Udvid din LearnDash-træningsvirksomhed med flere instruktører

Udvid din LearnDash-træningsvirksomhed med flere instruktører

Oprettelse af et e-Learning-websted med et fantastisk LMS og et vidunderligt tema er bare toppen af ​​isbjerget. Det er ligesom at åbne et bibliotek og vente på, at folk skal gå i. Den virkelige udfordring er at øge fodfaldene.


Når det kommer til onlineuddannelse, begynder vi med at bekymre os om at vælge den rigtige platform til at skabe vores perfekte e-learning-site. Derefter bekymrer vi os for at skabe topnoteret læringsindhold. Vi indstiller processer til at styre studerendes fremskridt, besvare deres spørgsmål og øge engagementet blandt andet. Men hvad vi ofte går glip af, er at tænke på, hvordan man får studerende på stedet!

Opbygning af webstedet og indholdet er vigtigt. Men at fange opmærksomheden fra potentielle studerende, give dem en bred vifte af kurser at vælge imellem, at få interesserede studerende til at tilmelde sig er ikke så let.

At dyrke virksomheden kræver meget arbejde. Så lad os forstå med et eksempel.

Casestudie: Webudvikling og online træning

LearnDash

John er en WordPress-udvikler, der ønsker at udnytte sin ekspertise og fritid til god brug. John ønsker at begynde at tilbyde WordPress webstedsudvikling, online. Fantastisk idé! I betragtning af den WordPress-ekspert, som han er, går han helt klart med at oprette et WordPress-websted til sine onlinekurser og vælger LearnDash som sit valg af LMS.

Han opretter videoer af sine kurser. Det hele går godt. Han får tilmeldinger, og folk viser en masse interesse for hans kursus. Det er indtil antallet af studerende linjer. Studerende tilmelder sig, men antallet af tilmeldinger ser ikke ud til at vokse, og i betragtning af den indsats, han er nødt til at gøre for at styre de eksisterende studerende og indholdet, er hans overskud på det lave.

John skal hurtigt tage noget!

Stien mest taget.

Det mest indlysende næste trin for enhver virksomhed, der ønsker at vokse, er markedsføring. John er enig. Han dykker dybt ned i alle mulige marketingaktiviteter – blogging, marketing på sociale medier, Facebook-remarketing, betalte annoncer, e-mail-marketing, affiliate marketing.

Nogle tilgange fungerer, andre gør det ikke.

Han er klar over, at problemet ikke handler om omfanget af markedsføring, men snarere selve emnet.

I betragtning af at WordPress er et så populært emne, har studerende allerede mange muligheder. Der er mange kurser, der tilbyder WordPress-udviklingsuddannelse og nogle endda gratis. WordPress-kursusmarkedet er mættet, og betalte kampagner brænder et hul i Johns lomme.

Så hvad kan John gøre?

Stien mindre taget.

Nu er John klar over, at han har brug for at tilbyde sine studerende noget mere for at holde dem interesseret og for at øge kursusmeldinger. Han tænker på at tilbyde ”værdiskabende kurser” for studerende, der tager WordPress-webstedsudvikling.

Sammen med webstedsudvikling tænker han på at tilføje layoutdesign og SEO-kurser blandt andre. Hvad dette effektivt gør er at give potentielle studerende et bredere sæt kurser at vælge imellem. Og da kurserne er beslægtede, finder en studerende, der har tilmeldt sig et kursus, også andre kurser nyttige.

Resultatet?

Det er endnu bedre, end John håbede på. Kurserne får ham flere studerende, og ikke kun det, WordPress-webstedsudviklingsregistreringer stiger også.

Men John er ikke ekspert i layoutdesign eller SEO. Så hvordan kunne John klare alt dette? Hvordan skabte han flere kurser og mere værdi for sine studerende?

Han fik hjælp fra andre instruktører.

Lidt hjælp går langt.

Vi har alle brug for lidt hjælp til at udvide vores forretning, og når markedsføring mislykkes, forøger dit tilbud for at få flere øjenboller, virker det som en logisk løsning. Men ligesom John, er vi ikke ekspert inden for flere emner. Så hvordan bygger vi kurser om forskellige emner?

Vi henvender os til andre instruktører som os og søger at finde et publikum til deres kurser.

Administrer et Multi-Instructor LearnDash-websted effektivt

LearnDash er en simpel LMS, fordi det er let at forstå og bruge. Kursusstrukturen er ganske ligetil, så du kan oprette kurser uden besvær eller forvirring, selv inden for få timer.

Som webstedsadministrator er det vigtigt at være bekendt med WordPress-backend og WordPress generelt. Det er ikke en hård og hurtig regel, men du bliver nødt til at lære og bruge den til sidst. Der er mange vigtige indstillinger og funktioner i WordPress-backend, som du skal være dygtig til, så det er altid en god ide at begynde at forstå det før end senere. Og når du først er tilpas med WordPress, er det en leg at bruge LearnDash.

Men med et websted med flere instruktører tilføjer du flere mennesker til webstedet. Med den måde, LearnDash i øjeblikket er bygget, har disse mennesker brug for adgang til backend for at oprette deres kurser. Og hvis de ikke er bekendt med WordPress-backend, kan det være overvældende. For dem, der kender WordPress, kan administratorer have et andet problem – at give backend-adgang kan kompromittere webstedets sikkerhed.

I begge tilfælde bliver backend-kompleksiteten og det at give adgang til flere outsidere et problem. Og man søger en løsning.

1. Brug et Multi-instruktør Management Plugin

Frontend Course Creation Plugin

Det bedste handlingsforløb er at bruge et plugin, der giver dig mulighed for at tilføje flere instruktører til dit websted og give dem mulighed for at oprette kurser i LearnDash, uden at give dem adgang til backend. Og ligesom alle WordPress-ting, er der et plugin, der fungerer til dette formål. Se og se, skabelsen af ​​Front End Course til LearnDash!

Front End Course Creation giver LearnDash-administratorer mulighed for at oprette “Course Authors” på deres websted. Som navnet antyder, kan disse kursusforfattere kun oprette kurser fra front-end. Her er et par detaljer om, hvordan et plugin som Front End Course Creation kan hjælpe skabere som John.

2. Begræns adgang til forfatterforfattere

LearnDash-kursusforfatteradgang via BuddyPress

Med frontend-kursusoprettelsesplugin kan administratorer kun begrænse webstedsadgang for instruktører eller kursusforfattere til frontend. De har ikke adgang til WordPress-indstillinger. Instruktører kan have deres egne BuddyPress-profilsider med muligheder for at oprette kurser direkte derfra. Det er så simpelt som det!

3. Tilby et simpelt kursusoprettelsesinterface

Frontend Course Creation-plugin har en kursusbyggergrænseflade, der er meget nem at bruge og tilbyder en masse funktioner, som nemt at tilføje nye kurser, lektioner, emner, gemme kladder, automatisk udgivelse af indhold osv. Hurtigt og uden komplicerede procedurer. Johns instruktører kan oprette det komplette kursushierarki sammen med quizzer på en enkelt skærm med en træk-og-slip-kursusbygger. Slår at skulle navigere på tværs af flere LearnDash-indstillinger hver dag! Alt dette uden at bekymre sig om kompleksiteten af ​​WordPress-backend. Det er okay, hvis kursusforfattere ikke kender WordPress helt. Der er ingen læringskurve involveret; kursusoprettelse er så enkel som at udfylde en formular.

4. Sælg kurser med lethed

Som webstedets administrator kan John sælge kurser oprettet af gæsteforfattere eller medinstruktører. Frontend Course Creation plugin er også kompatibel med WooCommerce. Dette betyder, at John endda kan tilføje disse kurser som WooCommerce-produkter, så hans studerende har bedre betalingsmuligheder. Kurser af en instruktør kan bundles og sælges som et enkelt produkt, hvis nødvendigt.

5. Hold styr på kommissionerne

LearnDash Award-provisioner

Med skabelse af frontend-kurser kan John også administrere instruktørprovisioner. Plugin giver ham mulighed for at oprette procentsatser for betalte kurser for individuelle kursusforfattere. Hver gang et køb foretages, holder Front End Course Creation styr på den provision, som hver instruktør tjener til kurset. Kommissionsrapporten kan også eksporteres efter behov.

6. Vær altid ansvarlig!

Den bedste del af det hele er, at Johns instruktører overhovedet ikke har nogen backend-adgang. Dette sikrer, at John har fuld kontrol. John kan vælge at gennemgå kurser af nye forfattere, før han udgiver dem, eller han kan vælge at automatisk udgive kurser fra erfarne forfattere. Som LearnDash-administrator har John det sidste ord!

Afsked tanker

Når det kommer til e-learning (eller enhver virksomhed til sagen), er hjælp – til at skalere din virksomhed uden at gå på kompromis med kvaliteten – altid velkommen!
At have et ekstra par hænder betyder, at du kan fordele dit ansvar og fokusere på det, der er vigtigt. Alt hvad du har brug for er en vis teknologisk assistance til sikkerhedskopiering!

I tilfælde af webstedsejere som John, kan enkle plugins gøre en forskel og lette ledelsens onde. Et plugin med flere instruktører beviser, at bare fordi et LearnDash-websted har mere end en instruktør tilføjet det, betyder det ikke, at vedligeholdelse og styring skal være kompliceret eller kedelig. Der er en måde at tage sig af alt på, og det er bare et spørgsmål om at finde det rigtige plugin til at vokse din træningsvirksomhed glat!

God undervisning! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map