WordPress-plugins for at øge målgruppens interaktion og engagement

De fleste bloggere er besatte af at vokse deres publikum, når de skal fokusere på at forbedre engagementniveauer. Husk, at et engageret publikum er et køb, og det er gode nyheder for det eneste tal, der virkelig tæller: din bundlinje.


At forbedre dette engagement er en gradvis proces. Fantastisk indhold er grundlæggende vigtigt, som altid, men det er også den måde, du interagerer og forbinder med dit publikum – jo mere du forbinder med dit publikum, desto stærkere bliver forholdet mellem blogger og læser.

Hvorfor skulle du omsorg om styrken i dette forhold? Fordi at oprette relationer er en fantastisk måde at etablere det loyale læserskab, du har brug for til bæredygtig succes – har du hørt om princippet om 1.000 loyale fans, ikke? Det er disse loyale læsere, der øjeblikkeligt læser det nye materiale, du udgiver, deler dine artikler mere entusiastisk og åbner deres tegnebøger for at købe de ting, du sælger.

I dag vil jeg hjælpe dig med at øge dit publikums engagement ved at vise dig fem måder at interagere med dit publikum samt et plugin til at hjælpe dig med at implementere hver strategi. Lad os dykke lige ind, skal vi?

Afsnit om aktiv kommentering: Disqus (GRATIS)

Disqus

Et godt sted at begynde at interagere med dit publikum er gennem dine kommentarfelt nedenfor artikler. WordPress inkluderer som standard et kommenteringssystem, der fungerer godt nok, men er ret begrænset sammenlignet med de mange funktionsrige kommentar-plugins, der er til rådighed – som et resultat, vil de fleste blogejere installere et kommenterende plugin.

Dette kommer til personlige præferencer, men jeg er en stor fan af Disqus Kommentar System plugin, som til dato har over 1,5 millioner downloads. Hvorfor er jeg sådan en stor fan af Disqus? Det ser godt ud ikke kun med et enkelt, men stilfuldt layout, men det gør det utroligt nemt for besøgende at give en kommentar – de kan logge på ved hjælp af Facebook, Twitter, Google+ eller en Disqus-konto. Minimering af friktion, maksimering af antallet af kommentarer, der er tilbage.

Disqus understøtter også trådede kommentarer, hvilket gør det muligt at svare direkte på de kommentarer, der er tilbage. Kast i et op / ned-afstemningssystem, der opfordrer folk til at efterlade fornuftige kommentarer – ingen kan lide en nedstemning, ikke? – og du har den perfekte kommenteringsplatform til at fremme en meningsfuld diskussion.

Tilskynde til diskussioner med afstemninger: Responsiv afstemning ($ 14)

Responsiv afstemning

Du kan bruge afstemninger på flere måder for at tilskynde til interaktion med dit publikum. Til at begynde med kan du bruge dem til at få direkte feedback fra besøgende: du kan køre en afstemning for at se, hvilke emner dit publikum gerne vil læse mere om, f.eks. Det er også en god måde at tilføje interaktivitet til dine indlæg: Overvej at stille et aktuelt spørgsmål, lade besøgende afgive deres mening og derefter se en ophedet debat i kommentarområdet – hvis du vil oprette et hurtigt indlæg, der vil tilskynde til debat, kan dette er en fantastisk løsning.

Et af de bedre polling-plugins, jeg har stødt på, er det Responsive Poll-plugin, der koster $ 14 over på CodeCanyon. Resultaterne af din afstemning vises i lydhør, animerede grafer, hvoraf der er syv stilarter at vælge imellem: søjlediagram, cirkeldiagram, donutdiagram, linjediagram, radarkort, polarkort og bootstrap fremdriftsbjælker – alle stilarter ser flotte ud . Afstemninger kan tilpasses fuldt ud, og du kan vælge så mange mulige svar som nødvendigt.

Du kan indsætte en afstemning lige midt i dit indhold ved hjælp af en simpel kortkode, plus du kan bruge den samme kortkode til at tilføje afstemninger til ethvert widget-område – i skrivende stund er der ingen dedikeret widget, men dette arbejdes med af udviklere.

Generer Buzz med konkurrencer: ContestHopper (GRATIS)

ContestHopper

Folk elsker at få ting gratis, så brug dette til din fordel: at køre en konkurrence med en fantastisk præmie kan generere en masse brummer til dit websted. Hvis du ikke har kørt en konkurrence før, kan det virke skræmmende at vide, hvordan man kommer op og kører. Jeg vil anbefale at installere den gratis ContestHopper plugin på dit websted.

ContestHopper giver dig mulighed for at tilføje en ren udseende konkurrenceform til dit websted. Du kan vise dette hvor som helst på dit websted ved hjælp af en kortkode eller ved hjælp af en dedikeret widget. Din konkurrenceform kan tilpasses fuldt ud: du kan indstille overskrift og overskriftstekst, inklusive baggrundsfarve og skrifttyper – fra over 600 Google-skrifttyper – og også tidsrammen for konkurrencen. Du kan også specificere indgangskravene – hvilke detaljer der skal være tilbage, indgangsgrænser pr. Person, og om der kræves dobbelt opt-in for at validere indrejse.

Efter indtastning giver plugin brugeren mulighed for at dele konkurrencen på en af ​​de store sociale kanaler – du kan belønne dem med flere poster for at gøre det. Endelig, når konkurrence tidsrammen er udløbet, vælger plugin en vinder tilfældigt.

Direkte kommunikation: Kontaktformulargenerator ($ 15)

Kontaktformulargenerator

Nogle gange vil en besøgende gerne kontakte dig, men føler sig ikke komfortable med at forlade deres forespørgsel i et offentligt miljø som kommentarsektionen. Den nemmeste måde at modtage meddelelser fra besøgende er at installere et kontaktformular-plugin. De fleste af os vil allerede kende et antal plug-in til kontaktformularer – især gratis Kontaktformular 7, og premium Gravity Form-plugins – men i dag vil jeg tilbyde noget andet: Kontaktformulargenerator-pluginet, der fås for kun $ 15.

Kontaktformulargenerator er en kraftfuld form builder-plugin, der giver dig mulighed for at oprette flotte kontaktformularer ved hjælp af en intuitiv træk og slip-grænseflade. Alle former er fulde lydhør og har et næsten ubegrænset antal tilpasningsmuligheder. Du kan hurtigt og nemt style dine formularer – du kan vælge den ønskede skrifttype fra et udvalg af 600+ Google-webskrifter, såvel som at have fuld kontrol over font, baggrund, kant og knapfarve.

Du kan nemt konfigurere din formular ved blot at trække og slippe elementer, som du vil – du kan tilføje afkrydsningsfelter, radioknapper og rullelister til din form. Der er en skyder til at bestemme bredden af ​​hvert element også. Der er også avancerede elementer som tid, dato, URL og captcha, hvor plugin validerer formatet for hver post, før du accepterer en indsendelse. Endelig kan du integrere alle de store autoresponder-tjenester, inklusive MailChimp og AWeber.

Ekstra kommunikationskanaler: HelloBar (GRATIS)

HelloBar

Siden de tidligste dage af Internettet har webmastere forstået betydningen af ​​at vokse en e-mail-liste – der er få bedre måder at fremme din interaktion med dit publikum. En e-mail-liste giver dig mulighed for at kommunikere med abonnenter direkte gennem deres indbakke, hvilket udvider din rækkevidde ud over dit websted og det indhold, du udgiver.

Der findes et antal e-mail-liste-plugins, hvor mange trækker en fin linje mellem at være for påtrængende og ikke gribe nok opmærksomhed til at tiltrække abonnenter. HelloBar er en fantastisk løsning på dette problem, der tiltrækker lige nok opmærksomhed uden at føle anmassende.

HelloBar er en simpel opt-in form, der falder ned fra toppen af ​​siden. Det kan integreres med ni autoresponder-tjenester – inklusive de store, AWeber og MailChimp. Hvis du endnu ikke har et autoresponder-abonnement, gemmer HelloBar dine fangede e-mail-adresser til dig.

HelloBar selv kan tilpasses fuldt ud – du kan redigere din besked, skrifttyper, fontfarve og knapfarve for at maksimere konverteringer. En demoversion af din bar vises, så du kan lege med disse tilpasningsmuligheder i realtid. Søjlerne i sig selv ser fantastiske ud, og med alle tilgængelige farver kan du oprette noget slående, mens du stadig passer ind på dit websteds farveskema. Du kan endda oprette flere HelloBars og køre a / b-tests for at se, hvilken der udfører bedst – HelloBar-betjeningspanelet giver dig mulighed for at indstille, hvor ofte hver enkelt vises, samt spore resultater.

Når du er tilfreds med dit design, kan du tilføje HelloBar til dit websted ved hjælp af en simpel HTML-kode, tilføjet lige før dit lukningskode. Du har også muligheden for at downloade dit eget forudkonfigurerede WordPress-plugin, downloadet fra HelloBar-instrumentbrættet – bare download og aktiver dette plugin, og HelloBar bliver øjeblikkeligt aktiv.

Afsluttende tanker

Så der har du det: fem enkle plugins for at forbedre din interaktion med dit publikum. Hvis du ser alvorligt på at opbygge et loyalt samfund for at holde besøgende oversvømmende, er dette alle gode strategier, du kan anvende – de kan endda tilbyde en vis beskyttelse mod den allerbedste indvirkning, en Google-algoritmeopdatering kan have på dit websted.

Og glem ikke: det er det at interagere med dit publikum sjovt – måske den bedste grund af alle til at oprette forbindelse til dit publikum oftere!

Kan du anbefale andre interaktionsfremmende WordPress-plugins? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map