Envato WordPress Toolkit útmutató az automatikus témafrissítéshez

ÉRTESÍTÉS: Az Envato eszközkészletet az Envato Market plugin váltotta fel. Kérjük, olvassa el az új Envato Market automatikus frissítési útmutatónkat az új plugin telepítésének és beállításának részleteiről.


Emberek milliói használják a WordPress témákat, és sok felhasználó és fejlesztő úgy dönt, hogy prémium témákat vásárol a Themeforestből. Ez egy megbízható témabolt, amelyben megbízhatnak, és amely ismeri a minőségi WordPress témákat, és a fantasztikus témaírókat (mint például a WPExplorer). A Themeforest másik nagyszerű tulajdonsága az Envato WordPress Toolkit bővítmény, amely automatikusan frissíti a WordPress témát. Az Envato elkészítette ezt a bővítményt, hogy a Themeforest szerzői gyors, hatékony frissítéseket biztosítsanak a vásárlóknak, hogy témáikat hibamentesen és kompatibilis legyen a WordPress legújabb verziójával. Ez a gyors útmutató megmutatja, hogyan kell letölteni, telepíteni és beállítani az Envato WordPress Toolkit beépülő modult (készítettünk egy Envato WordPress Toolkit Video Guide videofelvételt is, ha inkább megnézné, mint olvassa).

Szerezd meg az Envato API kulcsot

A plugin telepítése előtt kérdezze meg az Envato API-kulcsot, mivel néhány perc és néhány óra között is eltarthat a kulcs felismerése. Csak annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie a Themeforestbe, és meg kell látogatnia a felhasználói profiloldalát. Kattintson Beállítások. Látnia kell egy API kulcsok fül alatt. Csak kattintson a gombra az API-kulcs generálásához.

generál-Envato-api-kulcs

Az Envato létrehoz egy véletlenszerű 32 karakteres API-kulcsot az Ön számára. Szükség esetén több kulcsot is létrehozhat (egyes felhasználók inkább ezt teszik, ha az egyes témavásárlásokat egy másik domainre telepítik).

Envato-api-kulcs

Töltse le, telepítse és aktiválja az Envato WordPress ToolKit beépülő modult

Most, hogy megvan az API-kulcs, be kell szereznie a plugint. Meglátogatni a Envato WordPress Toolkit Github oldal a plugin zip fájl letöltéséhez.

download-toolkit-zip

Az Envato WordPress Toolkit-et ugyanúgy telepíti, mint bármely más plugint. Jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és keresse meg a plugins részt. kettyenés Új hozzáadása, majd válassza a Feltöltés eljárás. Keresse meg a Githubból letöltött plugin fájlt (ennek neve „envato-wordpress-toolkit-master.zip” vagy valami hasonló) legyen. kettyenés Telepítés most, akkor Aktiválja a plugin.

install-Envato-toolkit-plugin

A telepítés és az aktiválás után az Envato Toolkit menüpontot látnia kell az irányítópulton.

Az Envato WordPress Toolkit beállítása

A plugin beállítása rendkívül egyszerű, mivel már rendelkezik Envato API-kulcsával. Egyszerűen kattintson a Envato Toolkit menüpontot az irányítópulton, és írja be az Envato felhasználónevet és API-kulcsot. Akkor Megment a beállításokat.

add-a-api-kulcs

A mentés után az eszközkészletnek fel kell ismernie az API-kulcsot, és megjelenítenie kell a Themeforest összes vásárlását. Ha a bővítmény nem ismeri fel az API-kulcsot, akkor valószínű, hogy a kulcs még mindig túl új. Emlékszem, megemlítettem, hogy néhány percet vagy néhány órát is igénybe vehet? Próbáljon meg törölni a gyorsítótárat, vagy frissítse a böngészőt, és ha ez nem működik, akkor várjon rá, miután egy órát elolvassa a WordPress blogot, majd egy óra múlva próbálkozzon újra..

lásd-all-vásárlások

Tehát, ha megjelenik a vásárlások listája, telepítheti és frissítheti a Themeforest témákat közvetlenül az irányítópulton. Ez azt jelenti, hogy nem kell bejelentkeznie a Themeforestbe, hogy ellenőrizze a témafrissítéseket – ehelyett gyorsan, egyszerűen és automatikusan frissítheti a témákat..

Témák automatikus frissítése

A téma frissítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy kattintson a Automatikus frissítés link ehhez a témához az eszközkészletben. A bővítmény felszólítja Önt, hogy erősítse meg a frissítést. Emlékeztetni kell arra, hogy ha szerkesztette a stíluslapot vagy más alapfájlokat gyermektéma használata nélkül, akkor a változások elvesznek. Ne aggódjon a WordPress Theme Customizer alkalmazásban vagy a Témabeállítások panelen beállított stílusbeállítások miatt – ezek a beállítások nem érhetők el a téma frissítésével.

confirm-frissítés

Mivel mindig a legjobb gyakorlatokat követi, és a téma kódjának bármilyen módosításakor gyermektémát használt, kattintson a rendben a téma frissítéséhez. Ezután megjelenik egy frissítési képernyő, amellyel szokott.

update-téma

A frissítés befejezése után, ha visszatér az Envato Toolkit lapra, látni fogja, hogy a témája naprakész..

toolkit-up-to-date

Ez az. Könnyű igaz? Csak ellenőrizze a Envato WordPress Toolkit Github oldal időről időre megnézheti, van-e plugin-frissítés. Jelenleg nem rendelkezik automatikus frissítéssel, tehát a WordPress irányítópultján nem jelenik meg frissítési értesítés.

Mindig jó ötlet, ha a témákat teljes mértékben frissíti, mivel a szerzők gyakran javítanak hibákat, frissítik a WordPress legújabb verzióját, és új funkciókat adnak hozzá. Remélhetőleg ez a gyors bemutató elősegíti a Themeforest témáinak frissítését!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map