A WordPress felgyorsítása: Átfogó útmutató

Üdvözöljük a WordPress felgyorsításához szükséges egyetlen útmutatóban. Ezt a lépésről lépésre kidolgoztuk, hogy körvonalazzuk a legjobb eszközöket és gyakorlatokat, amelyeket az Ön webhelyén a WordPress felgyorsítása érdekében alkalmazhat..


Útmutató ehhez az útmutatóhoz

Ezt az útmutatót néhány részre bontottuk, hogy könnyebb legyen követni vagy felzárkózni, ha félúton olvasod.

 • Először beszélünk miért fontos a gyors weboldal megléte. Nagyon biztosak vagyunk benne, hogy olvastam erről a rengeteg alkalomról, ám ennek ellenére lehet, hogy van valaki, aki még nem tette meg – és pontosan erre szól valaki!
 • A következőket is fedezzük mögöttes technológia. Mi, a WPExplorer, hisszük, hogy a probléma megoldásának legjobb módja a probléma okának megértése. Ez az oka annak, hogy a múltban olyan útmutatásokat írtunk, mint például a kezdőknek szóló útmutató a WordPress belső működéséhez, amelyek megpróbálnak alapvető megértést adni arról, hogy néhány ezer kódsor hogyan képes az Internet webhelyeinek csaknem 46% -ára táplálni. Ez a szakasz azokat a fő tényezőket tárgyalja, amelyek befolyásolják a sebességet és az általános teljesítményt. Olvassa el figyelmesen ezt a részletet, mivel minden tényezővel megbeszéljük a bevált gyakorlatokat.
 • Majd beszélünk teljesítményjavítások és optimalizálás ami vonatkozik a WordPress témákra és beépülő modulokra.
 • Az útmutató hátralévő részében a javítások kategóriánként mint például a kép optimalizálása, az adatbázis optimalizálása és a biztonsági javítások. Úgy gondoljuk, hogy ez a kategorizálás elősegítené a javítások lényegének jobb megértését és megértését – így időben felállhat és futhat.

Oké, lássunk levegőt! Befejeztük a prológot. Most kezdjük el a tényleges útmutatóval a WordPress felgyorsításához.

Tartalomjegyzék:

Itt található a gyors tartalomjegyzék a webhely felgyorsításának aktuális tippeiről. Így kihagyhatja az egész részt az oldalsebesség fontosságáról, gyorsan görgessen le az útmutató bármely szakaszához, vagy akár egy könyvjelzőt is megadhat egy könyvjelzőhöz, ha később vissza akar térni:

 • Miért számít az oldalsebesség?
 • Aláhúzott technológia
 • Egyszerű tippek a WordPress felgyorsításához
  • Engedélyezze a WordPress gyorsítótárazását
  • Engedélyezze a Gzip-tömörítést
  • Frissítse a PHP motort
  • Válassza bölcs módon a tárhelyét
  • Válassza ki az optimális szerverhelyet
  • Használjon tartalomszolgáltatási hálózatot
 • Az ügyfél eszköz
  • Optimalizálja a mobil nézetet
 • WordPress kiterjesztések: Témák és beépülő modulok a WordPress felgyorsításához
  • Óvatosan válassza ki a témát
  • Használja a megfelelő számú beépülő modult
  • Megszabadulni a bolyhostól
 • Képoptimalizálás
  • Az összes kép összecsukása
  • A kép betöltése késleltetve
  • Letiltja a kép Hotlink-funkcióját
  • Határozza meg a képméreteket
 • Adatbázis-optimalizálás
  • Optimalizálja a WordPress adatbázist
  • Korlátozás utáni felülvizsgálatok
  • Üresen ürítse ki a kukát
  • Gondoskodjon a hatékony adatbázis-felhívásokról
 • Biztonsági javítások
  • A brute-Force támadások megakadályozása
  • Távolítsa el a Spam-t
 • Következtetés

Oké, lássunk levegőt! Befejeztük a prológot. Most kezdjük el a tényleges útmutatóval a WordPress felgyorsításához.

Miért számít az oldalsebesség?

Miért számít az oldalsebesség?

Megpróbálom ezt rövidnek tartani. Mindannyian tudjuk, hogy mindenkinek tetszik a gyors weboldal. Azt is valószínűleg azt is hallotta, hogy a Google manapság inkább a gyors webhelyet részesíti előnyben, mint a lassút – ami azt jelenti, hogy a gyorsabb weboldal jobb SEO pontszámokat eredményez. Bár erre nincs határozott magyarázat, a legtöbb videó és interjú inkább erre a valószínű magyarázatra mutat.

Az emberek olyan dolgokat keresnek, amelyekre azonnal válaszokra van szükség. Tehát a legnépszerűbbnek gyorsan be kell töltenie. A Google egyszerűen nem tud előrehozni egy lassú webhelyet, mivel ez rossz keresési élményt eredményezne.

Képzelje el a Google SERP első oldalát, amely legalább 10 másodpercet tölt be – valószínű, hogy 5 másodperc várakozás előtt elhagyja a webhelyet.

Tanulmányok megmutatták, hogy a webhely betöltési idejéhez hozzáadott minden egyes másodpercnél 7% -os konverzióval, 11% -os oldalmegtekintéssel és az ügyfél-elégedettség összességében 16% -kal csökken. Mindezt egyetlen mondatba egyesítve kapod ezt –

Ha webhelyének töltési idejét egy másodperccel csökkenti, egyszerűen 7% -os profitnövekedést eredményezhet.

Remélem sikerült meggyőzni Önt, mert ezt fogjuk megkapni. Kezdjük a tényleges útmutatóval a WordPress felgyorsításához.

Alapvető technológia

Mi miatt lassú a webhely? És miért kellene felgyorsítania a WordPress programot? A kérdésre a válasz számos tényezőben rejlik – ezek közül a legjelentősebbet az alábbiakban tárgyaljuk.

Statikus és dinamikus webhelyek

Ezt az összehasonlítást a festő / fotós analógiájával lehet a legjobban magyarázni. Példánk alátámasztására tegyük fel, hogy mindkettőt felkérjük, hogy mutasson be egy macska fotóját. A festőnek mindig rajzolnia kell a képet, míg a fotós egyszerűen megmutathatja neked azt a macska fotóját, amelyre kattintott.

Ön szerint ki nyeri a „mutasson egy képet egy macska ASAP-ról” versenyt?

Ugyanez vonatkozik a statikus és dinamikus webhelyekre. A statikus webhelyeknél az erőforrás – vagy a fotós képe a macskáról – mindig jelen van. A megtekintéshez egyszerűen ki kell nyitnia.

Dinamikus weboldal esetén azonban a weboldalt minden alkalommal el kell készíteni, amikor valaki meg akarja nézni – hasonlóan a festőhöz, akinek minden alkalommal el kell festenie egy macska fotóját! Ez azt mondja, hogy a statikus webhelyek eredendően gyorsabbak, mint a dinamikus webhelyek.

A statikus webhelyek eredendően gyorsabbak, mint a dinamikus webhelyek.

A tartalomkezelő rendszer – mint például a WordPress – a dinamikus webhelygenerátorok kategóriájába tartozik. Ez egy olyan szoftver, amelynek célja egy weboldal létrehozása és fenntartása egy adminisztrátori panellel a tevékenységek kezelésére. Olyan tevékenységek, mint egy új hozzászólás, oldal hozzáadása stb.

A legtöbb ember a WordPress-t statikus webhelyek helyett választja. Ez jó kompromisszum.

Az összes adatot egy adatbázis-kiszolgálóra menti (erre példa a népszerű MySQL szerver), és a médiafájlokat (például képeket és dokumentumokat) a webszerverre menti..

A dinamikus webhelyek áldást jelentenek az emberiség számára. Képzelje el, hogy 1000 bejegyzés, oldal, címke, kategória és médiafájl kezelésére van szüksége. Az egyénileg történő kezelés őrültbe fogja hozni az embert.

Ez az oka annak, hogy a legtöbb ember a WordPress-t statikus webhelyek helyett választja. Ez jó kompromisszum.

Egyszerű tippek a WordPress felgyorsításához

Most a javításokért. Ezekkel az egyszerű tippekkel felgyorsíthatja a WordPress alkalmazását különféle gazdagépeken, akadály nélkül.

1. Engedélyezze a WordPress gyorsítótárazását

W3 teljes gyorsítótár-bővítmény

A WordPress gyorsítótárazása egyszerűen „eredményt takarít meg későbbi felhasználás céljából”. WordPress generál dinamikusan egy weboldalt, minden alkalommal, amikor a látogató egy oldalt kér. Mi lenne, ha elmentne egy ilyen dinamikusan létrehozott oldalt és kiszolgálná azt a következő látogatónak anélkül, hogy újra kellene generálnia? Ez sokkal gyorsabb oldalbetöltési időt eredményezne.

Ezt a folyamatot gyorsítótárazásnak nevezik, és a WordPress ezt a technikát a belső működésének több helyén használja. Emellett javíthatja a többi WordPress-folyamat gyorsítótárazásának szintjét / mennyiségét is, olyan gyorsítótárazási plugin segítségével, mint a W3 teljes gyorsítótár, a WP Super gyorsítótár vagy WP rakéta.

2. Engedélyezze a Gzip-tömörítést

Ez egy egyszerű tömörítési technika, amely csökkenti az átvitt adatok méretét – ezáltal növeli a sebességet. A korábban említett gyorsítótár-bővítmények lehetővé teszik a Gzip-tömörítés engedélyezését. Bekapcsolhatja például a Gzip tömörítést W3 teljes gyorsítótár alatt Teljesítmény> Böngészés a gyorsítótárban választási lehetőség.

3. Frissítse a PHP motort

A WordPress a PHP-n fut, ami azt jelenti, hogy a PHP-re támaszkodik a kódjának a weboldalak előállításához. A PHP egy nyílt forráskódú szoftver, amelyet a webszerverek mellé telepítenek. A PHP motor verziója óriási szerepet játszik a WordPress webhely teljesítményének meghatározásában.

A Kinsta Managed Hosting munkatársai elvégezte a PHP motorok referenciaértékét a WordPress 4.3.1-en, és ezt találták meg:

Kinsta PHP WP Benchmark

PHP teljesítményértékelések a WordPress 4.3.1-en. Forrás: Kinsta.com

#PHP motorTranzakció / másodperc
1HHVM Repo Hiteles375,48
2HHVM357,69
3PHP 7306,24
4PHP 5.6.16106,45

Az eredmények megdöbbentőek. Ha összehasonlítja a PHP 7-et és 5-et, akkor hatalmas különbség lesz – a PHP 7 187% – szinte kétszeres – gyorsabb, mint a PHP 5.

A PHP 7 187% -kal gyorsabb, mint a PHP 5

A HHVM egy PHP motor, amelyet a Facebook fejlesztett ki. Csak egy maroknyi webszellem kínálja ezt a motort, mivel rendszerint merev árcédulával rendelkezik. A PHP 7 viszonylag egyszerű megvalósítása. A legtöbb megosztott gazdagép nem éri át a PHP 7-re történő frissítés nehézségeit.

A frissítésnek is van némi hátránya – néhány régi, nagyon nem hatékony funkció elavult – vagyis nem támogatják őket többé. Ha a WordPress témája ilyen funkciókat használna, a PHP motor véletlenszerű hibákat fog találni.

Ennek ellenére a legtöbb WordPress-témának nincs ilyen problémája. Ha frissíteni szeretné a PHP verzióját a WordPress felgyorsítása érdekében, akkor valószínűleg kézi kérést kell tennie. A legjobb WordPress-házigazdák proaktívan ezt teszik az Ön számára. Ami a következő témához vezet.

4. Válassza bölcsen a tárhelyét

WP Engine: Prémium menedzsment WordPress tárhely

Szinte mindenki, aki olvassa ezt a cikket, valószínűleg ismeri a különbséget a megosztott gazdagép, a VPS és a dedikált gazdagép között. Vessen egy pillantást az új típusú tárhelyre.

WordPress optimalizált tárhely – ezek olyanok, mint a WordPress számára finomított, megújított megosztott tárhely-tervek. Ez azt jelenti, hogy a szerver környezet optimalizált és ideális a WordPress tárolására. Az erőforrások megosztása azonban továbbra is megtörténik, ami azt jelenti, hogy a nagy forgalom mellett a webhely meghibásodhat. Ez egy nagyszerű választás az új WordPress blogok / webhelyek számára.

Menedzselt WordPress tárhely – Ez a WordPress tárhelyének abszolút legjobbja. A házigazdák, például a WP Engine és a Flywheel gondoskodnak a tárhely minden egyes aspektusáról – a szerver optimalizálásától kezdve a tiltott pluginek listájának elkészítéséig, ezért gondoljuk, hogy ezek a legjobb WordPress tárhelyi lehetőségek. A gyorsítótárazási technológiák, a PHP motor, a webszerverek, a CDN-k, a biztonsági mentési szoftverek és egy csomó más csodálatos cucc kombinációjának használata az abszolút legjobb tárhely-élmény biztosításához – amelyek stabilak maradnak még a forgalom növekedésekor is. Ez kiválóan alkalmas közepes / nagy forgalmú webhelyekre.

WordPress Cloud tárhely – van egy másik tárhelyfajta, amely kihasználja a felhőszolgáltatók, például az Amazon AWS, a Google Cloud és a Microsoft Azure infrastruktúráját a WordPress-webhelyek üzemeltetésére. Ez azt jelenti, hogy a WordPress-webhelyet a felhő tárolja, és a telepítést / konfigurálást a vállalat végzi. Ez kiváló választás azoknak az embereknek, akik felhő-tárhely-tapasztalattal rendelkeznek, vagy akik szeretnék felvenni a lehetőséget. A CloudWays egy ilyen társaság, amely a WordPress-t az AWS-ben és a Google Cloud-ban üzemelteti. Nézze meg a CloudWays áttekintését további információkért.

Természetesen ezeknek a tárhely-terveknek a költségei bárhol 20-70% -kal haladják meg a hagyományos társaikat, ám a visszatérítés ugyanolyan gyümölcsöző, mivel az extra funkciók és erőforrások messze vezetnek a WordPress felgyorsítását célzó cél felé..

5. Válassza ki az optimális szerverhelyet

A szerver fizikai elhelyezkedése nagy szerepet játszik a webhely betöltési idejében. Ha a legtöbb látogató New Jersey-ből származik, nem lenne értelme a szervert a 9500 mérföld távolságban lévő szingapúri adatközpontban választani. Bár ez nem változtatna meg különösebben az egyetlen 1 GB-os fájlt; óriási hatást gyakorolna a 100 fájlra, mindegyik 10 MB-os fájlra. Ezért válassza ki a célközönséghez legközelebbi szerverhelyet.

6. Használjon tartalomszolgáltatási hálózatot

CDN: Tartalomszolgáltatási hálózat

A CDN a kiszolgáló helymeghatározási koncepciójának közvetlen kiterjesztése. Célja, hogy a WordPress webhelyének adatait (médiafájlok, CSS és JS fájlok) replikálja több szerverre a világ minden tájáról. Ezeket a replikációs helyeket POP jelenléti pontoknak nevezzük. Minél nagyobb a POP-k száma, annál jobb a CDN-hálózat. Javasoljuk, hogy először kezdjen költséghatékony ingyenes CDN-lel, majd frissítse a tervet, ha vagy ha több erőforrásra van szüksége.

Az ügyfél eszköz

Egy olyan világban, ahol a Google-on több keresés található a mobilon, mint az asztali számítógépen, valószínűleg feltételezzük, hogy a felhasználók nagy része mobil eszközökről származik. Az ügyféleszközök egyre növekvő jelentősége annak köszönhető, hogy a webfejlesztők elhalasztják a feldolgozási terhelés egy részét az ügyfél böngészőjében.

Ez azt jelenti, hogy a WordPress felgyorsítása érdekében a mobil felhasználói élménynek ugyanolyan fontosnak kell lennie, mint az asztalon. Lehet, hogy a témája érzékeny, de mobil nézetben jól működik?

7. Optimalizálja a mobil nézetet

Hogyan működik egy régebbi eszközön? Noha az Apple minden szeptemberben elindít egy új iPhone-t, sok ember továbbra is használ egy 4 éves iPadot – működik-e jól az Ön weboldala ott?

iPad használati bontás

Az iPad használatának bontása. Forrás: david-smith.org

Lehet, hogy hallottál egy „kecses degradáció”. Bár ez nem vonatkozik a WordPress-re, jó, ha van egy ötlete. Ez alapvetően azt jelenti, hogy webhelyének eltávolított verzióját szolgálják olyan eszközöknek, amelyek nem tudják kezelni a nehéz, funkciókban gazdag verziót. Lehetővé teszi a régi / örökölt eszközökkel rendelkező felhasználók számára, hogy a legfontosabb kis tartalmat a „feltöltések” nélkül tekinthessék meg..

Klasszikus példa a BJ Lazy Load plugin, amely JavaScript könyvtárakat használ a képek megjelenítéséhez, csak akkor, ha az látható a nézetablakban. Ha egy böngésző nem támogatja a JS-t, vagy letiltotta, akkor a plugin gradiensan lebomlik – azaz leállítja a fő funkcióját, és normál módon betölti a képeket.

Nézze meg ezeket a mobil optimalizálási bővítményeket, hogy folyékony mobil webhelyet kapjon.

WordPress kiterjesztések: Témák és beépülő modulok a WordPress felgyorsításához

A témák és a beépülő modulok koncepciója jelentősen hozzájárult a WordPress CMS-n belüli népszerűségéhez. Míg a legtöbb népszerű plugin és téma a legjobb fejlesztési gyakorlatokat követi, vannak olyanok, amelyek nem. Beszéljünk néhány példáról, amelyekben a fejlesztési gyakorlatok befolyásolják a WordPress webhely teljesítményét.

8. Óvatosan válassza ki a témát

Teljes reagáló többcélú WordPress téma

A legnépszerűbb Total WordPress téma

Mikor jön a prémium WordPress témák, akkor óvatosan kell eljárni.

Kalóz témák? Egyáltalán nem. Nem titok, hogy a legkeresettebb Themeforest témájának legfrissebb verziójáról kalóz másolatot szerezhet – inkább egyszerűen hozzátehetem. De itt van a fogás – nagy esély van arra, hogy a kalóz témában rosszindulatú szkriptek vannak beágyazva, ami még haladó felhasználók számára is láthatatlan. Csak éves tapasztalattal rendelkező, képzett fejlesztők észlelhetik ezeket a szkripteket. A rosszindulatú szkriptek célja az ügyfelek adatainak (hitelkártyák, e-mailek, címek stb.) Ellopása, rosszindulatú fájlok fecskendezése a látogatók számára, és a szerver segítségével spam e-mailek küldésére, többek között a tevékenységekre. Mielőtt megtudná, tiltják Önt a Google-tól, és hírneve és hitelessége zuhant.

Jól megtervezett témák? Igen. Hogyan határozhatjuk meg a jó témát? Ez a formatervezés? A tipográfia? Vagy a reakciókészség? A lista folytatódik. Tény, hogy a formatervezés nagyon szubjektív kérdés. Kommunikálja a márka imázsát a közönség számára. Hagyjuk ezt a döntésedre.

Szeretnénk foglalkozni egy jól megtervezett téma technikai aspektusával. Kellene:

 • Legyen könnyű – minél kisebb a téma, annál gyorsabban töltődik be.
 • Kevesebb kérés van – minél kevesebb a kérelmező, annál gyorsabban tölt be a webhely. Ez csökkenti a szerver és a látogató közötti távolság hatását is.

Össze hasonlítottuk a StudioPress Parallax Pro témáját és a saját Total témánkat. Itt található az egyes kérelmek száma.

TémaKérések számaBetöltési időPerf. FokozatPingdom eredmény
Parallax Pro191009 ms75Link
Teljes21506 ms87Link

Genesis Test

A StudioPress Parallax Pro téma referenciaértéke

teljes teszt

A teljes téma referenciaértéke a WPExplorer-től

A Total témát a WPEngine szupergyorsan kezelt WordPress tárhelyi környezetében tárolták, amely a következőt adta: 50% -kal kevesebb rakodási idő és 12 ponttal magasabb teljesítmény fokozat.

kereskedelmi eszközök

Téma Ellenőrizze a WordPress beépülő modult

 • Te tudod használni Pingdom a WordPress téma által igényelt kérelmek számának mérésére.
 • Az Téma ellenőrzés A plugin ellenőrizheti, hogy az aktív téma megfelel-e a bevált gyakorlatoknak.

9. Használjon megfelelő számú beépülő modult

A jobb beépülő modul kibővítheti a WordPress szolgáltatáskészletét hihetetlen magasságokba. A fordított oldalon túl sok plugin befolyásolhatja a teljesítményt. Gondolj arra, hogy túl sok alkalmazást telepít a telefonra. Ez gyorsabban lemeríti az akkumulátort, és idővel lelassítja a telefont.

 • A Word Check vagy a WordPress alaphelyzetbe állítását szolgáló plugineket egyszerre használják – miért tartja örökre aktiválva? Aktiválás – Használat – Kikapcsolás. Ez a plugin filozófiájának teljesítő rajongói által követett események.
 • A P3 Performance Profiler bővítmény, amely bekerült az alapvető WordPress bővítmények listájába, méri a WordPress webhelyén lévő aktív bővítmények teljesítményhatásait. Addig kapcsolja ki a beépülő modulokat, amíg el nem éri azt a szintet, ahol akár egyetlen beépülő modul deaktiválása megszakítja a webhely egyik elemét..

10. Megszabaduljon a bolyhostól

Ez számos különféle dolgot jelenthet a különböző emberek számára. Láttuk, hogy ezeknek a webhelyeknek a többsége túlságosan zsúfoltnak tűnik gyönyörű design elemekkel. De a rendszeres látogatókat általában nem érdekli ez a cucc – és néha kellemetlen lehet látni, hogy újra és újra ugyanazok az időigényes tervezési effektusok történnek..

Teljesítmény szempontjából ezek a tervezési effektusok növelik a témával együtt betöltendő szkriptek számát – ami viszont növeli a betöltési időt.

Képoptimalizálás

Lehet, hogy olvasott a képek optimalizálásáról az interneten – például a tömörítésről vagy a progresszív JPG-k mentéséről. Kraken.io és TinyPNG kiváló eszközök erre a célra. De többet is megtehetsz.

11. Az összes kép összecsukása

Smush képtömörítés

De mi a helyzet a már feltöltött képekkel? Itt hasznosak a képoptimalizáló pluginok. Beolvasják és optimalizálják a képkönyvtárát, és gondoskodnak a jövőbeni képfeltöltésekről – így nem kell manuálisan elvégeznie őket. A példák között szerepel Smush képtömörítés vagy a EWWW Image Optimizer.

12. A kép betöltése késleltetve

BJ Lazy Load plugin

Megemlítettük a BJ Lazy Load plugin ebben az útmutatóban korábban. A képek betöltése csak akkor halasztható el, ha azok láthatóak a néző nézetablakában. Más szavakkal, a kép csak akkor kezd el betölteni, amikor a látogató lefelé gördül annak megtekintéséhez. Ennek több előnye van:

 • Először is csökkenti a kezdeti kérelmek számát – ha szükséges, elhalasztja a képkérelmeket
 • Az oldal mérete csökken, ami gyorsabb betöltési időt eredményez
 • A képek elhalasztása sávszélességet takarít meg mind a látogató, mind a szerver számára.

13. Kapcsolja ki a kép forró hivatkozását

Emlékszel a szabadúszókra? A forró linkek olyan, mint a freeloading. Azok az emberek, akik forró hivatkozást mutatnak az Ön webhelyére, egyszerűen beillesztik az URL-eket webhelyükre. A kép a végén jelenik meg, de a sávszélesség költségeit Ön viseli.

Ez ott kettős veszteség – fizetsz a sávszélességért és nem kapnak látogatókat cserébe. Így megakadályozhatja a képek hotlink-összekapcsolását a harmadik felek blokkolása és a WordPress felgyorsítása érdekében.

14. Határozza meg a képméreteket

A témának van egy előre meghatározott maximális képszélessége minden képernyőmérethez. Meglehetősen nem hatékony a maximális felbontásnál nagyobb képeket kiszolgálni. A képekkel manuálisan több méretet is beállíthat a add_image_size () funkció. Amikor egy képet feltöltenek, a WordPress több másolatot készít különféle méretben – egyet a miniatűrökhöz, a hozzászólási ikonokhoz stb.

Adatbázis-optimalizálás

Csakúgy, mint a képei, fontos a webhely-adatbázis optimalizálása, ha fel akarjuk gyorsítani a WordPress-t.

15. Optimalizálja a WordPress Database-t

WP A WordPress bővítmény optimalizálása

Az idő múlásával webhelye zsúfolódik a nélkülözhetetlen dolgokkal. Mint a törölt plugin metaadataiból származó adatok, a múltbeli témaváltozások és az utólagos felülvizsgálatok. Ez több száz sort hagyhat az adatbázisban bármilyen elemhez csatolva. Az WP-optimalizálása A plugin meglehetősen jó munkát végez a WordPress adatbázis ilyen felesleges elemek megtisztításáért (ez viszont felgyorsítja a WordPress használatát az Ön webhelyén).

16. Korlátozza az utólagos felülvizsgálatokat

Bár én inkább a Microsoft Word-t vagy a Google Docs-ot használom cikkek írására, sokan inkább a jó WordPress Visual Editor-t részesítik előnyben. A WordPress automatikusan elmenti minden egyes bejegyzés többszörös revízióját, így nem veszítheti el munkáját, amikor az Internet megszakad. Ennek azonban van egy kis hátránya.

Minden hosszú hozzászólásnak többszörös felülvizsgálatot kell végeznie. Ezek folyamatosan halmozódnak, és végül növelik az adatbázis méretét. Ironikus módon a jövőben nem lesz szükségük ezekre a felülvizsgálatokra. Ezért korlátozhatja a utólagos felülvizsgálatokat – mondjuk 3-ra -, és helyet takaríthat meg az adatbázisban.

A utólagos felülvizsgálatok korlátozása érdekében egyszerűen illessze be a következő kódot a saját kódjába wp-config.php fájl.

define ('WP_POST_REVISIONS', 3);

17. Gyakran ürítse ki a kukát

Míg a WordPress 30 naponként üríti ki a kukát, 7 napra állíthatja a megtisztítási korlátot, és ezáltal az adatbázis szép és nyugtalan legyen. Ismét illessze be a következő kódot a saját kódjába wp-config.php file:

define ('EMPTY_TRASH_DAYS', 7);

18. Gondoskodjon a hatékony adatbázis-felhívásokról

Lekérdezés figyelő ingyenes WordPress beépülő modul

Először is, a fejlesztőknek kerülniük kell a nyers adatbázis-lekérdezéseket a WordPress-ben. Lábfunkciók állnak rendelkezésére, hogy mindent megkapjon a hozzászólásoktól a megjegyzésekig, az egyedi taxonómiákig és a metaadatokig.

Azonban, ha egy fejlesztő kell Amikor lekérdezi az adatbázist, ezt a WPDB osztály használatával kell megtennie a maximális hatékonyság érdekében. Az összetett, erőforrás-igényes funkciókat, például a tábla-összekapcsolásokat nem szabad az adatbázisban elvégezni, mivel ez negatív hatással lenne a teljesítményre. Sok esetben jobb, ha két különálló, de sokkal gyorsabb lekérdezést használunk.

Rengeteg eszköz van, például Lekérdezés figyelő hogy kiderítse, hogy a lekérdezések jól vannak megírva, és hogy láthassa az összes lekérdezés során futott lekérdezést. FONTOS: Ez a plugin NAGYON erőforrás-igényes, és önmagában lelassíthatja és valószínűleg lelassítja webhelyét, ezért feltétlenül CSAK aktiválja a plugint a tesztelés során, és deaktiválja azt, ha nem kifejezetten teszteket végez. Az ellenőrzések elvégzésekor a beépülő modul eredményeit is meg kell vizsgálnia, szemben az élő betöltési idők tesztelésével, mivel a beépülő modul lelassítja a dolgokat az oldalon.

Biztonsági javítások

Az ebben a szakaszban ismertetett három javításnak van biztonsága és a teljesítményre gyakorolt ​​hatás a webhelyen, amikor megpróbálják felgyorsítani a WordPress-t.

19. A brutális erőszakos támadások megelőzése

A támadások bárhonnan, bármikor megjelenhetnek. Az Ön kötelessége, hogy védelmet biztosítson velük szemben.

 • A jó tárhely szolgáltatók már korlátozzák a felhasználó sikertelen bejelentkezési kísérleteinek számát. Például a WP Engine képes azonosítani, amikor egy bot megpróbál bejelentkezni, és automatikusan visszaad egy üres választ, hogy elkerülje a jövőbeli támadásokat.
 • Multifunkciós WordPress biztonsági és tűzfal-bővítmény egy átfogó biztonsági csomag a WordPress számára, különféle biztonsági szolgáltatásokkal az új és a meglévő felhasználók számára. A plugin az Ön webhelyének több sebezhető aspektusával foglalkozik, és biztosítja köztük a szigorú biztonság érvényesítését.

20. Távolítsa el a Spam-t

A spam a webhelyek számára komoly aggodalomra ad okot. A spam túlterheli a WordPress adatbázist, és csökkenti a webmester hitelességét. Jó érdekében el kell távolítani. Noha van egy csomó nagyszerű plugin, az Akismet és a Anti-Spam Bee, többek között.

Következtetés

Bár fontos a webhely optimalizálása a teljesítmény csúcsához – fontos, hogy ne felejtse el, hogy a sebesség nem minden. Noha minden bizonnyal érdemes pénzt költeni, és a betöltési időt 5 másodpercről 2 másodpercre csökkenteni – nem lenne optimális, ha kétszer annyit költenek, hogy tovább csökkentsék az időt 1,8 másodpercre..

Fontos a sebesség … de ez még nem minden!

Inkább ezt a pénzt jobban lehet felhasználni egy promóciós kampányban. Ne felejtsük el – a teljesítményjavítás végső célja az, hogy minél több konverziót szerezzen.

Ez befejezi a WordPress felgyorsítására vonatkozó útmutatónkat – köszönjük, hogy elolvastatad és megismerkedtél a végső eléréssel! Mint mindig, ha úgy érzi, hogy egy javítás tartozik ebbe a listába – kérjük, ossza meg velünk, és hamarosan megkapjuk. De most reméljük, hogy felhasználhatja a felsorolt ​​tippeket a WordPress felgyorsítására a webhelyein!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map