WordPress-plugins til tilføjelse af smukke billeder til dit websted

Indhold er konge. Jeg er sikker på, at du har hørt det utallige gange før. Og det er sandt: indhold er et rigtig stort stykke af puslespillet til opbygning af et vellykket websted. Men det er ikke kun stykke.


Til at starte med, at have et smukt, godt designet websted til at hilse besøgende vil give det bedst mulige første indtryk. Det er dette første indtryk, der tilskynder dem til at blive på webstedet længere, til at faktisk læse det strålende indhold, som du har brugt timer på at perfektionere.

Nu er jeg sikker på, at vi alle vil have det visuelt fantastiske websted, og vi har sandsynligvis alle forskellige meninger om, hvad der gør et websted fantastisk. Der er dog en ting, jeg er sikker på, at vi alle er enige om: billeder får et websted til at se godt ud. Og dristige, smukke, velvalgte billeder får et websted til at se ud virkelig godt. Hvis en besøgende kun ankommer til dit websted for at se en stor tekstblok, er deres første tanke “Jeg kan ikke gider at læse dette.” Før de endda har haft tid til at prøve dit fremragende indhold, har de allerede ramt tilbage-knappen, og en anden potentiel kunde går tabt.

I dag vil jeg hjælpe med at opmuntre dine besøgende til at holde sig længere ved at introducere dig til syv WordPress-plugins til at tilføje smukke billeder til dit websted. Husk: jo længere de bliver, jo mere læser de, og jo mere sandsynligt er det at de konverterer. Med dette i tankerne er disse plugins et must!

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

GridFX-responsive billedgitter

GridFX Responsive Image Grids WordPress Plugin

Info & download

Tilføjelse af stilfulde billedgallerier er en god måde at sprede dit indhold på og gøre det mere visuelt tiltalende. Et af mine foretrukne billedgalleri-plugins er GridFX galleriplugin, der er tilgængelig for $ 17.

Ved hjælp af GridFX kan du tilføje smukke, lydhøre billedgitter til dine indlæg – der er også et fantastisk netværk til murstil. Du kan trække billeder fra dit WordPress-mediebibliotek i dine gitter eller integrere videoer, WooCommerce-produkter og WordPress-indlæg / sider. Der er over 80 forskellige tilpasningsmuligheder, du kan vælge imellem, herunder lyskasser, farver og titelanimationer. Min personlige favorit er det chunky gitter i fuld bredde, som vist på skærmbilledet nedenfor.

GridFX-skærmbillede i fuld bredde

Image Elevator Easy Images

Image Elevator Easy Images til WordPress

Info & download

WordPress har altid gjort det nemt at tilføje billeder til dit indhold – det er så simpelt som at trække og slippe et billede ind i WordPress mediagalleri for at uploade det og derefter klikke for at indsætte det i et indlæg. Imidlertid gør Image Elevator-plugin denne proces endnu mere effektiv!

Image Elevator giver dig mulighed for at indsætte billeder direkte i WordPress-editoren – der er ikke behov for engang at åbne mediegalleriet. Denne funktionalitet udvider også til skærmbilleder, du tager selv: bare tryk Skærmudskrift og du kan indsætte direkte i editoren. Personligt synes jeg, at beskæring af billeder er den største gener af alle, og Image Elevator løser dette problem perfekt. Ved hjælp af din foretrukne billedredigeringssoftware er alt, hvad du skal gøre, at fremhæve den del af billedet, du ønsker, klikke for at kopiere det, så kan du indsætte det i editoren. Uden behov for manuelt at beskære, er dette plugin en realtidbesparende.

Skærmbillede af billede Elevator

Canva Design-knap

Canva Design-knap Gratis WordPress-plugin

Dit indlægs viste billeder er et af de mest almindeligt viste elementer på dit websted – når alt kommer til alt vises de på din blogs hjemmeside og vises ofte øverst i indlæg. Hvis du kan gøre dine fremhævede billeder mere lokkende, får du flere klik til dit indhold. Enkelt, ret?

Personligt er jeg en stor fan af freemium Canva Design Button-pluginet til opbygning af fremhævede billeder – alternativt kan du opbygge fremhævede billeder direkte fra Canva websted. Ved hjælp af træk-og-slip-grænsefladen giver Canva dig mulighed for at overlejre en række lagerfotografier, skrifttyper og grafik for at skabe smukke, mærkevarer billeder. For et eksempel på den type billede Canva er i stand til at producere, se skærmbillede nedenfor.

Canva-eksempel

Canva har over en million stock-fotografier tilgængelige og masser af grafiske elementer også. Et par af disse er gratis, men de fleste har en rimelig prisskilt vedhæftet. Når du er færdig med at oprette dit lagdelte billede, skal du blot betale for de premium elementer, du har brugt, så kan du bruge det på dit websted.

Aesop Story Engine

Aesop Story Engine Gratis WordPress Plugin

Hvis du vil have en fantastisk, gratis plugin, der får dit indhold til at se smuk ud, anbefaler jeg den massivt undervurderede Aesop Story Engine. Plugin er faktisk en pakke af forskellige ”moduler” til publicering af engagerende, langformet indhold. Nogle af denne funktionalitet er fokuseret på at organisere dit indhold, for eksempel tidslinjer og kapiteloverskrifter. Dog kan Aesop Story Engine også gøre en masse seje ting til dine billeder.

Til at begynde med kan du tilføje smukke helsides billeder øverst i et indlæg. Dette er en funktion understøttet af nogle WordPress-temaer, men dette er et godt alternativ for alle, der ønsker at tilføje dette til deres websted. Du kan også bruge plugin til at tilføje enkle billedgallerier til dit billede eller billeder i fuld bredde inden for dit indhold – du kan endda bruge en parallaxeffekt med dine billeder i fuld bredde, der ser fantastisk ud.

Hvis du ønsker at få din besked over i storslået, spektakulær stil, kan Aesop Story Engine være lige det, du leder efter.

Allground: Fuldskærmsbaggrunde

Allground: Fuldskærmsbaggrunde til WordPress

Info & download

Bevæger sig væk fra at placere smukke billeder inden for dit indhold, Allground-fuldskærmsbaggrund hjælper dig med at tilføje et smukt designelement på hele dit websted. Allground giver dig mulighed for at tilføje dine egne fuldskærmsbilleder, som derefter vises som baggrund for dit websted. Dette er en fantastisk måde at skabe et spændende førsteindtryk for besøgende. Du kan også integrere YouTube-videoer eller vise videoer med egen vært som baggrund.

Du kan indstille din baggrund til at vises på hele siden, eller du kan konfigurere den til at vises på et specifikt indlæg / side. Baggrunderne er heller ikke faste, og du kan konfigurere en serie billeder til at rotere hvert par sekunder.

WP Smush.it

WP Smush.it Gratis WordPress-plugin

Uden tvivl den mindst glamorøse plugin, der findes på dagens liste, men muligvis en af ​​de vigtigste. WP Smush.it-billedoptimering giver dig mulighed for at holde dit WordPress-websted kørende hurtigt ved at kondensere dine billeder til mindre filstørrelser uden at miste kvalitet. Og som vi alle ved, er webstedshastighed en komponent i Googles ranking-algoritme, så alt hvad du kan gøre for at forbedre belastningstiderne kan se dig klatre op på SERP’erne.

WP Smush.it komprimerer et billeds filstørrelse ved at fjerne de unødvendige metadata – en form for tabsfri komprimering. Du kan indstille plugin til automatisk at “smush” nye billeder, når de uploades til dit mediebibliotek, eller du kan gå tilbage og komprimere eksisterende filer. Hvis du vil have en premiumversion af Smush.it-pluginet, har WPMU frigivet WP Smush PRO.

Final Tiles Grid Gallery

Final Tiles Grid Gallery til WordPress

Info & download

Det sidste plugin på dagens liste er Final Tiles Grid Gallery. Plugin giver dig mulighed for at oprette enkle, stilfulde, responsive gittergallerier til dit websted.

Min favorit galleristil understøttet af Final Tiles er det smukke “smarte” gitter. Smarte gitter giver dig mulighed for at bygge gitre uden begrænsning af søjler og rækker – de billeder, du vælger, slotes sammen og skaber smukke, karakteristiske gallerier. Se skærmbilledet nedenfor for at se dette i handling.

Skærmbillede af sidste fliser

Ud over dette understøtter plugin også social deling med et enkelt klik, fem lightbox-stilarter og svæveeffekter. Du kan også tilføje billedtekster til hvert billede, og besøgende kan sortere og filtrere dine gallerier. Afhængig af besøgende’s browser understøtter Final Tiles fantastiske CSS3-animationer også for at gøre dine gallerier endnu mere iøjnefaldende.

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks er et premium WordPress-plugin, der bringer interaktiv løsning til dit websted. Kortinfo er tilgængelig for alle, der besøger dit websted, uanset enhed eller funktioner. Brug det til at oprette infografik, kort, nyhedsfotografering, produktmarkedsføring & e-handelssider, købbare produktkataloger og utallige andre ting. Tag ethvert billede, placér hotspots, link popover-værktøjstip med rich media-indhold, og udgiv det på dit websted. Plugin leveres med sin egen funktionsrige drag & drop webapplikation, så brugeren hurtigt og nemt kan oprette sit fantastiske interaktive billedkort og omgående integrere dem på et websted.

Det understøtter også wordpress indbygget indholdsredigeringsprogram til popover værktøjstip, der giver dig mulighed for at føje rig indhold til værktøjstipene på dit interaktive billedkort. Tilføj tekst med stilarter, medieindhold, integreret indhold fra YouTube, vimeo, soundcloud og fra andre webservices. Derudover kan du bruge wordpress-shortcodes fra dine installerede plugins. Plugin skalerer fremragende på alle slags enheder, fungerer også godt på berøringsskærme.

Vælg mellem et af tre foruddefinerede temaer, eller brug dit eget. Vi kan tilpasse det aktuelle tema med en tilpasset css-regler eller oprette et nyt, køre din egen JavaScript-kode, når en bruger klikker på et hotspot eller udløser en anden handling for at gøre noget specielt på din webside. Bliv nød, du er velkommen.


Tilføjelse af fantastiske billeder til dit websted skaber et solidt første indtryk, der holder dine besøgende på stedet længere. Jo længere de bliver, jo mere læser de, og jo mere sandsynligt er de for at blive loyale fans – og at have et loyal publikum er grundlæggende vigtigt, når man prøver at opbygge et bæredygtigt brand og en sund bundlinje.

Hvis du vil føje smukke billeder til dit websted, hjælper alle disse plugins. Mit råd: se på, hvad hver enkelt kan gøre, og overvej, hvordan plugins funktionalitet kan passe til dit indhold og det websted, du bygger. Hvis du tror, ​​det vil være et godt match, så giv det en chance – bare sørg for at spore din Afvisningsprocent og tid på stedet beregninger før og efter installationen af ​​plugin for at se, hvordan dit publikum reagerer på de ekstra billeder!

Hvad er dit foretrukne WordPress-plugin til tilføjelse af billeder? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector