WordPress e-handels tips til at tiltrække trafik, der konverterer

WordPress e-handels tips til at tiltrække trafik, der konverterer

Oprettelse af e-handelswebsteder på WordPress bliver meget populær, og tal beviser det: WooCommerce har allerede nået en markedsandel på 22% i 2019, positionering som den mest populære løsning blandt de øverste en million websteder på Internettet.


Derfor har WordPress arbejdet på at gøre det lettere for e-handelswebs at være funktionelle og få succes på platformen. Hvis du ejer en WooCommerce-butik, ved du, hvor frustrerende det kan være at have et lavt salg. Især når du har en god mængde trafik. Dette kan ske, fordi den trafik, du medbringer, er af lav kvalitet, eller fordi du skal fortsætte med at arbejde på at optimere din butik.

I denne artikel gennemgår vi WordPress eCommerce-plugins, der hjælper med at oprette fantastiske onlinebutikker, og nogle tip, du kan anvende for at tiltrække trafik, der faktisk konverterer til salg.

1. Optimer din online reklamestrategi

Betaling for reklame garanterer ikke, at du bringer trafik af høj kvalitet til din butik, der konverteres. Dette gælder både for sociale medieannoncer og Google-annoncer. Den trafik, du bringer via betalte annoncer, har ikke nødvendigvis en høj konverteringsfrekvens, men at nå høje konverteringsfrekvens på denne måde afhænger af, hvor godt dine annoncer oprettes og optimeres.

Imidlertid er reklame en af ​​de mest succesrige måder at nå en enorm mængde målkunder let og hurtigt. Bare for at du har en idé, har Google over 100 milliarder månedlige søgninger, forestil dig alle de mennesker, du kunne nå, og mulighederne for, at kunder kan se og klikke på dine annoncer. Facebook har millioner af brugere over hele verden, som du også kan vise dine annoncer til.

WooCommerce smarte Google-annoncer

WordPress kan hjælpe dig med at oprette annoncer til dine produkter og tjenester med nogle af deres plugins: Hvis du vil vise dine produkter på Google, men ikke har tid nok til at oprette alle dine annoncer, bannere eller konfigurere din budstrategi, er der plugins som WooCommerce smarte Google-annoncer der automatisk opretter og konfigurerer dine Google Ads gratis i 5 enkle trin:

 • Det første trin er at give appen adgang til din Google Ads-konfiguration. På denne måde kan den uploade, offentliggøre og optimere dine Google Ads-kampagner.
 • Efter at appen har fået adgang, bliver du bedt om at konfigurere de generelle attributter: lande, hvor du vil annoncere dine produkter, de kategorier, din butik falder i, og de samlinger, du vil have os til at annoncere.
 • Derefter er det tid til at give appen navnet på din butik og et par sætninger, der beskriver den. Du bliver også bedt om at uploade et billede af dit logo.
 • På dette tidspunkt vil appen bede dig om at skrive et par korte sætninger, du vil have vist i dine annoncer, og vælge de tjenester, du leverer sådan os gratis forsendelse eller let returnering. Du har også muligheden for at inkludere et telefonnummer, hvis du vil vise det.
 • I det sidste trin skal du kun vælge det daglige budget, du vil bruge på reklame på Google.

Når du er færdig med dette trin, konfigureres plugin fuldstændigt, og dine Google Ads oprettes inden for fire arbejdsdage! Når dine annoncer er oprettet, har du adgang til dit eget betjeningspanel, hvorfra du kan kontrollere alt.

Download Facebook til WooCommerce

Andre plugins som Facebook til WooCommerce forbinder din hjemmeside med Facebook. Plugin fungerer ved at oprette en butik på din Facebook-side, så du kan køre dynamiske annoncer på platformen. Annonceringsmuligheder for WordPress og WooCommerce butikker er uendelige, du skal bare finde den metode, der bedst passer til dine behov.

2. Redd mistede kunder

På trods af at de var nødt til at forlade din butik uden faktisk at købe, har du brug for en plan for at bringe dem tilbage. Der er flere måder, du kan gøre dette på:

 • Brug retargeting-kampagner: mind dem om dine produkter ved at følge tidligere besøgende via internettet med annoncer. De mest effektive er dynamiske retargeting-annoncer. Disse viser potentielle klientannoncer med det nøjagtige samme produkt, de kiggede på på dit websted.
 • Føj en WooCommerce-ønskeliste til din butik: Plugins som TI WooCommerce Ønskeliste gør det nemt for besøgende at gemme de produkter, de kan lide, og købe dem senere. Brugere kan også dele deres ønskeliste med venner og familie. Så selvom de ikke foretager et køb nu, kan en anden, de kender, muligvis til en fødselsdag, ferie eller anden begivenhed.
 • Opfølgning med forladte vogne: Brug en plugin som f.eks Forladt Cart Lite, dette plugin sender automatiske og tidsbestemte e-mail-meddelelser til begge dine gæster og indlogerede kunder for at minde dem om deres forladte ordrer. Du har ansvaret for at oprette et ubegrænset antal e-mail-skabeloner til at sende dem med de ønskede intervaller. Med realtid information om de forladte ordrer, inklusive de produkter, der blev forladt og deres værdi.

3. Opret dit eget online community

At skabe et samfund omkring dit brand er vigtigt for væksten af ​​dit websted og tiltrække flere mennesker til det. For at gøre det er det meget vigtigt at skabe et ordentligt miljø både på dit websted og de sociale mediekonti, der er knyttet til det.

Det første trin er at oprette din egen blog. Skriv indlæg om dine produkter og tjenester, kunden har brug for dig, og emner omkring livsstilen for din målgruppe. Fokuser på det, de alle har til fælles, og få læserne til at føle sig som en del af dit brand. Når de først har gjort det, er det også mere sandsynligt, at de vil dele dine artikler – hvilket hjælper dig med at vokse gratis. Det H&M Magazine er et godt eksempel på, hvordan du kombinerer din e-handelsbutik med en kundespecifik blog. Hvis du ser, dækker deres blog referencer til mode, skønhed og kultur, der er i overensstemmelse med deres nuværende produktudbud og deres branding.

Yoast SEO-plugin

Indholdsgenerering er også super nyttig til forbedring af din SEO-strategi. Det skaber flere chancer for, at dit websted vises i Googles resultater, når folk søger efter relaterede søgeord. Der er mange måder at forbedre din WooCommerce SEO, men det bedste sted at starte er med et godt SEO-plugin. Selvom du sandsynligvis har hørt om det før, Yoast er en af ​​de bedste muligheder for ethvert WordPress-drevet sted. Herunder WooCommerce-butikker. Dens indbyggede indstillinger hjælper dig med at optimere dine indlæg, før du offentliggør dem på din blog. Forøgelse af sandsynligheden for, at de begynder at placere i søgeresultater.

Det andet trin er at dele alt dit indhold på sociale medier for at nå så mange mennesker som muligt. Dette vil hjælpe dig med at bringe ny trafik til dit websted. Hvilket igen kan føre til, at potentielle kunder navigerer i din butik, hvis du er overbevisende nok!

NextScripts: Sociale netværkers auto-plakat

En mulighed er at bruge et plugin som f.eks Socialt netværk auto plakat. Dette plugin offentliggør automatisk poster fra din blog til konti på sociale medier. Du skal bare skrive et nyt indlæg, og det vil blive offentliggjort på alle dine konfigurerede sociale netværk. Dette plugin fungerer med profiler, forretningssider, community-sider og grupper, og meddelelser kan tilpasses fuldstændigt til hvert netværkskrav.

Gendanne gamle indlæg - Automatisk post til sociale medier

Du kan også bruge sociale medier til at bevare dit indhold stedsegrønne og endda genoplive gamle indlæg. Der er et specifikt WordPress-plugin til dette: Genoplive gammelt post – Auto-post til sociale medier. Dette plugin deler automatisk dine gamle indlæg og får mere trafik til dem fra sociale netværk. Dermed hjælper du dig med at markedsføre dit indhold. Du vil være i stand til at vælge tidspunktet mellem indlæg, antallet af indlæg, der skal deles, og at inkludere hashtags og backlinks. Det er integreret med Google Analytics, så du kan spore alt og også kompatibelt med URL-forkortere.

Sociale medier er ikke kun vigtige for at dele dine artikler. Det er også her, du har mulighed for at interagere med dit publikum, engagere dem og modtage feedback. Det er her, magi sker, hvor du har chancen for at blive viral og drømme stort. Det er vigtigt at korrekt oprette forbindelse til dit websted med dine sociale netværk. De fleste WordPress-temaer inkluderer indbyggede sociale mediemuligheder. Men hvis din ikke gør det, er der masser af sociale medier WordPress-plugins at vælge imellem.

4. Samarbejd med influencere i din sektor

Du kan altid samarbejde med andre virksomheder eller enkeltpersoner på sociale medier, blogs eller andre websider. At samarbejde med andre i din branche eller niche er en gennemprøvet måde at øge relevant trafik på. Da du er målrettet mod mennesker, der er interesseret i lignende produkter eller tjenester, eller som har en bestemt livsstil, som dine produkter eller tjenester matcher, er trafikken meget mere tilbøjelig til at konvertere.

WordPress gæstepost

En af de mest populære måder at samarbejde på er gæstepost. Dette er en naturlig måde at introducere dig selv og din virksomhed til et nyt publikum. Udveksling af indhold med andre påvirkere og virksomheder på sociale medier eller blogs er ikke kun godt for SEO, men også til tillidsgenerering.

Vi er sociale dyr, vi kan godt lide at vide om andre menneskers oplevelser, når vi træffer vores egne beslutninger. Dette kaldes socialt bevis. Hvis folk ser, at andre påvirkere eller lokalsamfund, de tilhører og stoler på, anbefaler dig, er det mere sandsynligt, at de også sætter deres tillid til dig. Næsten 63% af forbrugerne angiver, at de mere sandsynligt vil købe fra et websted, hvis det har produktvurderinger og anmeldelser. Denne procentdel er højere, når gennemgangen foretages af en influencer eller ekspert på nichen.

På grund af deres tilstedeværelse på sociale medier ses påvirkere som berømtheder inden for nichen. Folk forbinder ofte de positive egenskaber, de ser i influencer, til de produkter, han eller hun reklamerer for. Derfor kan det være en god ide at have brandambassadører på sociale medier. Hvis influencer bruger produkter på deres sociale mediebilleder, bios, hashtags og beskrivelser, kan dette have en stor indflydelse på et brands sociale bevis. Tag højde for, at en social media-ambassadør ikke behøver at være en social medieinfluencer. De kan også være en brancheekspert eller en lidenskabelig kunde. Alt tæller!


Der er mange flere tip til, hvordan du bringer relevant trafik til din butik, der er fokuseret på WordPress SEO bedste praksis. I denne artikel ønskede vi at vise dig taktikker, der ikke kun er relateret til SEO. Men det har også et stort potentiale for at hjælpe dig med at forbedre din WooCommerce-butiks ydelse. Vi håber, det hjælper dig! Gik vi glip af noget? Hvad gør du for at tiltrække besøgende af høj kvalitet til dit websted?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map