Hogyan adhatunk Google Forms-t a WordPress-hez

Hogyan adhatunk Google Forms-t a WordPress-hez

A Google számos eszközt kínál, amelyek segítenek többet elérni a böngészőjében – dokumentumok, lapok, diák és űrlapok. A Google űrlapok segítenek űrlapok létrehozásában és a WordPress webhelyhez történő ingyenes hozzáadásában a Google-fiókjával. Bár ez már egy ideje létezik, egy továbbfejlesztett változat 2016-ban vezették be. És most annál is könnyebb a Google űrlapokat létrehozni és hozzáadni a WordPresshez.


Adja hozzá a Google űrlapokat a WordPress-hez

A nyomtatványok nagyszerű módja annak, hogy bármilyen információt online gyűjtsenek. A kapcsolatfelvételi űrlapoktól és a felmérésektől kezdve a pénztár oldalakig és az előfizetési űrlapokig hasznos kiegészítésekkel szolgálnak az Ön webhelyére.

A következő okból kell használni a Google űrlapokat a webhelyén:

 • Könnyen létrehozható, hozzáadható és használható.
 • Az űrlapok reagálnak, így bármilyen méretű képernyőn létrehozhat, szerkeszthet vagy válaszolhat űrlapokra.
 • Az adatok közvetlenül egy táblázatba menthetők.
 • Készíthet egyetlen űrlapot, és megoszthatja azt több webhelyen.
 • Könnyen megosztható online, a csapat tagjai együttműködhetnek.
 • Az összes adat a Google meghajtón tárolódik.
 • Gyors hozzáférés az összes űrlaphoz egy helyen.
 • Megtekintheti a válaszokat valós időben, és megnézheti, hogy az egyes válaszadók hogyan válaszoltak konkrét kérdésekre.
 • A válaszokat meg lehet szervezni és szépen megjeleníteni.
 • Számos kiegészítő, például időzítők a további funkcionalitás érdekében.
 • Ez lehetővé teszi, hogy képeket és YouTube-videókat közvetlenül az űrlap kérdéseibe illessze be.
 • Olyan funkciók, mint az előre kitöltött válaszok, a kötelező mezők és a feleletválasztós rácsok.

A WordPress űrlapkészítők szintén nagyszerűek, de a Google űrlapok jobb választás lehet, ha több webhelyen vagy platformon szeretne megjeleníteni az űrlapokat, az összes választ összegyűjteni egy helyen, és megosztani másokkal..

1. lehetőség: A Google űrlapok kézi hozzáadása a WordPresshez

Először látogasson el a A Google webhelyet alkot és kattintson a gombra Hozzon létre egy űrlapot. (Ó, mielőtt ezt megtenné, fiókkal kell rendelkeznie a Google-on.)

Hozzon létre egy űrlapot

Itt két lehetőség közül választhat – készítsen új űrlapot a semmiből, vagy görgessen a sok elérhető sablon közül az egyik kiválasztásához.

Ezen oktatóanyag alkalmazásához válasszuk ki a tanfolyam-kiértékelési űrlapot, de valójában bármit megválaszthat.

Az oldalon van egy Lebegő menü, amely nagyban segíti az űrlap módosítását és testreszabását. Felvehet további kérdéseket, beírhatja a címet / leírást, beilleszthet képeket vagy videókat, és további szakaszokat hozhat létre.

Tanfolyam értékelési forma

A kérdések különféle formátumokban jelenhetnek meg – feleletválasztós, legördülő vagy lineáris méretarányú kérdések, és húzhatja és dobhatja le a kérdéseket, hogy bármilyen sorrendben elrendezzék őket. Kiválaszthat egy vizuális témát is. Ezen felül, ha hozzáadja a fényképet vagy a logót, a Google automatikusan kiválaszt egy színt vagy témát, amelyek meghatározzák az űrlap hangját.

Ön képes lesz arra, hogy átugorja a logikát a kérdéseire, testre szabja a megerősítő oldalt, kiegészítőket használjon még erősebb űrlaphoz, és megtekintse az élő űrlapot.

Miután minden konfigurálva van, keresse meg a szem ikonját a tetején, és kattintson rá Előnézet a nyomtatvány. Ha elégedett az űrlap megjelenésével, akkor menjen tovább, és nyomja meg a Küld gomb.

A következő képernyőn lehetőségeket talál az űrlap elérésére.

Másolja a kódot

Választhat

 • e-mailben küldje el az űrlapot magadnak
 • ossza meg linket másokkal, vagy
 • másolja a beágyazási kódot, és illessze be a WordPressbe

Mivel a Google űrlapokat szeretnénk hozzáadni a WordPresshez, másolja az iframe kódot…

Illessze be a kódot

… És illessze be egy új üzenetbe. Ezután folytassa a bejegyzés előnézetét és közzétételét. Így jelenik meg a tanfolyam értékelő képernyő a WordPress telepítésén.

Előnézet

A Google űrlapok beállításának másik módja a Google meghajtó használata. A Drive-on keresse meg Új a bal felső sarokban, és kattintson rá. Akkor keresse meg a Több lehetőséget, amely a Google Formshoz vezet. Itt is új űrlapot indíthat.

Google meghajtó

2. lehetőség: Hogyan adhatunk Google Forms-ot a WordPress-hez egy pluginnal

Amikor egyszerűen beágyazja a kódot a WordPress-bejegyzésbe vagy -oldalába, akkor a kapott formában megőrzi a Google alapértelmezett stílusát. Nem alkalmazza a CSS-t, és előfordulhat, hogy nem keveredik a témájával. Érdemes lehet azonban egy olyan űrlapot, amely jobban megfelel a WordPress-webhely stílusának és márkájának. Ehhez kipróbálhatja a Google Forms WordPress bővítményt.

A Google beépülő modult alkot

Az A Google Forms WordPress bővítmény lehetővé teszi a Google űrlapok hozzáadását a WordPresshez, és a WordPress adminisztrációs területen keresztül kezelheti azokat. Ezenkívül jobban integrálja az űrlapjait a WordPress-hez, emellett számos lehetőséget kínál a Google-űrlap módosításához és stílusához. Eltávolítja a Google burkoló HTML-jét, és beágyazja az űrlapot közvetlenül az Ön webhelyének oldalaiba és bejegyzésébe.

A plugin könnyen használható. Mint mindig, először telepítenie kell és aktiválnia kell a plugint. Megtalál egy Google űrlap elemet, amelyet hozzáadott az irányítópult WordPress menüjéhez.

Telepítés

kettyenés Új hozzáadása Google űrlapok.

Új űrlap hozzáadása

Ebben a szakaszban térjen vissza a Google űrlapjához, és másolja az URL-t a Küldés beállítások alatt, és illessze be az űrlap URL mezőjébe.

URL másolása

Töltse ki a fennmaradó lehetőségeket, amint azt megfelelőnek látja, szem előtt tartva a webhely általános stílusát. Megváltoztathatja a megerősítési oldalon megjelenő szöveget is.

közzétesz az űrlapot, és keresse meg a rövid kódot

Keresse meg a rövid kódot

Másolja a rövid kódot, nyisson meg egy új bejegyzést, és illessze be a szövegszerkesztőbe.

Rövid kód beillesztése

Az űrlap megjelenése mostantól függ az aktív témától a webhelyen, vagy bármilyen egyéni CSS-től, amelyet a plugin konfigurációs beállításaival ad hozzá..

Fontos megjegyezni, hogy a plugin csak a közzétett Google űrlapokat támogatja. Másképpen fogalmazva: sikeresen meg kell nyitnia az űrlap URL-jét egy böngészőből. Ez azt jelenti, hogy ezek az űrlapok nem működnek minden olyan forma számára, amelyet magáncélú felhasználásra szántak.

Űrlap benyújtási naplója

Bár a válaszokat bármilyen célra összegyűjti, meg kell formáznia azokat úgy, hogy az értelme legyen és betekintést nyújtson.

A pluginnek van űrlap-beküldési naplója, ahol megtekintheti az összes választ. Az egyes benyújtások időbélyegét és URL-jét fenntartják, és ezek értékes statisztikai betekintést nyújthatnak. Ha már nincs szüksége a rekordokra, tömegesen törölheti azokat.

Vagy elérheti a Google meghajtót, és az összes választ közvetlenül a meghajtón tekintheti meg. A meghajtó megnyitása után keresse meg az űrlapot, nyissa meg és kattintson a válaszok opciót a felső menüben.

válaszok

Az összes választ táblázatkezelő formátumban tekintheti meg, ha rákattint a + ikonra (a fenti képen elrejtve), kiválasztja a válaszok célját, vagy CSV formátumban tölti le őket. Azt is engedélyezheti a válaszok e-mailes értesítését, vagy ömlesztve törölheti őket, mind a meghajtón keresztül.

Összecsukható

A Google űrlapok egyszerű és népszerű módja annak, hogy bármilyen célból visszajelzést vagy választ kapjunk. Sokoldalúak, és e-mailek gyűjtésére, felmérések lebonyolítására, pályázatok, kérdőívek, közvélemény-kutatások és vetélkedők felhasználására használhatja őket. A Google-űrlap létrehozása és annak hozzáférése harmadik felek számára egyszerűen elérhető, ha linket oszt meg, e-mailen küld vagy beágyazza webhelyére. És jobb alternatíva lehet, ha meg akarja osztani az űrlapokat, és lehetővé teszi mások számára az űrlapon való együttműködést.

A formanyomtatványok nem az egyetlen értékes kiegészítés az Ön webhelyéhez, mivel a Google számos más szolgáltatást kínál, például az Analytics és a betűtípusokat. Bejegyzést készítettünk a WordPress beépülő modulokról a Google szolgáltatások és a WordPress integrálásának érdekében. Nemcsak hogy a Chrome-hoz számos hasznos alkalmazás és bővítmény is létezik, amelyek megkönnyítik a WordPress használatát. Kihasználhatja ezeket az ingyenes Google-szolgáltatásokat, alkalmazásokat és bővítményeket, mivel azok leginkább megfelelnek az Ön igényeinek.

Van hozzá tippeket? Vagy egy másik kérdés a Google űrlapok hozzáadásával a WordPresshez? Csak hagyjon megjegyzést – szívesen meghalljuk a gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map