A WordPress webhely alaphelyzetbe állításának legegyszerűbb módja

Előfordult már, hogy csak tiszta palaval kezdődik? Lehet, hogy kipróbál egy új témát egy átmeneti webhelyen. Vagy kipróbálhatja néhány plugin kompatibilitását a saját homokozójában. Ekkor érdemes visszaállítani a WordPress adatbázist.


Ezekben az esetekben valószínűleg importál vagy hoz létre minta adatokat tesztelésre, és miután végzett a teszteléssel, valószínűleg meg akar szabadulni tőle. Csak törölheti az adatokat manuálisan apránként, de ez örökké tart. Vagy használhatja a Advanced WordPress Reset plugin hogy visszaállítsa webhelyét arra, ahogyan volt, amikor csak néhány másodperc alatt elindította.

A WordPress adatbázis visszaállítása

Advanced WordPress Reset plugin

A WordPress adatbázis gyors visszaállítására a legegyszerűbb módszer az ingyenes Advanced WordPress Reset plugin. Ez a plugin megtisztítja a felhasználókat, a blogbejegyzéseket, az áruházakat, a portfólió elemeket vagy bármi mást, amelyet esetleg hozzáadott a WordPress telepítéséhez, az összes kísérő médiafájllal, megjegyzésekkel, taxonómiákkal, besorolásokkal stb. Együtt. Ez nem törli a telepített témákat és beépülő modulok – ezeket egyszerűen kikapcsolja (tehát nem kell aggódnia).

Nagyon javasoljuk, hogy ezt a bővítményt tesztkörnyezetben használja, ahol folyamatosan újra kell kezdenie. Mi magunk használjuk, amikor teszteljük a Total WordPress témát, valamint a blogunkban látható plugin-értékelések sokaságát. Noha a beépülő modul jelenleg nem támogatja a többoldalú oldalt, fantasztikus munkát végez egyetlen telepítésen, és valóban felgyorsítja a tesztelési és újbóli tesztelési folyamatot.

Most, hogy tudja, hogy mit hajt végre az Advanced WordPress Reset plugin, a következőképpen telepítheti és felhasználhatja webhelyének visszaállítására:.

1. lépés: Telepítse az Advanced WordPress Reset beépülő modult

Telepítse az Advanced WordPress Reset plugin-t

Először jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása. Keressen az „adatbázis visszaállítása” elemre, és keresse meg az Advanced WordPress Reset menüpontot (ennek az első eredménynek kell lennie). Kattintson a gombra a Telepítés és akkor Aktiválja a plugin.

2. lépés: Állítsa alaphelyzetbe a WordPress adatbázist

Állítsa alaphelyzetbe a WordPress-adatbázist

Az aktív csatlakozás után hozzáad egy Speciális WP alaphelyzetbe állítás opció az Eszközök alatt. Itt lesz képes visszaállítani a webhelyet.

Fontos jegyzet: Ne felejtse el, hogy ez a bővítmény visszaállítja az Ön teljes webhelyét, azaz az összes felhasználóját (az adminisztrátor kivételével), a hozzászólásokat, az oldalakat, a személyzetet, a portfóliót és minden mást törli – más néven örökre eltűnt. Ez az oka annak, amikor új indítást akarunk, például a tesztkörnyezetben. Ha egyszerűen csak meg akarja takarítani a jelenlegi WordPress telepítést, javasolunk egy plugin, például a Speciális adatbázis-tisztító (ugyanazon plugin-fejlesztőtől).

Egyszerűen írja be a „reset” szót, hogy megerősítse, hogy valóban vissza szeretné állítani a webhelyet, majd kattintson a nagy kék gombra Reset adatbázis gomb.

3. lépés: Ellenőrizze a tiszta telepítést

A WordPress adatbázis visszaállítása után

Miután megerősítette az alaphelyzetbe állítást, látnia kell egy feliratot, hogy sikeres volt (yay!). Most, ha körülnézi a webhelyét, észreveszi, hogy olyan, mint egy vadonatúj telepítés.

A WordPress adatbázis visszaállítási eredménye

Ha rákattint Hozzászólások látni fogja, hogy webhelye visszatért az eredeti WordPress „Hello World!” alapértelmezett üzenet, minta megjegyzés hozzáadásával. És ha belenézel Oldalak Az alapértelmezett WordPress „Mintaoldal” -nak szintén vissza kell lennie.

Deaktivált beépülő modulok alaphelyzetbe állítás után

A webhely visszatér a jelenlegi alapértelmezett WordPress témához. De ne aggódjon – minden témáját és beépülő modulját továbbra is telepíteni kell. Az Advanced WordPress Reset egyszerűen kikapcsolja őket (lásd a fenti pillanatképet – minden pluginunk még mindig ott van).

Előtte utána

És csak azért, hogy pillantást vegyenek, itt vannak a teszt előtti és utáni tesztjeink.

Mielőtt az Advanced WordPress Reset

Ez volt a teszthelyünk előtt (mintas hozzászólásokkal, taxonómiákkal, eseményekkel, menükkel és egyebekkel).

Az Advanced WordPress Reset után

És ez az utána eredmény. Látni fogja, hogy a általunk használt Mesa téma most inaktiválva van, és webhelyünk helyett az alapértelmezett 2017 WordPress témát használja.

Csomagolás fel

Tessék, itt van! Teljes útmutató a WordPress telepítésének visszaállításához az Advanced WordPress Reset bővítménnyel. Valójában felgyorsítja a tesztelést, ha webdizájnja vagy fejlesztője. Csak győződjön meg arról, hogy egyetlen WordPress telepítésen használja, és ne feledje, hogy az összes tartalmát törli (amint azt már említettük – ez a legjobb tesztkörnyezetekhez, élő webhelyekhez, ahol meg szeretné tartani a tartalmát Speciális adatbázis-tisztító plugin sokkal jobb választás) .

Van más módja a WordPress visszaállítására? Vagy bármilyen kérdése van a WordPress adatbázis visszaállításának használatával kapcsolatban? Vagy az Advanced WordPress Reset plugin használatáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map