A WordPress blogbejegyzéseinek közzététele e-mailben

A blogolás sokkal szórakoztatóbb lehet, ha tudja, hogy néhány jó WordPress-opció áll rendelkezésére. Például, tudta, hogy a WordPress blogbejegyzéseit közvetlenül a postafiókjából is összeállíthatja, formázhatja és közzéteheti? Ja, igen, könnyű cucc lehet :).


Képzelje el, mennyi munkát tud elvégezni ilyen módon? Gondolj azokra a rugalmasságra és hasznosságra, amelyeket ez a lehetőség hoz. Úgy értem, bárhonnan elküldhetsz üzenetet bármilyen internetes eszköz használatával, függetlenül attól, hogy megvan-e WordPress mobilalkalmazás. Ha izgatott, nézzük meg a WordPress blogbejegyzéseinek e-mailben történő közzétételének három fő módszerét:

 1. Küldés e-mailben a Jetpack-ben
 2. Speciális postai e-mail beállítások (köztes és haladó WordPress felhasználók számára)
 3. WordPress post e-mail pluginekkel

Ezeket a módszereket egyenként fogjuk lefedni, megadva minden részletet, amelyre szüksége van, hogy teljes mértékben kihasználhassa a WordPress e-mailben való lehetőségeit. Mindezen módszerekhez e-mail fiókok létrehozását és néhány lehetőség konfigurálását kell elvégezni, így nagyszerű időtöltést kell igénybe vennie. Kezdjük a Jetpack postai e-mail moduljával.

Küldés e-mailben a Jetpack-ben

JetPack e-mailben

Jetpack lehetővé teszi, hogy töltse fel az ön által üzemeltetett WordPress webhelyet azáltal, hogy néhány jó funkciót kínál Önnek, beleértve Küldés e-mailben. Szóval hogyan küldhet e-mailt a Jetpack használatával? Nyilvánvaló, hogy először telepítenie kell a Jetpack-et a WordPress webhelyére (jegyzet: ezt a szolgáltatást nem használhatja a WordPress helyi telepítésén a JetPack óta, csak egy fyi-t, ha azt remélte, hogy kipróbálja ezt a helyi gazdagépen). A Jetpack telepítésével a WordPress platformon ideje a következő lépésre: egy speciális e-mail cím létrehozására. Az összes e-mail címre elküldi az összes hozzászólást, amelyet közzé szeretne tenni, ezért fontos, hogy titokban tartsuk. Az e-mail címmel rendelkező (olvasható hackerek) emberek közzétehetnek hozzászólásaikat az Ön blogjában, amit mi feltétlenül nem akarunk.

JetPack e-mailben: Aktiválja a funkciót

Hogyan hozhatja létre ezt a különleges e-mail címet a Jetpackben? Ez a legegyszerűbb rész. Kapcsolja össze a Jetpack-et a WordPress.com-fiókjával, majd aktiválja a Beállítás e-mailben modult a beállításokban. Ezután keresse meg a Felhasználók -> A profilod az admin menüben, és kattintson a gombra Engedélyezze a postázást e-mailben. A változtatásokra kattintva mentheti el Profil frissítése a képernyő alján.

JetPack e-mailben történő postázás: Engedélyezés felhasználónként

Ez az egyszerű folyamat egy speciális e-mail címet biztosít, amely, ha elfelejtette, csak az Ön és / vagy megbízható szerzői számára ismert maradhat..

JetPack e-mailben küldött üzenet: egyedi e-mail cím

A különleges e-mail címmel a kezében ideje összeállítani, formázni és elküldeni / közzétenni az első hozzászólási e-mail címét. Még ne tedd ki a palackokat, még hosszú utat kell megtenni;).

létrehozása-a-post-via-email

Tűzje ki kedvenc levelezőprogramját (imádom a Gmailt az üzleti vállalkozások számára. Köszönjük, hogy a Google Apps), és kezdje el írni a blogbejegyzését. Blogbejegyzésének címe a Tárgy mező az e-mailben, és a bejegyzés tartalma az e-mail szövegébe kerül – ugyanúgy, mint egy tipikus e-mail. Természetesen, ha készen állunk a bejegyzés megformázására és elküldésére, azt a korábbi generált e-mail címre küldjük, tehát másolja a nak nek terület.

Bejegyzés formázása az e-mail kliensből

A komponálás után formázhatja a hozzászólásokat a közzététel előtt, de csak akkor, ha az e-mail kliens támogatja a HTML vagy a gazdag szöveg formázását. Ha az e-mail kliens nem támogatja a gazdag szöveget / HTML-t, akkor a hozzászólásokat el kell küldenie a dámajáték mappába, majd később formázza őket, ami, ha kérdezel tőlem, legyőzi a blogbejegyzések e-mailben történő közzétételének teljes célját. Jó dolog, hogy a legtöbb webes e-mail kliens támogatja a HTML-et és a gazdag szöveg formázást, ezért ebben a tekintetben be kell tartózkodnia. Arra biztatom Önt, hogy hozzon létre e-mail fiókot egy webes e-mail szolgáltatónál (például Gmail, Hotmail stb.) A formázás érdekében.

Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy a Feladás e-mailben funkció megszünteti az egyéni formázást, azaz a hozzászólásai kissé eltérnek attól, mint amit az e-mail kliensben tartalmaz. Az általános hüvelykujjszabály az, hogy minimalizálja a formázást, vagy kövesse azokat a tanulságokat, amelyeket megtanultam, amikor egy tesztblogban játszottam ezzel a funkcióval..

Tanulságok

Az első tesztpostám elküldése után, és legfeljebb tizenkét (12) percet várt (erről másodpercen belül bővebben), rájöttem, hogy a Post by Email rendszer eltávolítja a beépített képeket és a mellékleteket, de megőrizte bátordőlt betűk és az összes link. Kb. Tizenkét (12) percet kellett várnom, mert a WordPress.com-nak el kellett döntenie, hogy mit tegyek a melléklettel, amelyet érvénytelen fájltípus miatt elutasítottak.

Csatoltam egy .LOG szöveges fájlt, és a WordPress.comnak nehezen kell megpróbálnia megkerülni ezt. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a különböző fájltípusokat. Futok egy második tesztpostát, és csatoltam egy MS Word dokumentumot és egy .png képet. Ezúttal a képet az internetről (egy web URL használatával) adtam hozzá, ahelyett, hogy közvetlenül az e-mailbe tennék.

A második tesztbejegyzés az én engem jelenik meg Bejegyzés képernyő majdnem azonnal. Ezúttal a képet nem vették le, de a mellékletek nem voltak olyan szerencsések. Arra számítottam, hogy a mellékletek megjelennek a tesztoszlop végén, ám a helyükön két „rövid kód” található: [Atta1] és [Atta2]. Bekapcsoltam a galériáimat, tehát ne is menjek oda. Később a Médiakönyvtár. A két teszthely összehasonlításakor ez némi előrelépés volt!

Fő elvihető:

 • Egyes fájltípusok, például a .LOG véget érő fájlok automatikusan elutasításra kerülnek, és körülbelül tíz (10) tizenöt (15) percig késleltetik az üzenet küldését.
 • A mellékleteket egyenesen a Médiakönyvtár
 • A képek csak akkor jelennek meg bejegyzésében, ha web URL-ként illeszti be őket. Az összes képet, amelyet közvetlenül az e-mail törzsébe ad hozzá, lekerülnek vagy figyelmen kívül hagyják
 • Nem tudom, hogy milyen kritériumokat használnak a srácok a WordPress.com oldalán, de néhány tesztbejegyzésem el lett küldve a dámajáték mappát, míg mások azonnal megjelentek (összehasonlítottam a kettőt, és kitaláltam a következő pontot)
 • Megfelelően formázott hozzászólásokat tesznek közzé azonnal (bejegyzések érvényes kategóriákkal, címkékkel, mellékletekkel és webes URL-képekkel)

Most, hogy csak kiderült, hogy az összes mellékletet elküldjük a Médiakönyvtár, és minden inline képet figyelmen kívül hagyunk, mi történik más extrákkal, például az e-mail aláírással? A blogodban közzéteszi majd a post mellett? Hát nem. A Post by Email rendszer eltávolítja az összes olyan e-mail aláírást, amely a kötőjel kötőjel szóköz (-). Ezenkívül a Post by Email rendszer megszabadul mindentől a


címke.

Rövid kódok használata a hozzászólások testreszabásához

JetPack e-mailben: Rövid kódok

A rövid kódok tesztelése után széles arckifejezéssel mosolyogtam (inkább vigyorogva). Rövid idő elteltével és anélkül, hogy izzadtság lenne, megtanultam, hogy kategóriákat, címkéket, kivonatokat, csúszásokat, közvélemény-kutatásokat adhat hozzá, órákon vagy napokon késleltetheti a bejegyzéseidet, és többek között be- és kikapcsolhatja a hozzászólásokat. Itt található a rendelkezésre álló rövid kódok listája:

 • [címe a kívánt hozzászólás címe] – Beállítja a hozzászólás címét abban az esetben, ha nem érheti el a tárgymezőt a mobilkészülékről
 • [a, b, c kategória] – az a, b és c kategóriát adja hozzá az üzenethez. Például. A [kategória receptek, útmutató] kategóriákhoz rendeli a recepteket és a használati utasításokat a hozzászólásához
 • [késés +1 óra] – Ez a rövid kód utasítja a WordPress-et, hogy egy (1) óra elteltével tegye közzé az üzenetét. [késés +2 nap] azt jelenti, hogy postádat két nap múlva teszik közzé
 • [vége] – A rossz fiú után mindent figyelmen kívül hagyunk. Helyezze a bejegyzés végére egy üres sor fölé. Ez az egyetlen rövid kód, amelyet az e-mail szövegében sehol máshol nem használhat. Bármelyik más rövid kódot elhelyezheti az e-mailben, kivéve a Tárgy mező természetesen ��
 • [a, b, c címkék] – a, b és c címkéket ad hozzá a hozzászóláshoz
 • [kivonat] Ide kerül kivonat … [/ kivonat] – Ez a rövid kód hozzáad egy kivonatot a hozzászóláshoz
 • [slug add-your-slug-here] – Csiga hozzáadása a hozzászóláshoz. A meztelen csiga böngészője és SEO-barát URL-címe
 • [megjegyzések | ki] – be- vagy kikapcsolja a megjegyzéseket
 • [nogallery] – Kikapcsolja a galériát, és az összes képet inline-ban jeleníti meg
 • [[diavetítés]] – A galériát diavetítésré változtatja
 • [tovább] – Úgy működik, mint a további címke
 • [szavazás] Kvíz és válaszok [/ szavazás] – Polldaddy közvélemény-kutatás hozzáadása
 • [következő oldal] – Lehetővé teszi a blogbejegyzés elhagyását
 • [nyilvánosságra hozni | yahoo | twitter | facebook] – Lehetővé teszi a nyilvánosságra hozatali lehetőségek beállítását. Például a [publicize off] letiltja az adott üzenet nyilvánosságra hozatalát, és a [publicize twitter] értesítést küld csak a Twitter-fiókjára
 • [állapot közzététele | függőben | huzat | privát] – Szerinted mit csinál ez??

Jegyzet: Az összes rövid kódot kisbetűkkel kell írni.

Küldés e-mailben a Jetpack-ben: Extrák

Csak egy kicsit többet kell tudnod. Az adminisztrátor, a szerző és a szerkesztő szerepet betöltő felhasználók automatikusan közzétehetik a WordPress blogbejegyzéseit, csak azáltal, hogy elküldik a bejegyzést a saját e-mail címére. A közreműködőjoggal rendelkező felhasználók nem tudják automatikusan közzétenni a blogon. Minden beadványuk lesz függőben lévő áttekintés.  Ezen felül minden felhasználó létrehozhat saját titkos e-mail címet. Minél inkább a kedvesebb, igaz? Haha.

Speciális feladás e-mailben beállítások

Szeretne piszkos a kezed? Szerelem a motorháztető alatt néz? Alternatív módszert keres a WordPress blogbejegyzéseinek e-mailben történő közzétételéhez? Lehet, hogy a Post by Email Jetpack modul megsérült, vagy csak nem tetszik a Jetpack, mivel ez lelassítja webhelyét. Vagy talán a Jetpack opció egyszerűsége nem érdekli Önt. Ez a szakasz pontosan az, amit várt.

A posták e-mailben történő közzétételének ez a második módja az e-mailben történő postázás funkcióra támaszkodik, amely a WordPress mag részét képezi. A WordPress Codex szerint ez a beépített szolgáltatás „… elavult, és a következő kiadásban eltávolításra kerül”. Nem tudom, mikor tették ezt a bejelentést, de ez még egy ok, amiért érdemes megragadni a Jetpack opciót vagy beépülő modulokat használni. Akárhogy is, konfiguráljuk a levelezőkiszolgálókat, és nyissunk meg néhány portot, mert beépülő modulokkal való munka során szükségünk lesz ezekre a beállításokra ��

Először jelentkezzen be a web hosting fiókjába, és hozzon létre egy új e-mail fiókot. A webtárhely-fiókok többségében ezt a lehetőséget a navigáláshoz fogja találni cPanel -> E-mail fiókok. Az ön e-mail fiókjának létrehozása önmagában nem fog sok segítséget nyújtani, hozzá kell adnia azt (az e-mail címet) a WordPress webhelyéhez. Felfegyverkezve az új e-mail címmel, menj a Beállítások -> Írás és görgessen le a Feladás e-mailben szakasz. Ideje beállítani a levelezőszervert.

wordpress-core-post-via-email

Írja be a részleteket az alábbiak szerint:

 • Mail Server: Írja be domain nevét
 • Kikötő: 110
 • Bejelentkezési név: Írja be a fent létrehozott e-mail címet
 • Jelszó: Írja be a fenti e-mail címhez tartozó megfelelő jelszót

Velem vagy? Van még egy kis lépés. Meg kell látogatnod www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php a hozzászólások elemzésére minden alkalommal, amikor az e-mail fiókkal közzéteszik.

Ahol:

 • yourdomain.com – a domain név
 • INSTALLDIR – a WordPress telepítéséhez vezető út. Ezt kihagyja (megszünteti), ha a WordPress telepítve van a public_html mappa

Jegyzet: Hívás wp-mail.php a kézi alkalmazás nehézkes, nem ajánlott, és hamarosan elavul. Itt van egy alternatíva. Adja hozzá a következő kódot a function.php fájlhoz, hogy tizenöt (15) percenként ellenőrizze az e-maileket:

funkció retrieve_post_via_mail () {
flush (); // Mutassa meg az oldalt, mielőtt a levél letöltés megkezdődik
if (get_transient ('retrieve_post_via_mail')) {
Visszatérés; // a leveleket nemrégiben ellenőrizték; ne ellenőrizze újra
} else {// A levél ellenőrzése 15 percen belül nem történt meg
do_action ('wp-mail.php');
set_transient ('retrieve_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // 15 perc múlva ellenőrizze újra.
}
}
add_action ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Az e módszerrel közzétett összes bejegyzés egyenesen a piszkozatok mappába kerül. A WordPress beállításaiban azonban dönthet úgy is, hogy automatikusan közzéteszi a hozzászólásokat rendszergazdai jóváhagyás nélkül. Tőled függ ;).

WordPress Post e-mail beépülő modulokkal

És itt jönnek a pluginok! Mindannyian szeretjük a bővítményeket, nem? Tudod, rendkívül hasznosak, könnyen telepíthetők és szórakoztatóak, különösen akkor, ha nem kell konfigurálnia egymillió és egy lehetőséget. Az e-mailen található beépülő modulok által közzétett bejegyzésnek mindegyikében van egy közös dolog: a WordPress „E-mailben küldés” funkciójának felváltására törekszenek, amely előbb-utóbb felszívja a port. A legfontosabb különbség az, hogy ezek a bővítmények nagyobb funkcionalitást kínálnak az e-mailek közzétételével kapcsolatban. Az e-mailben történő feladás nem jelenthet kihívást, ha a következő plug-inek valamelyikét jól használja.

Postie Ingyenes WordPress bővítmény

Postie Ingyenes WordPress bővítmény

Wayne Allen, a plugin-író szerint a Postie felhatalmazást ad Önnek blogbejegyzések közzétételére e-mailben, olyan speciális funkciókkal, amelyeket nem talál a WordPress alapbejegyzésében e-mailben. A lenyűgöző 4,3 / 5,0 besorolással és több mint 225 ezer letöltéssel biztonságosan állíthatjuk, hogy a Postie felgyorsítja a lendületet. Vagy az emberek csak szeretik ezt a bővítményt, mert ez lehetőséget ad arra, hogy képeket és videókat e-mailben adjon hozzá, automatikusan leválassza az e-mail aláírásokat, kategóriákat rendeljen és rengeteg egyéb jó dolgot csináljon. A Postie támogatja a POP3, az IMAP és az SSL-t.

Feladás e-mailben Ingyenes WordPress bővítmény

Bejegyzések e-mailben Ingyenes WordPress plugin

Által kifejlesztett Kat Hagan, A Post By Email ragyogó besorolása 4,4 / 5,0, miközben még mindig béta szakaszban van. A plugin néhány jó funkciót kínál, például a POP3 és az IMAP szerverek támogatását, az SSL-t, így az e-mailek biztonságosak, PIN-alapú biztonság az e-mail hamisítás elkerülésére, a WordPress beépített szerepeihez való hozzáférés, címkék, kategóriák és egyéni taxonómiák hozzárendelése, ahortcode funkcionalitás stb. Csak telepítse a plugin-t, állítson be néhány lehetőséget (mint az előző szakaszban tettük), és a munka elvégzett!

Néhány órás kemény keresés után a keresésem csak ezt a két plugint jelentette meg, és egy Posterous nevű online szolgáltatást, amely már nem érhető el. Nagyon elégedetlen? Ne légy, csak szükséged van az egyik pluginra, és minden rendben lesz.

Ez a labda most a bíróságon van …

Ön már közzétette a WordPress blogbejegyzéseit e-mailben? Melyek a megtanultak? Tud-e más postai e-mail WordPress-bővítményeket? Kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Boldog kiküldetés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map