló lehetőség a kezdőknek és a szakembereknek is.

A Google AdSense egy olyan program a Google-tól, amely lehetővé teszi a marketingszakembereknek (a programban kiadóknak nevezzük) a hirdetések zökkenőmentes megjelenítését webhelyükön és blogjaikon. Fő célja a bevételszerzés, és pénzt kereshet azzal a WordPress segítségével, ha egyszerűen speciális hirdetéseket tesz a webhelyére.

Ha Ön marketing szakember, akkor néhány hasonló program közül választhat. Az AdSense azonban néhány egyedi előnyt kínál:

 • Hitelesség: Mint világhírű vállalat, nem szerezhet ennél több hitelességet, mint a Google.
 • Sokoldalúság: Az AdSense különféle lehetőségeket kínál hirdetéstípusok, beleértve a szöveget, képet, multimédiás anyagokat, videót és audiót.
 • Rugalmasság: Ez a program különféle platformokkal és egyéb eszközökkel működik, beleértve a WordPress és a Blogger.

Mielőtt jobbra lépne, az AdSensenek számos van politikák érdemes áttekinteni. Van néhány is követelmények a hirdetők számára. Például, van egy jól megalapozott weboldala (legalább hat hónapos), és legalább 18 évesnek kell lennie.

Ha készen áll az AdSense használatának megkezdésére, örömmel veszi tudomásul, hogy a folyamat egyszerű. Valójában mindössze három lépésből áll.

1. lépés: Regisztráljon a Google AdSense-hez

Mivel az AdSense egy program a Google platformon, csak a Google-fiókra van szüksége a különféle funkcióinak használatához. Mikor feliratkozás a Google AdSense szolgáltatásra, két lehetőség van. Bejelentkezhet egy meglévő Google-fiókkal, vagy létrehozhat egy új fiókot.

Mindkét művelet elvégezhető a bejelentkezési oldalon. Ha van meglévő fiókja, egyszerűen adja hozzá a bejelentkezési hitelesítő adatait, és kattintson a gombra Bejelentkezés. Ha fiókot kell létrehoznia, kattintson a gombra Több lehetőség, és válassza ki Fiók létrehozása az előugró menüből:

A Google AdSense bejelentkezési oldala

Miután bejelentkezett (vagy befejezte a regisztrációs folyamatot), a program következő lépésére kerül.

2. lépés: Töltse ki az AdSense program jelentkezését

Mint minden társult program esetében, Önnek ki kell töltenie egy jelentkezést. Szerencsére a folyamat egyszerű és percek alatt befejeződhet.

Javasoljuk, hogy kezdje az átolvasással és a megértéssel Az AdSense irányelvei és feltételei. Noha ez egy olyan lépés, amelyet a kísértés figyelmen kívül hagyhat, fontos tudni, hogy pontosan mit vár a Google a felhasználóitól. Ennek oka az, hogy ha kiadóként jóváhagyják Önt, akkor minden irányelvet és irányelvet be kell tartania.

Ezután kitölti a háromrészes alkalmazást. Először be kell írnia néhány alapvető információt, például a webhely URL-jét. Ezután a rendszer felkéri a fizetési cím részleteit (így az AdSense küldhet neked kifizetéseket és fontos fiókadatokat). Végül a telefonszámát kell igazolnia.

Miután elkészült ez a három alkalmazásoldal, még egy lépés van, mielőtt a Google áttekinti az Ön webhelyét. Felkérjük a HTML-kód hozzáadását a webhelyéhez, amelyet az alább bemutatott formátumban fogunk biztosítani:

Útmutatások az AdSense és a webhely összekapcsolásához

Miután hozzáadta a kódot a webhelyéhez, jelölje be a művelet végrehajtását megerősítő négyzetet, majd kattintson az OK gombra Kész. Most már csak annyit tehet, hogy türelmesen vár. Jelentkezésének felülvizsgálata 48 órától két hétig tarthat, és a döntés meghozatalát követően e-mailt kap.

3. lépés: Hozzon létre Google AdSense hirdetéseket

A pályázat kitöltése után bejelentkezhet az AdSense-be, hogy gördüljön a labda. Az AdSense irányítópult számos lapot fed fel a bal oldalon, de jelenleg csak az egyiknek kell aggódnia: Saját hirdetéseim fület. Kattintson erre a folytatáshoz.

Ha még soha nem hozott létre hirdetést, mielőtt üres oldalt fog látni. Kattintson a Új hirdetési egység gomb hirdetés létrehozására és szerkesztésére, hogy illeszkedjen a webhelyéhez.

Az első lépés a hirdetés megnevezése. Ez nem jelenik meg a webhelyén, ezért főként a saját referenciaként nevezi el. Ezután megmutatják a hirdetések számára ajánlott méretet. Nyugodtan válassza ki azt, amelyik a legmegfelelőbb.

Azt is meg kell határoznia, hogy szeretne szöveges és vizuális hirdetést, vagy csak egyet vagy egyet. A szöveges hirdetések nem tartalmaznak képeket, ezért válasszon óvatosan.

Ezután megkérdezik tőle, hogy szeretne kinézni a mintát. Általában az Alapértelmezés stílusát választom, mivel ismert, hogy ez meglehetősen jól konvertál. A többi szín és formatervezési minta némelyike ​​azonban jobban néz ki a saját webhelyén. Nagyon jó, hogy van egy Előnézet gombra, hogy megnézhesse, hogyan fog kinézni.

A Google AdSense számos előre beépített stílust kínál, de a hirdetés minden egyes elemét az alábbi képernyőképen látható módon módosíthatja. Például lehetővé teszi a cím színének, az URL színének, a szegélynek és a betűcsaládnak a megváltoztatását.

Ha több hirdetési egységet szeretne csoportosítani (nyomon követés céljából), nyugodtan nyissa meg az Egyéni csatornák területet, hogy ez megtörténjen. Arra is lehetősége van, hogy biztonsági másolatot készítsen. Alapvetően ez arra a tényre utal, hogy az AdSense üres hirdetést jelenít meg, ha nem tud releváns valamit felhozni. Ha inkább egy alapértelmezett tartalék hirdetést lát, akkor itt hozza létre.

A folyamat elvégzése után kattintson a Megment és Megkapni a kódot gomb.

Profi tipp: A Google AdSense most már választhat egy teljesen érzékeny hirdetési modult, amely sokkal könnyebbé teszi hirdetéseire a mobil eszközökre és a különböző méretű képernyőkre való reagálást. Személy szerint én minden alkalommal megyek vele. A 336 × 280 és a 300 × 260 méretekről szintén ismert, hogy jól működnek a webhely felszerelése és az átalakítás szempontjából.

4. lépés: Az AdSense telepítése a webhelyén

Annak ellenére, hogy vannak más kevésbé hatékony módok is, alapvetően három módon lehet Google Adsense-hirdetéseit hozzáadni a WordPress-webhelyhez:

 1. Hirdetések beillesztése a következővel: másolás és beillesztés hirdetési egység kódját kütyübe, oldalakba és bejegyzésbe.
 2. WordPress vásárlása téma amely támogatja a Google AdSense szolgáltatást.
 3. Letöltés és aktiválás a csatlakoztat amely integrálja a Google AdSense szolgáltatást.

Ideális esetben a második kettő a legegyszerűbb, mivel sok téma és beépülő modul nem követeli meg a kód másolását és beillesztését a kütyübe. Nem csak ez, de néhány témának vannak előre beállított moduljai, amelyek szép megjelenést és a kattintások valószínűségét teszik lehetővé. De nézzük meg mindegyiket.

1. módszer: Másolja be és illessze be Google Adsense kódját egy widgetbe

Az első módszer a régi jó másolás és beillesztés. Az előző szakaszban feltárt kódot használják a webhelyre másoláshoz, tehát storta, másolva ezt a kódot az AdSense-ből.

Ezután nyissa meg a WordPress irányítópultját. Menj Megjelenés> Widgetek.

Valószínűleg beilleszt egy hirdetést az oldalsávba vagy a fejléc fölé. Ebben a példában a hirdetést az oldalsávba szeretném tenni. Ezért áthúzhatja a Szöveg modult az oldalsáv területére, és beillesztheti a korábban másolt kódba.

Nincs ok a Cím mező kitöltésére, mivel ez reklám.

Ezt követően frissítheti webhelyét, hogy megjelenjen a webhelyén megjelenő releváns új AdSense hirdetések.

2. módszer: Használjon témát Adsense területekkel

Használjon témát Adsense területekkel

Noha nem fogok konkrét témákat ajánlani, kezdje azzal, hogy „AdSense WordPress témák”A ThemeForest könyvtárban.

A következő helyeken szerencséd lesz:

 • MHThemes
 • MyThemeShop
 • StudioPress
 • Themeforest

Bár természetesen csak a saját Total témánkat is meg tudnánk adni. SEO optimalizálva, és rengeteg nagyszerű oldalépítési funkciót kínál, amelyek segítségével beillesztheti a Google hirdetéseket a hozzászólásokba és az oldalakba. És még egy hasznos kivonatot fejlesztettünk ki a blogbejegyzések feletti vagy alatti beillesztéshez és a hirdetési szalaghirdetéshez (összes dokumentum).

3. módszer: Telepítse a Google Adsense beépülő modult

Az AdSense widget használata a legalapvetőbb az összes módszer közül, és egy téma nem nyújt sok rugalmasságot hirdetései elhelyezéséhez. A plugin azonban jobb megoldásként szolgálhat, ha további funkciókat szeretne a hirdetéseihez. Például néhány beépülő modul eltávolítja a kód másolásának és beillesztésének szükségességét, míg mások jelentéseket generálnak, és olyan beállításokkal rendelkeznek, mint például az időszak kiválasztása..

Számos Google AdSense bővítmény jött és ment a múltban, de vessünk egy pillantást a mai legígéretesebbekre.

Ads Pro

Ads Pro WordPres bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ha a legtöbb eszközt szeretné, ha hirdetéseit létrehozni, kezelni és nyomon tudja követni, akkor a Ads Pro beépülő modul a legjobb. Ez a prémium plugin rengeteg funkciót kínál hirdetési stílusokhoz, előugró ablakokhoz, társadalmi integrációhoz, ütemezéshez, földrajzilag célzott hirdetési kampányokhoz, online statisztikákhoz és még sok máshoz. Tehát nemcsak az, hogy pénzt kereshet az Ön webhelyén az Adsense segítségével, hanem magasabb áron is eladhatja a legjobban átalakító hirdetési helyeket konkrét ügyfelek számára..

Speciális hirdetések (ingyenes)

Az Speciális hirdetések plugin szépen működik a hirdetések csúszdába csoportosításában, a webhelyen szereplő hirdetések értékesítésében és az új hirdetések közzétételének dátumának beállításában. Az AdSense tökéletesen integrálódik a bővítménybe.

WP Pro Adning System

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress bővítmény

Információ és letöltésView a Demo

Ez egy plugin, amely támogat mindenféle hirdetési eszközt. Számos helyen található a hirdetések elhelyezése, valamint a felbukkanó hirdetésekkel, amelyek integrálódnak az AdSense-hez.

WP egyszerű AdSense beillesztés (ingyenes)

WP Egyszerű Adsense beillesztés nélküli WordPress bővítmény

Ez a plugin minden bizonnyal megteszi a nevét, mivel egyszerűvé és fájdalommentesné teszi a WordPress AdSense beillesztési hirdetéseket. Ez a beépülő modul egy-három Google AdSense kódot ment el, és az egész webhelyén megjeleníti őket, lehetővé téve, hogy csak néhány hirdetésre összpontosítson. Fő jellemzője a rövid kód funkció, amely lehetővé teszi hirdetések beillesztését a plugin által generált rövid kódok másolásával és beillesztésével a webhely szinte bárhová..

AdSense by WP QUADS (ingyenes)

AdSense ingyenes WordPress bővítmény, amelyet a WP QUADS készített

Néhány fejlettebb funkcióval rendelkező bővítmény, ez kiváló választás azok számára, akik teljes mértékben testreszabják hirdetési elhelyezéseiket. A figyelemre méltó funkciók között szerepel a teljes reakcióképesség és a láthatósági feltételek beállításának lehetősége.

Az, hogy egy plugin használatát választja-e, az Ön preferenciáitól függ. Ennek ellenére nem fáj, hogy megpróbáljuk a fenti pluginek egyikét!


Az AdSense hatékony felhasználása a WordPresshez nem sok időt vesz igénybe. Valójában az AdSense kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, és a bővítmények, témák és widgetek kezelése egyszerű.

Kérdése van az AdSense használatával vagy a WordPress webhelybe való beillesztésével kapcsolatban? Mindent megteszünk azért, hogy az alábbi megjegyzésekben segítsünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map