11 legnépszerűbb WordPress kezdő videó 6 fantasztikus webhelyről

Új bloggerként érthető, hogy csalódott lesz a WordPress navigációjának megtanulása. A telepítés, a téma és a bővítmény kiválasztása, az irányítópulton történő navigáció és a WordPress összes többi részletének köszönhetően a fejed forogni fog..


De a WordPress siker eszközei várnak rád! Számos ingyenes és fizetős video hub létezik, amelyek egyidejűleg segítenek a WordPress ismeretében. Ha el akarja kerülni a WordPress megismerésével kapcsolatos csalódását, vegye figyelembe az alábbiakban a WordPress kezdő videóit és további forrásait. Merüljünk be!

A WordPress alapjai a WordPress.tv jóvoltából

A WordPress alapjai megtanulásának egyik online premierje WordPress.tv. A szavak szerint ez a „vizuális erőforrás a WordPress minden számára”. A WordPress.tv, amely eredetileg a WordPress veterán felhasználók felé irányult, most egyre növekvő kezdő oktatókönyvtárakkal rendelkezik. Íme néhány videó, amelyekkel érdemes lehet kezdenie:

Az Ön WordPress-profilja

A WordPress irányítópultján beállíthatja a felhasználói profil preferenciáit. A kiválasztott beállítások meghatározzák, hogy a profil miként tekinthető meg a bejegyzésedben és az oldalaidban. A profiloldala öt részre oszlik: személyes lehetőségek, név, elérhetőségi adatok, magáról és a fiókkezelésről. Ez a videó ismerteti az egyes szakaszok részleteit.

A WordPress általános beállításai

Az Általános beállítások széles hangoknak hangzik, de a WordPress irányítópultjának ezen az oldalán találhatók néhány nagyon specifikus beállítás. Összesen egy tucat beállítás van, amelyek egyike tartalmazza a felhasználói hozzáférés meghatározását. Ezen az oldalon meghatározhatja, hogy bárki regisztrálhat-e felhasználót a webhelyén, és ha igen, milyen szerepet kapnak automatikusan. Javaslom, hogy fordítson különös figyelmet az új felhasználókkal kapcsolatos magyarázatokra annak érdekében, hogy megőrizze webhelye biztonságát.

WordPress Permalinks

Az állandó linkek beállításai határozzák meg, hogy az URL-ek hogyan jelenjenek meg a böngészőkben. A bejegyzés vagy az oldal URL-je tartalmazhatja a bejegyzés vagy az oldal nevét, kategóriáját vagy címkét. Ez magában foglalhatja a bejegyzés létrehozásának hónapját, napját, sőt azt is, hogy a második másodpercben szerepel-e. Összességében a WordPress állandó link struktúrája nagymértékben függ a webhely működésétől.

Végleges WordPress Training Plus témák és beépülő modulok a Lyndaltól

Lynda.com WordPress Video Tutorials

Lynda.com egy online forrás, amelyet most a LinkedIn birtokol. Oktatási videókat kínál olyan témákat körülvevő témákról, mint a technológia, a kreativitás és az üzleti élet.

Számos WordPress video tanfolyamot feltöltöttek a webhelyre, és ezeket gyakran frissítik. A teljes hosszúságú tanfolyamok felár ellenében vehetők igénybe, de az előnézetek gyors megoldást kínálhatnak a WordPress-kérdések írására. Íme néhány videó, amelyekre figyelni kell:

WordPress: Alapvető képzés

Miután megnézte a Üdvözöljük videokivonat, feltétlenül kattintson a Ismerkedés a WordPress-rel link a Alapvető képzés előnézet. Az elbeszélő elmagyarázza ennek a webes közzétételi alkalmazásnak a hátrányait, az egyik leginformatívabb módon, amit valaha is hallottam..

Megtudhatja azt is, hogy a WordPress alapvetően hogyan működik, hogyan lehet hozzászólásokat létrehozni és szövegeket összekapcsolás nélkül formázni, a médiafájlok kezelését, az oldalak szerepét és így tovább. Ki kell hagynia az ingyenes tartalom megtekintését, de ingyenes próbaverziót kínálnak, ha a tanfolyam mind az öt óráját, mind a 14 percét szeretné megtekinteni..

Kezdjen egy témával: Huszonhárom

Ez a teljes videó tanfolyam tagság nélkül megtekinthető. Előfordul, hogy a WordPress webhelyének beállítása után segít egy téma indításában. A WordPress telepítésekor általában egy előre aktivált alapértelmezett téma áll rendelkezésre, amely testreszabható. A téma nagyjából megegyezik a tartalomkezelő rendszer telepítésének évével.

Ez a videó egy ilyen témát fedi le, a Twenty Thirteen, amelyet 2013-ban adtak ki, de még mindig remek lehetőség. Ha éppen létrehozta a WordPress webhelyet, akkor a Huszonötöt téma aktív lesz, ám ez a Lynda videó továbbra is jó referenciapont annak megtanulásához, hogy meghatározzuk, melyik téma jellemzői és funkciói felelnek meg leginkább az Ön igényeinek..

WordPress plugins: SEO

Minden SEO tulajdonos számára elengedhetetlen a SEO alapvető ismereteinek megszerzése. Ez a videó két SEO plugint tárgyal, amelyek segíthetnek webhelyének optimalizálásában.

A beépülő modulok segítenek a SEO optimalizálásában metacímkék, postai és oldalcímek, kulcsfogalmak, metaleírás, képcímkék és leírások révén. Mint az első Lynda.com videónál, amire a teljes kurzus megtekintéséhez ingyenes próbaverzióra vagy teljes tagságra van szükséged.

Még több WordPress video oktatóanyag és forrás

WP101.com Video oktatóanyagok

Az elmúlt hét évben a WP101.com a WordPress forrása volt a kezdőknek és a fejlesztőknek egyaránt. A WordPress kezdők rövid, informatív videókon keresztül tanulják meg az alapokat, míg a fejlesztők ezeket az erőforrásokat használják ügyfeleik oktatására.

Alapvető videók a WordPress használatának megkezdéséhez részletes (mégis rövid) áttekintéseket kínálnak az egyes témákról. Van azonban egy teljes bemutatókönyvtár tagsággal, amely további témákat fed le, például a WordPress irányítópultot, a megjegyzések kezelését és még a Yoast SEO plugin megvalósítását..

WPExplorer TV

Ne felejtsük el a WPExplorer TV-t sem. Erőfeszítéseket tettünk olyan hasznos útmutatók létrehozására, amelyek követhetők a WordPress használatának megtanulásakor. Néhány oktatóanyagunk olyan plug-inekre terjed ki, mint a Visual Composer, vagy az egyszerű útmutatásokra, mint például a betűkészlet beállításának engedélyezése a WYSIWYG szerkesztőben, ám mindig figyeljük (és feltétlenül iratkozz fel) az új videóink közzétételekor.!

ShoutMeLoud.com Broken Links Tutorial

A WordPress kezdőknek még egy video bemutató forrása a ShoutMeLoud. Webhelyük és blogjuk több témát fed le, hogy a blogod működjön, de egy videó, amely számomra kiemelkedett, az volt A Broken Link Checker WordPress beépülő moduljának használata (2m 58s). Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy a megszakadt hivatkozásokat megkísérelje az egész webhelyen. Ez a videó bemutatja, hogyan lehet hatékonyan használni a Broken Link Checker bővítményt, hogy a keresőmotorok tudják, hogy bízhatnak az Ön webhelyén.

A WPChick Beaver Builder bemutatója

TheWPChick Kim Doyal blogger irányítja. Sok tippet ad azoknak a bloggereknek, akik mindenféle tartalmat létrehoznak: szöveget, videót, podcast epizódokat és így tovább. Videói a Beaver Builder plugin (17m 36s) és A Shortcodes Ultimate plugin (12m 52s) két remek demonstráció. Ez a videó és még egy kiváló hely a kezdéshez a WordPress kezdőknek!


Ha bosszantja a WordPress-t, akkor nem kell alternatív tartalomkezelő rendszereket keresnie. Rengeteg WordPress kezdő videó található, amelyek útmutatást nyújtanak Önnek. Naponta néhány percet tölthet olyan videó oktatóeszközök nézésével, amelyek világosan megmagyarázzák, hogyan kell felépíteni és működtetni a webhelyet.

Elindíthatja az alapvető oktatóeszközökkel, például a WordPress.tv, Lynda.com és WP101.com weboldalakkal, majd továbbléphet olyan webhelyekre, mint a TheWPChick és a ShoutMeLoud.com..

Hogyan taníthatja magát a WordPressről? Tud valami hasznos oktatóvideót, amelyet itt nem említenek? Szeretnénk, ha megosztaná velünk alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map