WordPress Nulstil plugins til at rydde op på dit websted

WordPress Nulstil plugins til at rydde op på dit websted

Er du færdig med at teste, og har du brug for en ren skifer? Bare at lære WordPress, og skabe et rod? Brug et af disse plugins til at nulstille dit websted.


Vi ved alle det – det mystiske rod, der langsomt hoper sig op i vores liv. Det skal ikke være nogen overraskelse, at det samme kan ske med WordPress-websteder. Du kan fortælle, at dette er sandt, hver gang du giver din database et hurtigt kig.

Husk, at WordPress automatisk opretter poster i din database. Hvis du ikke er opmærksom, kan det blive en snøskred og knuse dit websteds hastighed under unødvendige data. WordPress leveres heller ikke med en nulstillingsknap, så mange mennesker har en tendens til at ignorere dette problem helt.

Eller du kan være udvikler ved at oprette WordPress-temaer og plugins. Test af dem er kedeligt, især hvis du skal installere WordPress igen igen, hver gang du vil prøve det nye plugin eller tema ud. Det er dem, der føler manglen på nulstillingsknappen mest.

Hvorfor nulstille?

Selvom disse begge er en god grund til at give din WordPress en nulstilling af og til, kan der være en anden, mere populær. WordPress kræfter 34% af alle websteder og er klar til at tænke noget mere. Det er stadig den valgte platform for bloggere, e-handelswebsteder og DIY-websteder.

Sidstnævnte vokser i popularitet, og med dem er behovet for nulstille plugins. Sandheden er, at der er adskillige blogs, der tilbyder rådgivning om webstedsdesign, tilgængelige plugins eller endda sikkerhedsforanstaltninger til WordPress.

Selvom disse er utroligt nyttige, når du ved, hvad du laver, er den bedste måde at lære stadig en praktisk tilgang. At dykke lige ind og se, hvad der sker, er sandsynligvis den hurtigste måde at finde ud af på dit websted. Det er også masser af sjov, også!

Når DIY-forsøget er afsluttet, kan det dog ende ud som en tredje klassers håndværksprojekt, forhåbentlig uden glitter. Og det er her folk har en tendens til at give op. Hvis der kun var en måde, de kunne nulstille deres websted på, skal du starte forfra og gøre det ordentligt.

WordPress kommer ikke med lette indstillinger til at nulstille ud af boksen. Men der er masser af praktiske plugins. Hver af følgende plugins kommer dig der. Lad os se hvor og hvordan.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

WP Reset

WP Nulstil WordPress Plugin

WP Reset var oprindeligt beregnet til udviklere – som skulle nulstille webstedet flere gange om dagen. Takket være sin brugervenlighed gik det imidlertid mainstream. Mange mennesker, der har brug for at starte frisk, enten for at give deres hjemmeside en makeover eller for at rydde op i et tilfældigt rod, begyndte at stole på dette plugin.

Det nulstiller ikke kun webstedets database til sin oprindelige tilstand på kort tid, men det kan også hjælpe dig med at rydde ud målrettede segmenter på dit websted. Har du for mange plugins eller temaer på dit websted? Alt, hvad det kræver, er et klik på en knap for at rydde dem.

Plugin har flere fejlsikre mekanismer for at sikre, at du aldrig sletter, hvad du ikke ønsker. Det vigtigste er, at med WP Reset, skal du vælge din post-reset-opsætning. Så du behøver ikke at geninstallere alt igen. Dette plugin, som mange andre på denne liste, rører ikke dine data, så der er ingen grund til at bekymre dig. det vil slette alle brugere, men brugeren, der nulstiller webstedet, kan logge ind igen.

En anden vigtig funktion i dette plugin, som du sandsynligvis ikke finder sammen med andre, er muligheden for at oprette database-snapshots. Hvorfor er det vigtigt? Når du har oprettet et snapshot af databasen, kan du bruge dette plugin til at vende tilbage til det pågældende snapshot. Betydning af at du får nulstillet webstedet til et bestemt punkt, hvilket udviklere vil synes ganske praktisk.

Den mest berømte funktion ved dette plugin er den ekstraordinære support. Det interne WP Reset-team er tilgængeligt til at hjælpe brugere med alle problemer, de måtte have.

Dette er temmelig vigtigt, da mens WP Reset oprindeligt var designet til udviklere, kan alle bruge det. Det er en perfekt løsning til både at rydde op i et rod, opdage og løse mindre problemer og fremskynde udviklingen, da det giver en hurtig måde at teste kode igen.

WP Reset Webhook Integration

WP Webhooks WP Nulstil WordPress Plugin

WPWH – WP Reset Webhook Integration plugin kan ikke gøre meget af sig selv, men det er værd at nævne, da det tilføjer et andet lag til WP Reset. Hvad betyder det? Dette plugin integreres med WP Reset for at tilføje webhook-funktionalitet.

Hvis du har en anden service, som du bruger kroge til at arbejde på dit websted, er dette plugin et must. Det giver dig mulighed for at gøre alt, hvad du normalt ville gøre med WP Reset plugin gennem admin-dashboardet.

Fra nulstilling af hele websitet til rengøring af uploads-mappen, med denne integration kan du gøre det gennem din foretrukne software.

Hvordan nulstiller du dit websted med WP Reset?

Trin 1: Bestem, hvad du vil beholde. Marker de nødvendige afkrydsningsfelter for at sikre dig, at dit websted vender tilbage med de indstillinger, der stadig findes.

WP Nulstil handlinger

Trin 2: Vælg, hvad du vil nulstille. Har du brug for at nulstille hele webstedet, eller har du brug for at rydde op, f.eks. Mappen transienter?

WP Nulstil indstillinger

Trin 3: Klik på slet! Og hvis du vil nulstille hele webstedet, skal du blot indtaste “nulstilling” og trykke på knappen.

Bekræftelse af WP nulstiller

WP Database Reset

WP Database Reset Plugin

WP Database Reset er en lignende løsning som den første nævnte plugin. Nogle gange er der aspekter af dit websted, som du gerne vil have, mens du sletter andre.

Vi taler nemlig om database- og databasetabeller. Med dette plugin er det næsten ubesværet at slette hele databasen og gå tilbage til begyndelsen. Det er også næsten intet at rydde op i en bestemt tabel. Brug for at slippe af med alle dine indlæg? Du kan gøre det på ingen tid med et enkelt klik.

Ligesom den forrige plugin er det næsten umuligt at slette noget ved et uheld. Det har et skudsikkert system, der ligner captcha, så du virkelig skal tænke to gange, før du sletter noget. Hvis du er sikker på, at du vil slette en tabel eller en database, vil det gøre det for dig på kort tid.

Selvom der ikke er et væld af funktioner, har det alt, hvad en udvikler har brug for for at fremskynde udviklingsprocessen. Gå tilbage til den første for dem, der har brug for flere muligheder, eller læs videre.

Hvordan nulstiller du en database med WP Database Reset?

Trin 1: Vælg den database, du gerne vil nulstille.

Indstillinger for nulstilling af WP-database

Trin 2: Indtast den medfølgende sikkerhedskode, og tryk på nulstilling.

Avanceret nulstilling af WordPress

Avanceret WordPress Nulstil plugin

Avanceret WordPress Nulstil plugin er en anden løsning til nulstilling af dit websted. Det giver dig mulighed for at slippe af med et testwebsted på kort tid uden at skulle gennemgå installationsprocessen igen. Endnu en gang – det er perfekt til enhver, der har brug for en ren skifer i WordPress hver nu og da.

Med dette plugin, ligesom med de foregående, skal du beholde alle dine filer. Det vil dog slette alle databasetilpasninger, som disse plugins og temaer har oprettet til dig. Det kan også slette alle indlæg, som er perfekt til de forårsrengøringsmomenter, du måtte have gennem året.

Du har også muligheden for at slette alle brugere, men pluginet registrerer automatisk administratoradministratoren. Ved nulstilling tillader plugin denne bruger at logge ind igen med den samme adgangskode, hvilket sparer en masse tid.

Det vil dog ikke slette nogen plugins og temaer. Så hvis du leder efter hjælp på dette område, kan du se på andre plugins på vores liste. Det samme gælder for multisite, som ikke understøttes. Stadig vil udviklere sætte pris på letheden ved at starte fra bunden, da bekvemmelighed og tidsbesparelse altid er meget vigtig.

Sådan nulstilles webstedet med Advanced WordPress Reset?

Trin 1: Skriv “reset” i tekstboksen.

Avancerede indstillinger for nulstilling af WordPress

Trin 2: Klik på nulstil!

Customizer Reset

Customizer Reset af WPZoom

Customizer Reset er det første plugin, du skal installere, hvis du lige er kommet i gang med WordPress. Hvorfor? Som nævnt før – mange mennesker kan lide at lære nye ting ved at dykke direkte ind i det. Og live-tilpasseren er ikke anderledes. Nå, at få fat i Customizer kan virke som ingen lille bedrift, indtil du prøver det. “Intuitiv, træk og slip-bygmester” virker som et stykke kage. Men resultatet kan ende mindre end øjet tiltalende.

Ville det ikke være fantastisk, hvis du bare havde en nulstillingsknap? Det er præcis, hvad Customizer Reset er til. Det giver dig mulighed for at tage en praktisk tilgang til læring uden at gå den ekstra kilometer ved at skulle slette alt manuelt. Kan du huske, hvad du snoede og finjusterede i første omgang?

Det siges, at dette plugin fungerer med alle temaer og plugins, der bruger “tema_mod” -indstillingerne til at gemme disse ændringer. I det væsentlige, hvis det er tilfældet for det tema, du vælger, er der ingen lettere måde at komme til den tomme skifer og prøve igen.

Sådan nulstilles tilpasseren?

Trin 1: Installer og aktiver plugin til Customizer Reset.

Knappen Nulstil til Customizer

Trin 2: Knappen “Nulstil” vises i din brugerdefinerede. Brug det, hvis du har brug for det!

For at opsummere det

Mens WordPress ikke leveres med en indbygget nulstillingsknap, er det let at tilføje den nødvendige funktionalitet med et af disse stærke plugins. Funktioner ændrer muligvis en smule pr. Plugin – men brugervenligheden forbliver den samme. Alt hvad du skal gøre er at installere, vælge hvad der skal slettes, indtaste sikkerhedskoden og klikke på en knap.

Da alle disse giver dig en ren skifer på en eller anden måde, er spørgsmålet om, hvad der er bedst, op til dig. Det hele afhænger af, hvad du gerne vil slette eller nulstille på dit websted.

Hvilken skal du bruge? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map