Csípje be WordPress téma-tervezését sárga ceruzával

Hogyan testreszabhatja a WordPress téma kialakítását

Ha azt akarja, hogy testreszabja a WordPress téma kialakítását, akkor a Sárga ceruza WordPress plugin lehet, hogy csak a webhelyéhez szükséges kiegészítő. Ez a vizuális stílus-szerkesztő lehetővé teszi, hogy megváltoztassa webhelyének megjelenését anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.


A Sárga ceruza használatával megtanulhatja Önt a webdizájn örömére, miközben egy gyönyörű webhelyet hoz létre, amely vonzza a látogatókat. Szerkessze webhelyének bármely elemét, mind a felületen, mind valós időben. Az Ön webhelyének kialakítását csak a saját képzelete korlátozza.

Ez a sárga ceruza prémium verziójának használatának részletes ismertetése ismerteti a főbb jellemzőit, ideértve a point and click élő CSS szerkesztési képességeit és a WordPress témákkal való kompatibilitását. Ezután megvizsgáljuk a kínált felhasználói élményt, amely lehetővé teszi, hogy egyáltalán ne tudj beállítani és tervezzen..

Ki a sárga ceruza?

Sárga ceruza Ki

Akár gyorsabb módszert keres webhelyének testreszabására, akár nem ismeri a CSS-t, a Sárga ceruza segíthet Önnek. Ez a bővítmény fejlett eszközöket és testreszabási lehetőségeket tartalmaz, amelyek tökéletesen azoknak a szakembereknek szólnak, akik új webhelyeket akarnak létrehozni az ügyfelek számára.

A szükséges kódolás hiánya, a könnyű használat, az intuitív felület és a részletes támogatási dokumentáció azonban azt jelenti, hogy a korlátozott tervezési tapasztalatokkal rendelkezők is hozzáférhetnek ehhez a bővítményhez. Röviden: ha testreszabja WordPress webhelyének megjelenését, akkor a Sárga ceruza az Ön vizuális stílusú szerkesztője.

Röviden: ha testreszabja WordPress webhelyének megjelenését, akkor a Sárga ceruza az Ön vizuális stílusú szerkesztője.

A sárga ceruza főbb jellemzői

Sárga ceruza jellemzői

A sárga ceruza egy igazán lenyűgöző tervező eszköz. A rendelkezésre álló szolgáltatások és eszközök lehetővé teszik a webhely megjelenésének teljes irányítását. Bármely WordPress témán vagy plugin-en használható, és lehetővé teszi stílusos és rugalmas weblapok létrehozását.

Az elem-ellenőr lehetővé teszi a WordPress webhely minden vizuális elemének kiválasztását és testreszabását. Szerkessze a színeket, háttereket, szegélyeket és még sok minden mást. Mindez valós időben, webhelyének előlapján történik, így a módosításokat megnézheti, amikor azokat elvégzi. A sárga ceruza kódot generál a háttérben, így hacsak nem akarja, nem kell saját maga megnéznie egyetlen kódot sem. Egyéb jellemzők:

 • Húzza és dobja az elemek áthelyezéséhez
 • Átméretezheti az elemeket egér érintésével
 • Válasszon a 600+ betűkészlet, 300+ háttérmintázat, 50+ animáció és még sok más közül
 • Korlátlan szín választható, vagy válasszon a Sárga ceruza modern színpaletta közül
 • Használjon élő CSS-szerkesztőt

Széles körű dokumentáció és támogatás is rendelkezésre áll annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a WordPress vizuális stílus szerkesztőjéből.

Tehát, most már tudjuk, mit kínál a sárga ceruza. De hogyan kezdjük el, és a felhasználói élmény ugyanolyan lenyűgöző, mint a szolgáltatásai?

Hogyan kell telepíteni a sárga ceruzát

A sárga ceruza rendkívül gyors és egyszerűen telepíthető. Miután megvásárolta a plugin-t a CodeCanyon-tól (vagy olyan prémium témát vásárolt, mint New York, amely ingyenesen tartalmazza a bővítményt), töltse le az „Csak telepíthető WordPress fájlt” az Envato letöltési oldaláról (vagy használhatja a következő ingyenes verziót: WordPress.org).

Ezután nyissa meg a WordPress irányítópultját. Válassza a „Beépülő modulok”> „Új hozzáadása” lehetőséget..

Sárga ceruza Új hozzáadása

A Bővítmények hozzáadása oldalon kattintson a „Bővítmény feltöltése”> „Fájl kiválasztása” elemre..

Sárga ceruza feltöltése

Ahová letöltötte, válassza a „waspthemes-yellow-pencil.zip” lehetőséget. Kattintson a „Telepítés most” elemre..

Sárga ceruza telepítése

A plugin telepítése után kattintson az ‘Aktiválás’ gombra. Írja be azt az aktiválási kódot, amelyet a plugin vásárlásakor kapott. Ez hozzáférést biztosít a bővítmények frissítéséhez, amikor azok megjelennek.

Az aktiválás után a Sárga oldal üdvözlő oldal jelenik meg az irányítópulton. Az „Erőforrások” részben található a plugin dokumentációja, oktatóanyagai, valamint egyéb, az induláshoz esetlegesen szükséges segítség és támogatás..

Sárga ceruza Üdvözlet

Ha készen áll, kattintson a ‘Let’ s Start ‘gombra. Ez közvetlenül szerkesztési módba viheti.

A sárga ceruza felületének megértése

A sárga ceruza felület nagyon világos és intuitív módon használható. Az oldal bal oldalán levő sáv megjeleníti a rendelkezésre álló eszközöket.

Sárga ceruza bal oldali bárban

Az oldal jobb oldalán lebegő panel a Szerkesztő panel. Ha az elem egyik elemét sem választja ki, akkor megjelenik a három testreszabási típus, amelyekben szerkeszthető.

Sárga ceruza szerkesztő panel

Ha rákattint egy elemre az oldalon, a Szerkesztő panel megváltozik, és tartalmazza a stílus tulajdonságait.

Kiválasztott sárga ceruza elem

A kiválasztott elem körül kék mező jelenik meg, amely további testreszabási lehetőségeket mutat be.

Kiválasztott sárga ceruza elem

Fontos eszközök, amire szüksége lesz

A bal oldali szerszámsor számos szerszámot mutat, de ezek közül néhány azonnal fontos az induláshoz…

Sárga ceruza eszköztár eszközök

 • Elem-ellenőr – Ez lehetővé teszi az oldal bármely elemének kiválasztását a testreszabáshoz.
 • Visszavonás és újbóli létrehozás – Biztonságosan próbáljon ki különböző mintákat az oldalon, azzal a tudással, hogy visszavonhatja vagy újra szerkesztheti a szerkesztéseket.
 • Teljes képernyő – Teljes képernyőn történő munka, amely tisztán áttekintést nyújt a testreszabásokról, amikor azokat elvégzi.

A szerkesztőpanel három kulcsfontosságú gombot tartalmaz:

Sárga ceruza szerkesztő panel gombjai

 • Élő előnézet – A változtatások előnézete a sárga ceruza felületének megjelenése nélkül.
 • Változtatások visszaállítása – nem tetszik a szerkesztések? Csak állítsa vissza az elvégzett módosításokat.
 • Mentés – Miután megtekintette a munkáját, és elégedett volt az eredményekkel, csak nyomja meg a Mentés gombot.

Testreszabási típus kiválasztása

Sárga ceruza testreszabása

Mielőtt kiválasztana egy elemet az oldalon, és elkezdené annak szerkesztését, először ki kell választania egy testreszabási típust. Ezek akkor jelennek meg a Szerkesztő panelen, ha egyik elem nincs kiválasztva. Három típus közül lehet választani; Globális testreszabás, egy oldal testreszabása és sablonok testreszabása.

Mindegyik típus viszonylag önmagában magyarázható. A „Globális testreszabás” lehetőséget választva azt jelenti, hogy az elvégzett módosítások a webhely minden oldalán érvényesek lesznek. Ha az „Egy oldal testreszabása” lehetőséget választja, akkor az összes szerkesztés csak arra az oldalra vonatkozik, amelyen dolgozik. A „Sablonok testreszabása” az aktuális bejegyzés típusára vonatkozik, ez egy jó lehetőség, ha az összes termék- vagy blogoldalt szeretné konfigurálni.

A kiválasztott testreszabási típus a Szerkesztő panel tetején jelenik meg. Mielőtt elmentené a munkáját, ellenőrizze, hogy megfelelő típusú-e a szerkesztés.

Mit lehet csinálni a sárga ceruzával??

Miután megismerte a felületet, itt az ideje az induláshoz. Az alábbiakban bemutatjuk a bővítmény által kínált számos testreszabási eszközt és funkciót. Ezek elősegítik a gyönyörű és professzionális weboldal elkészítését.

A tipográfia módosítása

Sárga ceruza tipográfia

Fontos feladat a webhelyének megfelelő betűtípus kiválasztása. A sárga ceruza számos olyan lehetőséget kínál, amely segít a szöveg stílusában, oly módon, hogy megfeleljen a webhely kialakításának, és felhívja az olvasó figyelmét.

Kattintson a szerkeszteni kívánt szövegrészre, majd válassza a „Szöveg” elemet a Szerkesztő panelen. Ez felveszi a tipográfia testreszabási lehetőségeit. Válasszon a 600+ betűtípus közül, módosítsa a betűméret méretét, változtassa meg a sor magasságát, ellenőrizze a betűk és szavak közötti távolságot, valamint még sok minden mást. Megváltoztathatja a szöveg színét is a sárga ceruza modern színpaletta egyikének kiválasztásával, vagy választhatja meg a saját színválasztását.

Adjon hozzá egy szegélyt

Sárga ceruza szegély

Ha szegélyt ad hozzá az egyes elemekhez az oldalon, elősegítheti a fontos információk kiemelését és a hatékony látványterv létrehozását. Miután kiválasztotta a képet vagy szöveget, amelyhez szegélyt szeretne hozzáadni, válassza a Szerkesztő panelen a „Szegély” lehetőséget. Négy stílus létezik

Miután kiválasztotta a képet vagy szöveget, amelyhez szegélyt szeretne hozzáadni, válassza a Szerkesztő panelen a „Szegély” lehetőséget. Négyféle szegélystílus közül lehet választani; szilárd, pontozott, szaggatott vagy rejtett. Megváltoztathatja a szegély szélességét, hogy pontosabbá váljon, és megváltoztathatja a színét.

Lenyűgöző szolgáltatás, hogy a szegély mindkét oldalát külön-külön testreszabhatja. Ez azt jelenti, hogy mind a négy oldal eltérő színű, stílusú és vastagságú, így egyedi és vonzó megjelenést eredményez.

Módosítsa a hátteret

Sárga ceruza háttér

A feltűnő háttér elősegítheti az elem megjelenését. A sárga ceruza lehetővé teszi a webhely minden egyes elemének megváltoztatását.

Ehhez kattintson a kiválasztott elemre, és válassza a „Háttér” elemet a Szerkesztő panelen.

Itt megváltoztathatja a háttér színét, válasszon a Sárga ceruza 300+ minták közül, vagy válasszon egy CSS gradienst. Lehetőség van arra is, hogy feltöltse saját egyedi képeit. Miután döntött a háttérről, beállíthatja a háttér méretét, helyzetét, és ha hozzáadott egy képet, akkor kiválaszthatja, hogy statikus, vagy görget-e az oldal többi részével.

Használja az animációkat

Sárga ceruza animáció

Az animációk használata egy másik nagyszerű módja annak, hogy segítsen a tartalomnak befolyásolni. A Szerkesztő panelen az „Animáció” alatt hozzáadhat animációs effektusokat a választott elemhez.

Válasszon az 50+ animáció közül az élő animációkezelőben, a nagyítást vagy a kicsinyítéstől a pattogó, forgó és még sok másig. Vezérelheti az időtartamot és a késleltetést, valamint több animáció egyidejű futtatását is, ha szeretné. Ez megadja webhelye eredetiségét, és felhívja a figyelmet az oldal fontos szempontjaira. Ön is részt vehet saját egyéni animációk létrehozásában, ha az Eszköztáron kiválasztja az Animáció generátor elemet.

Az elemek átméretezése és áthelyezése

Bármely elem átméretezése és áthelyezése nagyon egyszerű a sárga ceruzával.

Átméretezéshez kattintson egy elemre közvetlenül, így a kék kiemelt mező megjelenik annak körül. Ezután egyszerűen húzza a kék mező vízszintes és függőleges vonalait a méret megváltoztatásához.

Sárga ceruza átméretezése

Egy elem áthelyezéséhez kattintson rá, és tartsa lenyomva az egérgombot. Húzza a megfelelő helyre az oldalon.

Sárga ceruza sárkány csepp

Ennek a drag and drop funkciónak az a hátránya, hogy problémákat okozhat a mobiltelefonon történő megtekintés során. Az eszköztáron található Responsive eszköz használatával megnézheti, hogyan fog kinézni weboldala minden képernyőméretnél. Előfordulhat, hogy ennek megfelelően meg kell változtatnia a tervét.

Árazás

Sárga ceruza árképzése

A Sárga ceruza WordPress plugin a CodeCanyon-tól elérhető 26 dollárért. Ez magában foglalja a 6 hónapos támogatást, de lehetősége van további 7,88 USD befizetésére, hogy a támogatást 12 hónapra meghosszabbítsa.

Végső gondolatok

A Sárga ceruza egy nagyszerű eszköz, amelyet arra használhat, ha testreszabja WordPress webhelyének megjelenését. A szolgáltatások és a könnyű használat mindent tartalmaz, amire szüksége van egy egyedi WordPress webhely létrehozásához. A legjobb eredmények elérése érdekében győződjön meg róla, hogy van egyértelmű elképzelése arról, hogy webhelye hogyan szeretne kinézni.

A sárga ceruza rendelkezik-e azokkal a funkciókkal, amelyek szükségesek a WordPress webhely testreszabásához? Kérjük, ossza meg gondolatait alább …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map