Top WordPress Link-sammenlægning og administrations-plugins

Hvis du linker ud til eksterne websteder fra dit WordPress-sted eller din blog, kan du overveje at bruge et værktøj til at hjælpe dig med at administrere disse links mere effektivt. Ikke kun hjælper disse værktøjer dig med at administrere dine eksterne links på et centralt sted på dit admin-dashboard, men de kan også bruges til at kappe eller skjule den rigtige destination for disse links.


Selvom man tilslører eller skjuler linkene på dit websted muligvis lyder lidt lumsk i starten, er der nogle ægte grunde til at gøre det såvel som nogle lidt mere tvivlsomme..

I dette indlæg vil vi se på nogle af fordelene og årsagerne til, at du skal bruge et linkhåndtering og cloaking-plugin, samt anbefale nogle gratis og premium muligheder at vælge imellem.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Fordelene ved at bruge et linkhåndtering WordPress Plugin

Der er en række fordele ved at bruge et linkhåndtering og cloaking-plugin på dit WordPress-websted. Nogle af disse fordele inkluderer: nem opdatering af links, klikstatistikker, evnen til at bevare PageRank på dit websted og geo-placering-baseret link omdirigering. Så lad os se nærmere på nogle af disse fordele mere detaljeret:

Let linkkorrektion og opdateringer

Den største fordel ved at bruge et af de plugins, vi skal se på i dag, er, at det gør det let at hurtigt opdatere de links, du har inkluderet i dine indlæg og sider.

Hvis du regelmæssigt linker til din foretrukne webhost, for eksempel fra dine blogindlæg, og derefter bruge et plugin til at oprette et kortlink til det pågældende websted, kan du hurtigt indsætte linket i dine indlæg og sider, hvilket hjælper dig med at spare dig tid.

I stedet for at finde adressen på det websted, du vil linke til, derefter kopiere og indsætte linket, kan du gemme det link i pluginens instrumentbræt en gang og derefter hurtigt indsætte det i dit indhold mange gange.

Den virkelige fordel ved dette er dog, at hvis dette link skal ændres i fremtiden, kan du bare ændre det en gang i plugin-instrumentbrættet. Når du har gjort det, vil alle forekomster af det tilsvarende kortlink i dine tidligere publicerede indlæg og sider nu pege på den nye adresse.

Hvis produktet, tjenesten eller anden destination, du linker til for at gå ud af drift, ophører, eller du blot ønsker at anbefale eller godkende en anden mulighed, vil du være glad for, at du er i stand til at ændre dette link ét sted uden at skulle kontrollere og derefter redigere utallige indlæg.

Gør dine links mere læsbare

læsbare-links

En anden funktion ved disse linkshåndterings- og tilslutningsværktøjer er, at de kan forvandle tidligere uhåndterlige og uattraktive lange links til mere læsbare og pålidelige URL’er.

Hvis du linker ud til et produkt på Amazon komplet med dit tilknyttede ID, kan dette link være flere linjer. Ved at bruge et af plugins nedenfor kan du imidlertid slå dette:

Ind i dette:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Nu har du et genanvendeligt kortlink, som du kan indsætte i dit indhold og bruge andre steder. Det nye link kan også læses af dine besøgende sammenlignet med originalen. Som nævnt tidligere, hvis denne bog går ud af lager, eller du ønsker at linke til en anden vare, kan du blot opdatere kortlinket et sted, og så opdateres alle forekomster af det korte link.

Dette er også kendt som linkcloaking eller skjul, som blev nævnt i introduktionen til dette indlæg. Hvis du ønsker at få dine links til at se mindre ud som links til produkter og mere som interne links, er dette en måde at gøre det på. Dette kan øge antallet af dine besøgende, der klikker på dine links, selvom afhængigt af hvordan du navngiver dine korte links, kan det slå tilbage, da dine besøgende føres til en side, de ikke forventede.

Hvis du bruger denne funktion etisk, kan du stadig gøre dine eksterne links mere læsbare uden at narre dine læsere til at besøge en side, de ikke forventede at nå frem til.

Sporing af linkklik

spore-link-klik

Et almindeligt træk ved plugins, der kan hjælpe dig med at administrere dine eksterne links, er, at de også kan spore dine korte links og fortælle dig, hvor mange gange de er blevet klikket af dine besøgende. Disse data kan hjælpe dig med din brugeranalyse og give dig en fornemmelse af, hvor vellykket din linkplaceringsteknikker har været.

Hvis du promoverer produkter som tilknyttet, kan det også være nyttigt at have dine egne sporingsdata. Dette kan hjælpe, hvis du har nogen tvister med det tilknyttede netværk, du arbejder med.

SEO fordele

Forbindelse med eksterne websteder menes at resultere i et tab af Google PageRank eller en fortynding af ‘link juice’ på dit websted. For at hjælpe webmastere med at håndtere dette kom Google, Yahoo og Microsoft op med nofollow-mærket.

Dette tag kan føjes til links for at forhindre søgemaskiner i at følge disse links og videregive nogle af dit websteds PageRank til destinationswebstedet.

Selvom det kan diskuteres, hvor relevant denne praksis er i dag, hvis du ønsker en nem måde at tagge dine eksterne links som nofollow, så kan disse linkhåndteringsplugins, vi skal se på, hjælpe dig med dette.

Den bedste linkhåndtering og tilknyttede tilknytningsløb-plugins

Det omkring dækker de største fordele ved disse linkcloaking og management plugin, så lad os se på de bedste muligheder, der er tilgængelige for WordPress-brugere:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite er en gratis URL-forkortelse plugin der giver dig mulighed for nemt at administrere dit tilknyttede og andre eksterne links. Med Pretty Link bruger de forkortede links dit domænenavn til at rense dem op. Dette kan få dine links til at se mere pålidelige ud, mens du også skjule det websted, du faktisk linker til.

Ud over at skjule dine links kan du også spore og administrere dem mere effektivt, alt fra et enkelt admin-område. Hvis du vil tage tingene op ad et hak, kan du opgradere til “Pro” -versionen. Dette inkluderer syv nye omdirigeringstyper samt et par andre funktioner.

Tørstige tilknyttede virksomheder

Tørstige tilknyttede virksomheder

Thirsty Affiliates er et andet gratis linkhåndterings- og tilslutningsværktøj. Selvom dette plugin inkluderer et brugervenligt dashboard og nyttige sæt funktioner, kan det opgraderes ved at købe en eller flere af premium-tilføjelserne.

En af de fremtrædende funktioner hos Thirsty Affiliates, som ikke findes i Pretty Link Lite, er, at det tilføjer en knap, som posteditoren til hurtigt at tilføje nye links og indsætte eksisterende links i dit indhold. Dette sparer dig for at skulle skifte skærme for at finde dine links og er en realtidbesparende.

At være i stand til at vælge og vælge fra premium-tilføjelsesprogrammerne og tilføje funktioner såsom auto-linking, geo-location-omdirigeringer og split-test, gør dette til et godt valg for dem med mere avancerede behov, eller dem, der tror, ​​at deres behov vil vokse ind fremtiden.

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak er gratis at bruge og inkluderer en nyttig funktion, der giver dig mulighed for at sende dine besøgende til en bestemt URL, baseret på deres geografiske placering.

Du kan også oprette søgeord, der automatisk omdannes til links, når de vises i et indlæg eller en side på dit websted. Desuden får du også adgang til nogle nyttige statistikker for at finde ud af, hvor mange gange der klikkes på dine links. Plugin tilføjer en knap til posteditoren, der gør det meget let at indsætte disse links i dine indlæg og sider.

Selvom dette plugin er relativt nyt, tilbyder det et stort sæt konkurrencedygtige funktioner og en intuitiv brugergrænseflade.

Link Trackr

Link Trackr

Link Trackr er en premium hostet løsning til større websteder, der er klar til alle de professionelle linkstyringsværktøjer, denne service leverer.

Denne service dækker ikke kun linkstyring og tilsløring, men også delt test af links, konverteringssporing, sociale og virale marketingværktøjer og detaljerede markedsføringsrapporter.

Den grundlæggende pakke starter ved $ 9 om måneden, og der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti på tilbud for at hjælpe dig med at beslutte, om dette er værktøjet til dig

Konklusion

Som du ser, er der masser af gode grunde til at bruge et linkhåndtering og cloaking-plugin på dit WordPress-websted, og lige så mange værktøjer at vælge imellem.

Uanset om du vil have en gratis mulighed, der inkluderer grundlæggende linkstyring, eller en fuldt udstyret premium hostet service eller noget derimellem, er der et plugin, der imødekommer dine behov og matcher dit budget.

Hvad synes du om sammenkobling af link? Har du noget imod det, når websteder tækker deres links? Hvilke funktioner vil du gerne se i et linkhåndteringsplugin? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map