A ThemeForest WordPress téma frissítése

Envato Market Plugin WordPress automatikus frissítési útmutató

A WordPress témáinak és beépülő moduljának naprakészen tartása ugyanolyan fontos, mint a WordPress központi telepítésének frissítése. Ha ingyenes témát vagy plugin-t használ a WordPress.org-on keresztül, akkor valószínűleg ismeri az irányítópulton keresztüli automatikus frissítéseket.


Általában, ha az adminisztrátori navigációs sávban olyan értesítést lát, amelyben megvan a frissítése, akkor meglátogathatja Irányítópult> Frissítések és mindössze annyit kell tennie, hogy megerősíti a frissítést egy WordPress.org témához vagy bővítményhez, vagy a WordPress központi telepítéséhez. Könnyű igaz? Nos, a WordPress.org-on kívüli prémium témák sajnos nem frissíthetők ugyanúgy. Minden prémium témának rendelkeznie kell saját API-val a fejlesztő által kiszolgálott termék automatikus frissítéséhez, és bár számos ThemeForest témában beépített rendszerek vannak, vannak olyanok, amelyek nem, és itt jön az „Envato Market Plugin”. a helyére.

Az Envato Market plugin lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a ThemeForest-fiókjához, hogy telepítse és frissítse az összes prémium témát és plugin-t, amelyet a Themeforest és a Codecanyon vásárolt meg), és rendkívül egyszerű a telepítéshez és használathoz.!

Ebben az útmutatóban bemutatjuk az ingyenes plugin letöltésének, valamint a telepítésnek és a telepítésnek az összes lépését. Mielőtt elkezdené, fontos megjegyezni, hogy a bővítmény telepítéséhez és az automatikus frissítések engedélyezéséhez adminisztrátori fiókot kell használnia a WordPress webhelyén. És ne feledje: az Envato Market bővítmény csak automatikus frissítéseket biztosít a Themeforest WordPress témákhoz és a Codecanyon WordPress bővítményekhez (nem nyújt frissítési értesítést a témákról, amelyeket megvásárolt vagy letöltött más piacokról). Oké, most kezdjük el!

Az Envato Market plugin telepítése

Töltse le az Envato Market bővítményt

Az első lépés az Envato Market bővítmény letöltése. Ez elérhető az Envato-on (valamint a Githubon keresztül) és teljesen ingyenes. Csak annyit kell tennie, hogy kattintson az alábbi gombra, hogy belépjen az Envato Market plugin oldalára, és kattintson a Letöltés gomb.

Töltse le az Envato Market bővítményt

Ez letölti a zip fájlt a benne található pluginnal. Nem kell kibontania a csomagolást – telepítjük, ahogy van. Most, hogy megvan a plugin, menjen tovább, és jelentkezzen be a WordPress telepítésébe, amelyhez automatikus frissítéseket kíván hozzáadni.

Új plugin hozzáadása

A plugin telepítéséhez keresse meg a Beépülő modulok> Új hozzáadása és kattintson a Töltse fel a beépülő modult gombot az oldal tetején.

Töltse fel az Envato Market ZIP-fájlt

Ezután keresse meg a envato-market.zip fájl, amelyet letöltött a Githubról.

Telepítse az Envato Market bővítményt

Ezután kattintson a gombra a Telepítés most és amikor a rendszer kéri, kattintson a Aktiválja a beépülő modult link.

Aktiválja az Envato Market bővítményt

Most, hogy a plugin telepítve van és aktív, látnia kell egy új elemet Envato Market menüpont a WordPress irányítópultján.

Az Envato Market Plugin telepítése

A következő lépés az, hogy szinkronizálja az Envato Market bővítményt az Envato fiókjával, hogy hozzáférjen az összes piacon vásárolt termékhez, valamint az elemfrissítésekhez..

Az Envato Market Plugin főbeállításai

Az induláshoz kattintson a Envato Market link az irányítópult menüjében. A fenti képernyőhöz hasonló képernyőt kell látnia. A legelső lépés egy Envato API token létrehozása. Ehhez kattintson a generál egy személyes tokent link (a fenti piros színű).

Generáljon Envato API tokent

Ha már be van jelentkezve Envato fiókjába, akkor a fenti képernyőre kerül (ellenkező esetben előbb be kell jelentkeznie, mielőtt átirányítana erre az oldalra). Ezen a képernyőn láthatja, hogy az Envato Market bővítmény miként kér engedélyt az Envato fiókján keresztüli hozzáféréshez (Envato webhelyek, az elemek letöltésének lehetősége, a vásárlások listája és a vásárlások ellenőrzése).

A folytatáshoz adjon nevet a tokennek, jelölje be az elolvasott négyzetet, és elfogadja a feltételeket, majd kattintson a zöld gombra a token létrehozásához.

Másolja az Envato API tokenjét

Miután létrehozta a tokent, egy zöld siker képernyő jelenik meg. Másolja a token kódját (ez nagyon fontos, mivel az Envato nem tárolja a token másolatát az Ön számára), ellenőrizze, hogy megerősítette-e, és másolta-e, majd kattintson a fehér gombra, amelyet megvan.

Illessze be az Envato API tokent

Most térjen vissza a WordPress telepítéséhez, illessze be az Envato API tokenbe, majd kattintson a Mentés gombra.

Lehetséges Envato piaci hiba

Lehetséges, hogy a fenti hibát láthatja, amikor először adja meg a tokent. Ne aggódjon, csak térjen vissza az előző oldalra, és próbálja újra. A második menetben működnie kell.

Envato piaci vásárlások

Amint a token megment és validálódik, az oldal frissül, hogy megjelenjen az Envato Market nyitóoldala az Ön eleméhez hozzáadott lapokkal. A hozzáadott lap (ok) megjeleníti az összes téma- és plugin-vásárlást, valamint verziószámukat és a téma és a szerző oldalakhoz mutató gyors linkeket..

Megjegyzés a webes tervezőknek és a tervezőirodáknak

Ha webdizájn szabadúszó vagy olyan tervezőiroda, amely témákat vásárol az ügyfelek számára, akkor az Envato Market plugin segítségével ügyfelei weboldalait is naprakészen tarthatja. Nem szabad hozzáférést adnia ügyfeleinek az összes vásárláshoz, ezért inkább a Egyetlen zsetonok szakasz.

Egyszer használatos Envato Token hitelesítés

Először telepítenie kell az Envato Market bővítményt az ügyfél webhelyére, majd létrehoznia egy jogkivonatot a generál egy személyes tokent link. Készítsen másolatot a tokenről, ugyanúgy, mintha a saját tokenét létrehozná.

Envato kliens cikkszám

Ezután meg kell találnia a Tárgy azonosító az ügyfél témájához és / vagy beépülő moduljához. Az azonosító megkereséséhez nyissa meg a Themeforest vagy a Codecanyon elem oldalt, és másolja át a numerikus azonosítót az URL végére.

Envato elem engedélyezése tokennel

Most keresse vissza az Envato Market oldalt az ügyfél webhelyén, ahelyett, hogy beillesztené a tokent a rendelkezésre álló globális mezőbe, majd kattintson a Elem hozzáadása gomb. Ez megnyílik egy felugró ablak, amelyen megadhatja az Envato tokent és az elem azonosítóját.

Erősítse meg az elem engedélyezését

Az elem mentése után megismételheti a folyamatot az összes többi vásárlás hozzáadásához ehhez az ügyfélhez.

Engedélyezett termékek

Most a WordPress telepítésén, amelyen dolgozott, csak azok a tételek (és a kapcsolódó frissítések) jelennek meg, amelyeket hozzáadtak. A nem fejlesztőknek érdemes fontolóra venni ezt a bővítményt is, ha az Envato sok vásárolt az évek során, és csak az éppen használt tételek frissítéseit szeretné megtekinteni..

Az Envato Market automatikus frissítése témákhoz és beépülő modulokhoz

Most, hogy telepítette az Envato Market bővítményt, és szinkronizálta fiókjába, kéznél lesz minden vásárlás és elemfrissítés..

Az Envato Market cikk frissítései

Ha frissítés érhető el egy megvásárolt termékhez, akkor narancssárga felirat jelenik meg, mint a fenti kép.

A WordPress frissítő oldala

Ezenkívül, ha elérhető egy téma vagy a plugin-frissítés, akkor azt a WordPress központi frissítési oldalán is megjelenítheti, ha rákattint a rendszergazda navigációs sávján a frissítés szimbólumra, vagy pedig a Irányítópult> Frissítések. Innentől a szokásos módon feldolgozhatja a frissítést az elem kiválasztásával és frissítésével.

Jegyzet: Az Envato Market bővítmény használatával NEM frissítheti a témához mellékelt bővítményeket. Csak azokat a bővítményeket frissítheti, amelyekhez saját, egyedi licencet vásárolt. Amikor egy fejlesztő beilleszt egy plugint egy témával, akkor be kell nyújtania a plugin frissítéseit a témán belül, vagy frissítési részleteket kell megadnia a téma dokumentációjában..

Az elem frissítéséhez az Envato Market plugin segítségével egyszerűen kattintson a Frissítés elérhető a frissítés telepítésének megkezdéséhez a narancssárga értesítésben található hivatkozást.

Envato tételek frissítése

Ha az elem megjeleníti a Frissítése … üzenet néhány percnél hosszabb ideig, frissítse az oldalt, és próbálja újra.

Frissítve az Envato tételeket

A frissítés befejezése után egy gyors zöld értesítést fog látni arról, hogy az Ön eleme megtörtént korszerűsített! És ez az. Amint a frissítések rendelkezésre állnak, közvetlenül az irányítópulton láthatja őket (sokkal kényelmesebb, mint ha a frissítéseket saját maga tölti le, amikor az Envato e-mail értesítéseket kap)..

Új vásárlások telepítése az Envato Market plugin segítségével

Az új téma vagy bővítmény vásárlásának telepítése szintén könnyebb, ha az Envato Market bővítményt használja. Amikor új vásárlást hajt végre, akkor azt az Envato Market lapon láthatja (a „témák” vagy a „bővítmények” alatt).

Telepítse az új témát az Envato Market segítségével

Csak kattintson a kékre Telepítés gombra az új téma vagy plugin telepítéséhez (nem kell letöltenie az elem zip fájlt).

Envato téma telepítési megerősítése

Csak várjon néhány percet, és látnia kell egy megerősítő képernyőt, mint amilyen a fenti. Ezután megteheted Előnézet (ha ez egy téma), vagy egyszerűen Aktiválja a weboldal tervezésének megkezdéséhez (megjegyzés: ha megváltoztatja a témát a jelenlegi élő webhelyen, akkor erősen javasoljuk az előnézetet, és ezt az útmutatót használja a WordPress téma biztonságos megváltoztatásához).

Csomagolás fel

Remélhetőleg ez az útmutató segíthet abban, hogy a Themeforest és a Codecanyon tételek frissítése sokkal könnyebbé váljon. Ha bármilyen kérdése van az Envato Market bővítménnyel kapcsolatban, vagy egyéb tippeket szeretne hozzáadni útmutatónkhoz, csak hagyjon megjegyzést az alábbiakban. Köszönöm, hogy elolvasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map