A Q Answers WordPress beépülő modul segítségével adjon hozzá egy Q & A vitafórumot webhelyéhez

A társadalmi megbeszélésbe való bekapcsolódás manapság ilyen fontos része az online kapcsolatnak. Gyakorlatilag kötelező. Ezt szem előtt tartva, ha te igazán elő kívánja mozdítani az ön iparágáról vagy márkájáról folytatott vitát, miért ne vegyen fel egy vitafórumot közvetlenül a webhelyén? A CM Plugins CM Answers bővítményének köszönhetően ezt megteheti.


Ez a WordPress bővítmény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy kérdéseket és válaszokat tegyenek közzé a Verem túlcsordulása stílus és bejelentkezés a közösségi média-fiókok (Facebook, Google+ vagy LinkedIn) segítségével a zökkenőmentes élmény érdekében.

Mit csinál a CM válaszok beépülő modul??

Ez a WordPress-bővítmény könnyű módszert kínál egy vitafórum felvételéhez a webhelyére. A hagyományos kommentáló rendszertől eltérően, a CM Answers valóban ösztönzi a közösségépítést az Ön által választott témák körül. Felkérhet konkrét kérdéseket, hogy visszajelzést kérjen a látogatóitól, vagy engedélyezheti a látogatóknak, hogy saját kérdéseiket tegyék fel, és kezdjék meg saját beszélgetésüket. Tőled függ.

A vitafórum különféle célokat szolgálhat, a hagyományos megbeszéléstől kezdve a kérdések és válaszokig, a felhasználói vagy ügyfélszolgálatig. Nagyon sokoldalú, és nem akadályozza meg a webhelyét, ellentétben más vitabővítményekkel.

A pluginnek ingyenes és Pro verziója is elérhető. Nézzünk egy kis időt az egyes funkciók áttekintésére.

Ingyenes

Az Ingyenes verzió A beépülő modul egy alapvető fórumot adhat hozzá. Moderálhatja a kérdéseket és a válaszokat, és e-mailes értesítéseket kaphat, amikor újakat tesznek közzé. A felhasználók bejelentkezhetnek (és kijelentkezhetnek is) az értesítések fogadásáról. Megnézheti a megtekintések számát és a válaszok számát. Számos testreszabási lehetőség van a sablonnak a felhasználói igényekhez igazításához. A kérdések szavazhatók, hogy megváltoztassák a rangot a listán is. A plugin az irányítópult menüben érhető el:

CM válaszok irányítópult

Könnyű moderálni. Adjon hozzá kérdéseket és válaszokat, és / vagy moderálja a felhasználók által feltett kérdéseket és válaszokat. Megjegyzés: Az alábbi kép a Pro verziót mutatja.

CM válaszol kérdésekre

Pro

A CM Answers Pro engedéllyel rendelkező verziója az a verzió, amellyel némi tapasztalatom volt, tehát ma erről beszélek leginkább. A Pro verzió 29 dollárba kerül, és tartalmazza az ingyenes verzióban elérhető összes elemet, valamint számos további funkciót. Az First up egy vadonatúj hozzáférés-vezérlő szolgáltatás, amely lehetővé teszi az adminisztrátoroknak, hogy beállítsák, ki kérdezhet és válaszolhat kérdéseire. A lehetőségek között szerepel Mindenki, Naplózott felhasználók, és Szerep szerint:

CM válaszok hozzáférés-vezérlés

Tartalmaz egy rövid kód funkciót is, amely lehetővé teszi a kérdések listájának beszúrását a rövid kóddal CMA-kérdések. Még paramétereket is hozzáadhat ehhez, így a lista egy adott kérdéskészletet mutat egy adott szerzőtől, amelyek a legnépszerűbbek, és így tovább.

A Pro verzió lehetővé teszi a közösségi média integrációját számos népszerű weboldallal, beleértve a Twitter, a Facebook, a Google+, a LinkedIn és a Microsoft Live szolgáltatást. Minden látogató hozzáférést kap egy egyedi műszerfalhoz, amely felsorolja a „Saját kérdéseim” és a „Válaszaim” elemet. Ezeket rövid kódok segítségével hozzá lehet adni a felhasználói profiloldalakhoz.

A widget-integráció lehetővé teszi, hogy csak a kérdéseket és válaszokat jelenítse meg a kiválasztott téma bármely területén, amely támogatja a kütyüket, például az oldalsávot. A plugin menüben elérhető az oldalsáv beállításai:

CM válaszok az oldalsáv

A Pro verzióban speciális moderációs beállításokat is beállíthat. Ezek a beállítások lehetővé teszik azon emberek listájának meghatározását, akik kérdéseket és / vagy válaszokat tehetnek fel anélkül, hogy át kellene menniük a moderálási folyamaton. Ez jelentősen felgyorsíthatja a webhelyen folytatott megbeszéléseket. Természetesen feltétlenül adjon ezeket a mentességeket azoknak, akik megbízhatónak és képeseknek bizonyultak:

CM válaszok moderálása

Íme néhány további információ a Pro licencről, amelyekről tudnia kell:

 • Több oldal támogatása
 • Képesség bizonyos kérdésekre nézetek megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez
 • Minden felhasználó kap egy automatikusan létrehozott nyilvános profiloldalt, mellyel hivatkozást lehet hozzáadni egy közösségi média profilhoz.
 • Gravatar integráció
 • Lehetővé teszi a mellékleteket
 • Képesség megváltoztatni a válaszok sorrendjét.
 • Ajax támogatás
 • Címke támogatás
 • Az a lehetőség, hogy „ragacsos” kérdéseket adjunk hozzá, amelyek az összes kérdés és / vagy válasz tetején jelennek meg, és amelyet a megadott háttérszín kiemel..
 • A kódrészletek támogatása.
 • Permalink testreszabás
 • Az a képesség, hogy CM válaszokat tehet webhelyének kezdőlapjára.
 • Közösségi megosztási widget kérdő oldalakhoz.
 • A CM Answers hála üzenetet eltávolítják a láblécből
 • Kérdések és válaszok szerkesztésének képessége, miután feltették őket a webhelyre.

Felvehet olyan felelősségkizárási nyilatkozatot is, amelyet a webhely felhasználói először látnak. Minden felhasználót felkérhetünk, hogy fogadja el az Ön webhelyének feltételeit:

CM válaszok felelősségi nyilatkozat

Vitafórum felállítása

Miután megismertem a CM Answers szolgáltatásait, a beállítási folyamat rendkívül egyszerű volt. A műszerfal beállításai intuitívak és könnyen követhetők. Csak kattintson az egyes lapokon a testreszabási lehetőségek következő képernyőjére lépéshez:

CM válaszok beállításai

Könnyedén beállíthatja, hogy a kérdések és válaszok hogyan néznek ki a végfelhasználó számára. Csak kattintson a „Megjelenés” fülre:

CM válaszok megjelenés

Sokféle lehetőséget kínál Önnek: a kérdések azonosításának módosításától kezdve az egyes oldalon megjelenő kérdések számáig, a megtekintések számának megjelenítéséig és egyebekig.

Ha a felhasználók úgy döntnek, hogy értesítéseket kapnak, amikor új kérdéseket vagy válaszokat tettek közzé a webhelyén, akkor ellenőrizheti, hogy az értesítési e-mail megfelelően tükrözi-e márkáját:

CM válaszok értesítések

Ami a legjobban működött, az az, hogy átkattint az egyes lapokon, és megnézheti a rendelkezésre álló lehetőségeket. A gyakorlati megközelítés lehetővé teszi, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mit lehet elérni ezzel a pluginnal, és hogyan testreszabhatja azt a webhely speciális igényeihez..

A tartalom hozzáadása szempontjából nem lehetett egyszerűbb. A WordPress irányítópultjának bal oldalán látható plugin Kérdések linkjével a következő képernyőre juthat:

CM válaszol kérdésekre

Innentől csak annyit kell tennie, hogy kattintson a „Kérdés hozzáadása” elemre, és beírhatja kérdését, kategorizálhatja azt, és hozzáadhat címkéket. A végeredmény így néz ki. Vegye figyelembe a tetején található „ragadós” kérdés különböző háttér színét:

Question_image

A Válaszok menü hasonló felületet kínál. A válaszoldalak hasonlóan néznek ki a végfelhasználók számára, ahol felkérik őket, hogy adjanak hozzá hozzájárulást:

firstQ_image

A Beállítások részben, a „Szálat” lapon módosíthatja a kérdések és válaszok megjelenítését:

CM válaszok szál

Mint láthatja, engedélyezheti vagy letilthatja a mellékleteket, beállíthatja a maximális fájlméretet, engedélyezheti az osztályozást és így tovább.

A plugin segítségével egyszerűen és egyszerűen testreszabhatja az Ön kérdéseire és kérdéseire, vitafórumára vagy támogatási fórumára, valamint a funkcióira vonatkozó funkciókat.


Bár létezik sok vitabővítmény, a CM Answers bővítmény jól integrálódik a WordPress-hez, és egyszerűvé teszi a rendszergazdákat és a felhasználókat az interakcióhoz. A rendszergazdák a fórum testreszabását egy egyszerű folyamatnak tekintik, amelyet egy szeszély szerint módosíthatnak. A felhasználók úgy találják, hogy a végső élmény kellemesen nézhető, és egyszerűen hozzájárulhat hozzá. Mivel manapság az online elkötelezettség ösztönzi a látogatók részvételét, ez a bővítmény kényelmes módszernek tűnik a vita ösztönzésére, még akkor is, ha nem áll közvetlen közelében.

Ez a beépülő modul párosul a CM Tooltips Szószedet pluginnal, amiről egy ideje beszéltünk. Mindkettő egyszerűen használható, és ebből adódóan a WordPress webhelyek funkcionálisabbá válnak anélkül, hogy duzzadást adnának.

Kipróbáltad már a CM válaszokat? Mit gondoltál? A megjegyzésekben tudassa velünk, hogyan működik az Ön számára.

Töltse le a CM válaszokat ingyenes vagy profi most!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map