Top 20 WordPress-plugins til forretningswebsteder 2020

Top 20 WordPress-plugins til forretningswebsteder 2017

Hvorfor har du brug for WordPress-plugins, hvis WordPress er en så imponerende platform, som de siger? Det er faktisk et stort spørgsmål. Nå, du behøver ikke alle WordPress-plugins, men bare et udvalg få for at tage din virksomhedswebsted til det næste niveau.


Som et indholdsstyringssystem er WordPress ret imponerende. Stadig kan meget af den handling, vi elsker, findes i de tusinder af gratis og premium WordPress-plugins derude. Og der er en horde derude mand, af sultne udviklere, der tjener endnu mere, mens vi taler.

Først, hvad med at vi dropper et par sjove fakta bare så ved, at du er på en god tur. Hvis det er et ja, hører jeg fra fyrene bagpå, hvem er jeg for at vente på dig? Vidste du?

 • Af de øverste 1 million websteder er antallet af forretningssteder, der drives af WordPress fem gange antallet af WordPress-styrede nyhedswebsteder.
 • Der er utallige WordPress-plugins til sikkerhed, SEO, medlemskab, e-handel, analyse, social deling og så meget mere.
 • I dag får du en sydende liste med ikke 10, men 20 rock-star WordPress-plugins for at tage din virksomheds side fra god til stor ?! Satser på at du ikke vidste det, men jeg aftager.

Hvis det var muligt, kunne vi skrive dette mesterværk sammen – dig og mig. Dette er et af disse “åbne” -indlæg, hvis du tillader det. Alt eller noget WordPress-plugin, du har i tankerne, er velegnet til samtalen her. Men indtil vi kan skrive indlæg sammen, kan du deltage i kommentarsektionen som altid. Alle synspunkter er velkomne ��

Disclaimer: WPExplorer er tilknyttet et eller flere produkter, der er anført nedenfor. Hvis du klikker på et link og gennemfører et køb, kan vi foretage en provision.

Yoast SEO

WordPress-plugins

Du skulle slags have gættet, at jeg vil starte med SEO. Dreng, SEO eller søgemaskineoptimering er noget andet. Det er at optimere titler, placere fokusøgleord, skrive metabeskrivelser, rydde op i webadresser, indsende sitemaps og bla bla.

Yoast SEO lægger al denne handling lige under din indlægseditor. Plugin måler også dit indholds læsbarhed. Se, dit indhold skal være velsmagende for en fjerde klassing – hvilket jeg synes er godt til brugervenlighed. Sig nej til jargon, og stræb efter at tale med dine læsere.

Dette er et must-have WordPress-plugin til alle forretningssteder. Og hvis du er en WordPress-professionel, er din cache af WordPress-plugins aldrig komplet uden Yoast SEO. Med funktioner lige så fyrige som det sorte støv fra det gamle Kina fungerer Yoast SEO som annonceret.

Kan du høre de gamle kinesiske fløjter i dit hoved? Ingen? Lad os gå videre. Sandelig, alt hvad du behøver til dine on-site SEO-formål er Yoast SEO. Du kan lære mere om brug af plugin i vores detaljerede Yoast SEO-guide.

Åh, for ikke at glemme, at den har en pro-version, der sparer dig 150 år. Selvfølgelig drømmer jeg om årene, men Yoast SEO er virkelig god. Vent, lyder det så sælgende? Der er mange andre SEO WordPress-plugins derude, så du er stort set fri til at kigge efter. I slutningen af ​​dagen er Yoast SEO Chuck Norris af SEO-plugins.

Btw, vidste du det Chuck Norris kan svømme op ad et vandfald? haha.

Download Yoast SEO Gratis   Få Yoast SEO Premium

Enkle kortkoder

WordPress-plugins

Hvis du gerne vil tilføje elementer til dit websted, men ikke har tid til at lære kode, vil du elske Symple Shortcodes. Håndlavet lige her placerer Symple Shortcodes en masse udvidelsesmuligheder i dine hænder. Hvad betyder det?

Du kan f.eks. Anbringe et Google Map hvor som helst på dit websted. Derudover er du fri til at placere vidnesbyrd, opdelere, kolonner og meget mere hvor som helst.

Du kan opbygge harmonika, opkald, knapper, højdepunkter og sociale ikoner med et par klik. Personligt er dette WordPress-plugin på alle websteder, og kortkoderne kommer som regel godt til rådighed mange gange. Det gør livet meget lettere for dig.

Det er et gratis WordPress-plugin, der er rent og ekstremt let at bruge. Bedste case-scenarie er, at du bruger det til at superoplade dine sider, indlæg og alle andre områder på dit websted. Med så mange funktioner indbygget i et tilsyneladende let design, betaler jeg et pund kød, som du aldrig vil kede dig.

Hvilken indsats?! Jeg ved, jeg ved … vi bliver alle sammen båret bort til tider mere, så hvis du er den person, der prøvede og elskede plugin i centrum af denne diskussion. Symple Shortcodes er rent geni, og jeg er ikke i det mindste partisk på nogen måde.

Download gratis kortkoder

W3 samlet cache

WordPress-plugins

Hvis du klæber hver gang du ser eller hører ordet “cache”, er du velkommen, er du ikke alene. Denne cache-forretning er forvirrende for mange mennesker, hvorfor vi har oprettet et helt indlæg om emnet. Det går live om et par dage, så vær på udkig efter det.

Men hvad er W3 Total Cache, og hvorfor er det vigtigt for dit forretningssted? Cache lagrer teknisk bits af et websted på en brugers enhed. Det kan også involvere et indholdsleveringsnetværk såvel som konvertering af tunge og dynamiske PHP-filer til lette HTML-filer.

Uanset om du ved, hvad det betyder eller ej, cache er udelukkende beregnet til at øge sidehastighedshastigheden. I denne tid og tid har du ikke råd til at have et websted, der tager en evighed at indlæse. Brugere spretter simpelthen, og du skal have en dårlig smag i munden. Google sender dig også i glemmebogen.

Derfor har du brug for W3 Total Cache, et cache-plugin fra guderne. Konfigurer det rigtigt, og du har straks et hurtigere websted. Konfigurer det forkert, og du er på den mørke side og kæmper mod dæmoner og sånt. Anyhu, W3 Total Cache er en elskling at arbejde med, og et af de enkleste WordPress-plugins, du finder.

Funktionerne på denne ting får dig til at trække dig tilbage i forbløffelse. For at få din appetit til at få, får du smarte funktioner såsom AMP (Accelerated Mobile Pages) support, SSL support, kompatibilitet med delt hosting, minifikation af ressourcer og meget mere.

Download W3 Total Cache gratis

Jet pakke

WordPress-plugins

Der er en masse vibe om dette plugin i WordPress-cirkler. Der er en fraktion af WordPressers, der sværger ved Jetpack, og andre, der hævder Jetpack er intet andet end funktionsopblæsning, der er dårligt for dine hastigheder.

Så er der os. Vi føler, at Jetpack er et storslået plugin, der fortjener ros og mere anerkendelse. Se, du behøver ikke at aktivere alle modulerne. Husk, at hvert modul, du aktiverer, kommer med dens kode – kode, der føjes til dit websted, hver gang en side indlæses. Hvis du har en god hosting, er der intet at bekymre dig om.

Er det ikke bedre, i første omgang, kun at aktivere de funktioner, du har brug for? Jeg er stødt på mange WordPress-plugins, men kun en få kan konkurrere med Jetpack med hensyn til funktioner og det overordnede designkoncept. Det er et godt værktøj til at supercharge dit forretningswebsted på måder, du aldrig havde forestillet dig.

Det være sig social deling, publicering af indlæg, billedkaruseller, relaterede indholdswidgets, webstatistikker, beskyttelse mod brute force, kommentarer og så meget mere, Jetpack har det hele. Det er en smuk lille plugin, der leverer. Den grundlæggende plan er gratis for altid, men der er masser af premium muligheder, der matcher dine behov.

Download Jetpack Gratis   Få Jetpack Premium

Akismet

WordPress-plugins

Jetpacks fætter, Akismet er – efter populær mening – den ultimative spam-snigmorder. Men bare fordi det er populær mening, betyder det, at det er sandt? Nå, mere end 3 millioner aktive installationer på WordPress.org er et bemærkelsesværdigt udgangspunkt, tror du ikke?

Akismet fanger spammy-kommentarer, før de vises på dit websted og skaber ødelæggelse. Du kan moderere kommentarer, når du vil. Dette WordPress-plugin tilbyder dig de værktøjer, du har brug for til at behandle kommentarspam kategorisk.

I disse dage leveres Akismet med selvhost-WordPress, så alt hvad du skal gøre er at aktivere en API-nøgle. Proceduren er temmelig meget ligetil, du har ikke problemer. Den bedste del er, dette er alt hvad du skal gøre at fange og stoppe spammy-kommentarer på dit websted.

Den grundlæggende plan er for evigt gratis (den er velegnet til små / personlige blogs), men Automattic tilbyder et par premium-smag til et månedligt gebyr. Prisbillig afhænger af dine forretningsbehov, personlige præferencer og selvfølgelig dit budget.

Download Akismet gratis   Få Akismet Premium

Business Directory-plugin

WordPress-plugins

Her er aftalen:

Kataloger klarer sig godt i online rummet. Kan du huske et par ting, vi sagde om SEO for et par sekunder siden? Ja, jeg ved, at vi talte om Yoast SEO. Jeg er interesseret i at sætningen “søgemaskineoptimering” skal være nøjagtig. Begyndere har ingen idé om, hvad SEO er.

Se på det nøjagtige øjeblik, jeg skrev det, havde jeg straks en idé. Gør noget i denne retning: Hvor dejligt ville det være at have et SEO-bibliotek for interesserede SEO-studerende? Folk kunne liste alle slags SEO-relaterede ting. Måske ville det hente millioner af sidevisninger, da SEO er et af de mest efterspurgte søgeord.

Er det endda mening? Alligevel, hvis du har været på udkig efter et katalogplugin, der skal revolutionere din fortegnelsesvirksomhed, er Business Directory-pluginet dit at opbevare. Alt i alt betyder det, at det er gratis og kommer med en imponerende liste over funktioner. På en enkelt linje fører funktionerne dig sindssyg.

Download virksomhedsregister gratis   Hent Business Directory Premium

Sucuri Security

WordPress-plugins

WordPress-sikkerhed er ret glat. Lige når du tror, ​​at du har alt under kontrol, overfører en hacker dig til galskabets punkt. Men du kan ikke græde ondt, nej du kan ikke. Du har bare brug for en top-of-the-class WordPress sikkerhedsløsning som Sucuri.

Sucuri Security-pluginet giver dig total kontrol over sikkerheden på dit WordPress-websted. Med andre ord er det en sikkerhedspakke, der skal styrke din nuværende sikkerhedsindsats. Ud af kassen leveres Sucuri Security-plugin med et par smarte funktioner.

Vi taler om overvågning af filintegritet, logging af sikkerhedsaktiviteter, scanning af malware-malware, sikkerhedshandlinger efter hack, sortlisteovervågning, effektiv sikkerhedshærdning og sikkerhedsmeddelelser. Dette er et af de WordPress-plugins-sikkerhed, der faktisk fungerer.

Men det er sandsynligvis fordi plugin blev udviklet af de samme fyre, der bragte os en af ​​de bedste websikkerhedsløsninger. Par dette plugin og de ekstra funktioner i Sucuri Premium, såsom CloudProxy-websteds firewall, og du har en formidabel sikkerhedsløsning, så du kan sove bedre om natten.

Download Sucuri Security Free   Få Sucuri Premium

Kontaktformular 7

WordPress-plugins

Sandsynligvis den bedste formbygger, jeg er stødt på. Kontaktformular 7 tilbyder dig en masse magt, så langt som at opbygge og integrere kontaktformularer på dit websted går. Dette plugin er en livredder, da jeg kan oprette kontaktformularer og placere dem hvor som helst på mit websted på rekordtid.

Dette WordPress-plugin blev bragt til dig af Takayuki Miyoshi, og det er super-awesome til at administrere flere kontaktformularer også. Det, og du kan nemt tilpasse dine formularer og postindholdet ved hjælp af simpel markering. jeg sagde enkel markering. Når du får fat på tingene, bliver Kontaktformular 7 et af dine foretrukne WordPress-plugins.

Andre funktioner inkluderer AJAX-drevet indsendelse, Akismet spamfiltrering, CAPTCHA, kortkodefunktionalitet og så meget mere. Plus et par indstillinger for at sikre, at du modtager enhver indsendelse fra dit websted. Kontaktformular 7 er let at installere og bruge. Det har over 3 millioner aktive installationer, som vi taler.

Download kontaktformular 7 gratis

Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP)

WordPress-plugins

At gøre det let for læserne at finde mere af dit fantastiske indhold kan kun bety store ting for dit WordPress-sted. For det første, jo mere indhold de finder, jo længere bliver de på dit websted, hvilket er fantastisk til brugerengagement, trafik og – til sidst – konverteringer.

Endnu et andet relateret indlæg-plugin tilbyder dig en masse funktioner, der sikrer, at dit indhold er let at opdage. Til at begynde med har du flere visningssteder for dine relaterede indlæg. Standardplaceringen er naturligvis under dit indhold, men du er fri til at tilføje relaterede indlæg andre steder, herunder widget-områder og inde i skabelonfiler.

Dertil kommer, at dette WordPress-plugin leveres med et unikt templeringssystem, så du kan tilpasse, hvordan læsere ser resultater. Yderligere kan du vise relaterede indlæg i dine indlæg, sider, tilpassede indlægstyper og endda feeds. Og takket være en alsidig algoritme samler plugin relateret indhold fra hele dit websted.

Download YARPP gratis

MonsterInsights

WordPress-plugins

At holde styr på din trafik er et must for enhver virksomhedsejer. Med de oplysninger, du indsamler fra trafikanalyse, kan du justere dit websted og din marketingstrategi for maksimal effekt. Desuden udgør trafikanalyse en enorm del af forståelsen af ​​din målgruppe.

MonsterInsights er et fantastisk trafikanalyseværktøj. Og deres plugin er det mest populære Google Analytics-plugin til WordPress, hvad med over 1 million aktive installationer! Dette plugin gør integration af Google Analytics med dit WordPress-sted til en leg.

På få minutter kan du fortælle, hvordan besøgende finder dit websted, så du kan fokusere på de ting, der fortsætter med at bringe dem tilbage. I et spørgsmål om klik kan du konfigurere MonsterInsights og se dine Google Analytics-rapporter lige i dit WordPress-dashboard. Det er sødt, ikke sandt?

Dette værktøj er ret nybegyndervenligt takket være fremragende tracking, indstillinger og arbejdsgange, der har tjent MonsterInsights til et navn over hele kloden. Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer e-handelsanalyse, annoncesporing, realtidsstatistik, sporing af filhentning, linksporing og tilpasset dimensionssporing blandt andre.

Download MonsterInsights Gratis   Få MonsterInsights Premium

WP Smush

WordPress-plugins

Bare for at skabe fart, lad os begynde med et enestående WordPress-plugin, der lover at øge hastigheden på dit forretningssted ti gange. Mine damer og herrer, siger et stort hej til Smush af det store hold på WPMU Dev.

Vidste du, at store billedfiler kunne være grunden til, at dit websted tager evigt at indlæse? Af alle ting, der bremser dit websted, er billeder det mest berygtede. Det er faktisk trist, da de fleste begyndere ikke forstår billedfilstørrelsen har en massiv korrelation med webstedshastigheder.

Jo større billedet er, jo længere tid tager det at indlæse på dit websted. Indtaster Smush, og du kan sige farvel til dage med langsomme websteder og høje afvisningsrater. Takket være dette plugin kan du ændre størrelsen på, komprimere og optimere alle dine billeder med et enkelt klik.

Smush scanner nye og eksisterende billeder på dit websted ved hjælp af WPMU-superservere, hvilket betyder, at belastningen tages fra din server. Dertil kommer, at dette plugin udskærer alle unødvendige data, komprimerer og skalerer dine billeder, før de gemmes i mediebiblioteket.

Yderligere optimerer Smush alle billeder på dit websted. Dette inkluderer billeder, der er tilføjet blandt andet temaer og plugins. Dette gør det, selvom du har en multisite WordPress-installation. Der er virkelig så meget at skrive om dette plugin, vi har brug for en fuld gennemgang for at dække alt.

Download Smush Free   Få WP Smush Premium

Envira Gallery

WordPress-plugins

Selvom du ikke har brug for WordPress-plugins for at piske billedgallerier i WordPress, oplades et galleri-plugin som Envira Gallery dine gallerier, så du kan levere meget mere med dine billeder.

I et tidligere indlæg beskrev vi, hvordan man opretter fantastiske WordPress-gallerier, men vi fokuserede kun på den indbyggede gallerifunktion, der skaber grundlæggende gallerier. Hvis du har brug for at gå den ekstra kilometer og wow læsere med dine billeder, har du brug for Gallery by Envira. Hvorfor? Du spørger.

Til at begynde med bringes dette plugin til dig af Syed Balkhi, han som af WPBeginner. Syed er et kendt navn i WordPress-kredse og er populært blandt mange produkter i topklassen, herunder MonsterInsights.

Med hensyn til funktioner er Gallery by Envira 100% lydhør og leveres med en træk-og-slip-galleribygger, som er en lykke at arbejde med, sociale medieintegrationer, WooCommerce-support, videogallerier, vandmærke, billedisolering og fantastiske foruddannede skabeloner bare for at nævne nogle få.

Download Galleri af Envira   Hent Galleri af Envira Premium

WooCommerce

WordPress-plugins

Hvis du kører et e-handelssted drevet af WordPress, bruger du sandsynligvis WooCommerce. Det eller måske har du fundet en måde at linke din online butik til Shopify på. Alt i alt giver WooCommerce konkurrencen et godt løb for deres penge.

Inden for fem minutter kan du have et fuldt udbygget e-handelssted i gang. Jepp, WooCommerce er den darn god. Og du kan sælge hvad du måtte ønske, behandle ordrer og spore lager som en chef.

WooCommerce er virkelig WordPress e-handel i en kasse. Bemærkelsesværdige funktioner inkluderer flere betalingsgateways, det gratis Storefront-tema, et betjeningspanel, der er nemt at bruge, masser af muligheder for at administrere din online butik og en række gratis og premium addons, der vil sprænge dit sind.

Bragt til dig af Automattic (ja, firmaet bag WordPress.com, Akismet, Jetpack osv.), Med over 3 millioner aktive installationer og en fremragende rating på 4.5 / 5.0, WooCommerce er det eneste e-handelsplugin, du nogensinde har brug for.

Vær dog opmærksom på, at premium-tilføjelser kan koste en formue, så kun gå med de funktioner, du har brug for. Stadig, skal du prøvekørsel WooCommerce kompis.

Siden oprettelsen har WooCommerce været vores gå til app til e-handel. Vi finder en vis komfort ved at vide, at vores konkurrenter bruger andre ”vogne”. Udvidelser og tilføjelser er lidt forvirrende og kan være dyre. – Brent

Download WooCommerce Free

Beaver Builder

WordPress-plugins

Designet af din virksomhedswebsted har en dybtgående indflydelse på dine konverteringer og salg. For kort tid siden skiftede jeg et par designelementer på min porteføljewebsted og tro dig mig, forespørgsler tredoblede straks jeg blev chokeret. Chokeret over at jeg havde efterladt en masse penge på bordet.

Måske stjæler dit design fra dig. Så hvilke designændringer foretog din virkelig? Nå, jeg fjernede en tung skyderen, der bremsede mit websted og brugte et par af de funktioner, der findes i det Symple Shortcodes-plugin, vi nævnte tidligere. Jeg indsatte også nogle PHP-koder i mine skabelonfiler til noget andet.

Hvad i helvede har dette at gøre med dig eller endda Beaver Builder?

Nå, jeg var i stand til at foretage ændringerne i PHP-koden, da jeg ved, hvad et åbningskode er. Kan vi sige det samme om dig? Hvad skal du gøre, hvis du har brug for at ændre designet på dit websted uden at redigere kode eller skifte dit WordPress-tema?

Du vælger Beaver Builder, en kraftig træk-og-slip-side-builder, der hjælper dig med at oprette layouts ud af denne verden. Ja, det er kompatibelt med det tema, du har, plus du kan bruge de foruddannede skabeloner, der sparer dig meget tid.

Download Beaver Builder Gratis   Få Beaver Builder Premium

CSS Hero

WordPress-plugins

Da vi lige har berørt design, lad os tale om CSS Hero, et premium WordPress-plugin, der sparer dig meget tid, så længe du tilpasser dit WordPress-tema.. Lyt: WordPress-temaer afhænger af CSS for det visuelle udseende på dit websted …. men du kender ikke CSS-hombre.

Hvis du gerne vil ændre størrelsen på tekst, farver, margener og den slags, skal du lære CSS, som vi må indrømme, er tidskrævende for den gennemsnitlige virksomhedsejer. Hvad skal jeg gøre i stedet? For at ændre, hvordan dit virksomhedswebsted ser ud uden at skrive en kodelinje, skal du gøre CSS Hero til din ven.

Dette WordPress-plugin leveres med fantastiske funktioner såsom 900+ Google-skrifttyper, en top-notch farvestyring, specialeffekter, færdige stilarter og temaskind blandt andre. Du kan endda eksportere dine stilarter til en anden platform, fordi disse fyre er fantastiske ��

Hvis du nogensinde har været et af de folk, der bekymrer dig for, at du ikke kender nok CSS til at få et websted til at se ud som om du vil have det, kan du stoppe med at stresse lige nu. – Chris Lema

Hent CSS Hero

Nemme sociale aktieknapper

WordPress-plugins

En af de mest solgte sociale WordPress-plugins er Easy Social Share-knapper mere end bare et socialt delings-plugin. Det er beregnet til at tage din opsøgende mission til et helt nyt niveau, hvad med funktioner herfra til Timbuktu.

Easy Social Share-knapper WordPress-plugins er bedst kendt for fantastiske funktioner såsom support til 50+ sociale netværk, smukke skabeloner, talrige knap- og ikonanimationer, sociale tællere, 27+ visningspositioner, support til WhatsApp + andre mobile apps, mediedeling og handlinger efter deling blandt andre.

Dertil kommer (og en million og en anden fantastiske funktioner), Easy Social Share-knapper er mobilvenlige og leveres med overlegen support. Derefter det leveres med lokkende optinformularer, du kan vokse både dine sociale medier efter og postliste med et enkelt plugin. Dræbte to birdies med den samme sten slags ting.

Du skal selv se den omfattende liste over funktioner. Hvis du er noget som mange af os her, vil dette plugin helt sikkert feje dig fra dine fødder. På dette tidspunkt skriver dette plugin over 80k websteder, har en imponerende bedømmelse på 4,66 / 5,00 og koster kun $ 19 bucks.

Få nemme sociale aktier

WP-medlemmer

WordPress-plugins

Uanset hvor du går online, er du helt sikkert nødt til at finde mindst et websted ved hjælp af medlemsmodellen. Dette betyder bare, at det indhold, du har brug for, er låst bag en registreringsformular eller en betalingsmur. Men hvordan klarer virksomhedsejere at bygge medlemskabswebsteder på WordPress?

At opbygge et skræddersyet medlemswebsted fra bunden er sindssygt dyrt og tidskrævende, mere når der er utallige WordPress-plugins, der kan gøre alt det beskidte arbejde til en brøkdel af prisen. Du sparer også meget tid.

Et sådant plugin er WP-Members af Chad Butler, det første nogensinde medlemskabs plugin til WordPress. Opsætning af dette plugin er ganske let, men det er kraftfuldt og alsidigt. Funktioner inkluderer muligheden for at blokere adgang til indlæg og sider, login-widget til sidebjælke, kortkoder, brugerdefineret registrering og brugerprofilfelter, brugerregistreringsmeddelelser og hundreder af muligheder for udvidelse.

Hvis du søger at oprette eller forynge et medlemswebsted, er WP-medlemmer dit valg af plugin.

Download WP-medlemmer gratis

Registrering Magic

RegistreringMagiske brugerdefinerede registreringsformularer - WordPress Plugins

Når vi taler om medlemswebsteder, lad os se på Registration Magic, en speciel type plugin, der hjælper dig med at føre brugerregistrering på dit websted til et helt nyt niveau. Denne dårlige dreng er en toppresterende blandt WordPress-plugins og bidrager direkte til dit salg, og du kan tage det til banken.

Med flere funktioner, end du nogensinde har brug for, tilbyder Registration Magic dig fuld kontrol over alle former for registreringer. For det første kan du oprette så mange former, som du ønsker for forskellige scenarier. Hver form kan have sine egne foruddefinerede felter, hvilket betyder, at himlen er grænsen, så vidt bygningsformer går.

Du kan tilføje betalingsportaler til dine formularer med et enkelt klik og spore alle formularindsendelser og aktiviteter via et intuitivt betjeningspanel. Andre funktioner inkluderer en fuldt udbygget formularhåndtering, filvedhæftede filer, flere stilarter, Google reCAPTCHA, e-mail-meddelelser og flere 3rd festintegrationer blandt andre.

Registrering Magic bringer meget til bordet som et brugerdefineret plugin til brugerregistrering. I følge forfatterne er dette plugin “… det manglende brugerregistreringssystem for WordPress og en kraftfuld tilføjelse til ethvert WordPress-adminstrumentets arsenal.”

Brugere siger også gode ting om registrering magi. Her er en blandt de mange:

Jeg er virkelig en novice webstedsbygger. Tidligere har jeg bygget 3 enkle websteder, men er nu engageret i at opbygge et meget komplekst websted for et af mine virksomheder. Jeg havde brug for et magtfuldt værktøj til forskellige niveauer af medlemmer, nogle gratis, nogle betalte, nogle blot nyhedsbrevabonnenter, og var bange for, at jeg kom ind over mit hoved, indtil jeg opdagede REGISTRATION MAGIC !! Det er virkelig magi. Let at bruge, let at forstå. Ingen programmeringsfærdigheder kræves. Indtast bare det, du vil, og det gør det hele for dig! Præcis hvad jeg havde brug for, gør mere end jeg nogensinde har drømt! Jeg er begejstret! – webmasterwrp

Den gratis version har omkring 80 fantastiske funktioner, men der er en premium version med over 120 funktioner, så yay!

Download registrering Magic Free   Få registrering Magic Premium

blogVault-sikkerhedskopi

Blogvault - Komplet WordPress Backup Service

Jeg har prøvet et par backup-tjenester i min tid, og blogVault stjæler dagen, simpelthen fordi det er utroligt let at konfigurere og bruge. På kort tid opretter du fuld off-site-sikkerhedskopiering, der kommer godt med, hvis noget går i stykker.

Og ting bryder hele tiden online, uanset om det er din skyld eller ikke. Med daglige trinvise sikkerhedskopier sover du forsvarligt, når du ved, at dit indhold, og derfor er forretning, er sikkert. For en lille pris på $ 9 dollars om måneden, slår blogVault mange andre backup-løsninger ti til to som Bayern vs Arsenal.

Funktioner, der er tilgængelige, inkluderer daglige sikkerhedskopier af WordPress-filer og databaser, sikkerhedskopiering til Dropbox, 30 dages backuphistorie, sikkerhedskopiering med ét klik, en gratis plan med ugentlige sikkerhedskopier, problemfri migrering af websteder, administreret off-site-sikkerhedskopiering, top-notch sikkerhed og iscenesættelsesområder blandt andre.

IMHO, dette er den ideelle backup-løsning, hvis du har et stort websted, der spænder over 10 GB. En bruger rapporterer:

Jeg har prøvet adskillige andre gratis plugins, men de var enten for svage til at bruge eller var utroligt langsomme med at fremstille en sikkerhedskopi. Jeg installerede blogVault i dag, og det havde produceret en sikkerhedskopi af hele mit websted – 4,5 GB – på cirka 45 minutter. Det vil opdatere backup dagligt og tilbyder en lang række andre tjenester, herunder migrering til en anden server. For $ 9 / måned synes jeg, det er værd at være i ro i sindet. Min hjemmeside er afgørende for min virksomhed. – trevormwilson

Download blogVault Free   Hent blogVault

Ninja-pop-ups til WordPress

Ninja-pop-ups

Guruere til internetmarkedsføring siger, at pengene er på listen, så det er en skam, at vi ikke har dækket et eneste WordPress-plugin, der gør abonnenter på brugere 700% lettere. Nå fyre, vi peger dig på Ninja Popups til WordPress, det bedst sælgende popup-plugin med over 26 000 salg i skrivende stund.

Hvad adskiller Ninja Popups fra lignende WordPress-plugins? Glad for du spurgte. Til en lille pris på bare $ 25 dollars får du en drag-and-drop popup-builder, 65+ smukke popups, social skab til begrænset indhold, integration med store sociale netværk og 30+ marketingplatforme via e-mail, exit-intention og så meget mere.

Ninja-pop-ups til WordPress reagerer fuldt ud, hvilket betyder, at dine optin-former ser fantastiske ud og fungerer usædvanligt godt på flere enheder. Dette plugin er af arscode, en eliteforfatter hos CodeCanyon, og har en imponerende køberbedømmelse på 4,41 / 5,00. Uden tvivl er dette det eneste plugin, du nogensinde har brug for til alle dine popup-behov.

Hent Ninja-pop-ups til WordPress

Nul BS CRM

Nul BS CRM

Zero BS CRM er et plugin til kundeforholdsadministration, der kører på WordPress CMS. Det giver dig alt hvad du har brug for for at begynde at styre dine kundeforhold. Opbevar alt på et sted (kundeposter), og fakturer dine kunder og saml indbetalinger (logger som transaktioner).

Med enten Freelancer Bundler eller Small Business Bundle får du adgang til kraftfulde udvidelser mod et lille årligt gebyr. Den årlige fornyelse er valgfri og skal dække løbende support og opdateringer.

Begynd at tage kontrol over din forretningsdrift og voks din virksomhed ved hjælp af en CRM til at holde styr på dine værdifulde kundeemner og kunder. Sælg dem bare, hvad de vil, når de ønsker det mest ved at lære af dine eksisterende kunders interaktion med din virksomhed.

Download Zero BS CRM Free

Afsluttende bemærkninger

WordPress-plugins kan hjælpe dig med at supercharge dit forretningswebsted uden at lære kode eller ødelægge banken. Bare vælg bare de WordPress-plugins, du har brug for til din virksomhed, og hold øje med eventuelle premium addons, der kan koste en formue.

WordPress-plugins på denne liste er et must for både begyndere og etablerede WordPress-brugere. Dette betyder dog ikke, at du skal installere dem alle på dit WordPress-sted. Nah, vælg bare et par og gå videre derfra.

Hvilke er dine foretrukne WordPress-plugins?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map