A legjobb vezető generációs szoftver a WordPress számára – OptinMonster áttekintés és útmutató

OptinMonster áttekintési és telepítési útmutató

Sikeres blog vagy online üzleti vállalkozás futtatásakor a WordPress-szel (vagy bármilyen webes platformon) rendszeres olvasói bázissal, valamint folyamatos új olvasói áramlással kell rendelkeznie. A SEO hosszú utat jelent annak érdekében, hogy weboldala megtalálható legyen a keresőmotorokban, de ha új látogatója van a webhelyén, azt szeretné, hogy visszatérjen. Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módszer az új olvasók megtartására az, ha a WordPress-hez vezető generációs szoftvert telepítünk. Ma áttekintjük a vezető generációs szoftverek célját, valamint egy pillantást a kedvencünkre – az OptinMonsterre.


Mi az az ólomgenerációs szoftver??

A vezet potenciális új előfizető vagy ügyfél. Vezető generáció az a folyamat, amellyel az ügyfél érdekli abban, hogy mit kínál Önnek. És vezető generációs szoftver az a program vagy plugin, amely segít ápolni és elfogni ezeket a vezetékeket.

A WordPress esetében kifejezetten az ólomgenerációs szoftvert használják felbukkanó ablakok, lebegő sávok és in-line optinok létrehozására a hírlevél előfizetési listáinak bővítéséhez. Ezeket a listákat ezután ki lehet használni a blog olvasói körének fellendítése vagy bármely, az Ön webhelyén kínált áru vagy szolgáltatás népszerűsítése érdekében. Ez viszont segít abban, hogy a WordPress webhely egyszeri látogatói visszatérő látogatókvá váljanak.

Az ólomgenerálás lehetőségeit illetően meglehetősen világos vonal van arra vonatkozóan, hogy a felhasználók mit gondolnak – akár szereted őket, akár utálod őket. De nem számít, mennyire érzi magát az optinok mellett, nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy ezek nagyon hatékonyak és dokumentálva vannak a dupla és hármas előfizetési díjakkal (és egyes esetekben még ennél is többet), például Nikki, öltésekben az opt-in használata az előfizetők 1375% -os növelésére).

A legjobb vezető generációs szoftver a WordPress számára: OptinMonster

OptinMonster vezető generációs szoftver a WordPresshez

Kipróbáltunk számos beépülő modult és megoldást a WordPress számára, és nagyon lenyűgözött az OptinMonster, és úgy gondoljuk, hogy ez a jelenleg elérhető legjobb leadgenerációs szoftver. A testreszabási lehetőségekkel, a beépített jelentéssel és a fejlett technológiákkal a kilépési szándék nyomon követése és a megosztott tesztelés érdekében nehézségekbe ütközne, hogy megtaláljon egyformán megfelelő opt-in alkotót. 5 csillagot adunk az egyszerűség, hatékonyság és érthetőség érdekében.

Mindenekelőtt az OptinMonster hihetetlenül hihetetlen könnyen kezelhető. A fejlesztők egyértelműen sok gondolkodást és erőfeszítést tettek az optinok létrehozására szolgáló intuitív felület létrehozása érdekében. Az élő feliratkozás-készítő egyszerűen használható színválasztóval, szöveges formátumokkal, műveletválasztási legördülő listákkal és még sok más funkcióval rendelkezik. Ilyen módon akkor is létrehozhat testreszabott és funkciókban gazdag belépési űrlapokat, ha ön nem fejlesztő, de egyetlen kódsor beírása nélkül is létrehozhat.

Az OptinMonster szintén az szuper hatékony. Az opt-in űrlapok célja a listák bővítése, és a különféle opt-in stílusok, formátumok és opciók segítségével létrehozhat egy űrlapot, amely az olvasói körrel konvertálódik. Vannak olyan funkciók, amelyek lehetővé teszik a görgetés elindítását, kilépési szándékot, zárolt tartalmat, a kosárról való elhagyást és még sok más. Annyi elérhető beállítás segítségével létrehozhat opt-in programokat minden forgatókönyvhöz, hogy megragadja a lehető legtöbb leadot.

Tiszta jelentéstétel egy másik kulcsfontosságú tulajdonság, amely ilyen nagymértékűvé teszi az OptinMonster készüléket. Az OptinMonster irányítópultján láthatja és összehasonlíthatja, hogyan teljesítenek bejelentkezései (látogatói szám, konverziók és kattintási arány). Ezenkívül integrálhatja a bejelentkezési lehetőségeket a Google Analytics követésével, hogy még több betekintést nyerjen arról, hogy kire, mi, mikor és hol kattintanak az emberek.

OptinMonster tagság

Még akkor is, ha nem akarja azonnal készpénzt költeni, mégis elkezdheti az OptinMonster használatát 0 dollárért. Itt egy gyors bevezető videó, ha továbbra sem értékesítik:

Az OptinMonster jelenleg 14 napos kockázat nélküli pénz-visszatérítési garanciát kínál, így kipróbálhatja anélkül, hogy teljes mértékben elkötelezett lenne. Tehát, ha azt akarja, hogy továbblépjen, olvasson tovább, és kövesse az egyszerű, lépésről lépésre szóló útmutatónkat az induláshoz.

Az OptinMonster első beállítása

Az OptinMonster nagyon egyszerűen használható és meglepően gyors a telepítéshez. Csak néhány lépés van, és nem szabad, hogy az ebédszünetnél hosszabb időt vegyen igénybe, hogy létrehozzák az első opciót, és készen állnak az indulásra.

Hozzon létre egy OptinMonster fiókot

Az első dolgok először – regisztrálnod kell egy tervet. Ez a rész csak néhány percet vehet igénybe. Tehát menjen az OptinMonster webhelyre, ellenőrizze a 3 tervbeállításot, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet (bár javasoljuk az éves árképzés kiválasztását, mivel azonnal megtakarít egy óriási 40% -ot).

OptinMonster Pricing 2016

Ha blogger vagy, akkor a Alapvető A terv valószínűleg elegendő az Ön igényeinek. Talán még a Plusz A terv akkor is működne, ha még néhány lehetőséget szeretne. De ha az OptinMonster összes fantasztikus funkcióját használni szeretné, vagy ha számos webhelyen szeretné használni, akkor erősen ajánljuk a Pro terv. Ez a legdrágább, de valójában havi 29 dollárral érhető el olyan hatékony szolgáltatások elérése, mint például a mobilra jellemző opt-in optimalizálás, az egyedi e-kereskedelem felbukkanó ablakok, a hozzáadott CSS effektusok, a kilépési szándék technológiája, a valósidejű viselkedés automatizálása és még sok más..

A terv kiválasztása után egyszerűen kövesse a regisztráció többi részét (e-mail, név, jelszó, fizetés stb.).

Hozzon létre és testreszabhatja az opt-in alkalmazást

OptinMonster fiókba való bejelentkezés

Miután létrehozott egy fiókot, bejelentkezhet a fiókjába. A fenti képernyőhöz hasonló képernyőt kell látnia. Kattintson a nagy zöld „Új optin létrehozása” gombra.

OptinMonster kampány neve

A következő lépés, hogy nevet adjon kampányának, majd adja hozzá a webhely URL-jét, ahol használni fogja az opt-in formáját.

OptinMonster Weboldal hozzáadása

Kattintson a kék linkre: „Új webhely hozzáadása” a modális ablak megnyitásához, adja meg a webhely becenévét és domainjét, majd mentse.

OptinMonster Optin forma kiválasztása

Most megkezdheti a tényleges bejelentkezési forma létrehozását. Az alaptervek csak a lightbox felbukkanókhoz férnek hozzá, a Plus tervek pedig lightboxokat, lebegő sávokat, oldalsávokat és post / in-line lehetőségeket tartalmaznak. De ha olyan lehetőségeket szeretne, mint a fenti pillanatkép, akkor a Pro terv. Ez extra lehetőségeket kínál a beillesztés, a mobil és a teljes képernyős bejelentkezési stílusok, valamint az egyedi e-kereskedelem, a közösségi média és az intelligens vászon előugró ablakok számára. Egyszerűen válassza ki a használni kívánt elrendezést és sablont (megjegyzés: a CSS animációs beállításaihoz a Vászon sablont kell választania). Ehhez az útmutatóhoz a „Entrance” teljes képernyős opciót választottuk.

OptinMonster opció testreszabás

Miután kiválasztotta a stílust, egy élő szerkesztőbe kerül, ahol megkezdheti az optin testreszabását. Az Basic és a Plus tervek hasonló tervezési funkciókat kínálnak, beleértve a könnyen használható OptinMonster készüléket mutat és kattintson sablonkészítő, egyedi betűkészlet-beállítások, egyéni CSS támogatás és lehetőség a saját sikeres üzenet és megerősítő oldal hozzáadására. Egy Pro tervvel Ön is hozzáférhet Igen / Nem sablonok valamint a MonsterEffects amely felhasználásával látványos CSS-animációkat adhat hozzá az opció különféle elemeinek.

A szerkesztő legelső telepítő lapja tartalmazza a kampány alapvető lehetőségeit, beleértve a szokásos és a sikeres sütik időtartamát. Ezeket arra használják, hogy meghatározzák, hogy az olvasók mikor látják meg újra, vagy miután befejezték az engedélyezési folyamatot, újra láthatják az Ön beleegyezését. Ha azt akarja, hogy az opt-in mindig látható legyen, állítsa a sütiket 0-ra.

OptinMonster Optin stílus testreszabás

A következő, az Optin feliratú lapon találhatja meg a szín- és betűkészlet-testreszabási lehetőségeket, az adatvédelmi irányelvekre mutató hivatkozást és az egyéni CSS-szerkesztőt. A megjelenített szöveg megváltoztatásához mutasson és kattintson a gombra. Amint elkezdi a szöveg szerkesztését, látni fog egy mini szövegszerkesztőt is, amelyben alapvető lehetőségek vannak a szöveg dekorálására és linkeire, valamint hangulatjelek és egyedi stílusstílusok hozzáadására..

OptinMonster Igen / Nem Optin

Ha a Pro tervről dönt az OptinMonster alapján, akkor megjelenik egy fül is az Igen / Nem gombok hozzáadására. Tartalmazott opciókat tartalmaz az egyes gombok stílusához és műveletek hozzáadásához, amikor az olvasók kattintottak.

OptinMonster sikeres üzenet

A Siker szakaszba lépve testreszabhatja, mi történik, ha az olvasó sikeresen bejelentkezik. Ha úgy dönt, hogy egy sikeres témát mutat be, akkor három része van a Pro tervhez.

OptinMonster megjelenítési szabályok

A teljesen megtervezett és használatra kész bejelentkezésével be kell állítania a megjelenítési szabályokat. Ezek meghatározzák, hogy és mikor jelenik meg az engedély az olvasóknak. Rengeteg alapértelmezett szabály van a kampányok számára, de lehetősége van arra is, hogy saját egyedi szabálykészletét hozzáadja, ha szeretné.

Kilépési szándék egy hatékony belépési lehetőség, amely kizárólag a Pro tagok számára lehetséges. Ezzel a kampányszabályokkal a bejelentkezést akkor aktiválják, amikor az OptinMonster észreveszi, hogy egy olvasó elhagyja az Ön weboldalát. Ez a szolgáltatás rendkívül hasznos abban az esetben, ha egyszeri látogatók lennének, és visszatérnének az utat.

OptinMonster E-mail szolgáltató hozzáadása

Az Integrációk fül fontos – itt csatlakoztathatja a jelentkezési lapot az e-mail listához. Az OptinMonster jelenleg 24 különféle e-mail szolgáltatóval integrálódik (az ActiveCampaign-tól a Webhook-ig). Egyszerűen válassza ki a szolgáltatót, és kövesse a szükséges utasításokat a fiók regisztrálásához. Kiválasztottuk a MailChimp alkalmazást, amelyhez API kulcs szükséges.

MailChimp API-kulcs letöltése

Új MailChimp API kulcs létrehozásához egyszerűen jelentkezzen be a MailChimp fiókjába, és lépjen a profiljába. Innen lebeg a Külön menüpontot, majd kattintson a gombra API kulcsok.

MailChimp API kulcs generálása

Most csak kattintson a „Kulcs létrehozása” gombra az új API-kulcs azonnali előállításához. Másolja az API-kulcsot, és térjen vissza az OptinMonster opt-in szerkesztőbe.

OptinMonster Adja hozzá a MailChimp API kulcsot

Illessze be az API-kulcsot, és adjon hozzá egy fiókcímkét (ez csak neked készült, ezért nem kell túl sokat gondolkodni benne). Miután fiókja megerősítette, hogy további legördülő menüt lát, válassza ki a listát, az új előfizetők üdvözlő e-mailjének lehetőségét és a kettős bejelentkezés megerősítésének lehetőségét..

OptinMonster Google Analytics

Az opt-in szerkesztő utolsó szakasza az Analytics engedélyezése az opt-in formában. Innentől hozzáadhat nyomkövetést, hogy megnézze az űrlap átalakulását, valamint az összes többi fantasztikus információt, amelyet a Google nyújthat (például viselkedés, megszerzés stb.).

Miután elvégezte az összes belépési lehetőséget, mentse el az űrlapot.

Engedélyezze és ágyazza be az opt-in szolgáltatást

Miután készen áll az engedélyezési űrlapra, csak a kampány engedélyezése és az opt-in beágyazása marad a webhelyén..

Az OptinMonster folytatás kampánya

A kampány aktiválásához tartsa az oldal tetején a „Kampány (szüneteltetett)” menüpontban. Kattintson a kampány folytatásához.

OptinMonster beágyazási kampány

A HTML és más webhelyek számára az OptinMonster beágyazási kódokat biztosít, amelyek másolhatók és beilleszthetők, de a WordPress számára nincs szükség beágyazási kódra. Ehelyett telepítenie kell az OptinMonster WordPress bővítményt.

Telepítse az OptinMonster WordPress bővítményt

Az opt-in hozzáadásával a beépülő modullal először jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs paneljére annak a webhelynek, amelyhez hozzá kívánja adni a bejelentkezést (ugyanazon webhely URL-jének kell lennie, amelyet eredetileg hozzáadott az opt-in létrehozásakor). Ezután lépjen a Beépülések> Új hozzáadása elemre, és keresse meg az „OptinMonster” elemet.

Telepítse az OptinMonster bővítményt

A legelső eredménynek egy kis zöld szörnynek kell lennie. Kattintson a „Telepítés most” gombra, majd kattintson az „Aktiválás” gombra.

OptinMonster Connect fiók

A plugin aktiválása után üdvözlőképernyőt kell látnia. A következő lépés az, hogy „Csatlakozzon” az OptinMonster-fiókjához. Miután rákattintott, egy képernyőre kell helyeznie, ahol megadhatja az OptinMonster API adatait. Ennek megszerzéséhez vissza kell térnie az OptinMonster-fiókjához.

OptinMonster API kulcs generálása

Nyissa meg az irányítópultot az OptinMonster alkalmazásban, majd kattintson az „API” opcióra. Egyszerűen kattintson a zöld gombra az API felhasználói név és kulcs létrehozásához. Másolja át ezeket, és térjen vissza a plugin-kapcsolat képernyőjére.

OptinMonster Save API

Illessze be az API-adatait, és mentse. A mentés után látnia kell egy opciót Optin-ja számára.

OptinMonster Az Optinok megtekintése

Kattintson az Optins fülre az OptinMonster webhelyen létrehozott bejelentkezési űrlapok megtekintéséhez. Látni fogja, hogy az engedélyezése alapértelmezés szerint „le van tiltva”. Annak engedélyezéséhez, hogy az opció befejeződjön, kattintson a „Kimeneti beállítások szerkesztése” opcióra.

OptinMonster kimeneti beállítások

Jelölje be az „Optin engedélyezése a helyszínen” legelső lehetőségét. Emellett más beállításokat is elvégezhet az opt-in betöltésére meghatározott oldalakra, kategóriákra vagy címkékre. Miután elkészült, kattintson a Mentés gombra, és az engedélyezést engedélyezni kell, és könnyen láthatónak kell lennie a webhely felületén – ennyi!

Most visszatérhet és létrehozhat további engedélyeket a megosztott teszteléshez, különféle stílusokat hozhat létre a különféle hozzászólásokon vagy céloldalakon, és megpróbálhat különféle ösztönzőkkel létrehozni az engedélyeket (ingyenes e-könyvek, exkluzív ajánlatok stb.). Tehát légy kreatív, és kezdje el növekedni a listáid!

Csomagolás fel

Mint láthatja, az OptinMonster nem csupán egy egyszerű felbukkanó plugin – egy teljes leadgenerációs szoftver, amelyet felhasználhat blogja és vállalkozása növekedéséhez. Megmutattuk, milyen könnyű az indulás, így minden marad meg, ha lehetősége van egy esélyre, és megpróbálhatja. Nagyon kételkedünk abban, hogy csalódott leszel, és az OptinMonster eléggé magabiztos a termékében, hogy 14 kockázat nélküli pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Szerezd meg az OptinMonster alkalmazást

Ha bármilyen kérdése van az OptinMonster használatával kapcsolatos tapasztalatainkkal kapcsolatban, vagy ha bármilyen saját tippe vagy javaslata van, nyugodtan hagyjon nekünk egy megjegyzést. Különösen azt szeretnénk hallani, ha sikeresen használta-e az OptinMonstert az ügyfelek növelésére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector