Top 5 plugins til hvert WordPress-sted

På mange af de populære WordPress-tutorials og nyhedswebsteder, og også i Meetups og WordCamps overalt i verden, er der mange gode diskussioner om gode plugins til WordPress: skydere, kontaktformularer, sikkerhedskopier, SEO, medlemskab, e-handel; men sjældent ser jeg folk, der fokuserer på plugins, der specifikt er til vedligeholdelse og læsbarhed af backend på dit websted.


Ignorering af vedligeholdelse og vedligeholdelse af dit websted vil muligvis ikke kun give dig en forældet, sjældent brugt og meget mindre besøgte side til ekstreme tilfælde af fuldstændig mangel eller fuldstændigt tab af indhold. Uden passende forholdsregler kan dit websted hurtigt udfyldes med tusinder af spam-kommentarer, yde dårlige eller værre endnu, blive sårbare overfor hackere, hvilket i sidste ende resulterer i nedetid og tab af besøgende og potentielle kunder på dit websted.

Der er sket enorme forbedringer i administratorens reaktionsevne og kontrast i den seneste udgivelse af WordPress i 3.8, og automatiske opgraderinger til mindre udgivelser var en velkommen tilføjelse til kernen i WordPress 3.7. De fem plugins, som jeg har anbefalet, tager 3.7 og 3.8 til næste niveau og tillader mere finkornet kontrol over udseendet af administratoren og planlægning af automatiske opdateringer.

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Akismet


Akismet

Hvis du har en WordPress-blog, kan du bemærke spam- eller trackback-kommentarer fra tilfældige adresser mange gange, der indeholder links til reklamer eller potentiel malware, der ser ud på dit websted. Disse kommentarer og trackback-spams automatiseres af angriberen, men kan hurtigt udfylde din blog og database med irrelevante oplysninger og er et rødt flag på en dårligt vedligeholdt blog eller webside, hvilket kan give et let mål for dem, der ønsker at forårsage skævhed.

Akismet hostes webtjeneste, der drives af WordPress.com, der automatisk registrerer og fjerner kommentarer og trackback spam. Du bliver nødt til at aktivere plugin for at bruge det, som er installeret som standard sammen med WordPress, der selv er vært, og du har også brug for en WordPress.com-konto og en Akismet-nøgle, der er gratis til personlig brug, og der er en minimalt gebyr til virksomheder. Hvis du bruger kontaktformularmodulet i Jetpack-plugin, integreres Akismet også problemfrit med alle kontaktformularer for at sikre, at de ikke genererer spam, alt uden en captcha eller brugerudfordring; alt håndteres gennem tjenesten.

Wordfence Security


Wordfence

Hvis du nogensinde har haft et websted hacket, ved du, at det kan være en svækkende og ekstremt vanskelig situation, især hvis du ikke foretager regelmæssige sikkerhedskopier af dit websted. Et websted, der ikke er ordentligt låst med stærke adgangskoder og andre foranstaltninger, kan blive fuldstændigt udtømmet eller ødelagt inden for få minutter. Dit første forsvar bruger stærke adgangskoder, f.eks. Et, der kombinerer store og små bogstaver, tal og specialtegn; jo længere adgangskoden er, jo mere sikker er den. Der er nogle andre forholdsregler, du skal tage for at sikre et sikkert og låst websted. En nem måde er at installere Wordfence Security-pluginet.

Der er flere sikkerhedsplugins til WordPress, men langt min favorit og mest omfattende af disse plugins er Wordfence. Wordfence scanner dagligt for sikkerhedsmæssige sårbarheder i baggrunden og sender dig en e-mail, hvis der ikke er noget i sort. Det kontrollerer DNS-ændringer, ændringer i plugin og kernekode, forældede plugins, spammy-links samt beskytter mod brute force-angreb ved at begrænse loginforsøg. Dette er en ganske perle af et plugin, fordi du ud over at give en firewall også kan se alle loginforsøg og blokere brugere med IP-adresse. Med pro-versionen kan du endda blokere hele lande. Der er også en realtidstrafiklog, hvor du kan se, hvem der får adgang til webstedet, og hvorfra. Dette er et plugin, som jeg lægger på hvert websted, jeg bygger eller støder på, og anbefales stærkt til alle WordPress-websteder.

Avancerede automatiske opdateringer


avanceret-automatiske-opgraderinger

Sammen med WordPress 3.7 kom autoupdates, som er en enorm tidsbesparende. Dog opdateres kun 3.7 automatisk mindre udgivelser, f.eks. Til 3.7.1; men større opdateringer, som f.eks. 3.8, kræver en manuel opgradering. For at løse dette problem og få alle opgraderinger kørt automatisk, er mit yndlingsplugin avancerede automatiske opgraderinger. Dette plugin opdaterer mindre og større udgivelser af WordPress-kerne sammen med muligheden for automatisk at opgradere plugins og temaer i en daglig plan. Vær forsigtig, når du bruger dette plugin, da der ikke er nogen roll-back-funktion, så du vil sikre dig, at du parrer dette med en solid daglig backup-løsning som VaultPress.

WP-Optimize


optimere

WordPress bruger en database sammen med filer til at gemme indhold og indstillinger. Ved regelmæssig brug bliver databaserne fragmenterede, ligesom harddisken. Når information skrives til, flyttes og slettes, bliver plads ikke tilgængelig, så optimering af tabellerne i en database er noget, der skal gøres rutinemæssigt. Tidligere skulle du logge ind på PHPMyAdmin og udstede flere kommandoer for at udføre denne opgave. PHPMyAdmin kan være et skræmmende sted, og selv de mest erfarne udviklere kan ved et uheld udslette et websted med et par klik eller tastetryk.

WP-Optimize giver dig mulighed for at administrere databaseoptimering lige fra dashboardet til WordPress, som er mere sikkert og mere kendt for WordPress-administratorer. Ud over at give dig mulighed for at planlægge denne opgave på et forudbestemt tidspunkt, som du specificerer, er der muligheder for andre almindelige oprydningsopgaver til databasen, såsom sletning af postrevisioner, kladder og kommentarspam. Jeg installerer dette plugin på hvert websted, jeg bruger, og opretter normalt en ugentlig plan for de fleste steder.

CodePress-administrationssøjler


codepress

Dette er en fantastisk plugin, der har mindre at gøre med vedligeholdelse af webstedet og mere at gøre med administration af brugergrænsefladen til backend af WordPress. Når du ser sider, indlæg, medier og på mange administratorskærmbilleder, er der en liste over sider / indlæg / medier, efter titel, forfatter, dato og anden relevant information. Plugins kan tilføje eller fjerne disse kolonner. For eksempel er mange kendt med WordPress SEO ved at Yoast tilføjer flere kolonner relateret til SEO til disse sider. CodePress-administrationssøjler giver dig mulighed for enten at skjule de viste kolonner eller vise kolonner, der er skjulte, endda brugerdefinerede felter. Dette er især nyttigt til at tilføje indlægsminiaturen, så du kan sikre dig, at der er et fremhævet billede eller sørge for, at et brugerdefineret felt er udfyldt på et indlæg / en side. Et godt værktøj, der er specielt nyttigt på store eller brugerdefinerede websteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map