Az Elementor használata webhelyek távoli létrehozására

Az Elementor használata webhelyek távoli létrehozására

A gazdasági bizonytalanság és a társadalmi elhatárolódás ilyen időszakában a vállalkozások most, mint valaha, tovább akarják fejleszteni online előadásaikat.


Ha vállalkozását online szeretné elérhetővé tenni, vagy szabadúszóként szeretne weblapokat építeni olyan vállalkozások számára, akik online akarni szeretnének lépni, az Elementor segít hatékonyan létrehozni egy távoli weboldalt, amely megfizethető és könnyen karbantartható..

Az Elementor egy WordPress oldal-készítő vizuális, drag-and-drop programkészítő, ami azt jelenti, hogy csodálatos mintákat hozhat létre anélkül, hogy egyszerre kellene egyetlen kódszámot megnéznie. Ha szeretne egy kicsit többet megtudni a beépülő modulról általában, böngészhet a WPExplorer teljes Elementor véleményében.

Ebben a bejegyzésben kicsit részletesebben elmagyarázom, miért az Elementor a legjobb eszköz webhelyek távoli létrehozására. Ezután átmegyek a magas szintű lépésekbe, amelyek segítségével az Elementor felhasználásával megtervezheti egy weboldalt.

Ha részletesebb információt szeretne kapni arról, hogy hogyan használja az Elementor webhelyeket távolról, HubSpot Akadémia és az Elementor társult, hogy egy ingyenes online tanfolyamot kínáljon, amely a tárhely felállításától a WordPress webhely felállításáig és elindításáig mindent lefed.

Miért használja az Elementor webhelyeket távolról?

Elementor Pro

Információ és letöltésView a Demo

Az Elementor weboldalak készítésével történő felhasználása:

 • Takarítson meg időt és segítsen gyorsabban tervezni és iterálni webhelyein.
 • Csökkentse webhelyeinek bonyolultságát, szüntesse meg a hibákat, és hozzon létre egy könnyebb karbantartási folyamatot a frissítések és tesztelések során.
 • Takarítson meg pénzt és egyszerűsítse a költségeket, hogy jobban kiszélesítse a projekt árát.

Nézzük át részletesebben az előnyöket.

Takarítson meg időt és kerülje el a kódot

Függetlenül attól, hogy Ön tervező, fejlesztő vagy csak egy rendes WordPress-felhasználó – az Elementor vizuális, drag-and-drop felületével felgyorsíthatja munkafolyamatait.

Az új terveket gyorsan elkészítheti tartalomprimitívek hozzáadásával. Rengeteg tervezési és elrendezési lehetőséget kap a pixel-tökéletes stílusok és elrendezések létrehozásához.

A teljes élmény során soha nem kell közvetlenül kölcsönhatásba lépnie a kóddal … hacsak nem akarja. Ha szeretne egy kicsit több irányítást, akkor könnyedén használhatja saját egyedi CSS-jét, ahol szükséges.

Végül, ha tényleg időt akar megtakarítani, az Elementor több száz előre elkészített sablonnal érkezik, amelyeket importálhat. Csak annyit kell tennie, hogy importálja a kívánt sablont, szerkeszti a tartalmat, hogy megfeleljen a márkájának, és kész

Ezek az előnyök időt takaríthatnak meg, amikor ismétlődnie kell. Például, ha egy ügyfél változást kér, akkor gyorsan megváltoztathatja a dolgokat anélkül, hogy beleragadna a kódba.

Csökkentse a bonyolultságot és szüntesse meg a hibákat

Egy tipikus WordPress webhelynél a késztermék általában különféle fejlesztők pluginjainak javítása.

Semmi sem tartja össze ezeket a külön eszközöket, kivéve azt az időt és erőfeszítést, amelyet egy összetartó webhely felépítéséhez használ.

Ez a pillanatban rendben van, de potenciális problémákhoz vezethet az úton, mert minden fejlesztő függetlenül megváltoztatja és frissíti a pluginját.

Például a csúszó plugin fejlesztője változtatást hajthat végre, amely problémákat okoz a kezdőlap hős szakaszában (amit egy másik pluginnal készítettél).

Az Elementor segítségével hozzáférhet az összes fontos szerszámhoz egy tető alatt.

Az Elementor és az Elementor Pro segítségével például eszközöket kaphat a létrehozáshoz:

 • Sliders
 • Kapcsolattartási űrlapok
 • Ólomgenerációs formák
 • Galériák
 • Felugró ablakok
 • Portfóliólista / rács
 • Ár táblázatok
 • …sokkal több

Elementor Pro kütyü

Mindezek az eszközök ugyanabból a beépülő modulból származnak ugyanattól a fejlesztőtől, így biztos lehet benne, hogy az ólomgenerációs űrlapok módosítása soha nem okoz problémát az előugró ablakban, amelyben az űrlapot megjeleníti.

Ráadásul ez sokkal könnyebbé teszi az életed, amikor ideje frissíteni webhelyeit. Ahelyett, hogy egy átmeneti webhelyet kellene használnia egy csomó különféle bővítmény tesztelésére különböző időpontokban, csupán annyit kell tennie, hogy tesztelnie és frissítenie kell egy eszközt.

Alapvetően az Elementor segítségével a webhely alapjait mindent egyszerűsítheti, majd elágazhat bizonyos üzleti célok elérése érdekében, például a ingyenes HubSpot WordPress plugin leadok létrehozására egy űrlapon, élő csevegődobozon és pop-upokon keresztül, amelyek mind bekerülnek az ingyenes HubSpot CRM-be.

Takarítson meg pénzt és egyszerűsítse a költségeket

Végül, az Elementor segít pénzt megtakarítani, és könnyebben árszabhat a projektekben.

Ugyanúgy, mint a fontos eszközökhöz való hozzáférés egy pluginben, csökkenti a webhely bonyolultságát, ugyanakkor csökkenti a fizetendő árat is..

Az Elementornak egy ingyenes verziója van a magépítő számára. Ezután a kiegészítő szolgáltatások, például űrlapok, csúszkák, előugró ablakok és egyebek eléréséhez csak egy átalánydíjat kell fizetnie.

Nem kell külön díjat fizetni a különféle szolgáltatásokért, és nem kell különféle plugineket vásárolni, ami alacsony költségeket eredményez.

Ez egyértelművé teszi a költségeket, és megkönnyíti az ügyfelek projektjeinek árképzését. Ahelyett, hogy a javaslatban egy csomó különféle eszközt kellene áraznia, sokkal egyszerűbbé teheti a dolgokat, és arra összpontosíthat, amit az időért és szakértelemért számít fel, nem az eszközöire.

Az Elementor használata webhelyek készítéséhez

Most, hogy tisztában van azokkal az okokkal, amelyek miatt az Elementor nagyszerű eszközt készít webhelyek távolról történő építéséhez, érdemes átgondolni, hogyan lehet az Elementort felhasználni egy fantasztikus webhely felépítéséhez..

1. Válassza ki a témát

Az Elementor egy plugin, ezért továbbra is ki kell választania egy témát, hogy párosuljon az Elementorral.

Összesen húzza és dobja el a WordPress témát

Információ és letöltésView a Demo

Mivel az Elementor használatával ellenőrizni fogja webhelyének összes / nagy részét, ezért arra törekszik, hogy megtaláljon egy témát, amely biztosítja a szükséges funkciókat, valamint teljes támogatást nyújt az Elementor oldalépítési funkcióinak. Például, ha hozzá szeretne adni személyzetet, ajánlásokat és portfóliót, akkor válassza ki a témát ezekkel a postai típusokkal – például a Teljes WordPress téma.

Hello Elementor téma

A lehető legkönnyebb alap az a Helló Elementor téma. Alapvetően a Hello Elementor egy 100% -ban üres vászon az Ön Elementor terveihez.

Mivel a Hello Elementor téma nem ad hozzá semmilyen saját stílusát vagy funkcióját, a kész webhely könnyű és gyors betöltődésű marad..

Ha olyan témát szeretne, amely a saját stílusaival jár, például a webhely fejlécének vagy a WooCommerce áruházának pénztárának ellenőrzéséhez, ellenőrizze a legjobb Elementor WordPress témák gyűjteményét.

2. Válassza ki az ízét az Elementornak

Az Elementor mindkettőben jön egy ingyenes verzió a WordPress.org webhelyen, valamint egy prémium verzió, amely sokkal több funkcióval bővül, úgynevezett Elementor Pro.

Az Elementor ingyenes verziójával weboldalakat építhet oldalanként. Például létrehozhat egy mintát a honlapjára, egy a „Az oldalról”, és ezután különálló oldalakat hozhat létre az egyes portfólióelemekhez.

Egy egyszerű brosúra-oldalhoz, amely nagyrészt beállítja és felejtsd el tartalmát, ez lehet minden, amire szüksége van.

Ennek meghaladása érdekében érdemes azonban fontolóra venni az Elementor Pro alkalmazást.

Az Elementor Pro nemcsak további tervezőeszközöket, például csúszkákat és űrlapokat kínál, hanem egy teljesen új módszert is kínál webhelyek létrehozására a Theme Builder segítségével..

Az Elementor Theme Builder segítségével sablonokat hozhat létre, és alkalmazhatja azokat az Ön összes webhelyére vagy egy részére. Megtervezheti például a webhelyét:

 • Fejléc
 • Archívum oldalak (például. az összes blogbejegyzés felsorolása)
 • Önálló oldalak (például. egyéni blogbejegyzés)
 • Lábjegyzet
 • WooCommerce termékek

A tervekbe dinamikus tartalmat is beilleszthet, például az egyéni mezőkkel hozzáadott tartalmat.

Mivel létrehozhat egyetlen sablont, amely az összes tartalomra vagy egy részére vonatkozik, az Elementor Pro különösen nagyszerű lehetőséget kínál a dinamikus webhelyek számára.

Ez az új tartalomprimitíveknek köszönhetően más típusú webhelyek számára is hasznos, például:

 • Forms
 • Sliders
 • Galériák
 • portfóliók
 • Ár táblázatok
 • …sokkal több

Ez ismét egyszerűsíti mind a webhelyet, mind az árazást (mert az Elementor Pro minden funkciót tartalmaz ugyanazon az áron).

3. Indítsa el az Elementor használatát

Miután kiválasztotta a projekthez megfelelő témát és az Elementor verziót, készen áll az építkezés megkezdésére.

A tartalom megtervezéséhez el kell indítania egy üres oldalt vagy importálnia kell az Elementorhoz mellékelt előre elkészített sablonokat..

A teljes összetartó weboldal gyors elkészítéséhez használhatja az Elementor Kitek egyikét is, amelyek sablonkészletként szolgálnak a webhely minden oldalán, akár a 404 oldalig is..

Függetlenül attól, hogy egy üres palaból vagy egy előre elkészített sablonból indul, az Elementor vizuális, drag-and-drop felületén érkezik.

A jobb oldalon látni fogja a formatervezés élő előnézetét – pontosan azt látja, amit lát a webhely látogatói.

Ezután a bal oldali oldalsáv segítségével hozzáadhatja és konfigurálhatja a tartalmat és az elrendezési elemeket.

Elementor interfész

Például, ha hozzá szeretne adni egy gombot a tervezéshez, akkor csak azt húzza át az oldalsávról. Ezután testreszabhatja annak beállításait ugyanazon oldalsáv használatával.

Az Elementor interfész működésének mélyebb megismeréséhez tekintse meg az alábbi videót:

Weblapok készítése az Elementorral ma

Most, mint valaha, a vállalkozások online jelenlét fejlesztésére törekszenek.

Függetlenül attól, hogy elindítja saját online jelenlétét, vagy segít az ügyfelek online elérésében, az Elementor használatával megtanulhatja weboldalak készítését, akkor nem csak gyönyörű, hatékony weboldalakat építhet, hanem:

 • Időt takaríthat meg, és nincs szükség a kóddal való közvetlen munkára.
 • Távolítsa el a kompatibilitási problémákat és egyszerűsítse a karbantartást az összes legfontosabb eszköz egy helyen történő megadásával.
 • Pénzt takaríthat meg és egyszerűsítheti költségeit azáltal, hogy el kell távolítania a külön funkciókhoz szükséges külön bővítményeket.

Telepítenie tudja, hogy az Elementor megfelelő-e Önnek a WordPress.org ingyenes verziója és elkezdi az első webhely felépítését távolról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map