9 tipp a WordPress sikeres termékindításához

Tehát úgy döntött, hogy önállóan el szeretné kezdeni a WordPress bővítmény vagy téma eladását. Lehet, hogy már vannak olyan termékeink is, amelyek szerepelnek a WordPress könyvtárakban, mint például a miénk, de most teljes ellenőrzést szeretne kapni a terjesztési csatornák felett – egy esélyt, hogy elkerüljék a rendetlenséget, és lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy az Ön termékének előnyeire összpontosítsanak..


Legyünk az elsők, akik gratulálnak a vállalkozói szellemhez!

Ezen a ponton a kemény munka nagy része (vagy az összes) a fejlesztési oldalon befejeződik. Ellenőrizheti demo termékeit, dokumentációját és licencét; rendszeresen frissítést végez és ügyfél-támogatási rendszert működtet. Itt az ideje gondolkodni a marketingről.

Remélhetőleg szem előtt tartja a termék bevezetésének dátumát. Szüksége lesz egy adott e-kereskedelmi megoldásra is. Csak egy terméket értékesít? A jövőben tervezi még több eladást? Mi lenne a logóval? Van névjegykártyája? Fontolgattad már, hogyan fogja hivatalosan elindítani a WordPress terméket?

Bár sok szempontot figyelembe kell venni, a WordPress termék elindítása nem szinte olyan kihívást jelent, mint amilyennek hangzik. A WPExplorer számos tippet és eszközt kidolgozott, amelyek segítenek a WordPress termék sikeres elindításában. De először beszéljünk az értékesítés logisztikájáról.

E-kereskedelmi platform kiválasztása

E-kereskedelmi platform kiválasztása

Mielőtt elkezdené az elindítás stratégiáját, kitalálnia kell, hogyan fogja eladni a WordPress bővítményt vagy témát. Ez magában foglalja az e-kereskedelmi megoldás kiválasztását és integrálását az Ön webhelyére.

Számos szolgáltató közül választhat. Mielőtt mérlegelné a lehetőségeket, a WooCommerce lehet az első, aki szem előtt tartja a figyelmét, mivel a WordPress legtöbb témájához nagymértékben integrálódott. Van azonban egy olcsó alternatíva, amely támogatást és testreszabást nyújt Önnek a plugin vagy a tematika vállalkozás elindításához.

Miért válassza a Shopify-t?

Ha még nem hallottál volna, Shopify vezető szerepet játszik az e-kereskedelmi szoftverekben – több mint 300 000 üzletet üzemeltet világszerte (és az interneten). Az egyik legfontosabb ok a Shopify kiválasztására a kereskedők által kínált 24 órás és hét órás támogatás – fej-fej, hétfőtől péntekig, 9–5 támogatás, amelyet a WooCommerce kínál..

A Shopify a dokumentációs kincstár hogy segítsen személyre szabni tapasztalatait minden úton, és büszkélkedhet az aktív kereskedők támogató hálózatával, amely mindig vágyakozik kapcsolatba léphet vállalkozókkal és ossza meg az e-kereskedelem bölcsességének gyöngyszemeit.

Hé, esetleg új ügyfelet is találhat valahol az út mentén. A Shopify Partnerprogramja segít a Shopify témafejlesztőinek, alkalmazásfejlesztőinek, marketing zsenikjeinek és a WordPress többi fejlesztőjének üzleti növekedésében. Ez egy új kapcsolatok robosztus ökoszisztémája, amely hasznos lehet az új termék vagy áruház számára.

Shopify WordPress bővítmény vs. Shopify Storefront

Észre fogja venni, hogy a Shopify kétféle módon állíthatja be az e-kereskedelem funkcióit a webhelyén: töltse le a Shopify WordPress bővítményt, vagy állítson be teljes értékű képet Shopify Store.

Bármelyiket választja, teljesen függ az e-kereskedelem céljaitól. Például a Shopify WordPress beépülő modul tökéletes, ha néhány termék értékesítését tervezi meglévő weboldalain vagy blogjain. A Shopify háttérrendszeréből olyan kódrészleteket készít, amelyeket bárhol el lehet helyezni a webhelyén – a termék metaadatait, például képet és árat közvetlenül a Shopify-tól húzza.

Shopify Lite

Ezek a részletek teljesen testreszabhatók, és rendelkeznek minden olyan eszközzel, amelyre szükséged lesz a WordPress termékek online értékesítéséhez. Ez magában foglalja a vásárlás gombot, a bevásárlókosárot és a biztonságos fizetési módszereket. Ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, akkor meg kell vásárolnia egy Shopify Lite előfizetést (ami havonta 9 dollárba kerül)..

Ha nagyobb üzleti tervei vannak, akkor a Shopify Store lehet a megfelelőbb megoldás. A Shopify Store ismét teljesen testreszabható, könnyen integrálható a kívánt értékesítési csatornákhoz, mint például a Facebook, és képes nyomon követni az értékesítési és növekedési tendenciákat – az összes alapot egy új vállalkozás indításához. Ehhez az úthoz Basic Shopify előfizetés vásárlására van szükség (ez havi 29 dollárba kerül).

Végül a Shopify minden méretű vállalkozással rendelkezik termékekkel – az a, amelyet a WordPress termékbemutatásánál alkalmaz, az attól függ, hogy hány terméket szeretne eladni, és milyen gyorsan szeretné felgyorsítani az e-kereskedelem részét. a vállalkozásod számára.

Felkészülés a sikeres indításra

Felkészülés a sikeres indításra

Most, hogy kitalálta, hogy mit árul, és hogyan fogja eladni, itt az ideje, hogy fontolja meg a márkanevet. Már el kellett volna választania márkanév- és termékneveit, de itt van néhány elem, amellyel mindent el lehet rendezni a WordPress hivatalos termékbevezetése előtt:

1. A márkameghatározás

Mi különbözteti meg vállalkozását és termékeit a versenytársaitól? Mi teszi a téma vagy a plugin megtervezésének módját jobbá az azonos kategóriába tartozó többi termékkel szemben? Mit kínál ügyfeleinek, amelyeket más plugin vagy a témafejlesztők nem használnak?

Ezekre a kérdésekre való válaszadás nemcsak határozott márkapozíciós nyilatkozatot jelent, hanem szilárd alapot biztosít minden más márkanevéhez. Ha szüksége van valamilyen inspirációra, a MilesHerdon néhány hasznos tippet kínál a cikkükről szóló cikkükben hogyan lehet elkészíteni a márkapozíciós nyilatkozatot 3 egyszerű lépésben.

Sok idő és erőfeszítés kell, hogy forduljon a logójához; elvégre ez a márka vizuális ábrázolása. De megértjük, hogy az élet néha akadályba ütközik, és egy termék bevezetésének szigorú határideje van, vagy a grafikai tervező pénzügyi szempontból “kedvező”, nem pedig kötelező..

Amikor vállalkozást épít egyedül (vagy egy sovány csapattal), néha igénybe veszi az önnek nyújtott ingyenes eszközöket – mint például a Shopify logókészítője. Egyszerű és tiszta, ez a logó erőforrás csinálja a trükköt, és mindaddig, amíg a jövedelemszerzés meg nem kezdődik, létre kell hoznia valamit, ami igaz a márkájára és a pozicionálásra.

Ha már működik, akkor fontolóra veheti a logó kiszervezését a Shopify partnerre vagy a szakértőre.

3. Névjegykártyák

Most, hogy saját WordPress termékeit értékesíti, fontos gondolkodni a láthatósággal kapcsolatban. Az üzleti kártyák az egyik legfontosabb marketing eszköz a márkád és az üzleti vállalkozások körében a figyelem felkeltése érdekében. Megfizethetőek, érintkezési pontot hoznak létre közted és a potenciális ügyfelek / más fejlesztők között, és nagyszerű módja annak, hogy felismerjék az olyan ipari rendezvényeken, mint például WordCamps.

Próbálja ki a Shopify névjegykártya-generátorát a kártya tervezésének alapjaként.

4. A közösségi média kezeli

Ha még nem tette meg, akkor mindenképpen tárolja a márka nevét felhasználói kezelőként minden olyan közösségi médiában, amelyet a közönséggel való kapcsolattartáshoz használ (és fokozza a WordPress termék bevezetésének befogadását)..

Fontolja meg márkás fiók létrehozását:

 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Más közösségi média csatornákat, például a Google+, a Pinterest vagy a Tumblr csak akkor szabad figyelembe venni, ha elvégezték a kutatást, és tudod, hogy a közönség felhasználja őket. Nem érzi magát, hogy a jövőben nem tudja ezeket a szociális médiumokat hozzáadni stratégiájához.

5. Üzenetek

A konzisztencia fontos, különösen amikor a WordPress témát vagy plugin-jét reklámozzuk. Ray Sylvester, a RocketCode, van 6 tipp a nagyszerű konvertáló webes másolat készítéséhez; használja őket egységes üzenetküldés létrehozásához a közösségi média csatornáinak, az e-mail marketingnek, a sajtóközleményeknek és a termék bevezetésével kapcsolatos minden egyéb kommunikációhoz..

A Launch Day sikere

A Launch Day sikere

A beindítási nap a legfontosabb pont az utazásban a fejlesztőtől üzleti vállalkozóig – ez a nap, amikor végre kiadhatja a plugin-t vagy a témát, és valódi vásárlói visszajelzéseket kaphat a termékéről, az árazási modellről és a helymeghatározásról..

Megvan a márka neve, a logója, a márkameghatározási nyilatkozata és a névjegykártyái. Felrobbantotta szociális számláit a bevezetés előkészítéseként. Integrálta az e-kereskedelmi megoldást a meglévő webhelyén, és kipróbálta a beszerzési folyamatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a felhasználói szempontból minden zökkenőmentesen működik-e..

Más szavakkal, megy az idő!

Íme néhány utolsó tipp a szó megismeréséhez az új WordPress témáról vagy pluginról, és az első termék sikeres elindításához..

1. Nyomja meg a gombot

A technikai bloggerek és újságírók nagyszerűek lehetnek tudatosságteremtésében a közelgő termékbevezetéskor. Ha még soha nem írt egy hangmagasságot az ilyen típusú közönség számára, íme néhány példa:

Végezze el kutatását – Pontosítsa a tech bloggerek és újságírók listáját, amelyek témákról, beépülő modulokról, WordPressről, webdesignról vagy webfejlesztésről írnak. Könnyen megtalálhatja ezeket az információkat, ha megnézi a Twitter vagy LinkedIn fiókot. A különbözõ témákkal foglalkozó ínyenc írók kevésbé valószínû, hogy az Ön elindítását fedezik.

Testreszab – Miután megvan a listája, nézd meg az egyes szerzők korábban írt cikkeit. Ez képet ad arról, hogy a történet szögei vonzzák őket legjobban.

Legyen tömör – Győződjön meg róla, hogy egyértelmű és tömören van-e arról, hogy mit csinálsz, hogy először megtudja, érdekli-e a történetedet. Ne felejtse el, hogy egyetlen újságíró nem akar e-mailt, amely egy terméket 10 bekezdésben ír le, de mindig készen áll arra, hogy kövesse az összes információt, amelyre az újságírónak szüksége lehet a termék bevezetéséhez. én

Ha a hangmagasság írása félelmetesnek tűnik, vagy szeretne egy ötletet a hangmagasság formázására, akkor utalhat Alex Crevar, A hangmagasság művészete.

2. Promóciós kódok

Ha a Shopify Store létrehozását választotta, akkor kedvezménykódokat is létrehozhat. Ezeket a kódokat használhatja a téma vagy a plugin népszerűsítéséhez, és arra ösztönözheti a potenciális ügyfeleket és az értékelőket, hogy töltsék le a terméket prémium áron – kizárólag a dob.

3. Kell-e-mailek

Az e-mail marketing fontos taktika a közönség fellendítésére az induláskor. Olcsó és széles körben elérhető, különösen, ha már van levelezőlistája az iparági kapcsolatokról és a korábbi ügyfelekről.

Itt áll négy e-mail, amelyeket el kellett volna hoznia a dobás előtt:

Megrendelés visszaigazolása – Annak érdekében, hogy az ügyfelek tudomást szerezzenek arról, hogy digitális rendelésük megtörtént.

Kosár elhagyása – Annak érdekében, hogy a potenciális ügyfelek, akik nem teljesítik a tranzakciót, tudják, hogy be kell fejezniük a vásárlást. Ez is lehetőséget kínál arra, hogy promóciós kódot kínáljunk a konverziók ösztönzésére.

Hírlevél – Rendeljen hírlevelet, amely formázza a termék összes hírét és frissítését, valamint a releváns ipari híreket. Légy ön gondolkodóvezető, és vezesse őket más fontos forrásokhoz, amelyek érdekelhetik őket – ez jó okot ad az ügyfeleknek, hogy minden hónapban megnyissák hírlevelét. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás nagyszerű kommunikációs eszköz.

Támogatás frissítései – Készítsen sablont arról, hogy miként szeretné megjelenni a támogatási frissítések. Ez megkönnyíti az egyes kommunikációs elemek szállítását frissítés után.

Ha többet szeretne megtudni az e-kereskedelemről és az e-mail marketingről, akkor a Shopify két nagyszerű cikket is tartalmaz erről minél több eladást érhet el a nyugdíj marketing taktikával, és elengedhetetlen e-mailek az e-kereskedelmi áruház tervezéséhez.

4. Nyisson csatornákat a visszajelzéshez

Ügyeljen arra, hogy hajlandó reagálni a felhasználói visszajelzésekre, és tudassa vevőivel! Végül is minél több visszajelzést kap, annál jobban elkészítheti termékét. A pozitív vélemények megjelenése a webhelyén arra is ösztönözheti a potenciális ügyfeleket, hogy fejezzék be a vásárlást.

Ki tudja, ha Ön folyamatosan jó a visszajelzések megválaszolásához és a termék fejlesztéséhez, akkor akár márkaneveket is létrehozhat, akik az Ön termékét felhasználják minden jövőbeli projektükhöz..

Gratulálunk!

Kutatott és beépített egy e-kereskedelmi megoldást webhelyére, szilárd alapot teremtett márkája számára, elgondolkodott promóciós taktikákon, hogy láthatóságot szerezzen a dobban, és elindította a WordPress terméket.

Gratulálunk! Hivatalosan vállalkozó vagy. Izgalmas, nem igaz??

Azt mondták neked, hogy a WordPress sikeres elindítása nem szinte olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet (főleg nem, ha olyan erős e-kereskedelmi platformot használ, mint például Shopify). Csak kemény munka, odaadás és néhány hasznos tipp és eszköz szükséges.

Mi a kedvenc tanácsa a beindítási napra? Vagy talán van más hasznos tippeid is, amelyeket meg szeretne osztani? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map