9 legjobb WordPress tanfolyam kezdőknek

A legjobb WordPress tanfolyamok kezdőknek

A WordPress egy figyelemre méltó tartalomkezelő rendszer (CMS), ezért olyan sok jó WordPress tanfolyam érhető el online. Ez elég nagy teljesítményű és rugalmas, hogy szinte bármilyen blogot vagy weboldalt létrehozhasson, amelyet elképzelhet. A WordPress hatalmas világa azonban eleinte félelmetesnek tűnhet, és valószínűleg nem tudja, hogyan kell megtanulni az összes hátrányát..


Szerencsére a WordPress közösség virágzik, és sokan vannak odakint, akik hajlandóak segíteni a kötelek megtanulásában. A gyors Google-keresés sok ezer cikket és oktatóanyagokat tár fel, valamint olyan YouTube-csatornákat, mint például WPCrafter, Tyler Moore, és WPBeginner. Ezek az erőforrások fantasztikusak, de gyakran a legmegfelelőbb módszert találja az előrelépéshez, ha részt vesz egy strukturáltabb kurzuson.

Éppen ezért ajánlunk néhány valóban kiváló online WordPress tanfolyamot kezdőknek ebben a cikkben. Mindegyiket az új felhasználók szem előtt tartásával tervezték, és megkönnyíti a szükséges ismereteket a weboldalak létrehozásának megkezdéséhez. Kezdjük el!

1. WordPress képzés a Yoast Akadémián

Yoast WordPress Training

Látogassa meg az élesztőt, hogy elinduljon →

Ideje befejezni: 3 óra
Ár: Ingyenes kezdő tanfolyamok (évente 199 USD a SEO képzéshez, évi 499 USD az összes jelenlegi és közelgő tanfolyamhoz való hozzáféréshez)

A WordPress használatával gyorsan szeretne kezdeni? Nos, ki jobban tanulhat, mint az ipar egyik legismertebb neve. A Yoast Academy 4 ingyenes tanfolyamot kínál az alapok lefedéséhez. Az első, a WordPress kezdőknek, végigvezeti az indítás lépéseit (telepítés, témák, beépülő modulok, biztonság stb.). Ezután a blokkban lévő videók és a klasszikus szerkesztő segít kiválasztani, melyik az Ön számára. És végül egy ingyenes kezdő kezdő WordPress SEO tanfolyam segít a helyes irányba mutatni, hogy elinduljon a rangsor a keresési eredmények között.

Ezen ingyenes tanfolyamokon túl a Yoast két prémium csomagot kínál, amelyek nagyszerű forrást jelentenek a kezdőknek és a WordPress már megalapozott felhasználói számára. Ez a lehetőség arra, hogy exkluzív SEO tippeket kapjon a # 1 WordPress SEO szakértőtől. Nagyszerű befektetés webhelyének jövőjébe, ha rendelkezésre áll idő és költségvetés.

Előnyök

 • 4 gyors, egyszerű és ingyenes videó, amelyek megemésztelik az alapokat.
 • Frissítési lehetőségek olyan prémium SEO tanfolyamokhoz való hozzáféréshez, amelyeket másutt egyszerűen nem fog találni.
 • Van egy Yoast-igazolás és egy kitűző, amikor kitölti a kurzusokat, hogy felvegye weboldalára vagy folytassa.

Hátrányok

 • Mivel csak 4 tanfolyam van, nem fog belemenni olyan niche-témákba, mint az e-kereskedelem, hírlevelek stb.
 • A prémium SEO tanfolyamok drágák (bár ahogy fentebb említettem, személyesen befektetésnek tekintem őket).

2. A WP öröme: WordPress tréning

WP öröm: WordPress tréning

Látogassa meg a WP Joy of Start kezdetét →

Ideje befejezni: 5 óra 30 perc (a WP A-tól Z-ig kb. 4,5 óra, míg a WordPress használatához kb. 1 óra érkezik)
Ár: Ingyenes

A Joy of WP-n végzett Bud nem csak egy, hanem két hasznos WordPress tanfolyam-sorozatot állított össze, hogy elinduljon az utazáshoz. Ezek a könnyen követhető útmutatók, valamint az Első lépések, Linkek, Témák, Bővítmények, Blogok, Tárhely, Gutenberg és néhány további kiegészítő (a Potpourri rész alatt találhatók). Ha elkészíti a videókat, akkor biztosan megismerheti a WordPress alapjait.

Előnyök

 • Mindkét sorozat teljesen ingyenes (lehet, hogy felkérést kell kérni egy ingyenes fiókra, hogy nézzen meg néhány videót).
 • Minden videó részletesen egy adott témát fed le, tehát ha csak azt szeretné megtanulni, hogyan kell hozzáadni a médiát a fejléchez, akkor ugrik előre, és csak egy videót nézhet meg..

Hátrányok

 • Ha mindkettőt nézed, ez a sorozat kissé hosszú. Az összes videó elkészítéséhez délután, vagy még jobb, ha egy teljes napot kell kivágnia.
 • Van néhány videó, amelyet kihagyhat, mivel nagyon specifikusak (főleg a plugins szakaszban).

3. WordPress Gyors indító tanfolyam a WP Apprentice által

WordPress Gyors indító tanfolyam a WP Apprentice által

Látogasson el a WPApprentice-ra az induláshoz →

Ideje befejezni: Egy óra
Ár: Ingyenes (a WordPress Essentials teljes élettartamú hozzáférése 47 dollárért, vagy az összes tanfolyamukért 147 dollárért)

Ez az első tanfolyam egy gyors és egyszerű bemutató, amelyet az abszolút kezdőknek szántak. A WordPress Gyors indítási tanfolyam az alapokra összpontosít: hogyan lehet megtalálni egy webhelyet, telepíteni a WordPress-t, használni az irányítópultot és elkezdeni a tartalom létrehozását. Elmagyarázták a platform összes központi funkcióját, például a témákat, a bővítményeket és a kütyüket. Mire befejezi a tíz videó megnézését, készen áll az első webhely felállításának megkezdésére.

Előnyök

 • A tanfolyam rövid és ingyenes, tehát nem próbál meg semmivel kockáztatni.
 • Bevezető szinten marad, tökéletes azok számára, akik soha nem használták a platformot.
 • Általános áttekintést kap a WordPress összes alapvető tulajdonságáról.

Hátrányok

 • Hátránya lehet az a tény is, hogy a tanfolyam annyira rövid, mert nincs lehetőség mélyreható magyarázatokra.
 • Csak a belépési szintű témák tartoznak ide. Ha nem egyszerű webhelyen szeretne más oldalt létrehozni, akkor valószínűleg további információkra van szüksége.

4. Teljes WordPress oktatás kezdőknek Udemy által

Teljes WordPress oktatás kezdőknek Udemy által

Keresse fel az Udemy-t az induláshoz →

Ideje befejezni: 4 óra
Ár: 19,99 USD

A teljes WordPress képzés kezdőknek jelenleg kevesebb, mint 20 dollárba kerül, és viszonylag átfogó. Mint minden jó WordPress tanfolyam, ez az Udemy bejegyzés a weboldal vagy blog felállításának alapjait is tartalmazza. A nagyobb képet is összpontosítja, megmagyarázva a platform általános keretét és működését. A vége felé némi vita folyik a témáról SEO használatával hogy javítsa webhelye láthatóságát és rangsorolását.

Előnyök

 • Néhány óra alatt sok témát tárgyalnak.
 • A tanfolyam lépésről lépésre tartalmaz útmutatót webhelyének felállításához és futtatásához.
 • A WordPress fogalmi megközelítését követi, megmutatja, hogyan és miért működnek a dolgok, nem csupán utasításokat ad.
 • A legtöbb magyarázat egyszerű és kezdőbarát.

Hátrányok

 • A későbbi anyagok egy része meglehetősen fejlett, olyan összetett témákat fed le, mint például a saját témáinak létrehozása (tisztességesen ezt profinak tekintheti!).
 • A tanfolyam egy kicsit idősebb. Tehát, bár a legtöbb információ továbbra is érvényes, néhány dolog elavult.

5. WordPress 101: Az alapok a WP101-en

WordPress 101: Az alapok a WP101-en

Keresse fel a WP101-et az induláshoz →

Ideje befejezni: 90 perc
Ár: 19 dollár / év (az első 7 videó ingyenes – így 0 dollárért indulhat el)

Időnként egy ingyenes tanfolyam nem biztosítja az összeset, amit keres, és hajlandó fizetni valamiért, ami egy kicsit profi. WordPress 101: Az alapok árral járnak, de több támogatási és megtekintési lehetőséget kínál, mint a fenti tanfolyamok. Emellett képes lefedni az összes alapot – témákat, beépülő modulokat, egy webhely felállítását -, valamint néhány fejlettebb anyagot a webhely beállításairól és testreszabásáról. A 20 videóban sok hasznos tipp található a WordPress kezdőknek.

Előnyök

 • A tanfolyam hozzáférhetőbb, mint a legtöbb. Ez zárt felirattal, és van spanyol nyelvű lehetőség.
 • A tanfolyam (vagy egy előfizetés) megvásárlásával hozzáférhet egy fórumhoz, ahol kérdéseket tehet fel és támogatást kaphat.
 • A kezdő tanfolyam megszerzése után a középfokú kurzus ingyenes.

Hátrányok

 • Ha nem eladó, a tanfolyam kissé drága, mivel hosszú.
 • Feltételezi, hogy már rendelkezik a WordPress beállítással, tehát nem terjed ki a platform gazdagépekre és telepítésére.

6. Legyen saját Boss WordPress tanfolyam a BitDegree által

Legyen saját Boss WordPress tanfolyam a BitDegree által

Keresse fel a BitDegree.org oldalt az induláshoz →

Ideje befejezni: 75 perc
Ár: 34,99 USD

Szeretné megtanulni, hogyan indítsa el saját webhelyét? És hogyan lehet pénzt keresni belőle? És idővel kezelni? Könnyű – a Legyen saját Főnök 17 sorozatú, rövid és lényegi oktatóprogram az Ön számára. A BitDegree nagy munkát végzett egy gyors és könnyen érthető útmutató összeállításával, amely elmagyarázza a saját webhelyének a WordPress használatával történő elindításának alapjait. Ezenkívül a tanfolyam kulcsfontosságú tippeket és készségeket foglal magában, amelyekkel javíthatja vállalkozása, marketingje, passzív jövedelme és (természetesen) saját főnöke lehet. Minden amire szükséged van az internet-hozzáférés, és rendelkezhet minden tudással, amire szüksége van a saját webhely elindításához az ebédszünet végére.

Előnyök

 • Készítette: Alex Genadinik szoftver- és alkalmazásfejlesztő.
 • Ez a gyors, 75 perces tanfolyam könnyen illeszthető be bármilyen ütemtervbe.
 • A hasznos és közvetlen oktatóanyagok ismerteti a webhelyek létrehozásának kulcsfontosságú pontjait, így egy nap alatt el lehet készíteni egy webhelyet.
 • A webhely vállalkozásként történő működtetéséhez hozzáadott tippek hasznosak az iparágban újonnan megjelenők számára.

Hátrányok

 • A tanfolyam jobban lefedheti az üzleti oldalt, azonban ezt az oktatást a BitDegree bevételszerzési tanfolyam (jelenleg csak 9,99 USD).
 • Ugyanitt, mint az utolsó pont, ez a tanfolyam áttekintés, így egyetlen témában sem mélyül el, annak érdekében, hogy az összes fontos pontot illessze a kompakt 75 perces ütemtervbe..

7. Különböző WordPress tanfolyamok a Lynda.com webhelyen

Különböző WordPress tanfolyamok a Lynda.com webhelyen

Keresse fel a Lynda.com webhelyet az induláshoz →

Ideje befejezni: A tanfolyamtól függ, de a legtöbbjük kb. 2 óra hosszú
Ár: Egy hónap ingyenes, ezt követően a Lynda.com előfizetése havi 24,99 dolláron kezdődik

Talán már tud egy kicsit a WordPress-ről vagy általában a weboldal létrehozásáról, és úgy érzi, hogy a fenti kurzusok némelyike ​​egyszerű lesz az Ön igényeinek. Vagy tetszik, ha tetszik az a gondolat, hogy a saját tempójában tanulhatsz, ahelyett, hogy strukturált órákon vezetnék. A Lynda.com egy olyan oldal, ahol bárki feltöltheti saját WordPress tanfolyamát, azaz ott van egy sok a rendelkezésre álló információk. Találhat tanfolyamokat a WordPress beállításáról, a webhely létrehozásának alapjairól, a témák és beépülő modulok használatáról, konkrét tippeket és trükköket, valamint fejlettebb tárgyakat..

Előnyök

 • Nagyon alacsony áron hozzáférhet sok tartalomhoz.
 • Lehetséges olyan tanfolyamokat találni, amelyek kifejezetten arra irányulnak, amit meg akar tanulni.
 • Ha készen áll rá, bizonyos tanfolyamok fejlettebb információkat és technikákat nyújtanak.
 • A Lynda.com egy öncélúbb platform – ugorhat az egyik tanfolyamról a másikra, amikor arra szükség van.

Hátrányok

 • Az ilyen típusú webhely használata nem olyan egyszerű, mint egyetlen kurzuson keresztüli tanulás. Meg kell tennie néhány keresést a szükséges információk megtalálásához.
 • A tanfolyamok minősége változatos, mivel mindegyikük más alkotóval rendelkezik.

8. A WordPress kezdete: Treehouse

A WordPress kezdete: Treehouse

Keresse fel a Treehouse-t az induláshoz →

Ideje befejezni: 3 óra, kezdje befejezni
Ár: A Treehouse előfizetése havonta 25 dollárral kezdődik (van egy hétnapos ingyenes próbaverzió is)

Ez a tanfolyam ismerteti azokat az alapvető kérdéseket, mint például a WordPress, a WordPress helyszíni telepítése a teszteléshez, alapok (tartalom, média, testreszabás és egyebek), felhasználói szerepek és a migráció a helyi életből. Ez könnyen kezelhető szakaszokra oszlik, kivéve a WordPress Alapvető szakaszokat, amelyek a teljes kurzusidőnek csak körülbelül a felét teszik ki (de ne aggódj – bármikor könnyen szüneteltetheti). Nagyszerű lehetőség délután indulásra.

Előnyök

 • Összességében nagyon könnyen követhető.
 • Az egyszerű, lépésről lépésre bemutatott útmutatások segítik Önt a WordPress kulcsfontosságú szempontjain.

Hátrányok

 • A dolgok elég gyorsan mozognak a helyi telepítés során, ezért valószínűleg újra kell hallgatnia.
 • Az utolsó pontra építve – az élő webhelyre történő migrációról szóló szakasz egy kicsit gyors.

9. WordPress fejlesztés a Treehouse által

WordPress fejlesztés a Treehouse által

Keresse fel a Treehouse-t az induláshoz →

Ideje befejezni: 27 óra a teljes kurzushoz, 2 óra a kezdő anyag lefedéséhez
Ár: A Treehouse előfizetése havonta 25 dollárral kezdődik (van egy hétnapos ingyenes próbaverzió is)

Keményen szorul, hogy alaposabb kurzust találjon, mint a WordPress Development. A teljes szám szinte bármit tartalmaz, amire gondolsz, ami a WordPresshez kapcsolódik. A kezdő tartalomtól – a WordPress letöltéséből és az első webhely felépítéséből – a közép- és haladó anyagokig, például a pluginokkal való munka és a kód testreszabása egyértelműen halad előre..

Előnyök

 • Van egy csomó tartalom, amelyet könnyű követni.
 • Lépésről lépésre bemutatja a WordPress webhelyet.
 • A tanfolyam elején áttekintve képet kapunk arról, hogy mit tehet a WordPress és hogyan működik.

Hátrányok

 • Miután elmész az első pár videón, fejlettebb, mint a listán szereplő többi WordPress tanfolyam.
 • Egyes videók feltételezik a korábbi műszaki ismereteket, különösen a műsorszám későbbi szakaszában.

Ha még soha nem használta a WordPress-t, akkor aggódhat, hogy nincs tapasztalata vagy technikai know-how-ja a platform hatékony felhasználásához. Kiemelkedő közössége, valamint a rendelkezésre álló WordPress tanfolyamok és oktatóanyagok sokfélesége miatt nagyon megközelíthető mindenkinek, aki hajlandó egy kis tanulási időt eltölteni..

Ezek a WordPress tanfolyamok segítenek megérteni és azonnal felhasználni az alapokat. De talán hiányzott egy jó. Ismeri más fantasztikus forrásokat a WordPress megismerésében? Szeretnénk hallani róluk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map