A Cloudways által kezelt WordPress Cloud Hosting beállítása

Cloudways által kezelt WordPress Cloud Hosting telepítési útmutató

Szó szerint több száz tárhely van az interneten, mindegyik rengeteg különféle tárhely-beállítással rendelkezik. Közös tárhely. Kezelt WordPress tárhely. VPS. Dedikált szerver. És természetesen van felhő-tárhely is. Ha kezelt felhő-tárhelyre keres, a Cloudways az elsők között jelenik meg, és erre jó oka van. A Cloudways 2011-es megalapítása óta az egyik legjobban kezelt felhő-tárhely-szolgáltatást nyújtotta, és ma meg akartuk mutatni neked, hogy mi az egész.


A Cloudways tárhelyének áttekintése

A Cloudways az egyik legfontosabb felhő-tárhely-szolgáltató. Mi a felhő-tárhely? Nagyon pontosan ez, amilyennek hangzik – tárhely a „felhőn” keresztül. Alapvetően hatalmas számú valós szerver működik együtt, mint egy rendszer, amely stabil és biztonságos tárhelyet biztosít a virtuális szerverek számára. Ez nagyobb teljesítményt jelent, kevesebb állásidővel, alacsonyabb költségekkel, és még nagyobb rugalmassággal a webtárhelyen.

Mi különbözteti meg a felhős utat?

A felhő-tárhely számos ismert hosting cégtől elérhető, de a Cloudways a következő szintre emelte. Fejlesztették a hagyományos felhőt, hogy számos kezelt felhő-tárolási lehetőséget biztosítsanak Önnek kiemelkedő funkciókkal.

Először használják a legújabb szerverek és rendszerek (Nginx, Redis, MySQL, Varnish, Memcached és Apache, hogy specifikusak legyenek) teljesítménycsomagjuk részeként. Ezen felül előzetesen telepítik segítőiket Breeze Cache plugin amely tartalmazza a fájlkizárás, a csoportosítás és a tömörítés funkcióit, valamint a Gzip-tömörítést az optimalizált fájlméretekhez. Ez a hihetetlen kombináció teszi a Cloudways gyors és megbízható tárolását.

A másik nagy rész a Cloudways-ről, szemben a versenytársakkal, az, hogy nyújtanak felügyelt szerveroldali biztonság minden tervükkel. Több rétegű védelmet (például tűzfalakat, 2-tényezős hitelesítést és IP-engedélyezést) használnak az automatikus frissítésekkel, hogy a platformon lévő összes kiszolgálót naprakészen tartsák..

Ráadásul nehezen fogja megkeresni egy másik gazdagépet, amely lehetővé teszi a különféle platformválasztási lehetőségeket (az Ön által választott DigitalOcean, linóda, VULTR, Amazon, Google), korlátlan telepítés, csapat-együttműködés, egyszerű szerver skálázás és egy hihetetlenül könnyen használható fiókkonzol (amelyről később rengeteg pillanatfelvételt láthat) és ingyenes SSL tanúsítványok keresztül Titkosítsuk.

Cloudways által kezelt felhőtárhely-tervek

Most, hogy tudja, mi az a Cloudways, érdemes megnéznie a tervüket. A Cloudways egyik legjobb tulajdonsága az, hogy különféle tárhely-lehetőségeket kínálnak, amelyek megfelelnek bármely webhely költségvetésének vagy adatigényének.

Cloudways által kezelt felhőtárhely-tervek

Választhat olyan felhőkiszolgálók közül, amelyek havi 10 dollárból indulnak, vegye fel velük a kapcsolatot egyéni építési terv készítéséhez, vagy válasszon az egyik másik szerverterv közül a közepén. Az összes mange felhő-tárhely-terv lehetővé teszi, hogy annyi webhely-telepítést adjon hozzá, amennyit csak akar, így ha fejlesztő vagy, könnyedén létrehozhat számos átmeneti webhelyet ügyfelek számára akadály nélkül. És ha nem fejlesztő, és csak azt szeretné, hogy blogját a Cloudways-hez költöztesse, örömmel fogja tudni, hogy ők még akkor is segítenek, ha egy webhelyet egy új szerverre költöztet ingyenes.

Cloudways WordPress tárhelyi útmutató

Ha úgy tűnik, hogy a Cloudways a webhely megfelelő gazdagépe (vagy ha csak azt szeretné, hogy betekintést nyerjen a webhely hosting szolgáltatásaiba), akkor a telepítési útmutató a tökéletes következő lépés. végigvezeti Önt a felhőkiszolgáló telepítésének lépésein a Cloudways segítségével. Kész vagy?

Jelentkezzen be egy ingyenes Cloudways fiókra

Az induláshoz lépjen a Cloudways honlapjára, kattintson a linkre az induláshoz. Akkor kerül a Cloudways fő regisztrációs oldalára. Dönthet úgy, hogy bejelentkezik LinkedIn vagy Github fiókjával, de mi inkább a régimódi módon jelentkezünk be e-mailben.

Feliratkozás egy ingyenes Cloudways fiókra

Egyszerűen írja be e-mail címét és jelszavát. Ezután néhány perc múlva megkap egy aktiválási e-mailt.

Cloudways-fiók ellenőrző e-mail

Miután megkapta az aktiválási e-mailt, kattintson a zöld zöld gombra a fiók most aktiválásához.

Jegyzet: Ha a regisztráció során hibát észlel, vagy ha nem kapja meg az ellenőrző e-mailt azonnal, ne aggódjon. Egyszerűen nyissa meg a 24 órás ügyfélszolgálati csevegődobozt bármely Cloudways oldal jobb alsó sarkában. A Cloudways támogatási technológiának képesnek kell lennie arra, hogy segítsen.

Állítsa be a Cloudways tárhelyszervert

Most itt az ideje, hogy elkezdjem a szerver beállítását az Ön webhelyének (vagy webhelyeinek) tárolására. Miután rákattintott az e-mailben a „Fiók aktiválása” linkre, látnia kell a következő képernyőt.

Állítsa be a Cloudways tárhelyszervert

Először ki kell választania alkalmazását. A Cloudways tudja, hogy a WordPress az egyik legnépszerűbb webplatform, tehát kényelmesen tettek a tetejére. Négy lehetőség közül választhat:

 • Normál WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Tiszta WordPress (nincs Cloudways optimalizálás)

Válassza ki az igényeinek megfelelő lehetőséget. Ha nem biztos benne, csak vegye igénybe a szokásos WordPress első lehetőségét. Elég könnyű később hozzáadni a WooCommerce-t, vagy akár később engedélyezni a többoldalú webhelyet (útmutatónk van a WordPress többoldalú webhelyének engedélyezéséhez, ha segítségre van szüksége). Ezen felül úgy gondoljuk, hogy a Cloudways optimalizálása nagyon hasznos.

Ezután adja hozzá az alkalmazás, a kiszolgáló és a projekt saját egyedi nevét. Ez csak a szemének szól, ezért válasszon olyan oldalt, amely segít felidézni, hogy melyik webhelyet állítja be.

Ezután az alkalmazás kiválasztása után látni fogja a felhő-szolgáltató, a kiszolgáló mérete és az adatközpont helyei számára elérhető lehetőségeket. Minden terv ingyenes, 3 napos próbaverziót kínál, hogy kipróbálhassa hostolásukat. Jelenleg a rendelkezésre álló szolgáltatói lehetőségek a következők:

 • Digitális óceán: SSD alapú tárolás 7 adatközponttal 3 országban
 • linode: felhő szolgáltató 8 adatközponttal 3 régióban
 • VULTR: SSD alapú tárolás 13 adatközponttal világszerte
 • Amazon EC2: konfigurálható lemezméret, 8 adatközpont 6 országban
 • Google Cloud: 4 helyszín 3 kontinensen, kifejezetten nagyvállalatok számára vagy erőforrás-igényes webhelyek számára

A Cloudways összes felhőplatformja hasonló szolgáltatásokat kínál, a legnagyobb különbség az ár és a megbízhatóság. A Digital Ocean és a VULTR szinte korlátlan sávszélességet kínál webhelyeinél alacsonyabb költségek mellett, így nagyszerű lehetőségeket kínálva a fejlesztők számára a költségvetésből. Az Amazon és a Google viszont fizetendő alapon nyújt sávszélességet, azaz a havi díjak valószínűleg magasabbak lesznek, de gondolod, hogy a webhelyed soha nem lesz gázpedálon, mivel minden forrásért fizet használod.

A kiszolgáló méretének megválasztásakor mindent megtesz, hogy kiválassza azt a tervet, amelyet becslése szerint megfelel az Ön igényeinek. Ha nem biztos benne, hogy melyiket választja, akkor egy kisebb tervvel – bármikor később további erőforrásokat adhat a szerverhez, szükség szerint. A Cloudways megkönnyíti a szerverterv frissítését bármikor, közvetlenül a szerverkonzolból (amelyet később megmutatunk).

Miután beállította a szolgáltatót és a kiszolgáló méretét, az utolsó lépés a kiszolgáló helyének kiválasztása. Javasoljuk, hogy a fő közönségéhez közeli szervert válasszon. Tehát ha a forgalom nagy része az USA-ból származik, akkor válasszon ki egy kiszolgáló helyét ebben az országban.

CLoudways szerver konfigurálása

Ezzel készen állsz a szerver elindítására! A konzolra kell vinni, ahol látni fogja a kiszolgáló becsült várási idejét (becslésünk szerint 7 perc volt, és számunkra a telepítés kb. 8 percig tartott – tehát nagyon közel!). Várakozás közben kitölti fiókprofilját a vállalattal kapcsolatos információkkal.

Miután a szerver telepítése befejeződött, továbbléphet a kezelésére. Kattintson az alapozott szerverre a konzol megnyitásához.

A Cloudways Server kezelése

A Cloudways szerverkonzol első megnyitásakor egy sétányi útmutató nyílik meg, amelyben bemutatja a szerver összefoglalóját, a navigációs sávot, az elérhető műveleteket és részleteket..

A Cloudways Server

Alapértelmezés szerint a konzol nyitva lesz a Mester hitelesítő adatok. Innentől szerkesztheti felhasználónevét és jelszavát, kezelheti az SSH kulcsokat és megnézheti IP-címét.

Cloudways Server megfigyelés

Következő lépés a Monitoring fület. Rengeteg különféle grafikon és opció létezik a szerver és az alkalmazások figyelésére, azonban két kulcsfontosságú szerverrel is szemléltetheti a figyelmet. Az első a te Tétlen CPU. Grafikonunkon látható, hogy a szerver többnyire a 95–100% -os ingyenes CPU tartományban van, ami azt jelenti, hogy webhelyünknek jelenleg sok hely van működésére. Ha a grafikon megfordul és jelentős számú eset fordul elő, hogy az ingyenes CPU-nál 0% volt, akkor ideje átméretezni egy nagyobb szervertervet.

A másik ellenőrzési grafikon, amelyet ellenőrizni kell Szabad memória. A kis szervertervek tökéletesen jól működnek, mindössze 15-50 MB szabad memóriával, de ha vállalkozása 4 GB-nál vagy annál nagyobb méretű tervet vásárolt, akkor a szabad memória állandóan 100 MB felett legyen. Ha nem, ez egy másik jele lehet annak, hogy ideje mérlegelni a tervet.

Cloudways Server Manager szolgáltatások

A figyelés után látni fogja a Szolgáltatások kezelése lapon, ahol láthatja azokat a különféle alapvető Cloudways szolgáltatásokat, amelyek folyamatosan működik a kiszolgálón. Ez magában foglalja az Apache-t, a gyorsítótárazást, az adatbázist és az opcionális alkalmazásfigyelést (New Relic). Innentől újraindíthatja különféle szolgáltatásait, és megtisztíthatja a gyorsítótárat.

Cloudways Server beállítások és csomagok

Mivel a WordPress szoftvert használja, lehet, hogy módosítania kell a szerver egyes beállításait, hogy feltölthessen egy adott fájlt, vagy telepítsen egy nagy bővítményt vagy témát. Az összes szerverbeállítás és még sok más megtalálható a konzolban Beállítás és csomagok fület. Csak ügyeljen arra, hogy mentse a módosításokat.

Cloudways Server biztonság

A biztonság, ha a webhelyek számára kiemelkedően fontos, és a Cloudways segít megkönnyíti a szerver biztonságát. A Cloudways karbantartja a tűzfalakat, és rendszeresen végrehajtja a szerver javításokat, hogy hep. Figyelemmel kísérik a szerver gyanús tevékenységeit is. Tehát, ha többszörös sikertelen bejelentkezési kísérlete van azért, mert elfelejtette a jelszavát, akkor ki lehet zárni a fiókjából. Ennek egyik megakadályozása a Biztonság a kiszolgálókezelőn belüli beállítások a saját IP-cím feketelistájához. Ez teljesen opcionális, és a legtöbb felhasználó kihagyhatja ezt a részt.

Cloudways Server függőleges méretezés

Ha úgy találja, hogy több kiszolgálóterületre van szüksége, akkor bármikor könnyedén megnövelheti Cloudways-tervét a Függőleges méretezés szakasz. Válassza ki a megnövelt kiszolgálóméretet, és kattintson a módosítások alkalmazására (ez tükröződik a következő havi díjban).

Cloudways Server biztonsági mentések

mentések be vannak építve a Cloudways szerverbeállításokba, és alapértelmezés szerint naponta veszik igénybe. Ezen a lapon engedélyezheti a biztonsági mentések készítését olyan gyakran, mint óránként, vagy csak hetente egyszer. Engedélyezheti Helyi biztonsági mentések amely a legfrissebb biztonsági másolatát letölthetővé teszi az SFTP / SSH-n keresztül, így a saját biztonsági mentéseit tárolhatja a számítógépen.

Annak ellenére, hogy a mellékelt biztonsági mentések nagyszerűek, mégis javasoljuk a hasonló szolgáltatás használatát VaultPress annak biztosítása érdekében, hogy webhelyének teljes példánya mindig az ujjhegyeknél legyen.

Cloudways Server SMTP

SMTP az utolsó szakasz a szerverkezelő alatt. Ez egy beépített szolgáltatás, amelynek segítségével harmadik féltől származó e-mail szolgáltatást használhat átjáróként e-mailek kézbesítésére a szerveréről. Egyszerűen kattintson, hogy kiválassza a saját SMTP-jét, majd adja hozzá és konfigurálja az e-mail szolgáltatót, vagy engedélyezze a rugalmas e-maileket a kiegészítőkből (amelyeket a következőre fogunk jutni)..

Cloudways kiegészítők

A Cloudways nagyon sok hasznosat kínál Kiegészítői amelyhez a kiszolgálókezelőn keresztül lehet hozzáférni. A kiegészítők aktiválásához kattintson a fő menü rács ikonjára.

Cloudways-kiegészítők

Jelenleg hat kiegészítő áll rendelkezésre, az utolsó három lehetőség az aktiválás után konfigurációs lehetőségeket ad a szerveréhez:

 • A DNS egyszerűvé vált: A Cloudways alapértelmezés szerint nem kínál domain névrendszert (DNS) a domain nevek kezelésére, ehelyett lehetővé teszik a saját harmadik fél DNS-ének (például a GoDaddy) használatát, vagy feliratkozhatnak a DNS Made Easy szolgáltatásukra. Ez a kiegészítő kezdő időpontja: $ 2.50 / hó legfeljebb 5 domainhez. Ehhez a kiegészítőhöz a Cloudways kézi aktiválást igényel, így ha engedélyezte, a kiegészítő függőben marad, amíg egy támogató tag jóvá nem hagyja a változást..
 • Rackspace e-mail: Ha e-mail szolgáltatást szeretne hozzáadni a webhelyéhez, akkor engedélyeznie kell a Cloudways Rackspace kiegészítőt. Ez a szolgáltatás igazságos 1 dollár / hónap e-mailben. Ez a kiegészítő manuálisan aktiválást igényel a Cloudways műszaki támogatási csoportjától is, tehát a kiegészítő aktiválásakor addig vár, amíg egy támogatási tag felveszi Önnel a kapcsolatot a postafiók beállításának befejezéséhez..
 • Rugalmas e-mail: Ha nagy mennyiségű havi e-mailt szeretne küldeni, érdemes fontolóra vennie az Elastic Email kiegészítőt, mivel ez gyors és egyszerű módja annak, hogy felvegye a kapcsolatot a levelezőlistával. A tervek havi 0,10 USD-tól indulnak 1000 e-mailen (a nagyobb mennyiségekre kedvezmények vonatkoznak), és csak annyit kell tennie, hogy aktiválja a kiegészítőt és várja meg, amíg a Cloudways támogatási csoport megerősíti, hogy előfizetése engedélyezve van. Ezt a kiegészítőt a Kiszolgálókezelő kiegészítők szakaszban is kezeljük.
 • Alkalmazások áttelepítése: Ha át akarja helyezni a WordPress-webhelyet egy másik gazdagépről, akkor ez a kiegészítő a legegyszerűbb módja a felhőalapúvá történő áttérés megkezdésének. Az első áttelepítés elvégre ingyenes, minden további lépés 25 dollár (vagy 49 dollár, ha több helyszínen van) ára.
 • Alkalmazásfrissítés: Szeretne telepíteni a WordPress adott verzióját? Használja ezt a prémium szolgáltatást (50 dollártól kezdve), hogy a Cloudways pro kezeli a frissítést az Ön számára.
 • CloudwayCDN: Ha a terv tartalmaz CloudwaysCDN-t, itt ellenőrizheti, hogy melyik WordPress-telepítés van hozzákapcsolva. A CDN nagyszerű módja a WordPress webhely felgyorsításának – tehát ha a CloudwaysCDN van a tervében, akkor azt javasoljuk.

Miután alaposan megismerte a Szerver beállításait és szolgáltatásait, az alkalmazások beállításaira léphet!

A WordPress telepítéseinek kezelése

Ha rákattint az alkalmazásokra a főmenüben, akkor az alkalmazáskezelőhöz kerül. Innentől érheti el az összes kiszolgáló-telepítést (a WordPress-hez, valamint az esetleges máshoz).

Cloudways-fiók-alkalmazások

Egyszerűen kattintson az egyik telepített alkalmazásra is, és nézze meg a kapcsolódó részleteket és beállításokat.

Cloudways alkalmazás részletei

Miután rákattintott az egyik telepítésre, megjelenik a Hozzáférés részletei képernyő. Ez biztosítja az összes alapvető információt a telepítésről, például az ideiglenes URL-t, a webhely rendszergazdai bejelentkezési adatait és a MySQL információkat..

Cloudways alkalmazás domain menedzsment

Amikor elõször elkezdi a Cloudways szervert, a telepítések úgy lesznek beállítva, hogy szakaszos helyek a legfontosabb Cloudwaysapps webhelyen. Ha készen áll egy élő webhelyre költözni, akkor fel kell lépnie a Domainkezelés lapon az URL hozzáadásához (csak ne felejtse el mutatni a domainjét).

Cloudways alkalmazás SSL

Az SSL a blogok és webhelyek szükséges funkciójává válik. Ez a hozzáadott biztonsági réteg azt mondja a látogatóknak, hogy a böngészőjüknek a szerverhez való hozzáférése titkosítva van, így minden olyan információ vagy adat, amely közöttük átadódtak, biztonságban van. Ha hozzá szeretné adni ezt a biztonságot a Cloudways üzemeltetett webhelyéhez, egyszerűen keresse fel a SSL tanúsítvány szakaszában, és a beépített eszközzel hozzon létre egy ingyenes SSL tanúsítványt a Titkosítsuk. Egyszerűen adja hozzá a kért információkat, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Alternatív megoldásként az SSL opciót is átkapcsolhatja saját egyedi tanúsítványának feltöltéséhez. Ehhez a lehetőséghez létre kell hoznia és letöltnie kell egy tanúsítvány aláírási kérelmet, létrehoznia és meg kell vásárolnia egy SSL tanúsítványt egy harmadik fél szolgáltatásán keresztül, majd telepítenie kell a szerverére..

Cloudways alkalmazás visszaállítása

A másik két szakasz, amelyet a legtöbb felhasználó figyelni szeretne, a Migrációs eszközök és a visszaállítás fület. Mindkettő meglehetősen magától értetődő. Amikor először elkezdi a Cloudways használatát, felhasználhatja azok ingyenes migráló pluginját, amely segít a webhely áthelyezésében a régi gazdagépről az új Cloudways szerverre (bár az első támogatott migráció ingyenes, tehát ha csak egy webhelyet mozgat, akkor valószínűleg hagyja, hogy a Cloudways kezelje). Később az úton, ha valaha történik valami a webhelyeddel, és vissza szeretné állítani azt, ahogy volt, egyszerűen lépjen a Visszaállítás fülre. Innen kiválaszthatja a biztonsági másolatot a legördülő menüből, majd a feltöltéshez kattintson a gombra.

Ha fejlesztő vagy, érdekelhet még néhány, a Cloudways beépített eszköze is, amelyek az ujjhegyekre mutatnak. Az Cron Job menedzser megkönnyíti az ütemezett feladatok hozzáadását (például ideiglenes fájlok törlését vagy e-mail értesítéseink küldését) a telepítéshez. Van egy lap is a Telepítés a Git-en keresztül ez megkönnyíti az SSH-kulcs generálását, amely szükséges az adattárhoz való kapcsolódáshoz, és egy Alkalmazás beállítások fül a lakk gyorsítótár kikapcsolásának lehetőségeivel tesztelés / szakaszolás közben.

Mielőtt továbblépnénk a WordPress telepítéséhez, a Cloudways fő fiókkonzoljában csak néhány további lehetőség található, amelyeket meg akarunk osztani veled.

Csapattagok hozzáadása a Cloudways Serverhez

Csapattagok hozzáadása a Cloudways Serverhez

Ha egy csapattal és több projekten dolgozik, akkor feltétlenül ki akarja használni a Team modul által kínált összes lehetőséget. Innentől felveheti a csapatot, szerkesztheti a hozzáférést bizonyos kiszolgálókhoz vagy alkalmazásokhoz, és korlátozhatja a műveleteket azokkal a kiszolgálókkal, amelyekhez hozzáférnek (például valószínűleg a legjobb, ha csak a fő adminisztrátor fér hozzá a skálához, vagy törölheti a kiszolgálókat).

Projektek kezelése a Cloudways segítségével

Projektek kezelése a Cloudways segítségével

Az utolsó konzolrész, amelyet meg kell nézni, a Projektkezelés oldal. Innentől megtekintheti az összes élő projekt gyors pillanatképét. Csak kattintson a projektre a kapcsolódó alkalmazások megtekintéséhez vagy a projekt nevének megváltoztatásához. Ez a szolgáltatás elsősorban azért segíti az összes telepítés szervezését, így egy pillanat alatt láthatja, hogy melyik klienshez tartozik, stb.

WordPress Gyors üzembe helyezési útmutató

Most, hogy a Cloudways konzolon látta a legfontosabb lehetőségeket, itt az ideje, hogy továbblépjen a WordPress webhelyére. Lépjen vissza az Alkalmazáskezelőhöz, kattintson a WordPress telepítésre, amelyen dolgozni szeretne, és másolja át a megadott Rendszergazda felhasználónevet és jelszót. Most kattintson a linkre, hogy a WordPress rendszergazdájához lépjen.

Cloudways: WordPress Irányítópult

Amikor először jelentkezik be hitelesítő adataival, az irányítópultnak úgy kell kinéznie, mint a fenti kép. A Cloudways telepíti a WordPress legújabb verzióját, valamint a Breeze Cache bővítményt az Ön számára (jegyzet: ha van egy másik gyorsítótár-bővítmény, amelyet inkább használ, feltétlenül kapcsolja ki és törölje a Breeze-t, hogy elkerülje a beépülő modulok ütközéseit).

Elsődleges prioritása a telepítés megtisztítása, és a téma és a tartalom előkészítése. Íme az első lépés, amelyet ajánlunk.

 • Menj a magadhoz Hozzászólások és Oldalak hogy törölje a webhelyén már szereplő mintát és az oldalt.
 • Keresse meg a Beállítások szerkeszteni Tábornok webhely címe és címkéje, valamint az Ön weboldala permalinkekhez (javasoljuk a posta neve választási lehetőség).

Miután a webhely egy kicsit megtisztult, telepítheti a WordPress témát és az esetleges esetleges további plugineket.

Hogyan telepítsünk egy WordPress témát

A téma telepítése nagyon egyszerű a WordPress segítségével. Csak annyit kell tennie, hogy navigál Megjelenés> Témák és kattintson a gombra a Új hozzáadása. Itt böngészhet a WordPress.org weboldalon elérhető ingyenes témák között, vagy rákattinthat a Téma feltöltése gombra kattintva hozzáadhatja a saját WordPress témáját.

Cloudways: A téma telepítése

Rengeteg nagyszerű WordPress téma-opció található az interneten, és ez kissé lenyűgöző lehet a WordPress-téma kiválasztásakor. Ötleteket kaphat arról, hogy melyik témát indíthatja el a legjobb WordPress témák e gyűjteményével, vagy próbálja ki néhány ingyenes WordPress témánkat..

Ha megtalálta a webhelyéhez megfelelő témát (például személyesen szeretjük a Többcélú WordPress témát), telepítheti. A téma feltöltésekor a telepíthető WordPress fájlnak .zip formátumban kell lennie.

Cloudways: Töltse fel a WordPress Theme Zip fájlt

Egyszerűen kattintson a gombra a Válassz fájlt és a böngésző az Ön számára a téma zip, majd kattintson az OK gombra Telepítés most.

413 Hiba kérése

Attól függően, hogy mekkora a témafájlja, a fentiekhez hasonló 413 hibát láthat. Ne aggódj! Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a feltölteni kívánt fájl nagyobb, mint a szerver jelenleg beállított maximális feltöltési mérete.

Növelje a Cloudways Server fájlfeltöltési méretét

Ennek javításához egyszerűen jelentkezzen be újra a Cloudways-fiókba, kattintson a Kiszolgálók szakaszra, válassza ki a használt szervert, majd kattintson a Beállítások és csomagok. Ezután csak töltse fel a fájl feltöltési méretét 20 MB-ra, majd kattintson a Mentés gombra.

Cloudways: A téma telepítésének megerősítése

Most térjen vissza a WordPress telepítéséhez, töltse fel újra a téma zip fájlt, és kattintson az OK gombra Telepítés most. Mindennek simán mennie kell, és látnia kell a téma megerősítő oldalát, mint amilyen a fenti. Csak kattintson a gombra aktiválja a téma! Egy új témával a tartalom hozzáadását megkezdheti, vagy telepíthet néhány praktikus WordPress-bővítményt.

Hogyan telepítsük a WordPress bővítményeket

A WordPress beépülő modulok ugyanúgy vannak telepítve, mint a WordPress témák, és rengeteg nagyszerű funkciót és szolgáltatást nyújthatnak az Ön webhelyéhez.

Cloudways: Telepítse a WordPress bővítményeket

Az irányítópulton menjen a Beépülő modulok> Új hozzáadása a WordPress.org összes ingyenes bővítményének böngészéséhez. Csakúgy, mint a témák, rengeteg ingyenes és prémium plugin elérhető az interneten. Íme néhány szerzőink ajánlása, amelyek segítenek az Ön kezdeti lépésein:

 • 50+ vagy a legjobb WordPress plugins
 • 15 beépülő modul a WordPress hozzászólásainak feltöltéséhez
 • A legjobb fordítási beépülő modulok a WordPress webhely többnyelvűvé tételéhez
 • A 9 legnépszerűbb ingyenes WordPress Slider plugin
 • 10+ legjobb spam-ellenes plugins a WordPresshez
 • A legjobb GDPR-megfelelőségi WordPress-bővítmények

Telepítse az ajánlott WordPress bővítményeket

És természetesen, ha a prémium témájához prémium pluginek tartoznak (például az, hogy a Total tartalmazza a nagy teljesítményű WPBakey oldalkészítőt), akkor a képernyőn megjelenő utasításokat vagy üzeneteket kell követnie ezeknek a plugineknek a telepítéséhez..

A WordPress webhely felépítése

A téma és a bővítmények telepítése és aktiválása után elkezdheti webhelyének felépítését. Ha a témához mintaadatok tartoztak, akkor érdemes feltölteni ezeket (csak menjen a Eszközök> Importálás> WordPress a témához mellékelt .xml fájl feltöltéséhez).

Összes témaminta bemutató

Vagy ha olyan témát használ, mint a Total, több mint 40 bemutató mintával, amely a beépített bemutatóimportőrön keresztül érhető el, akkor a téma opcióival importálhatja kedvenc bemutatóját. Összességében ez a Téma panel> Demoimportőr alatt található.

Felhők növelik a maximális végrehajtási korlátot

A mintaadatok feltöltésekor a szerver időtúlléphet a befejezés előtt. Ennek elkerülése érdekében egyszerűen növelje a maximális végrehajtási idő a szerver számára. Ehhez jelentkezzen vissza a Cloudways-fiókjába, lépjen a Szerverre, és kattintson a Beállítások és csomagok beállítani a végrehajtási korlátot 300 másodpercre (csak a biztonság érdekében).

Érdemes lehet megnézni a téma és a bővítmények stílusbeállítási lehetőségeit is az alábbiakban Megjelenés> Testreszabás valamint az egyéb lehetőségek az irányítópulton található egyedi panelen keresztül. Miután a webhely jól néz ki, megkezdheti a tartalom hozzáadását.

Blogging tippek

Attól függően, hogy mi az Ön weboldala, rengeteg nagyszerű tipp található az interneten a blogok készítéséhez, a saját írási stílusának megtalálásához, a blog bevételszerzéséhez és így tovább. Íme néhány tipp a szerzőktől az induláshoz – de a gyors Google-keresés ezer más nagyszerű cikket jelenít meg:

 • A WordPress Blogging-tippei a blog sikere érdekében
 • 10+ tipp a WordPress Blog bizalmának és hitelességének növelésére
 • Hogyan lehet pénzt keresni egy WordPress Blog segítségével
 • Tartalommarketing-tippek a WordPress-t használó kisvállalkozások számára
 • Hogyan lehet sikeres blogértőnek és hogyan lehet pénzt keresni a WordPress segítségével

Csomagolás fel

Remélhetőleg, miután elolvasta az összes fenti információt, jobb képet kap arról, hogy mit kínál a Cloudways a WordPress felhasználóknak, és hogyan kezdje el a WordPress használatát a Cloudways által kezelt felhőtárhely segítségével..

Nagyon lenyűgözött a könnyen használható szerverkonzol és a WordPress gyors telepítése. Én személy szerint számomra szilárd 5/5-et adok nekik. Rengeteg nagy beépített funkcióval rendelkezik a szerver méretezéshez, az SSL, a csapatok és a Cloudways számos lehetőséget kínál vadonatúj felhasználók vagy kisvállalkozások számára, valamint tapasztalt tervezőirodák számára, amelyek több száz ügyféloldalt kezelhetnek..

További információ a Cloudways webhelyen. A saját 3 napos próbaverziójával egyszerűen e-mailben regisztrálhat (hitelkártya nem szükséges).

Cloudways ingyenes próbaverzió

És ha bármilyen kérdése van a Cloudways WordPress felhőtárhelyről, annak szolgáltatásairól vagy tapasztalatairól, akkor tegyen fel kérdést az alábbi megjegyzésekben. Vagy ossza meg saját Cloudways-tapasztalatait – örülnénk, ha meghallja, mit gondol!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector