Az Easy Downloads telepítése a CM Downloads Manager Pro WordPress plugin segítségével

Kiváltságom volt, hogy áttekintem néhány más, a CreativeMinds által létrehozott beépülő modult, például a CM ToolTip szótár és a CM Answers. Tehát amikor egy másik plugin átjutott az asztalomhoz, ellenőriznem kellett. Ezúttal megkaptam a kezét a CM Downloads Manager Pro-n, és két dolog rögtön lenyűgözött: Intuitív és kompatibilis a többi CM-bővítménnyel, amelyet teszteltem..


A CM Downloads Manager egy ingyenes és prémium plugin a WordPress számára, amely lehetővé teszi annak beállítását, hogy a felhasználók miként tölthetnek fel és tölthetnek le az Ön webhelyére és az on-line. Támogatja a különféle fájlokat, a dokumentumoktól a zenefájlokig, és lehetővé teszi a jelszavak védelmét, a bolti pénztár integrációját, a fájlok előnézeteit és még sok minden mást..

Vessen egy pillantást erre a kiegészítőre.

Lehetséges felhasználások

A CM Downloads Manager bővítménynek számos lehetséges felhasználási lehetősége van, amelyek közül sokat a CMinds webhelyén mutatnak be. Mégis fontosnak tartottam megemlíteni őket itt, mert ez összefüggést biztosít a telepítési folyamatnak.

Tegyük fel, hogy saját pluginokat szeretne eladni. Ezt a beépülő modult jelszóval védheti meg a beépülő fájlok letöltését és integrálhatja e-kereskedelmi megoldással. Vagy ha a létrehozott zenefájlokat szeretné letölteni, akkor ezt egyszerűen megteheti, amikor az emberek regisztrálnak felhasználóként. Ilyen módon ingyenesen letölthető fehér könyveket is kínálhat. Bármit, amit a felhasználók letölthetnek, egyszerűen és biztonságosan kínálhatnának ilyen módon.

Ingyenes verzió funkciók

CM Downloads Manager ingyenes

Az ingyenes verzió, amely letölthető a WordPress.org plugin könyvtárában, számos olyan funkciót tartalmaz, amelyeket azonnal felhasználhat, például:

 • Töltse le kategóriákat
 • Az egyes letöltések száma
 • Támogatási fórum minden letöltésre
 • Az a képesség, hogy szavazzon az egyes letöltésekről
 • Testreszabható sablon
 • Kép előnézete
 • Belső keresőmotor letöltésekhez
 • A felhasználók nyomon követhetik a letöltéseket
 • A felhasználók választhatnak vagy e-mail értesítéseket küldhetnek a támogatási fórumokon keresztül benyújtott kérdésekre vonatkozóan:

CM Letöltések kezelő értesítései

Mint láthatja, ez csak az alapok. Ha azt tervezi, hogy egy szolgáltatásban gazdag letöltési élményt kínál, akkor szüksége lesz a profi verzióra.

Pro verzió jellemzői

A CM Downloads Manager funkciói

A CM Downloads Manager Pro sok funkcióval rendelkezik, ezért kérjük, vigyázzon magára, amikor megpróbálom áttekinteni őket. A kezdők számára hozzáadhat második szintű kategóriákat, ami különösen akkor hasznos, ha sok letöltést kínál. Sokoldalú támogatás áll rendelkezésre, és a keresési eredményeket több változó, például dátum, letöltési típus és felhasználónév alapján szűrheti. Használhat egyéni CSS-t is, megszabadulhat a CMinds Gratitude üzenetétől a letöltési oldalak láblécében, és módosíthatja az állandó linkeket, ahogy tetszik. Még be is állíthatja a letiltást az első felhasználók számára a letöltésekkel kapcsolatban.

Ezen általános funkciókon túl a Pro verzióban nagyobb hozzáférés-vezérlési és moderálási lehetőségeket is kap. Állítsa be a felhasználói csoport engedélyét, és rögzítse a regisztrált és a nem regisztrált felhasználók összes letöltését. Lehetősége van arra, hogy megtekintse ezt a naplót dátum, letöltési név vagy felhasználó szerint, és CSV-fájl formátumban exportálja. Minden letöltéshez beállíthatja a megtekintési korlátozásokat. Néhányan mindenki számára elérhetők, mások csak a bejelentkezett felhasználók számára tekinthetők meg. A Pro verzió egy másik alapvető jellemzője a jelszóvédelem:

CM Downloads Manager jelszavak

Ezenkívül állítson be feltöltési korlátozásokat, kérjen felhasználói neveket és e-mail címeket a letöltések engedélyezése előtt, és minden letöltéshez használja a földrajzi helyre vonatkozó információkat. Rengeteg támogatást nyújt a rövid kódokhoz is, például letöltések, letöltött elemek listájának widget, frissítések, legfontosabb közreműködők és kapcsolódó letöltések.

Egy dolog, ami nagyon tetszett ehhez a pluginhoz, az a képesség, hogy teljes mértékben testreszabjuk a letöltési oldalakat. Beállíthat egy külső URL-t vagy akár rövid kódot a letöltéshez a fájl feltöltése helyett – ami igazán hasznos, ha a bevásárlókosár-bővítménnyel integrálja. Azt is választhatja, hogy minden lapon több lap jelenjen meg, és a letöltéshez részletesebb leírást nyújt. Adjon hozzá nézetszámot, diavetítést és közösségi megosztási modult.

A támogatási fórum elején a Pro verzió lehetővé teszi a támogatási fórum teljes eltávolítását vagy további lapok megjelenítését. Beállíthatja, hogy a megjegyzések hogyan jelenjenek meg, engedélyezheti a megjegyzések moderálását és automatikusan jóváhagyhatja az ellenőrzött felhasználók megjegyzéseit:

A CM Downloads Manager moderálása

Adjon hozzá linkeket a Google Dokumentumokhoz, vagy ágyazzon be MP3 fájlokat a zenefájlokhoz:

CM Downloads Manager zene

Vagy beágyazhat MP4 lejátszót videofájlokhoz:

CM Downloads Manager Video

Végül, rengeteg további felhasználói kezelési funkció van, például az a képesség, hogy a regisztrációt a közösségi média profilokkal integráljuk, ideértve a Facebookot, a Google+, a Twitter, a LinkedIn és a Microsoft Live szolgáltatást. A nyilvános felhasználói profilok, valamint a Gravatar és a BuddyPress integráció is benne vannak. A CMinds oldalon megtekintheti ennek a bemutatóját.

Beállítása

A plugin telepítéséhez ugyanúgy közelítsen hozzá, mint bármelyik máshoz. Egyszerűen add hozzá a bővítményt .zip fájlba való feltöltéssel az adminisztrátori irányítópulton. Miután megadta az aktiváló kulcsot, látnia kell ezt a menüt a műszerfal bal oldalán:

Ezután lépjen a „Beállítások” linkre, és állítsa be az állandó linkeket az Általános lapon. Ezután válassza ki, hogy mely fájlkiterjesztéseket engedélyezi a feltöltéshez, és határozza meg a felhasználók hozzáférési beállításait. Alapvetően döntse el, hogy mely felhasználóknak engedélyezi a fájlok feltöltését. Gyakran csak szerkesztők vagy adminisztrátorok kapják ezt az engedélyt. A legjobb, ha ezt előzetesen vigyázza, hogy ne maradjon később hegedű. Mentse el a módosításokat, majd kattintson az „Új hozzáadása” elemre az első letöltés hozzáadásához. Akkor kerül az Új letöltés hozzáadása űrlapra:

CM Downloads Manager feltöltés

Az űrlap mezőket tartalmaz a letöltési és telepítési utasítások részletes leírásának hozzáadásához. Felvehet változási naplót, képernyőképeket, jelszóvédelmet és engedélyezési lehetőséget a támogatási kérdésértesítésekhez:

A CM Downloads Manager feltöltése több

Miután megadta az összes információt és elmentte, később módosíthatja a felhasználói irányítópulton:

CM Downloads Manager felhasználói kötőjel

Mint láthatja, lehetősége van a letöltések szerkesztésére, törlésére vagy a közzététel visszavonására. Itt is megnézheti, hány letöltést kapott az egyes elemek. Ha minden elhangzott és kész, az összes elérhető letöltés felsorolása az alábbiak szerint néz ki:

CM Downloads Manager Demo

Ez a plugin rengeteg funkciót kínál, és nagyon ajánlom, hogy mindent feltárjon magának. Valójában itt túl sok mindent lefedni, de remélem, hogy ez legalább átfogó képet adott neked arról, hogy a plugin hogyan működik, miért hasznos és miért ajánlom.


A CM Downloads Manager Pro nem mindenki számára elérhető. Végül is nem mindenkinek kell letöltést kínálnia saját webhelyén. De azok számára, akik ezt teszik, ez egy viszonylag olcsó, könnyen telepíthető és könnyen használható megoldás. Az engedélyek beállítása egyszerű és bármikor módosítható. Hasonlóképpen meghatározhatja, hogy a letöltések hogyan jelenjenek meg, és lehetősége van társadalmi megosztásra, Gravatarsra, előnézetekre és egyebekre. Összességében egy nagyon praktikus plugin azok számára, akik vállalkozni akarnak a letöltési piacon, ha kérdeznek tőlem.

Használta ezt a plugin-t ingyen vagy prémium? Ha igen, mit gondol erről? Hasznosnak találta? Kérjük, ossza meg alább gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map