Adjon eseményeket a WordPresshez, mint egy profi az Eseménynaptár segítségével

Események hozzáadása a WordPresshez az Eseménynaptár segítségével

Nem számít, milyen típusú WordPress-webhelyet kezel egy bizonyos ponton, érdemes megosztani eseményeket az olvasókkal. És ez fantasztikus! Függetlenül attól, hogy blogot tart zenéről, egy weboldal egy közösségi csoport számára, kezel egy oldalt egy professzionális társaság számára, vagy esetleg írt a WordPressről – minden héten vannak olyan események, amelyek a témájához kapcsolódnak. Akkor miért nem osztja meg őket az olvasóival?


Hogyan adjunk eseményeket a WordPress-hez

Föld eseménynaptár

A WordPress egy hatalmas platform, és szerencsés neked a téma- és a plugin-fejlesztők már megtették az összes kemény munkát annak érdekében, hogy az események megosztása a WordPress-en keresztül lehetséges legyen. Az első lehetőség az, hogy telepítsen egy témát, amely tartalmazza az események egyedi üzenet típusát (mint például a fent ábrázolt Föld téma). Ez kényelmes, mivel nem lesz kompatibilitási problémája – az események beépítve vannak. De később felmerülhet néhány baj, ha át szeretne váltani a témákat, mivel lehet, hogy eltérő eseménybeállításokkal rendelkeznek (bonyolult témaátmenetet okozva).

A második lehetőség az, hogy megtartja a jelenlegi témáját (vagy frissíthet valami frissre és újra), és telepítsen egy esemény-bővítményt. Ez egy nagyszerű lehetőség az események kezelésére, mivel függetlenül attól, hogy melyik témát használja, az összes eseménybejegyzés biztonságos és megalapozott a plugin segítségével. Csak indulás előtt győződjön meg arról, hogy a bővítmény kompatibilis-e a WordPress témával, és próbáljon meg választani egy olyan minőségi bővítményt, amelyet tud támogatott.

Eseménynaptár telepítési útmutató

Eseménynaptár Ingyenes WordPress plugin

Készen áll az események felvételére a WordPress webhelyére? Ha úgy döntött, hogy a téma útvonalat választja, telepítse csak a témát, és az egyedi hozzászólás típusával kezdje el hozzáadni az eseményeket.

Ha plugin-t akar használni, erősen ajánljuk a ingyenes Eseménynaptár-bővítmény írta: Modern Tribe. Ez a plugin nemcsak teljesen ingyenes, de reagáló kialakítással, beépített eszközleírásokkal, címke- és kategória-támogatással, speciális kereséssel, a Google Maps integrációjával és egy egyedi widgettel várja a várható eseményeket. Ráadásul készen áll a fordításra is, így a bővítményt bármilyen lokálhoz könnyen felhasználhatja.

És ami a legjobb: a fantasztikus ingyenes plugin tökéletesen működik a nagyszerű WordPress témával. Most, hogy tudja, miért olyan fantasztikus az Eseménynaptár, kezdjük el. Először telepítenie kell a plugint.

Telepítse az Eseménynaptár ingyenes WordPress bővítményt

Nyissa meg a WordPress irányítópultját, majd keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása.

Eseménynaptár-bővítmény: Új hozzáadása

Következő keresés a következőre:az eseménynaptár„. A legelső eredménynek kék előnézetnek kell lennie a Modern Tribe eseménynaptárának.

Eseménynaptár-bővítmény: Telepítés

Menj tovább, és kattints a telepítés gombra, majd az aktiválás linkre a telepítés befejezése után.

Eseménynaptár-bővítmény: Aktív

Ha minden jól ment, akkor látnia kell a fenti befejező képernyőt. Az utolsó lépés egy új oldal létrehozása és az események elnevezése..

Eseménynaptár-bővítmény: Események

Figyelmeztetést fog látni arról, hogy az / esemény mappát használó oldal helyébe az eseménynaptár lép. Amelynek kell lennie. Ne aggódjon, ha a naptárát más URL-re szeretné, szerkesztheti ezt a beállításokban (amelyeket később áttekintettünk)..

Ezzel elkezdheti az események felállítását! Azonnal belefoglalhat az egyes események hozzáadásába, de azt javasoljuk, hogy végezze el a beállításokat, hogy előbb elvégezze a módosításokat.

Konfigurálja az Eseménynaptár beépülő modul beállításait

A beállítási lehetőségek megkezdéséhez keresse meg a következőt: Események> Beállítások. Négy lap van: Általános, Kijelző, API-k és Súgó. Ez az utolsó lap hasznos lehet, ha ütközik az úton az események hozzáadása közben, vagy ha problémák merülnek fel a téma vagy a plugin ütközésével kapcsolatban. Az API fül opcionális azoknak a nagy forgalmú webhelyeknek, amelyek hozzá akarnak adni a Google Maps API-kulcsát. A legtöbb rendezvényhelyet csak az első két lap érdekli.

Eseménynaptár-bővítmény: Általános beállítások

A Tábornok fülön megtalálhatja az oldalankénti események számát, az események egyesítésének és megjelenítésének lehetőségeit a fő blogoldalán, valamint az időzóna beállításaival kapcsolatos néhány lehetőséget. Vannak olyan lehetőségek is a Goggle térképekhez, a pénznemekhez és az egyéni URL-beállításokhoz, amelyekre szükségük van (ezt csak akkor használnák, ha a naptárát a / events URL-től eltérő oldalon szeretné megjeleníteni).

Eseménynaptár-bővítmény: Megjelenítési beállítások

Az Kijelző fül pontosan amilyennek hangzik – az események oldalainak megjelenítési lehetőségei. Ezen az oldalon a legfontosabb lehetőség a Esemény sablon – akkor valószínűleg kiválasztja az Alapértelmezett oldalsablont, ha azt szeretné, hogy az események oldala megjelenítse az eseménynaptárt. Ha azonban a WordPress témája tartalmaz egyéni oldalbeállításokat (például az, hogy a Total hogyan tartalmazza az Alapértelmezett események oldalsablonját), akkor ehelyett válassza ezt.

Innentől megváltoztathatja eseményeinek megjelenését és elrendezését. Válassza ki az alapvető stílusát (javasoljuk az alapértelmezett törzs esemény stílusának használatát), és állítsa be a dátum formátumát. Ha fejlesztő vagy, akkor van mezők az egyedi HTML hozzáadásához az eseménytartalom felett és alatt (de javasoljuk, hogy hagyja ki ezt a részt, ha nem szívesen kódol).

Események hozzáadása a WordPresshez az Eseménynaptár segítségével

Az általános beállítások elvégzésével elkezdheti az események hozzáadását. Csakúgy, mint bármely WordPress-üzenet típusa, keresse meg a Események> Új hozzáadása.

Eseménynaptár-bővítmény: Adjon hozzá eseményt

A képernyőnek kissé ismerősnek kell lennie. Adja hozzá az esemény címét, leírását, kategóriáját és címkéit ugyanúgy, mint egy normál blogbejegyzéshez. Ami más lesz, a Esemény opciók mezőbe a képernyő jobb oldalán, valamint a Eseménynaptár mező (és esetleges további eseménybeállítások a témától függően – a képernyőképen a hozzáadott összes témaopció látható).

Az Esemény opciók doboz tartalmazza az esemény elrejtésének a lehetőségét a Fő események listája oldalán, valamint lehetőséget az esemény ragasztására a naptárában (így a felhasználók továbbra is láthatják az eseményt a naptárban az esemény letelte után)..

Az eseménynaptár a fő tartalma alatt található szakasz, ahol felveheti a helyszín és a szervező adatait (ezeket mindkettőt újra felhasználhatja a jövőbeli eseményekhez), valamint az esemény költségeit és a linket egy külön eseményhez vagy jegyvásárlási webhelyhez.

Eseménynaptár beépülő modul: Képernyő opciók

Ha nem látja az Esemény opciók és az Eseménynaptár modulokat, akkor kattintson a Képernyő beállításai lapot az irányítópult jobb felső sarkában, és ellenőrizze, hogy a lehetőségek engedélyezve vannak-e.

Eseménynaptár-bővítmény: Eseménybejegyzés

Miután hozzáadta az összes információt, tegye közzé eseményét. Kattintson az esemény megtekintéséhez. A rendezvényhez hozzáadott információtól és a használt témától függően az eseménynek úgy kell kinéznie, mint a fenti kép.

Eseménynaptár-bővítmény: Eseményoldal

És ha navigál a fő események oldalára (és az alapértelmezett eseménysablont használja), látnia kell egy fantasztikus eseménynaptárt a közelgő eseményekkel és az öntapadó múltbeli eseményekkel. A naptár megjeleníti a dátumtartomány-keresést, a megtekintési lehetőségeket és az eseményrészleteket is.

Prémium kiegészítők és bővítmények

Az Eseménynaptár ingyenes verziója elég fantasztikus, de talán még egy kicsit szüksége van rá? Rengeteg kiegészítő áll rendelkezésre az Eseménynaptár számára (beleértve a Pro frissítést is), amelyek mindegyike közvetlenül elérhető a WordPress irányítópultján a Események> Esemény-kiegészítők. Ha komolyan veszi az események népszerűsítését, akkor fontolóra kell vennie Eseménynaptár Pro amely olyan funkciókat ad hozzá, mint a testreszabható ismétlődő események, fénykép- és térképnézet, helykeresés, speciális kütyü, további mezők és prémium plugin támogatási hozzáférés.

A Pro-n kívül fejlett eseményszűrőket is hozzáadhat, hogy a felhasználók pontosan megtalálják, amit keresnek a Szűrő sáv Hozzáad. Vagy engedélyezheti a felhasználóinak, hogy saját eseményeiket hozzáadják a Közösségi rendezvények kiterjesztés. Még számos is létezik jegykiterjesztések beleértve az Eventbrite jegyeket, a közösségi jegyeket és az Event Tickets Plust, így saját jegyeit eladhatja saját eseményeire.

Csomagolás fel

Fenntartható összes témájú eseménynaptár

Bármi legyen is az események promóciójának szüksége, az Eseménynaptár biztosan remek lehetőség lesz. És ha fejlettebb szolgáltatásokra van szüksége, egyszerűen vásároljon egy vagy két kiegészítőt a naptár meghosszabbításához. Annyira szeretjük együttműködni a Modern Tribe eseménynaptárával, hogy teljes összeegyeztethetőséget biztosítottunk a Total WordPress témával, amelyet a fenntartható bemutatón láthatunk és tesztelhetünk..

Tekintse meg a fenntartható események naptárát

Próbálta már az Eseménynaptárt? Az alábbi megjegyzésekben tudassa velünk, mit gondol a pluginról. Vagy ha bármilyen tippe van más felhasználók számára, kérjük, ossza meg ezeket is!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map