40 nagyszerű WordPress oktatóanyag

Függetlenül attól, hogy tapasztalt webfejlesztő vagy csak kíváncsi személlyel szeretne többet megtudni a kedvező projektről, amely a WordPress, az oktatóprogramok segítenek elmélyíteni képességeit, nem is beszélve arról, hogy a WordPress kezdőjétől Senseiig időben átalakulhat..


Ha a WordPress ismereteit szeretnéd növelni, ez a bejegyzés negyven (40) lenyűgöző oktatóprogramra világít rá. Bár WordPress oktatóanyagok ezrei vannak odakint, mindent megtettünk annak érdekében, hogy negyven (40) legjobbat hozhassunk Önnek. A mai üzenetben szereplő összes oktatás jóval a hajtás felett van; tele vannak a WordPress tippekkel, és tiszteletreméltó szerzők és fejlesztők készítették őket.

Tehát fogjon magának egy bögre kávét (vagy bármi, ami úszik a hajón), és készülj fel tanulni és szórakozni!


1WordPress bemutató – az első lépések
Ez az Udemy Jesse Boyer video bemutatója bemutatja a WordPress alapjait. Az oktatóanyag segít a WordPress webhely egyszerű és gyors telepítésében, konfigurálásában és használatában. Megnézheti saját WordPress-videók kezdő útmutatóját is itt, a WPExplorer webhelyen.


2Hogyan lehet megtanulni a WordPress-et egy héten belül (ingyen!)
Hogyan szeretné megtanulni a WordPress-t, és egy héten belül online vállalkozást indítani? Ha ez olyannak tűnik, amit szeretne kipróbálni, Raelene Wilson, a WPMU DEV díjnyertes újságírója és írója csak az oktatóprogramot kínálja Önnek. Az Hogyan lehet megtanulni a WordPress-et egy hét alatt Az oktatóprogram hét részre oszlik, egy a hét minden napjára. Egy olyan napon, mint a jövő héten, készen állsz saját vállalkozásának elindítására ��


3Ingyenes mini tanfolyam beállítása a WordPress programban
Ki nem akarna extra értéket adni web-látogatóinak? Ingyenes mini tanfolyam megszervezése nagyszerű módja annak, hogy extra értéket nyújtson és növekedjen a levelezőlistája. Ez a Joe Foley bemutató pontosan megmutatja, mit kell tennie egy sikeres mini-tanfolyam létrehozásához.


4Hogyan törölhetem a törött linkeket örökre a WordPress webhelyről
A megszakadt kapcsolatok fájdalmat okoznak a nyakban. Elküldik az internetes látogatókat, és elrontják a SEO rangsorodat. Semmi jó, ami a megszakadt hivatkozásokból származhat, nem számít, mennyire vonzó a 404-es oldal. A megszakadt hivatkozások kezelésének legjobb és egyetlen módja az, hogy egyszer és mindenkorra megszabadulnak tőlük. Tom Ewer megmutatja, hogyan távolíthatja el a törött linkeket a WordPress-webhelyről – örökké.


5WordPress rövid kódok: Teljes útmutató
Tudtad:

  • A WordPress rövid kódjai bevezetésre kerültek a 2.5 verzióban? (Ó igen, egy ideje már ott vannak.)
  • Az átlagos szerkesztő, programozási ismeretek nélkül, dinamikus tartalmat egyszerűen, rövid kódok segítségével publikálhat?

A Smashing Magazine Konstantinos Kouratoras, a WordPress rövid kódok útmutatója elmagyarázza mindent, amit tudnia kell a WP rövid kódokról. Ha rövid kódokba tartozik (és ki nem), akkor az oktatóprogram végéig dicséretet fog énekelni Konstantinosért..


6Hogyan lehet megszabadulni a / wordpress-ről a WordPress webhely URL-jéről
Ez a nagyszerű bemutató a WPBeginner jó srácai számára a megtakarítási kegyelme, ha „… véletlenül telepítette a WordPress-t egy alkönyvtárba, és most át akarja helyezni a gyökérkönyvtárba”. Az oktatóanyag segít megszabadulni a / wordpress / kiterjesztés domain névétől, így hozzáférhetőbb és emlékezetesebb URL-t nyújt Önnek..


7WordPress bemutatója: Hogyan lehet WordPress témát létrehozni HTML-ből
Ha szeretné megtanulni, hogyan lehet a WordPress témákat statikus HTML-ből létrehozni, akkor ez az oktatóprogram szükséges. Freddy szerzője (ó, ez én vagyok), ez az oktatóanyag segít HTML-sablonjainak teljes mértékben működőképes WordPress-témákká konvertálásában.


wordpress-dashicons

8Betűkészlet ikonok (kötőjel) használata az egyedi poszttípusokhoz a WordPress 3.8-ban
Az AJ Clarke f * cking imádja az új WordPress 3.8 admin tervezést. Az egyik vonzó tulajdonsága a betűtípus-ikonok (vagy a Dashicons), amelyek legalábbis csodálatos kiegészítések voltak. Ha szeretné tudni, hogy az AJ miért megy át a Dashicons fölött, olvassa el az oktatóanyagot a betűkészlet ikonok használatáról az egyéni üzenettípusokhoz. Az oktatóanyag rövid és jól átadott, ami szórakoztatóvá teszi.


9WordPress biztonság: A WordPress webhely valóban biztonságos?
Ha szeretné, hogy a háború a hackerek elé álljon, ez az oktatóprogram két fő módon segít. Az oktatóprogram első része megmutatja, hogyan kell a WordPress-webhelyet biztonságosítani, a második rész pedig tíz (10) legjobb WordPress biztonsági bővítményt tár fel, megadva a hatszöglet megöléséhez szükséges kétélű kardot és a többi Internet. Ne várjon a katona körül, menjen el az oktatóprogram olvasásához, az ellenség keményen dolgozik!


10Lépésről lépésre a WordPress webhely áttelepítéséről egy új webtárhelyre
Tom Ewer megmutatja, hogyan kell könnyedén és biztonságosan áthelyezni a WordPress webhelyet az egyik webhelyről a másikra. Valójában nem kell, hogy félelmetes vagy stresszes legyen a webhelyének mozgatásában, és Tom itt van, hogy végigvezesse a folyamatot..


11A WordPress hozzászólások felosztása több oldalra
Ha szereti a hosszú blogbejegyzéseket, de nem akarja, hogy az olvasókat görgetésnek tegye ki, ez a WPMU DEV bemutatója hasznos lesz. A oszlopok felosztása egyébként a saját javát szolgálja. Ez növeli a webhely oldalmegtekintését, és megkönnyíti az olvasók számára a tartalom fogyasztását.


12WordPress SEO – Útmutató kezdőknek
Joost de Valk, a Yoast.com, a kezdő útmutatóban mindent megtanít, amit tudnia kell a WordPress SEO-ról. Néhány dolgot megtanulhat, mint például a címe, a meta, az állandó link struktúrájának, a zsemlemorzsa és más szolgáltatások fejlesztése. Egy hónappal ezelőtt közzétett egy megalapot A végső útmutató a WordPress-webhelyek magasabb rangsorolására. Ezt is meg kell nézni ��


13Hogyan készítsünk egy kiemelt poszter-körhintát a WordPress-hez
A kiemelt hozzászólások fokozzák a felhasználók elkötelezettségét, és felhívják a figyelmet a többi üzenetre. Ez a Lauts, James Lao (Tuts +) bemutatója végigvezeti egy kiemelt poszt-körhinta létrehozásának folyamatát. Élvezd!


14Az egyéni postai típusok teljes útmutatója
Az egyéni üzenettípusok lehetővé teszik a tartalom széles változatának létrehozását. Ez a Smashing Magazine Daniel Pataki ismertetője megmutatja az egyéni postai típusok körüljárását, lehetővé téve ezzel a mechanizmus teljes kihasználását..


15Hogyan viselkedni lehet az önálló WordPress webhely jövőbeni védelme?
Az érzékeny webhelyek a mai és a holnap egyik módja. A merev weboldalnak nincs helye a jövőben, mert láthatja, hogy a mobil eszközök gyorsan átveszik a helyüket. A jövő szeret a folyékonyságot. Annak érdekében, hogy az érzékeny WordPress-webhely ne szakadjon meg, el kell olvasnia ezt az útmutatót, amelyet Jesse Friedman készített.


16Hogyan adhatunk hozzá megosztási gombokat fedvényként a YouTube videókhoz a WordPress programban
A videók vonzzák a felhasználói tevékenységeket, és ennélfogva megfelelő felhasználásuk során az életét egy unalmas webhelyre injektálhatják. Ha videót társít a szociális média megosztásával, akkor jelentősen fokozhatja a felhasználói elkötelezettséget webhelyén. Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan adhat hozzá megosztásgombokat overlayként a videókhoz a megosztás megkönnyítése érdekében.


woocommerce-order-jegyzetek-into-mailek

17Online üzlet létrehozása és termékeinek eladása a WordPress és a WooCommerce segítségével
Az online áruház nagyszerű otthoni vállalkozás lehet. Gondolj az ilyen vállalkozások által biztosított szabadságra, az alacsony általános költségekre, a világméretű elérhetőségre, az automatizálásra és a sok egyéb előnyere. Ha online áruházat szeretne indítani, ez a Tom Ewer bemutatója határozottan a helyes irányba mutat.


18A WordPress rendszergazdai jelszó helyreállítása
A feledékenység szar. Sokszor elfelejtem a jelszavaimat, mint amennyit török. Ön is elfelejti; mindannyian elfelejtjük – elkerülhetetlen. A WordPress rendszergazdai jelszó helyreállítása könnyű feladat, ha emlékszik a felhasználónevére vagy az e-mail címére. De ha egyikét sem tudod visszahívni, ez az útmutató segít visszaállítani az admin jelszavát.


19Az automatikus frissítések letiltása a WordPress programban
A WordPress 3.7 óta a platform megszerezte azt a képességét, hogy emberi hozzájárulás nélkül automatikusan frissítse magát. Ha kedvelt, akkor észre kell vennie, hogy a WP 3.8 frissítette a WP 3.8.1 verziót. Noha ez a biztonság szempontjából jó dolog, ezek a frissítések kompatibilitási problémákat okozhatnak a pluginekkel. Ha le szeretné tiltani az automatikus frissítéseket, ez az útmutató segít.


20Hogyan lehet automatikusan visszavonni a külső hivatkozásokat a WordPress programban
Nem akarja megosztani a linklét? Nos, jó, ez a Sourav K. oktatóprogram megmutatja, hogyan lehet megakadályozni a keresőmotor-pókok számára a (nem kívánt) külső linkek követését.


21Hogyan kódolhatunk egy WordPress témát a Scratchból
Ez a Keenan Payne oktatóprogram segít a WordPress témájának kódolásában a semmiből. Noha az oktatóprogram három (3) évvel ezelőtt elindult az onextrapixel.com (OXP) webhelyen, a tippeket és bölcsességöket tartalmazza a törekvő WordPress fejlesztő számára..


22Hogyan adhatunk hozzá szerzői képeket a WordPress blogjához
Ha egyedülálló módon szeretné megjeleníteni a szerző avatárjait, el kell olvasnia ezt a bemutatót Joe Foley, a WPMU DEV-ről. Ha webhelyét különböző szerzők látják el tartalmakkal, ez az oktatóanyag segít fényképeinek megjelenítésében bárhol, anélkül, hogy izzadtságot okozna.


23Hatékony WordPress tippek és trükkök
Ez az oktatóanyag huszonegy (21) okos tippből áll, amelyek hasznosak lesznek a WordPress használatakor. Írta: Daniel Pataki, a Hatékony WordPress tippek és trükkök az oktatóprogram valami, amit meg szeretne szerezni a WordPress Resource Toolkit-ben.


Hozzon létre egy WordPress beépülő modult

24Hogyan hozzunk létre egyéni WordPress-modult
Ha egy ideje már a WordPress környékén volt, akkor valószínűleg azt kívánta, ha elkészítheti saját pluginját vagy widgetet. Ne csavarja össze, de a bővítmények és a kütyü nem azonos. Míg a bővítmények extra funkciókat kínálnak, a kütyü megkönnyíti a különféle elemek hozzáadását a webhelyéhez. Ez az oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet egyedi widgeteket létrehozni. Vessen egy pillantást a Remi két részből álló sorozatára is, hogyan lehet létrehozni egy widget-bővítményt a WordPress-hez.


25Tippek és trükkök a WordPress témák teszteléséhez
Mint WordPress fejlesztő, a témák tesztelésének kritikus lépésnek kell lennie a téma fejlesztésében. A tesztelés segítséget nyújthat olyan hibák és biztonsági lyukak felfedezésében, amelyek egyébként egyébként tönkretették volna a hírnevét. Daniel Pataki néhány tippet és trükköt mutat be, amelyek segítenek a WordPress témáinak tesztelésében, mielőtt azokat nyilvánosságra hozzák..


26Visual Composer: Útmutató az oldal elhúzásához
Azok számára, akik megpróbálták a Visual Composer-t, tudnia kell egy vagy két dolgot az adott oldalkészítő használatának örömeiről. A plugin olyan élményt nyújt, mint senki más; könnyen kezelhető, és nem igényel programozási ismereteket. Ebben az oktatóanyagban a Kyla lépésről lépésre bemutatja az oldalkészítő használatát.


27Hogyan javíthatjuk és finomíthatjuk a WordPress témafejlesztési folyamatát
Akár éppen elkezdte fejleszteni a WordPress témákat, akár évek óta foglalkozik vele, mindig van fejlesztési lehetőség. Ebben a nagyon részletes bemutatóban Siobhan McKeown tippeket kínál, amelyek lehetővé teszik a játék fejlesztését a témafejlesztés szempontjából..


28Hogyan válhat a legjobb WordPress Professional-ra
Ebben az oktatóanyagban Siobhan néhány dolgot egyenesen állít fel, és megmutatja, hogyan válhat a lehető legjobb WordPress fejlesztőnek, amilyen lehet valaha. Ez az oktatóanyag jól megy a Hogyan válhatunk a legjobb WordPress fejlesztővé bemutató Jonathan Wold.


29Hogyan lehet napi és heti hírlevelet létrehozni a WordPress programban
Az e-mail marketing az online marketing vezető formája. Az üzenetet egyenesen a kívánt közönségnek küldi el, akik nagyobb valószínűséggel kapják meg, és ennek megfelelően (pozitívan) válaszolnak. Más szavakkal: a marketing üzenet nem hígul, és a költségvetés alacsony marad az online marketing egyéb formáival összehasonlítva, ez a WPBeginner szerkesztőségi bemutatója segít e-mail hírlevelek felállításában a WordPress-ben.


3040 kötelező WordPress-bővítmény 2014-re
Az Internet tele van nagyszerű és hasznos WordPress bővítményekkel. A legjobb kiválasztása tehát felfelé irányuló feladat. Ebben az oktatóanyagban Freddy negyven (40) kötelező WordPress-bővítményt mutat be 2014-re.


31A nagy forgalmú WordPress blogok titkai
Szeretné tudni, hogy a WordPress nagyszerű srácai hogyan csinálják mit csinálnak? Hogyan generálnak millió millió találatot és futtatnak WordPress blogokat tízmillió nézettséggel? Szeretné hallani, hogy a WordPress Core fejlesztői mit mondanak ezekről a szörnyű WordPress blogokról? Ez az oktatóanyag válaszol ezekre és más kérdésekre.


32WordPress gyermek témák: útmutató, amit tudnod kell
Mit vagy mennyit tudsz a gyermek témáiról? A gyermek témák lehetővé teszik a webhely testreszabását a szülő téma szerkesztése nélkül. Ily módon bármikor frissítheti a szülőtémát, anélkül, hogy aggódnia kellene a testreszabás elvesztése miatt. Még egy dolog: a gyermek témákat könnyű biztonsági másolat készíteni. Ez az oktatóanyag megvilágítja a WordPress gyermek témáit, hogy jobban megértse.


336 tipp a forgalom növelésére a WordPress webhelyén
A weboldal forgalmának vonzása nem könnyű feladat. Ez nagyon visszatartó tényező, mivel a fenntartható online üzleti vállalkozás felépítéséhez forgalomra van szüksége. Ez a WordPress SEO oktatóanyag bemutatja, hogyan lehet nagyobb forgalmat elérni a WordPress webhelyére.


34Hogyan lehet engedélyezni a felhasználóknak, hogy üzeneteket küldjenek el a WordPress-webhelyre
Ha szeretné megadni a felhasználóknak a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak webhelyéhez, ez a WPBeginner bemutatója megmutatja, hogyan kell ezt csinálni..


javítása-wordpress-felhasználói élmény

354 legjobb felhasználói élményt tartalmazó tipp a WordPress webhelyének fejlesztéséhez
Tom megmutatja, hogyan lehet optimalizálni a WordPress webhelyet a jobb felhasználói élmény érdekében. Nos, ha fogalma sincs, akkor a felhasználói elkötelezettség minden, ha jövedelmező online vállalkozást próbál létrehozni.


36Kiválasztó lekérdezés használata az érzékeny oszlopvezérelt elrendezésekhez
Benjamin Intal, a Tuts +, elmagyarázza, hogyan kell használni a média lekérdezéseket. A médiakeresések hasznosak az érzékeny webhelyek létrehozásában, és hacsak nem szikla alatt élsz, akkor már tudod, hogy a reagáló formatervezés a jövő útja. Itt van, hogy maradjon.


37Hogyan válasszuk ki a weboldal nagyszerű színrendszerét
A WordPress webhelyén használt színek befolyásolják a felhasználók elkötelezettségét. Hadd hagyja Timothy Bowersnek, hogy megmutassa, hogyan kell a megfelelő egyensúlyt megtalálni. Tudja, mi működik, és mi nem.


38A WordPress rendszergazda egyszerű testreszabása
Háttérként is ismert, a WordPress adminisztrációs terület nem tartozik a WordPress egyik csinos oldalához. Ennek ellenére könnyű testreszabni php Aurelien Denis oktatójának bemutatása szerint működik.


39Hogyan hozzunk létre külön oldalt a blogbejegyzésekhez a WordPress programban
A blogbejegyzések úgy vannak beállítva, hogy alapértelmezés szerint megjelenjenek a honlapon. Ez problémát jelent, ha és mikor szeretne egyéni kezdőlapot létrehozni. Ez az oktatóanyag segít külön oldal létrehozásában a gyönyörű blogbejegyzésekhez.


40Hogyan végezzen A / B osztott tesztelést a WordPress alkalmazásban a Google Analytics segítségével
A Google Analytics segítséget nyújt abban, hogy a statisztika szempontjából a dolgok tetején maradjon. Az osztott tesztelés segít meghatározni, hogy a formatervezés és az elemek miként és milyen mértékben befolyásolják webhelyének teljesítményét. Ez az oktatóprogram segít A / B osztott tesztelésben, hogy megértse, mit kell módosítania a WordPress webhelyének teljesítményének javítása érdekében..


Rajtad a sor…

Itt vagyunk negyven (40) oktatóprogram. Számos különféle útmutatót fedtünk le, a témafejlesztéstől a pluginokig és a SEO-ig, csak néhányat említve. A labda most az udvarán van. Tesztelje ezeket az oktatóanyagokat, és váljon a legfontosabb WordPress fejlesztőké, akinek szánták volna. Viszlát �� környékén

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map