Topnotch Facebook WordPress Plugins til dit websted

24. august 2015 var en rød brevdag for Facebook. For første gang, 1 milliard mennesker logget ind på deres Facebook-konti på en enkelt dag. Tidligere i år krydret Facebook op i alt 1,59 milliarder brugere. Det er tal, som ingen forretning, store eller små, har råd til at ignorere. Et stort antal Facebook-brugere udgør også en del af målgruppen for de fleste virksomheder. Det er bestemt godt for enhver virksomhed at nå ud til disse brugere via en platform, der er bekendt med dem.


Det er let at holde kontakten med Facebook med WordPress. Så let at det i mange lande er den primære form for kommentar og kommunikation på nettet. Du kan integrere Facebook med dit WordPress-sted fra din profil eller side, eller ved at placere en widget på dit websted, hvor besøgende blot kan klikke og oprette forbindelse til dig. Der er mange forskellige elementer på Facebook, der let kan tilføjes til WordPress.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Facebook-plugins til WordPress

Et stort antal plugins kan hjælpe med at forbinde en Facebook-side til WordPress-webstedet. Facebook-brugere kan oprette forbindelse til dig fra dit websted uden at skulle have adgang til deres Facebook-konto.

Fra deling af Facebook-opdateringer, fans, begivenheder og billeder på dit websted til at automatisere opdateringer og tilføje en praktisk billeddelingsfunktion, WordPress-plugins gør det hele muligt. De fleste af plugins har brug for en Facebook-app-id og en hemmelig app-nøgle. Disse numre er nødvendige, så Facebook er sikret din identitet, mens du får adgang til dine Facebook-oplysninger.

Jeg har blandet gennem mange af pluginsne og her er min topvalg af Facebook-plugins til WordPress.

Facebook-side-plugin

Det Facebook-side-plugin integrerer en Facebook-læsning på dit websted. Det giver brugerne mulighed for at lide eller dele din side ved at klikke på knapperne. Hvis brugere er logget ind, kan de også se, hvilken af ​​deres venner, der allerede har set siden.

Facebook-side-plugin

For at tilføje læsningen til dit websted skal du besøge Facebook-pluginsiden. Kopier URL’en på dit websteds Facebook-side, og indsæt den derefter i det angivne rum. Du kan tilpasse Facebook-integreringen til dit websted ved at justere højden og bredden.

Efter at have fået størrelsen på indlejringen nøjagtigt som du vil, generer du en kode ved at klikke på knappen Hent kode. To kodestykker genereres. Kopier / indsæt det første uddrag i dit tema eller underordnetema som beskrevet i instruktionerne, der ledsager koden. Indsæt det andet kodestykke, uanset hvor du ønsker, at læsningen skal vises. Det mest almindelige sted, hvor du finder Ligningen, er i sidebjælken. Du kan placere den anden kode i en tekstwidget og trække den til sidebjælken. Nu kan brugere nemt lide eller dele, mens de er på dit websted.

Ultimate Facebook

Ultimate Facebook af WPMU DEV integrerer Facebook-sider med WordPress problemfrit. Mange opgaver, der udføres af flere plugins, er alle samlet i dette ene strømpakkede plugin. Det har kraftfulde integrationsværktøjer, der sikrer en flydende oplevelse for besøgende at forbinde deres identitet til dit websted.

Facebook-brugere behøver ikke oprette en konto på dit websted. De kan nemt registrere eller logge på WordPress-websteder ved hjælp af deres Facebook-detaljer. WordPress-medlemsprofilen oprettes automatisk med profiloplysninger hentet fra Facebook.

Ultimate Facebook

Brugere kan let finde din side på Facebook og kan kommentere ved hjælp af den velkendte Facebook-kommentargrænseflade. Kommentarer, der er lagt ud på Facebook, kan slås sammen med din kommentaretråd. Så hvis en ven poster en kommentar på brugerens Facebook-væg, importeres den kommentar automatisk til afsnittet Kommentarer på dit websted. Mange Facebook-brugere føler sig mere komfortable med at kommentere inden for Facebook, og dette plugin gør det nemt for dem at dele kommentarer på både Facebook og dit websted.

En aktivitetsfeeds widget kan tilføjes, der kan introducere en bruger til andet personaliseret indhold på dit websted. Brugere kan dele albummer og automatisk postere på væg, side, begivenheder eller noter.

Plugin kan købes som en del af en medlemskabspakke med WPMU DEV, og der tilbydes en gratis prøveperiode på 14 dage. Den er klar til flere steder og er kompatibel med de fleste standardtemaer.

Tilpasset Facebook-feed

Tilpasset Facebook-feed er et meget bedømt, meget downloadet plugin (200.000+ aktive installationer). Det hjælper dig med at vise et tilpasset Facebook-feed på dit websted. Andre Facebook-plugins integrerer feedet i iframes, og dette kan ikke gennemgås af søgemaskiner. Men brugerdefineret Facebook-feed tilføjer indhold, der kan gennemgås af søgemaskiner – et reelt løft for SEO.

Tilpasset Facebook-feed

Feedet kan trækkes fra en enkelt side eller mange sider eller grupper. Kortkoder hjælper dig med at integrere feedet på enhver side, indlæg eller widget. Det er enkelt at konfigurere. En del af indlæg kan være skjult, og cache sikrer, at indlægene indlæses med stor hastighed. Hvis du poster regelmæssigt, kan du justere indstillingerne for at tjekke dine Facebook-sider hver dag for frisk foder. Eller det kan kontrolleres hvert par minutter eller par dage, afhængigt af hvor ofte du sender. Hashtag i indlæg linkes automatisk til Facebook-hashtags.

Indstillingerne kan tilpasses i detaljer for at justere typografi, indhold, farver og meget mere. Plugin er fantastisk til visning af tekstfeed, men for at vise fotos, videoer og antallet af likes, delinger og kommentarer til hvert indlæg, bliver du nødt til at opgradere til premium version.

Facebook-kommentarer

Det Facebook-kommentarer plugin gør det let at tilføje Facebook Kommentarsystemet til dit WordPress-sted. Det kan derefter tilpasses og administreres fra dit websted.

Facebook_comments

Når du har downloadet og aktiveret plugin, skal du få adgang til din Facebook-side via plugin-indstillingerne. Inden Facebook skal du registrere dit websted, oprette en app og generere en app-id. Kopier id’en, og indsæt den i den plads, der er angivet til den på dit websted. Derefter skal du tilpasse skærmen og andre indstillinger. Vi har forklaret opsætningen detaljeret i en tidligere artikel.

Facebook har en bred brugerbase, og at bringe Facebook-kommentarer ind på dit websted vil betyde øget besøgende engagement. Det vil opfordre besøgende til at fortsætte med at vende tilbage til webstedet og skære ned på negative og voldelige kommentarer. Husk at Facebook-kommentarer ikke kan være anonyme, og afslørende identiteter kan skære ned på spam og trold.

Facebook øjeblikkelige artikler til WordPress

Facebook-øjeblikkelige artikler er et nyligt frigivet gratis plugin, der er udviklet i fællesskab af Automattic og Facebook. Den er open source og tilgængelig for videre udvikling Github. Du har muligvis set Lightning Bolt-ikonet på nogle artikler i dit Facebook-feed. Dette ikon angiver, at du læser en øjeblikkelig artikel.

FB øjeblikkelige artikler

Med dette plugin kan du oprette din artikel på WordPress og derefter offentliggøre den med det samme på Facebook. Inden publicering skal prøverne godkendes af Facebook. Artiklerne bruger den samme teknologi, der bruges til at vise billeder og videoer, og indlæses ti gange hurtigere end normale artikler.

Den hurtige og interaktive visning af artikler er sikker på at tilskynde til flere andele og øge læserskare. Ulempen er, at Facebook er nøje med formatering, og sidepaneler og toldfelter er muligvis ikke tilladt. Kun begrænsede billeder og videoer er tilladt. Annoncering og indtægtsgenerering skal ske i henhold til Facebooks politik, så der kan være et fald i indtægterne på dette antal.

Et mere etableret plugin, der kan gøre meget det samme Facebook Auto Public. Med dette plugin kan du offentliggøre indlæg til Facebook direkte fra din blog. Indlægene kan filtreres efter kategori eller tilpassede indlægstyper og kan være i simpelt tekstformat, med eller uden billeder.

Facebook Traffic Pop til WordPress

Facebook Traffic Pop til WordPress, et premium-plugin, genererer en popup på din blog, der blokerer for tilgængelighed til den side, som besøgende ser. Kun ved at klikke på Like eller Share gendannes adgangen.

Facebook Traffic Pop

Plugin følger musen nede på siden og forbliver centreret. Når en besøgende har klikket på popup’en, bliver han ikke generet igen.

Facebook Viral Content Locker til WordPress

Facebook Viral Content Locker til WordPress er et andet premium plugin tilgængeligt på CodeCanyon, der er fantastisk til at låse indhold. Besøgende kan først låse indhold op, når de har oprettet forbindelse til deres Facebook-konto.

fb-indhold-skab-wordpress

Når de gør det, gemmes besøgende e-mail-oplysninger i din database. Det kan senere eksporteres i CSV-format. Et godt plugin til at begrænse adgangen til premium-indhold og til at indsamle brugeroplysninger.

Nogle mere populære plugins

Du vil måske gerne se på nogle flere plugins, inden du vælger en, der er bedst for dig. Så jeg tilføjer et par, der er populære, eller som kan udføre en bestemt opgave godt.

 • Facebook-sider Integration til WordPress passer godt, hvis du vil integrere en hvilken som helst Facebook-side på dit WordPress-sted. De sidste par indlæg fra din sidevæg kan vises, og du kan tilføje en Mere-knap for at indlæse flere indlæg. Siderne er optimeret til søgemaskiner, og kommentarer knyttet til indlægget kan også ses.
 • Hvis du vil vise Facebook-læsningen i en Lightbox, der kan times til at indlæse, skal du tjekke ud Facebook-side-promotor Lightbox.
 • Flydende social bar tilføjer en let, horisontal social bjælke til dit indlæg og sider. Det understøtter kun de store sociale medieplatforme (inkluderer Facebook). Knapperne indlæses ikke sammen med siden, så der er ikke noget træk på webstedshastigheden. Kun når en besøgende svæver over linjen, indlæses knapperne.
 • Et betroet plugin til at holde dine indlæg i omløb ved at dele gamle indlæg på sociale medier er Genoplive Old Post.
 • Disse plugins tilføjer et tilpasset Facebook-feed: Foder dem sociale tilføjer tilpassede feeds til sociale medier, inklusive Facebook-sider. Simpelt Facebook-plugin tilføjer et simpelt feed af indhold fra en Facebook-side til dit websted, som læsere kan lide og dele. De kan også læse nylige indlæg fra siden
 • Facebook-plugins, kommentarer og dialoger til WordPress kan bruges til at integrere Facebook-plugins, kommentarer og dialoger i ethvert indlæg eller side i din blog ved hjælp af kortkoder.
 • Sider, der er registreret som fan-sider eller virksomheder og organisationer, kan bruge jQuery Facebook Gallery til at vise Facebook-albums i dit WordPress. Dette plugin fungerer ikke på personlige sider eller gruppesider.

At konkludere

Det er et rimeligt antal plugins, der kan nå ud til Facebook-brugere fra WordPress. Føj dem til din blog, og se Likes and Shares multiplicere.

Hvis nogen af ​​disse plugins eller et andet plugin, der ikke er på min liste, har fungeret godt for dig, fortæl mig det i kommentarerne nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map